• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Valla gordukce goresi gelmek :anne:
Dunden beri kime benziyor mevzusu..annemler ayni bana..kv ler ayni esime benzetiyo...cok komik ya simdiden:-)
bizde de sorma annem ay anı sen tıpkı sen gıdıları bıle sen :D kayınvalıdem ababsının kopyasıı kopyası :D ne cıkcak goreceğiz

Manueller daha iyi olcuyo normalde.. tansiyonu her gittigimde dr da olcuyolar...benimde hep dusuktur.. 10 6 cikiyo genel olarak...
Druna yaz istersen.. cok yuksek degil ama.normale gore yukselmis .

benımkınıde ölçyor hep 11 10 o cıvarlarda saglık ocagında 8-6 cıktıgı bıle oldu onda bıle kendımı ıyı hıssedıyordum normalim bu çünkü bilemedim 1 saat fln bu sekılde kalıp gecıyor

Eczamede bi ölçtür cnm . Doktorunla hemen görüş tansiyon yükselmesi iyi değil .

eczaneye gitme imkanım suan yok calısıyorum , ama doğru ölçtüğümden eminim daha önceleride işyerındekı aletle devamlı ölçüyordum 11 den yukarı hıc gormedım bu sekılde1 saat fln devam edip gecıyor , sıcak fln etkılıyor olablırmı

anladım canım ilaçla alakalı bir durum yani tamamen
evet canım tabı yıne agır ıs yapmamam lazım benm de herkes gb ıcmesem olmaz mı dedım duyunca ve yasayınca cokzor bır ılac okadar korkuyorum kı ıcıyorum 2,3saat tek basıma kalkamıyorum sarımsaklı yedıgınde bılentansıyonm duser benm hamıleligımn basından beri. Doktor 3 dedi ama ben 2 içiyorum ne yapayım içmezsem kasılmalarım artarmıs o da tetıklıyor ıste cokşeyi. dun mesela gunduz unttm çokkasıldım aksam yemegımden sonra ıctım rahattım

O da iyiymis...:KK22:
Yaa saglikli olsunda kime benzerse benzesin ama..hemen kendi tarafina benzetmek...nokta atisi sanki...tabi anneminki batmiyoda kp in laflar gidikliyo beni...zaten cok konusuyo...sanirsin sultan soyundan geliyo:ıslık:

Keşke doğduktan sonra da paylaşılamasa bebekler :)) Bakmaya gelince kimse elini sürmüyor boşver ;)

Ben bir kac takim Carter's da alacaktim, sen simdi solmus diyince sogudum valla :/ sirf desenleri icin bir kac takim alayim diyodum hic memnun kalmamis mi kuzeninin?
ben carters a bayılıyorum. bu yıl kız için çok çeşit yok geçen sezon çok güzeldi rengarenk.
oğlum 2,5 yaşında polar tulumlarından alıyorum uyurken çok rahat ediyoruz.
ben çok sevince kuzenlerimde aldı çocuklarına hiçbirimiz sorun yaşamadık. ne soldu ne yamuldu taş gibi duruyor. kızıma birsürü erkek tulumu geldi kuzenlerden abiden de var onları da giydireceğim ben :)

Korkuyorum ya dr yatis yapabilirler bi gece dedi ananemde diyo benimde oyle dediler sezeryana aldilar dedi gidiyoruz simdi annem.esim ben

Hayırlısı neyse o olsun hiç korkma canım. Doğum derlerse de sıkıntı yapma. NST ye alırlar hemen ultrasona sokar karar verirler. İnan 3 gün hastanede yattım neler gördüm 4-4,5 aylık gebeler neler çekiyor. Çok şükür biz tehlikeli zamanları atlattık bu günlerde doğarsa bile normal bir bebek gibi yaşam şansı var. Bol bol dua et içini rahatlat. Güzel haberlerini bekliyoruz.

O değerlerin yazdığı kağıdı almıyorum ben :) onu ekranından tek tek gösteriyor sadece fotoları alıyorum canım :) sen nasılsın daha iyisin inşallah :KK200:

İyiyim canım lekelenmeler devam ediyor ama kırmızı görmedikçe çok şükür diyorum. Her an her şey olabilir bizde kendimizi hazırladık.

ben carters a bayılıyorum. bu yıl kız için çok çeşit yok geçen sezon çok güzeldi rengarenk.
oğlum 2,5 yaşında polar tulumlarından alıyorum uyurken çok rahat ediyoruz.
ben çok sevince kuzenlerimde aldı çocuklarına hiçbirimiz sorun yaşamadık. ne soldu ne yamuldu taş gibi duruyor. kızıma birsürü erkek tulumu geldi kuzenlerden abiden de var onları da giydireceğim ben :)

kiz bebeklere mavi falan giydirilebilir de erkege pembe falan biraz absurt kaliyor sanki bende oglumdan kiyafet giydiricem:)) burada da Carter's da kiz bebek icin cok model yok, erkeklerinki cok sik:) cok fazla kullanmadim ben carters i biraz pahali buluyordum ama cok guzel gorunuyorlar sans vereyim dedim, en iyisi bir iki parca alip denemek :) Carter's orada da pahali mi?

Keşke doğduktan sonra da paylaşılamasa bebekler :)) Bakmaya gelince kimse elini sürmüyor boşver :KK66:
Annem vermez kizz :) onlarda bildigi icin teklif etmezler..gelip giderler ancak. O da zirt pirt degil..yani su ana kadar oleydi..cok yuz goz olmadim en bastan ..saygili bi iliskimiz var :KK48:

Hayırlısı neyse o olsun hiç korkma canım. Doğum derlerse de sıkıntı yapma. NST ye alırlar hemen ultrasona sokar karar verirler. İnan 3 gün hastanede yattım neler gördüm 4-4,5 aylık gebeler neler çekiyor. Çok şükür biz tehlikeli zamanları atlattık bu günlerde doğarsa bile normal bir bebek gibi yaşam şansı var. Bol bol dua et içini rahatlat. Güzel haberlerini bekliyoruz.
Ay sagol valla rahatladim biraz. Sizde dua edin lutfen hic biseyim hazir degil eve gidince ilk isim kucukde olsa cantami hazirliycammm:oops:

Back
X