- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
evet canm bana da yenıdoan mont gydremezsn hcbıyernde durmaz bebegınndedıler ıcı elyaflı astronot aldık bız de. hastne cantasına da koyduk cıkarken onu gydrcegz dye ama yenıdoganlarda hıc dısı bu kumastan bulamadık ne nette ne magazalarda. sen bulabldn mıKisin bu tulumlar bebekleri cok sicak tutuyor kizlar,doktor kontrolune falan giderken, ya da disari ciktiginizda sarip sarmalamadan normal giydirip bunun icine koyunca kafaniz cok rahat olur sicacik
Tesekkur ederim canimAfiyet olsun:)
evet canim kiz cicileri daha baskaymis amin cumlemizin insallah evt avent ve nuk da iyi bulamazsam magazada ondan alirim bir emzik icin dolasmayayimKiz bebek elbiseleri cok tatli insanin yiyesi geliyor dimi:))) insallah hepimizin bebekleri saglikla giyerler cicilerini. Avent ve nukta cok iyi markalar canim onlarida deneyebilirsin
evet 1 tane astranot tulum alacagim bu listemde varKisin bu tulumlar bebekleri cok sicak tutuyor kizlar,doktor kontrolune falan giderken, ya da disari ciktiginizda sarip sarmalamadan normal giydirip bunun icine koyunca kafaniz cok rahat olur sicacik
galiba instagramda alisveris yaptigim sayfada gormustum sanki ama tam hatirlamiyorumevet canm bana da yenıdoan mont gydremezsn hcbıyernde durmaz bebegınndedıler ıcı elyaflı astronot aldık bız de. hastne cantasına da koyduk cıkarken onu gydrcegz dye ama yenıdoganlarda hıc dısı bu kumastan bulamadık ne nette ne magazalarda. sen bulabldn mı
evet canm bana da yenıdoan mont gydremezsn hcbıyernde durmaz bebegınndedıler ıcı elyaflı astronot aldık bız de. hastne cantasına da koyduk cıkarken onu gydrcegz dye ama yenıdoganlarda hıc dısı bu kumastan bulamadık ne nette ne magazalarda. sen bulabldn mı
evet canm bana da yenıdoan mont gydremezsn hcbıyernde durmaz bebegınndedıler ıcı elyaflı astronot aldık bız de. hastne cantasına da koyduk cıkarken onu gydrcegz dye ama yenıdoganlarda hıc dısı bu kumastan bulamadık ne nette ne magazalarda. sen bulabldn mı
evet canım uyku tulumu da ıyı dıyorlar amaonu almadım bu bızım.aldıgımız morhıpodan almıstı annem orda buldum 0,3 ay aynı senin attığın gibi içi Elyaf sadece dışı böyle ama zaten yeni doğan ken yağmurda ıslanma ıhtımalı de yok ya yurudugunde dışı bukumastan alırım artıkCanim h&m de var online da bak bi istersen, uyku tulumuda tavsiye ederim eger kullanirsan battaniyeye kiyasla nasil rahat oldugunu gorursun, hic ustu acildi mi ya da uzerine geldi mi derdi yok :)
maasallah canım masaallah , bebıste son anda dönmemezlik yapmaz umarım :) ama senın sezeryan olabılme ıhtımalın daha fazla sanırım dımı ay onemlı olan saglıkla gelmelerı ya baska bısey degıl bosver gıtsınGunaydin
Dun kontrolum vardi..onceki sefer 1 hafta onde demisti..simdi gunuyle uyumlu cikti.. 1900 gram 42 cm olmus minik kizim :)
Calisir raporumuda aldim 26 aralik son.. 17 aralikta tekrar kontrol var..o zaman nstye giricekmisim..
Bendeki haberler bunlar
Korkuyorum ya dr yatis yapabilirler bi gece dedi ananemde diyo benimde oyle dediler sezeryana aldilar dedi gidiyoruz simdi annem.esim benBozma moralini tehlikeli zamanları atlattın çok şükür en fazla doğum yaparsın her şey yolunda gidecek merak etme.
Kac oldugunu sormadim nst de gordu soylediHemen telas yapma canim.. dr yorumlari cok farkli oluyo..bicok arkadasta gorduk...
Kacmis peki kalp atisi.
yaa soylemesı ayıp annem aldı bana ztn astronotu ama o aldıgında 149.90dı morhıpoda dun bır baktım black frıdaydan öturu krem rengı 49.90dı şok,oldum. sımdı btane varken almama gerk yk ya baska heralde dedıgım gb ıslanmıcak ya ama hmde cokguzeller ya bnm gozumden kactı ya da beden bulamadm belkı 1ayı gectı bakalı kuzumTurkiye'de ki h&m onlineda gordum bak bu Tarz var, cok kullanisli urunler var belki yarin indirime girerler
evet canım uyku tulumu da ıyı dıyorlar amaonu almadım bu bızım.aldıgımız morhıpodan almıstı annem orda buldum 0,3 ay aynı senin attığın gibi içi Elyaf sadece dışı böyle ama zaten yeni doğan ken yağmurda ıslanma ıhtımalı de yok ya yurudugunde dışı bukumastan alırım artık3,6ay bulmustuk hep bukumastan cnku
Eczamede bi ölçtür cnm . Doktorunla hemen görüş tansiyon yükselmesi iyi değil .kızlar merhaba birşey soracağım , normalde düşük tansıyonlu bır ınsanımdır hatta epey dusuklerde gezerdı hep tansıyonum en fazla 11 olurdu buyugu, ama su son bı haftadır sabah ve aksamları boyle bır nefes daralması kalp rıtım bozuklugu hızlı carpma fln oldu bebek herhalde yapıyo dedım 2. gun yine aynı sey olunca işyerinde tansıyonumu ölçtüm büyüğü 13-14 lerdeydi , alet manual pompalı oldugu ıcın tam net yazamıyorum, dün gayet iyiydim hic bu durmlar olmadı doktor geldı ısyerıne hatta ona ölçtürdüm fln filan konustuk , az once yine bı hızlanma nefes tam alamama olayı oldu ölçeyim dedim hemen bu sefer 15-14 arası buyugu kucuk de 8 , doktor randevum pazartesı , öne cekmem gerekkırmı tansıyon takıbı yapan fln varmı ne yapılmalı bu konuda bılemedım
Manueller daha iyi olcuyo normalde.. tansiyonu her gittigimde dr da olcuyolar...benimde hep dusuktur.. 10 6 cikiyo genel olarak...kızlar merhaba birşey soracağım , normalde düşük tansıyonlu bır ınsanımdır hatta epey dusuklerde gezerdı hep tansıyonum en fazla 11 olurdu buyugu, ama su son bı haftadır sabah ve aksamları boyle bır nefes daralması kalp rıtım bozuklugu hızlı carpma fln oldu bebek herhalde yapıyo dedım 2. gun yine aynı sey olunca işyerinde tansıyonumu ölçtüm büyüğü 13-14 lerdeydi , alet manual pompalı oldugu ıcın tam net yazamıyorum, dün gayet iyiydim hic bu durmlar olmadı doktor geldı ısyerıne hatta ona ölçtürdüm fln filan konustuk , az once yine bı hızlanma nefes tam alamama olayı oldu ölçeyim dedim hemen bu sefer 15-14 arası buyugu kucuk de 8 , doktor randevum pazartesı , öne cekmem gerekkırmı tansıyon takıbı yapan fln varmı ne yapılmalı bu konuda bılemedım
amin canımm bır bakmısız ıclerındelerCok tatli:)) bunlarda sicak tutar bende bundan 2 tane aldim guzel saglikli gunlerde giysin ♡
Oyle canim.hayirlisi dogum sekli hangisiyse o olsun diye dua ediyorum hep..normal ya da sezeryan diye israrim yok..drum normalden yana ama.bakicaz kontroller sirasinda dedimaasallah canım masaallah , bebıste son anda dönmemezlik yapmaz umarım :) ama senın sezeryan olabılme ıhtımalın daha fazla sanırım dımı ay onemlı olan saglıkla gelmelerı ya baska bısey degıl bosver gıtsın
O değerlerin yazdığı kağıdı almıyorum ben :) onu ekranından tek tek gösteriyor sadece fotoları alıyorum canım :) sen nasılsın daha iyisin inşallahVerdiği usg kağıdında FL değerini 7 ile çarpınca boyu çıkıyor canım
Gidiyomusun simdi..bizide haberdar et.. sorun yoktur bence..tabi telaslaniyoruz dogal olarak...Kac oldugunu sormadim nst de gordu soyledi
anladım canım ilaçla alakalı bir durum yani tamamencanımm evet bnm dr.um da bana basta ev ıslerı vs yapabılırsjn dyodu daha gecen bursaya ızınverdı hatırla ama bna kalkmıcaksın demesının tek nedeni Adalat crono adında ilaç verdi demiştim Hani bu ilaç hipertansiyon ilacı ve Tansiyonumu dörtlere düşürüyor kesinlikle kalkmıyorsun yerinden dedi gunde 3 tane içeceksin dedi Eşimi de tembihledi bayılır diye yani bu yüzden çıkmam yasak iş yapmam fln yasak aten içtiğmde Elim ayağım tutmuyorrisk olduğu için değil Çok şükür yok rıskımız İlacı da içmezsem kasılmalar Can yakıcı hale gelir dıye verdi. ama bn 3ıcmıyorum kalkmak adına 2alıyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?