• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ben battaniyeyi ayrı yıkadım peluş almıştım kuruyunca hicbir sey olmadi hatta daha yumuşak ve kokulu bekliyor:) o kadar detay düşünme hem ya at gitsin :halay:
Bizimkilerde peluştan galiba bu nohut desenlileri diyorsun dimi 2 tanesi ondan digerleri penye pinpiriklenmiyim dimi atim makinaya :-)) birde bebekodasında besik icin uyku seti var o yikanirmi yorgani yan korumaligi falan

Bugün muayenemiz vardı. Oğlumun gelişimi hep 9 gün ileri çıkıyordu, şimdi 4 gün sadece. Doktor çok iyi dedi gelişimi için. 2300 gram 47 cm olmuşuz :emir_bebek: hala doğum pozisyonunda çıkış kapısına dayanmış bekliyor :) doktor ince ince sızlamalar ordaki hareketlerinden ve baskısından olur dedi. Her gün mutlaka bir iki kez şiddetli sancı gibi oluyo hatta doktora giderken de oldu diye bi nst ile baktı. Kasılma yok, sorun yokmuş :dua:
Canm tam olarak kac haftaliksin

Maşallah paşaya :) bende cuma gittim. 30 haftaya kadar hep önde giyordu 30 dan snra topladı. 34+0 da 2360 gr kilo 48 cm boy dedi. Bana zayıf geldi biraz ama doktor gayet iyi haftalık alması gerekeni alıyor aşırı kilolu olması iyi değil. 3 ü geçer kilosu oda bize yeter dedi :) sağlıkla gelsinler inşallah :)

Maşallah senin bebeğine de annesi. Doktorun en doğrusunu demiş. Kilo iyi değil, sonra çıkarmakta sorun yaşamayalım :KK48:

Maşallah senin bebeğine de annesi. Doktorun en doğrusunu demiş. Kilo iyi değil, sonra çıkarmakta sorun yaşamayalım :KK48:
Maşallah canım negüzel gördün bebeğini ben de cokozledım aralık ılk haftası gıdecegız cok sabırsızlanıyorum. Annem geldı vallahı doğum temızlıgıne. baska da kımseye demedim geçen annemın gelmesıne dahı negerek var dıyosunuz dedıgımde. o yapcak kalanı da sız yaparsınz dedıgmde soledıgını inkar edıp ısterse hepsını yapsın dedı kv. ben de yardım et demedım oyuzden annemle bıtırcm.ıns tüm işlerimi sonra kafam rahat ohh

Haha evet canım bende doktor normal deyince rahatladım biraz. Yalnız bu karın çevresi 1 hafta geri çıkmış. Doktor herhangi birşey demedi herşey yolunda dedi. senin nasıl çıkmış AC ölçüsü :)

Bizimkilerde peluştan galiba bu nohut desenlileri diyorsun dimi 2 tanesi ondan digerleri penye pinpiriklenmiyim dimi atim makinaya :-)) birde bebekodasında besik icin uyku seti var o yikanirmi yorgani yan korumaligi falan
Yıkanır tabiki canım

Yok nohut desenli değil onlar pamuk battaniye ama ona benzer var onu da yıkadım hicbir sey olmadı.Uyku seti malzemelerini de attım tuhaf kokusu var yıkanmamış şekliyle. At at ;)

Ben peluş nohut penye ne battaniye varsa yıkadım Mevresim takım da yıkandı benim kızlar sorun olmadı

33+3 tam olarak adet tarihime göre canım
Masallah canm, ben 32+5 de gitmistim kilosu 2450 demisti gunune gore biraz iri gorunuyor dr diyet falan birsey demedi, ben dikkat etmeye calisiyorum ama edemiyorum da acikiyorum surekli, bir de kansizligm var pekmez yiyorum sabah aksam o da kilo yapiyor...eger kilosu cok olursa sez diyecek bana ne olacak bilmiyorum :/

benim de son gittiğimde dönmüştü, belki ondandır. İlk bebeğimde hatırlamıyom böyle ağrılar, ama ozaman çok yukarıdaydı oğlum, bu biraz aşağıda ondan mı acaba diyorum
Benm vajina agrim taa 26. Haftada basladi :110: ben herkesin oyle baslamistir diye dusunmustum...simdi hala devam ediyor bi ara artti hatta

Maşallah canım negüzel gördün bebeğini ben de cokozledım aralık ılk haftası gıdecegız cok sabırsızlanıyorum. Annem geldı vallahı doğum temızlıgıne. baska da kımseye demedim geçen annemın gelmesıne dahı negerek var dıyosunuz dedıgımde. o yapcak kalanı da sız yaparsınz dedıgmde soledıgını inkar edıp ısterse hepsını yapsın dedı kv. ben de yardım et demedım oyuzden annemle bıtırcm.ıns tüm işlerimi sonra kafam rahat ohh

Sağol canım. Boşver kayınvalideyi canım. Annenle halledersiniz daha rahat olursun

Haha evet canım bende doktor normal deyince rahatladım biraz. Yalnız bu karın çevresi 1 hafta geri çıkmış. Doktor herhangi birşey demedi herşey yolunda dedi. senin nasıl çıkmış AC ölçüsü :)

Ay o karın çevresi benimkinde hep 7-8 gün ileri çıkıyodu, babası gibi göbekli diye dalga geçiyoduk :)) bugünkü ölçümde 2 gün geri çıktı. Bir hafta gerilik de çok mühim değil diye biliyorum. Zaten usg cihazı AC, FL ve BPD ortalamasını alıyo galiba ona göre tam gelişim haftasını çıkarıyo. Doktor her şey yolunda dediyse hiç kafa yorma bence canım :)

Öncelikle mesajima bukadar detaylı cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim.Halla halla şuan siz anlatınca aynı doktora mi gittik diye bir suphede kaldım. 5 dk geç aldı kusra bakmayın sizi beklettik falan dedi Güler yüzle karşıladı.Çünkü bizi gayet güzel karşıladı Bursadan geldik diyince baya muhabbet etti, ilgilendi baya hatta idrar tahlilimde kan görmüş aradı kendisi bizzat gelin alttan bakalım bir sorun mu var diye. Banada biraz otoriter ve kilo alımına takik geldi zaten bir kez gittim doğumda konuşmadım 2. Gidisimde aynı şekilde davranırsa konuşacaktım. Siz böyle diyince içime kurt düşmedi değil. Olmadı bakayım senin dediğin doktora falan da.
Adanaya hoş geldiniz bu arada . Benim de bursaya gitmem gerekiyor. Bir kaç yıl önce rüyamda bile camii görmüştüm , avlusunda türbe vardı. Adı Alaaddin miydi Mehmet Abdal mıydı net hatırlamıyorum. Baktım netten böyle bir cami varmış. Gideceğim inşallah ramazan bayramında bebişle. İnşallah bulurum .

Ay o karın çevresi benimkinde hep 7-8 gün ileri çıkıyodu, babası gibi göbekli diye dalga geçiyoduk :)) bugünkü ölçümde 2 gün geri çıktı. Bir hafta gerilik de çok mühim değil diye biliyorum. Zaten usg cihazı AC, FL ve BPD ortalamasını alıyo galiba ona göre tam gelişim haftasını çıkarıyo. Doktor her şey yolunda dediyse hiç kafa yorma bence canım :)
Maşallah :) benmkide hep uyumlu giderdi 30 dan snra tüm usg ölçülerine baktım şimdi 30 dan beri hep 1 haftalık gerilik var. Dpktorum hiç söz etmedi. Dünde bişey demedi herşey yolunda dedi ama nerden aklıma geldi bilmiyorum:) evham yapıcak bişey buldm yine. Saol canım yinede. Dogru söyşüyorsun takılmamak lzım

Back
X