hergün dr randuvusu vardı ve nst ye giriyordum. sabah hiç sancı çıkmadı dr şehir dışına çıkacaktı beni bekler bu bebek dedi. ben de dr gitmeden doğsun diye pilates topunda zıpladım. o gece doğum oldu ama doktorum gitmişti eşi yaptırmıştı doğumu40+3 müü nasıl bekledın okadar yaçok fazla sabırsızlanır ınsan cokzorpeki aniden nasıl oldu 40+3de her an tetıkteydın tabı değil mi
Aynen ya ben de sukulent, çam fidesi, ya da tohumlu kalem dedim o neymiş atacaklar kim dikip bakacak ona diye moralimi bozdular insanda heves kalmıyor öyle denilincekullanmıcaksan acelesı yok kuzum aynen Ben mevlütte Bebeği orada tutmak istiyorum cokkalabalk olck burda sırf odayı tekrar gormeye gelenler olur oyle bır adetler varkı O yüzden doğuma kadar bitmesi lazım yani düşünüyorum düşünüyorum Başka eksik bulamadım ama muhakkak çıkar küçük bir şey de olsa hediyelikleri de yaptırdık mevlüt hediyeliklerini Aslında hastane için tohumlu kalem düşünüyordum ama onu çok kişi kullanmaz diye moralimi Bozanlar oldu malum bakayım Belki yapmam hastane için mevlüt için yaptırdık zaten 150 tane:/
evet bana da hep öyle diyorlar. yılbaşını geçirsin istiyorum. yılın son günlerinde doğup 1 yaş büyük olmasın.Kizlar erken olur diyorlar benide korkutuyolar :)
ay sana ınanamıyorumm bravo:) napıp edıp cıkartmıssınhergün dr randuvusu vardı ve nst ye giriyordum. sabah hiç sancı çıkmadı dr şehir dışına çıkacaktı beni bekler bu bebek dedi. ben de dr gitmeden doğsun diye pilates topunda zıpladım. o gece doğum oldu ama doktorum gitmişti eşi yaptırmıştı doğumu
anasına çekerse erken doğar. ben erken doğmuşumkızlar erken gelirmiş öle duydum:)
benimde kızım olucak inş bakalım doğru çıkacakmı
sağlıkla gelsinler
Ne kadar güzel ya bir de beni düşünsene ben 100 tane sipariş ederiz diyorken Kayınvalidem 150 yapın demez mi Resmen 150 kişi gelebilir Allah'tan Benlik bir iş olmayacak o gün ama o kalabalıkta bebek Umarım mikrop kapmaz kaşla göz arasında öpmeye çalışan olur Yani her yerde çıkıyor karşımıza deliririm o zamanAynen ya ben de sukulent, çam fidesi, ya da tohumlu kalem dedim o neymiş atacaklar kim dikip bakacak ona diye moralimi bozdular insanda heves kalmıyor öyle denilinceburada kimseyi tanımıyoruz Mevlüt de bizim şöyle olacak 40 ı çıkınca babamları abimleri falan çağırırım zaten biz bi 30 kişi varız 7 kardeşiz de :)) eşim kuran okuyacak o şekilde olsun dedik
sagolcanım ben hıc denk gelmemısım bu ürüne çok yararlı gerçekten iyi ki söyledin.bize deCanım ben en çok babyjem beğendim onun da delikleri buyuk ama daha yumuşak daha konforlu. Sizlere de tavsiye ederim
bebegım gelısımıne gore tahmını doğum 1ocak canım benım de. ve ruyamda 1ocakta doğumun gerçekleşiyordu son iki gidişimde gelişime göre olabilir diye konuştu doktor ve Rüyamla denk düşüyor yıl sonu olmasını Ben de istemiyorum tabii ki sağlıkla Gelsinler ama hatta hamıle kalmadan önce eşim öğretmen oldugundan bana takılıodu bak aralık olmasın ona gore yapalım dıye ama oyle de olcak gb gelıyo bıyandanevet bana da hep öyle diyorlar. yılbaşını geçirsin istiyorum. yılın son günlerinde doğup 1 yaş büyük olmasın.
dr beklese 4kg geçecekti sezeryan olacaktım. böyle 3800 gr ile normal doğdu.ay sana ınanamıyorumm bravo:) napıp edıp cıkartmıssınpilates topu işe yarıyorsa bizde 39 haftada falan zıplayalım ya
Kv nin evde kullanılacak dimi 150 kişi nasıl sığar ki yoksa aynı eve, kadın erkek kat olarak ayıracak mısınızNe kadar güzel ya bir de beni düşünsene ben 100 tane sipariş ederiz diyorken Kayınvalidem 150 yapın demez mi Resmen 150 kişi gelebilir Allah'tan Benlik bir iş olmayacak o gün ama o kalabalıkta bebek Umarım mikrop kapmaz kaşla göz arasında öpmeye çalışan olur Yani her yerde çıkıyor karşımıza deliririm o zaman
aynen canm kv de de acacak bıldıgım kadaryla mecbur ev cok buyuk degıl 125m2 balkonum baya buyuk ama kış ayı kullanamıcaz. mecbur yaslıları alsınlar asagı hoparlor koysunlarKv nin evde kullanılacak dimi 150 kişi nasıl sığar ki yoksa aynı eve, kadın erkek kat olarak ayıracak mısınız
Annemlerde biz de öyle yapıyoruz 2 kat açıyoruz genelde bir kat kadınlar bir kat erkekler şekilde daha kolay oluyoraynen canm kv de de acacak bıldıgım kadaryla mecbur ev cok buyuk degıl 125m2 balkonum baya buyuk ama kış ayı kullanamıcaz. mecbur yaslıları alsınlar asagı hoparlor koysunlar
Bak canim sen bebeginin basindan ayrilmayacaksin olacak bitecek geçen sene kuzenimde 40 okuttu onlarinda koca tarafi yakinlar konu komsu dolusmus ee bizim tarafta vardi bayagi kalabaliktik yanindan ayrilmadi misafirleri hosgeldin vs. Yparken guvendigi birine dur yaninda dedi bebegin isi bitince o gecti yani zaten isin görülür her sekilde tanidik herkes coluklu cocuklu gelen olur girerler gormeden falan mazallah birini tayin et yanina dönüşümlü durun yaninda sizde de ne tanidik varmis 150 kisi masallah :))Ne kadar güzel ya bir de beni düşünsene ben 100 tane sipariş ederiz diyorken Kayınvalidem 150 yapın demez mi Resmen 150 kişi gelebilir Allah'tan Benlik bir iş olmayacak o gün ama o kalabalıkta bebek Umarım mikrop kapmaz kaşla göz arasında öpmeye çalışan olur Yani her yerde çıkıyor karşımıza deliririm o zaman
Teşekkürler canımAdıyla yaşasın paşa bence güzel secim
Bende bizimkilere söyledim biri gelsin diye kuzenim gelicek sanırım biraz nazlanalım yaa :) kmse yoktu hamilelik boyuncakeske getırebilsem , kardesım okula gıdıyor mecburen annemde gelemıyor benımde kımse yok yardım edecek ya allah bısmıllah dıyıp gırısecegımmbi arkadasım 37 de ızne ayrılıp oda tkm ozmn gelmıstı 2 gunde hallettık dıyor nolcakkı aman takma dıyor banada
Ben de küçük almışım ama izmirden almıştım değiştiremem. Bir de tecrübeli anneyiz. Ama öncekilerde kullanmamıştım tabiiBebisler iyi olsun az kaldı hayırlısı ile
Bende kaburga ve aşağı bölgede ağrı var
Ütü bitti sayılir bu gün çantayı hazırladım
Benim emzirme sütyeni küçük almışım onu değişim yapacağım birde geceliği koyacam o kadar
Darısı sana olsun
ben degıl ah be kuzum şimdi şöyle bi durum var sakaryada yasıyorum merkezde hatta normal.merkezınden daha merkez oldu burası hersey buraya yapıldı vs ve burasını zamannda eşimin dedelerı kurmuslar tepe hep burası. göç oldugu zamanlar kurmuşlar. burda oyuzden bumahallede cokyerlı var susıralar ogrencilerin merkezı halınde kampüs yakın dıye ama bu mahalle neredeyse fullakraba. Bukadar yoğun oldugunu bılsem esıme devlete atanması ıcın ısrar eder uzaga gıderdım.sanırım. dedıgın gb basından ayrılmam ablamları fln bekcı yaparım aramız limoni ydi falan tabii ki ama haklarını yiyemem asla bana iş falan yaptırmazlar ne kayınvalidemler ne annemler severler öyle şeyleri Hatta iyi yönü ilk günlerde yemeğim falan hazır gelecek. oyüzden mumkun oldugunca bekcı olucam ıns kızıma. cocuklardan evet korumak hüç olur kaşla goz arası gorumcemım kızı cok dokunarak sevyor bebeklerı o da kücük dha 4yasında cok da severm.kendı yegenlermden ayırmam ozellıkle o süreç bıraz bızım ıcın zorlu geceblr annesı dıkkat eder dye umuyorumBak canim sen bebeginin basindan ayrilmayacaksin olacak bitecek geçen sene kuzenimde 40 okuttu onlarinda koca tarafi yakinlar konu komsu dolusmus ee bizim tarafta vardi bayagi kalabaliktik yanindan ayrilmadi misafirleri hosgeldin vs. Yparken guvendigi birine dur yaninda dedi bebegin isi bitince o gecti yani zaten isin görülür her sekilde tanidik herkes coluklu cocuklu gelen olur girerler gormeden falan mazallah birini tayin et yanina dönüşümlü durun yaninda sizde de ne tanidik varmis 150 kisi masallah :))
Bende de oldu bugun baya. Sanki ayriliyormus gibiiiiKizlar bugun ilk kez hissettim... ara ara vajinal agri sizi neyse.... bu kasilmami.
ben 10 ocak istiyorum. kardeşim 19 ocak 2019 olsun diyor. nasip canım sağlıkla gelsinler önemli olan sağlık.bebegım gelısımıne gore tahmını doğum 1ocak canım benım de. ve ruyamda 1ocakta doğumun gerçekleşiyordu son iki gidişimde gelişime göre olabilir diye konuştu doktor ve Rüyamla denk düşüyor yıl sonu olmasını Ben de istemiyorum tabii ki sağlıkla Gelsinler ama hatta hamıle kalmadan önce eşim öğretmen oldugundan bana takılıodu bak aralık olmasın ona gore yapalım dıye ama oyle de olcak gb gelıyo bıyandan
benim d.gnm de 19ocak:)ben 10 ocak istiyorum. kardeşim 19 ocak 2019 olsun diyor. nasip canım sağlıkla gelsinler önemli olan sağlık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?