kızlar asagıyı bılemem de kasılma karnınızda,kasılta oluyor rahım kasılıyor ve taş kesiliyorsunuz o an bebek de hareket edemıyor dokununca toplanma hıssı oluyor eğer hamılelıkte ilişki yaşadıysanız o ankı kasılma ile eşdeger ben 1haftadır heralde 500kez kasılma yasamısımdırBende de oldu bugun baya. Sanki ayriliyormus gibiiii
Aynen ara ara oluyo..ablama sordumda normal diyo.Bende de oldu bugun baya. Sanki ayriliyormus gibiiii
Ben kullandım da o zaman 90 almıştım sıkıntı yoktu ama. Bu sefer kilolu gebe kaldığımı unutmuşum :))Ben de küçük almışım ama izmirden almıştım değiştiremem. Bir de tecrübeli anneyiz. Ama öncekilerde kullanmamıştım tabii
Yok ole toplanmayi anlamiyorumda..dunki sizi gibiydi...bide sanki hareket ederken baski yapiyo tuvaletim varmis gibi.kızlar asagıyı bılemem de kasılma karnınızda,kasılta oluyor rahım kasılıyor ve taş kesiliyorsunuz o an bebek de hareket edemıyor dokununca toplanma hıssı oluyor eğer hamılelıkte ilişki yaşadıysanız o ankı kasılma ile eşdeger ben 1haftadır heralde 500kez kasılma yasamısımdırazönce de yasadım 3kez edosko
kafasyla vuruyordur dönmustu dmı. benım kızım da ellerıyle fln oynuyo glb ya da kafası mı bılmıyorum baskıyla sanki tuvaletımı yapıcakmısım gb oluyor sonra 1dk snra o hıs gıdıyor o sızı kasılma degıl ama kuzum harektlernden muhtemelenYok ole toplanmayi anlamiyorumda..dunki sizi gibiydi...bide sanki hareket ederken baski yapiyo tuvaletim varmis gibi.halbuki saat basi gidiyorum zaten...)
Maşallah yavruna canımBiz Dr randevumizdan geldik ...kızım 1699 gr miss biraz boyumuz kısa dedi ..onun dışında 3 hafta sonra gel dedi sonrası her hafta cagiracakmis .
Bende yıl sonunda dogmasini bu yüzden istiyorum büyük oğlum Kasım doğumlu bakalım inşallah buda yılbaşını beklerevet bana da hep öyle diyorlar. yılbaşını geçirsin istiyorum. yılın son günlerinde doğup 1 yaş büyük olmasın.
bebişlere değer ama dimi annesiii. sabah eşimle konuştuk yani düğün yapar gbydı su aylar hakkaten heray bıseyal sonra ode sonra yenıden al sonra yenıden yenıden derken anlamadık neoldugunu alısverıs olayları olmasa bıze zaman geçmezdı bencebattım kızlarbu indirimler ve dünki kasılma bitirdi beni. beğendiğim ne varsa hepsini aldım. sadece kapı süsü ve çikolata kaldı. onlarda da indirim yoktu kredi kartımın hesap kesiminden sonra onları da alacağım. 7 aralıkta izne çıkınca da yıkayıp ütülerim duruma göre valizimi de hazırlarım.
bebişlere değer ama dimi annesiii. sabah eşimle konuştuk yani düğün yapar gbydı su aylar hakkaten heray bıseyal sonra ode sonra yenıden al sonra yenıden yenıden derken anlamadık neoldugunu alısverıs olayları olmasa bıze zaman geçmezdı bencee bakk eksıkler bıtti dedım arabayı da alarak.bır de negoreyım bebek telsızını almamışım daha. aslında diger ablamda var yegenm 3bucuk yasında kullanmıyor sanrm artk ama bana o teklıf etmeden ben versene demedım dıyemem de sanırım aklına gelse ne hoş olur vallahı ablam da olsa butarz şeylerı dıyemıyorum ben ya
Çok iyi yaparsın Canım bence de. Bizim de gelen giden bitmez diye 10 15 günlükken aradan çıkarmak istiyoruz mecburum yoksa gelengıden bitmez dıyorlar. kapıkomşum eşimin kuzeninin eşi. doğum yaptı yaklasık 2ay aralıksz geldıler her gelıste de eşinin tarafı çaya gelıodu aksamları. gunduz konıkomşu. kızın psikolojisi cok bozulmstu. Kımse düşünmüyordu yazık. 2.cocugu bir de. Ben Mevlüt hemen yapmazsam aynı şey benım de başıma gelıcek Allah korusun. herkes bırden yapınca gelmez bırden çıkarlarBen mevlüdu hemen yapmayabilirim kış günü herkes hasta bebeği korusam bile beni opecekler hasta olursam kuzuya da geçer birde zahmetli iş küçük çocukla gurbette tekim zaten
hemen gereklı değil dimi zaten ilk ay özellikleyanımzdan ayırmayacagız bebısı. tecrübelı olmak negüzel. pembe ben de sevmiyorum klasık pembe var ya onu hıc sevmem pudra rengnı anca kullanıyrm. ama çokseyı pembelı gercekten. zaten pembe dışında çalışılan renkler cokaz bıraz vızyonlarını genısletsın üreticilerbenim ikinci bebek olunca büyük parçalar vardı ama pembeden nefret eden ben pembe kız kıyafetleri arasında kayboldum resmeneşim çok gülecek aldıklarım gelince.
benim bebek telsizim de yok kameramda ihtiyaç olursa alırım demiştim henüz ihtiyaç duymadım. gündüz bebeğin sesini duyuyorum gece de bizimle yatıyor
dr beklese 4kg geçecekti sezeryan olacaktım. böyle 3800 gr ile normal doğdu.
bunda 38. haftada başlayacağım zıplamaya tabii hatun o güne kadar gelmezse
Kızlar bende çıktım doktordan , tansiyon takibi 1 hafta boyunca tahliller yapıldı sonuçları pazartesi göstercem olmadı tansiyon ilacı başlarız dedi , 1800 gram 43 cm bebeğim minnik bir bebiş olacak benimkisi :) çok şükür durumlar şimdilik iyi tahlillerde güzel çıksın inşallah pazartesi rapor alcam
Hangi siteden aldın? Normal olanı mı yoksa reflü olanını?Canm ben aldim dun siparis verdim babynest orijinal urun biraz once teslim aldim cok kaliteli hemde indirimden aldim kargo da ucretsiz ama bugun son gunu bu kampanyanin
bakarsın duruma göre ihtiyaç olursa o zaman alırsın canım.hemen gereklı değil dimi zaten ilk ay özellikleyanımzdan ayırmayacagız bebısı. tecrübelı olmak negüzel. pembe ben de sevmiyorum klasık pembe var ya onu hıc sevmem pudra rengnı anca kullanıyrm. ama çokseyı pembelı gercekten. zaten pembe dışında çalışılan renkler cokaz bıraz vızyonlarını genısletsın üreticiler
Çok güzelmiş güle güle kullanıngünaydın ben n11den aldım modastranın ürünü canım cokbegendık bebegımı salonda yatırırm dedm.gelen gıden olunca yatak odamıza gırsınler ıstemıyorum pek. de kumaşı çıkarması yıkaması cokkolayoldu ve hıc degısmedı rengi vs. set halınde aldık. ben reflü yastıgını ayrı alacagım ama sen ıkısı bır olanı alabılırsın canm ya da ayrı ayrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?