• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ben de ondan aldım canım. Kokmasından degil de acaba temiz yıkanmadı mı dedim. O zaman hiç ellemiyim bi tur daha yıkamayayım
Yok yikama benimkinde de hic kopuk yoktu bak doğal sampuanlarda saclarda pek köpürmez zaten o suyu gördü yikandi maksat tozu kiri gitsin

Kizlar kontrolden geldim 10 gundw 130 gram almis 33 hafta 1780 gram dedi biraz az kilosu dedi en onemlisi esi asagidaymis bir hafta yatcan hic kalkmican bi hafta sinra bakcaz eerkende alinabilir bebek dedi 2 kilo olsa bari kuzum bole bisi duyaniniz varmi es asagida olup sikinti yasamayaniniz

kanama olursa hemen doktora git lütfen
bide kasım annelerini takip et orda böle bi konuda sorun yaşayanlar vardı umarım sen yaşamazsın
ama bilgi edinip olası bi durumda ne yapman gerektiğini bilirsin
sağlıkla kavuş meleğine

kızlar merhaba. sürekli yazaıyorum umarım herkes iyidir. :))
hastane çantanızı hazırlandınız mı acaba. ben gurbetteyim. ne eşimn aile nede benm ailem burda değil. yani kmsemiz yok. annem ısrarla çantanı hazırla diyor. ne olur ne olmaz diye ama ben erken gibi hissediyorum bi yandanda erken dogumdan da korkuyorum ama bilemedim. aslında çanta içeriğide eksik. daha bebegn kıyafetlerini bile yıkamadım. çokmu rahat davranıyorum. sizler ne durumdasınız :eek:

benimde eksiklerim çoken geç aralık ortası çanta hazırlarım diye düşünüyorum çokta geç kalmasın ne olur ne olmaz

• Beğen
Reactions: Otb
anne olarak biz battaniye ile taşıyabiliriz ama babalar o kadar becerikli olmuyor malesef. ilk günler bebeği rahat kucaklayamıyoruz. hastane kontrollerine giderken bebeği babaya ittirmek gerekiyor. taze babaya bebeği tek parça halinde vermenizi tavsiye ederim. yoksa battaniye içinde bebek ararsınız :KK48:
Birde araba için pusete koymak şart malesef battaniyeyle konulmuyor mecburen astronot giydiriliyor

insaAllah olur tabı canım ama o bebıslerı uyandırmak zorr oluyor sarılık olmaması için kalkmadıkca agzına zorla verırım dıye dusunmusttum :)
Uyuyan bebek yutkunamaz ki mecburen uyandırıp verilecek =)

kızlar size bir sorum var, ketçap mayonez yiyor musunuz? ben birkaç defa yedim ama vicdan azabı çektim ardından, canım da istiyor. yiyen var mı?
Ya ben de dayanmıyorum yiyorum eşim çok kızıyor ama dayanamıyorum :olamaz: eve alıyorum genelde mayonezi dışardan yememek için. Eve alacaksan arkasında pastörize yumurta yazması lazım yumurta kısmında. Pastörize yazmıyorsa tüketmeyin diyorlar. Bir de mesela tavuktan gıda zehirlenmelerinde aslında mayonezin sürekli sıcakta ateşin yanında kalmasından dolayı asıl mayonezin zehirlediğini söylüyorlar. Yani mayonezi dolapta saklayan yerlerden yemeğe çalış. Bildiklerim bunlar :)

markalar konuşulmuş da kimse yazmamış, ben çoğunluğu kitikate ve andywawa aldım çok güzeller tavsiye ederim özellikle kitikate organik ürünleri hiç bozulacakmış gibi de durmuyor
Evet ben canta battaniye ordan aldim.
Ama kiyafetleri bana baya pahalli geldi... yoksa cok guzel gercekten

başıma gelmez dememek lazım aniden oluverıyor hıc sorun yokken oyüzden erteleme derımcanım. ben de bavula koyacagım hurclar halınde hazırşadım ama bebegımn kıyafetını ve kendı lohusa setımı askı ıle kılıfla goturecegız havasız kalmasın dıye koymacagım zaten onları. aracgerec bezler vs en onemlıler ztn onlar enazndan kıyaftler dısında hazrlamaya basla bence:KK54: bebegın bodylerıne mendıllerine fln bısey olmaz kucuk hurclarla ayırırsan
Doğru söylüyorsun. Kendimle çelişiyorum zaten :D en korktugum şey erken dogması ama hiçbir hazırlıktayapmıyorum. :)) yapmam lazım evet. Ama daha benm giyeceklerim vs alınmadı istanbuldan kargoyla göndericek ailem. Bebegn kıyafetleri yıkancak ğtülencek falan okdr üşeniyorumki yerimden kalkamıyorum. Yardım edicek kmsemde olmadıgı için şuan hep erteliyrum ama bende başracagım inşallah :D

hiç bi fikrim yok acıkcası random dalmayı dusünuyorum :KK70: bu vakıte kadar calıstıgım ıcın bısey yapamadım artık bu hafta son ızne ayrılıyorum :KK70: birde herseyı oylecene bırakıp anneme memlekete gıdeceğim 1 hafta kalacağım o ara eksıklerımı alacagım artıkk eve geldımmıde baslarım yıkamaya fln 34-35 haftalık oluyo ozamnlar aralıgın ılk hafta bıde mobılya gelcek daha o var ortada hıcbısey yok :KK70:
Ben şuan 34 oldum tam. Bende işte kimse yok yanımda ve çok üşeniyorum yıkama ütğleme toparlama falan ki benmde eksiklerim var onlarıda bekliyorum ama bu gidişle çanta hazırlamak dogum sonrasına kalcak :D bu hafta sonuda geçsin yapıcam şuan karar verdim inşallah yaparım :D ailenin yanına gidince geri dönerken yanında birini getir bence :D

Senin dogumun ocak basi gorunuyor illaki o zamanda olacan diye bisey yokki aralik annesi olacan belki anammm ne farahsiniz ya @Papatyamaviss :KK48::KK48:
Evet hem erken dogar diye korkuorum hemde hiçbişey yapmıyorum bu rahatlık nerden geliyo bende bilmiyorum :D aslında eksikler var birde yürürken bile zorlanıyorum artık sanırım ondanda kaynaklanıyo :)) ama en azından bebeğin ihtiyaçlarını hazırlayıp bavula koysam iyi olcak :D

Rica ederim. Bir nebze gelecek için sizlere ışık olduysa ne mutlu
Bende sizin gibi düşünüyorum eş beni böyle gormesin diye tabularim yok benimde sağlıkla huzurla mutlulukla buyutelim kuzuları insallah
Amin canım hepimiz inşallah. Ben şahsen söylediklerinizi küpe yapıcam lazım olucak hissediyorum :)) sizde sağlıkla büyütün inşallah :)

benimde eksiklerim çoken geç aralık ortası çanta hazırlarım diye düşünüyorum çokta geç kalmasın ne olur ne olmaz
Valla kendni iyi hissediypsan yap canım. Bizimde yapmamız lazımda işte kendimi çok halsiz hissediyorum o yüzden bugğn yarın diye diye bugüne geldim :))

O Otb bende senin gibi gurbetteyim burda kimse yok aileden
Ben bu gün ütü yaptım canım yarın da çantayı hazirlayacagim ne olur ne olmaz
Ayy şuan yerinde olmak isterdim ütüm falan bitmiş olsa keşke :)) bende hafta sonu yokayıp ütülerim artık eşimle. Hafta içide hazırlarım. Gurbette olmak hiç bukdr zor gelmemişti yardım istiyor insan biyerden sonra :)

Ya ben de dayanmıyorum yiyorum eşim çok kızıyor ama dayanamıyorum :olamaz: eve alıyorum genelde mayonezi dışardan yememek için. Eve alacaksan arkasında pastörize yumurta yazması lazım yumurta kısmında. Pastörize yazmıyorsa tüketmeyin diyorlar. Bir de mesela tavuktan gıda zehirlenmelerinde aslında mayonezin sürekli sıcakta ateşin yanında kalmasından dolayı asıl mayonezin zehirlediğini söylüyorlar. Yani mayonezi dolapta saklayan yerlerden yemeğe çalış. Bildiklerim bunlar :)
teşekkür ederim, eve alayım diyorum yine çok abartmam tabi yemeyi de canım istiyor diye danışayım dedim

Back
X