- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
bizde de sorma annem ay anı sen tıpkı sen gıdıları bıle senValla gordukce goresi gelmek
Dunden beri kime benziyor mevzusu..annemler ayni bana..kv ler ayni esime benzetiyo...cok komik ya simdiden![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizde de sorma annem ay anı sen tıpkı sen gıdıları bıle senValla gordukce goresi gelmek
Dunden beri kime benziyor mevzusu..annemler ayni bana..kv ler ayni esime benzetiyo...cok komik ya simdiden![]()
Manueller daha iyi olcuyo normalde.. tansiyonu her gittigimde dr da olcuyolar...benimde hep dusuktur.. 10 6 cikiyo genel olarak...
Druna yaz istersen.. cok yuksek degil ama.normale gore yukselmis .
canım sakin ol dur bakalım aynen başka doktora git yanında kimse var mı sakin olMoralm bozuldu ciktm baska hstaneye yolluyo beni kalp atimlari dusuk gordu allahim elim ayagm titroyo resmen
Eczamede bi ölçtür cnm . Doktorunla hemen görüş tansiyon yükselmesi iyi değil .
evet canım tabı yıne agır ıs yapmamam lazım benm de herkes gb ıcmesem olmaz mı dedım duyunca ve yasayınca cokzor bır ılac okadar korkuyorum kı ıcıyorum 2,3saat tek basıma kalkamıyorum sarımsaklı yedıgınde bılentansıyonm duser benm hamıleligımn basından beri. Doktor 3 dedi ama ben 2 içiyorum ne yapayım içmezsem kasılmalarım artarmıs o da tetıklıyor ıste cokşeyi. dun mesela gunduz unttm çokkasıldım aksam yemegımden sonra ıctım rahattımanladım canım ilaçla alakalı bir durum yani tamamen
O da iyiymis...
Yaa saglikli olsunda kime benzerse benzesin ama..hemen kendi tarafina benzetmek...nokta atisi sanki...tabi anneminki batmiyoda kp in laflar gidikliyo beni...zaten cok konusuyo...sanirsin sultan soyundan geliyo![]()
ben carters a bayılıyorum. bu yıl kız için çok çeşit yok geçen sezon çok güzeldi rengarenk.Ben bir kac takim Carter's da alacaktim, sen simdi solmus diyince sogudum valla :/ sirf desenleri icin bir kac takim alayim diyodum hic memnun kalmamis mi kuzeninin?
Korkuyorum ya dr yatis yapabilirler bi gece dedi ananemde diyo benimde oyle dediler sezeryana aldilar dedi gidiyoruz simdi annem.esim ben
O değerlerin yazdığı kağıdı almıyorum ben :) onu ekranından tek tek gösteriyor sadece fotoları alıyorum canım :) sen nasılsın daha iyisin inşallah![]()
Bence de ayni benbizde de sorma annem ay anı sen tıpkı sen gıdıları bıle senkayınvalıdem ababsının kopyasıı kopyası
ne cıkcak goreceğiz
ben carters a bayılıyorum. bu yıl kız için çok çeşit yok geçen sezon çok güzeldi rengarenk.
oğlum 2,5 yaşında polar tulumlarından alıyorum uyurken çok rahat ediyoruz.
ben çok sevince kuzenlerimde aldı çocuklarına hiçbirimiz sorun yaşamadık. ne soldu ne yamuldu taş gibi duruyor. kızıma birsürü erkek tulumu geldi kuzenlerden abiden de var onları da giydireceğim ben :)
Annem vermez kizz :) onlarda bildigi icin teklif etmezler..gelip giderler ancak. O da zirt pirt degil..yani su ana kadar oleydi..cok yuz goz olmadim en bastan ..saygili bi iliskimiz varKeşke doğduktan sonra da paylaşılamasa bebekler :)) Bakmaya gelince kimse elini sürmüyor boşver![]()
Nst deym tekrardan canm ya hemsireler gayet iyi yuksek hatta diyo icim rahatladi azcikkkGidiyomusun simdi..bizide haberdar et.. sorun yoktur bence..tabi telaslaniyoruz dogal olarak...
Var esimle annem. Bekliyorlar kapidacanım sakin ol dur bakalım aynen başka doktora git yanında kimse var mı sakin ol
Offf iste hep bole oluyo yaa..bosa stres..neyseki sonu guzel oluyo...yinede gecmis olsunNst deym tekrardan canm ya hemsireler gayet iyi yuksek hatta diyo icim rahatladi azcikkk
Ay sagol valla rahatladim biraz. Sizde dua edin lutfen hic biseyim hazir degil eve gidince ilk isim kucukde olsa cantami hazirliycammmHayırlısı neyse o olsun hiç korkma canım. Doğum derlerse de sıkıntı yapma. NST ye alırlar hemen ultrasona sokar karar verirler. İnan 3 gün hastanede yattım neler gördüm 4-4,5 aylık gebeler neler çekiyor. Çok şükür biz tehlikeli zamanları atlattık bu günlerde doğarsa bile normal bir bebek gibi yaşam şansı var. Bol bol dua et içini rahatlat. Güzel haberlerini bekliyoruz.
Cook korktm ya ter basti birden yatis matis yapar dedi bide dr.Offf iste hep bole oluyo yaa..bosa stres..neyseki sonu guzel oluyo...yinede gecmis olsuncok sukur..
Ama bunlari yasicaz hazirlikli olmak lazimda zor![]()
Ay sagol valla rahatladim biraz. Sizde dua edin lutfen hic biseyim hazir degil eve gidince ilk isim kucukde olsa cantami hazirliycammm![]()
Annem vermez kizz :) onlarda bildigi icin teklif etmezler..gelip giderler ancak. O da zirt pirt degil..yani su ana kadar oleydi..cok yuz goz olmadim en bastan ..saygili bi iliskimiz var![]()
Rabbim sağlıcakla hayırlısıyla nasip etsin canım. Bir daha görmeyesin inşallahİyiyim canım lekelenmeler devam ediyor ama kırmızı görmedikçe çok şükür diyorum. Her an her şey olabilir bizde kendimizi hazırladık.