2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Civilden alicam kizlar indirim var deniliyor citcitli body tanesi 4.99 diye gordum tv da
Ben bugun corap alayim diye ugradim..15 tl idi.almadim..e bebekten 6 7 filandi aldigimda.. ama baska seye bakmadim varmiydi indirim bilmiyorum.

Tüp bebek diye canım başka hiç bir sebep yok kıymetli bebek diyor yaşımda genç olduğu için bende normal doğurmak istiyorum bakalım hayırlısı

Aslında şöyle söylyim normali istiyorum ama çok korkuyorum. Sez. İ ben olsun demem ama doktor öyle uygun görürse kabul ederim ısrar etmem. Hernekdr normal istesemde korku işte. yani bende genelde sağ salim dgsunda nasıl olursa frketmez kafasındayım :)

Bak güzel bi yanıda eşlerin bu normal dpgumda sürece dahil olma anı:) bende elbette nrmal olsn isterim ama hiç cesaretli deglm bı knuda ve korkuyorum. Ama tabi öenmli olan sağlıklı dogması dogum şekline çok takılmıyorum inşallh gnlünden geçtiği gibi bi dogumun olur canım:) ama eşinide hırpalama çok lazım olcak sonra canısı

Tüp bebek diye canım başka hiç bir sebep yok kıymetli bebek diyor yaşımda genç olduğu için bende normal doğurmak istiyorum bakalım hayırlısı
ay canım bugün söylemiştin doğru doğum temizliği yapıyor annem ben de ıster ıstemez yönlendırırken yapıyorum yorgunluktan kafa gitmiş :) Inşallah istediğin gb olurcanım

Bana da cok kotu kokuyor yaninda birseyler falan yiyerek icmeye calisacagim benm de agrilarim kasilmalarim cok fena
Bi de doktor magnezyumu verirken şey demişti erken doğumu önler falan demişti, sırtım ve sol bacağıma vuran fıtık ağrısı gibi bir ağrım var hele ki böyle 1 saat oturduysam sonra kalkacaksam bi topallıyorum sol bacağıma hiç basamıyorum biraz yürüyünce gene açılıyor

kasıkta agrım cok malesef kucuk adımlarla yuruyorum ve cok zorlanıyorum erken dogurmasam barı

bana korkmamam için araştırma yapma dediler hiç. Hiç araştırmadım ne vıdeo baktım ne detaylı yazı okudum ondan da olabılır belki. Ama bir de ben 1ocakta normal dogum.yaptıgımı gördüm rüyamda canım. Bildiğin ıkınırken uyandım gerçekten ıkınıyordum okadar ürpermiştim ki rüya bıle gerçekten o hissi uyandırdı bende. Çok garipti ondan sonra Daha çok istedim. Tabiki şartlar elvermezse yapsınlar sezeryan yeterki kızım sağlıkla doğsun

Korkmamak icin arastirma yapmamak hata bence...cunku neyle karsilasacgini bilmiyorsun, bence pozitif dogum hikayelerinj oku videolarinj izle ve en onemlisi nefes egzersizlerinj ogren cok faydasi olacaktir

Korkmamak icin arastirma yapmamak hata bence...cunku neyle karsilasacgini bilmiyorsun, bence pozitif dogum hikayelerinj oku videolarinj izle ve en onemlisi nefes egzersizlerinj ogren cok faydasi olacaktir
Canımm farklı acıdan bakmıssın. ya da ben acıklamamısım kötü şeylere bakmanın manası yok demek istediğim bu, araştırma derken kalkıp da doğum videosu asla izlemem hayatında cokkez dogum yapmıs ınsanların bıle ızledıgınde ıcının cız ettiği ürperdiği sahneler. neden kendimi korkutayım kı. faydalı seylerın hepsnı bılıyorum gebelik eğitimlerine de katıldım hastanemin. bu ay sonunda da katılacagım. Fazla bilinçliyim yani her konuda. Korkutucu şeylere kulagım tıkalı.gözlerim kapalı sadece. Gereksiz bilgi yarardan cok zarar verir

kasıkta agrım cok malesef kucuk adımlarla yuruyorum ve cok zorlanıyorum erken dogurmasam barı
ve Aleykümselam canım. Ne garip dimi sezeryan olmayınca ne zaman doğuracagımız belli olmuyor. Her an tetıkte beklıyoruz. Özellikle 38i görürsek eyvah eyvah:)

Ben bir sorun yaşamadım canım ikinciye de kullanacağım. Jokerlerde var gidip inceleyebilirsin içine sinerse alırsın.
Ne marka alırsan al kesinlikle sırt çantası diyorum en rahatı.

Ya di mi en rahatı sırt çantası. Zaten normalde de daha rahat geliyo. Bi gidip bakayım jokere canım sağol :)

senın tahmini 2 hafta kaldı demı kasılmaların nasııl azaldı mı
azaldı azaldı kuzum ilaçlar sağolsun hergecen gün daha da azalıyor. Ama yıne hatrı sayılır var. bilmiyorum kı nekadar var yani aslında dr.um enson gttıgımızde 2hafta daha doludolu dayanın sonrası sancın nezmaan gelırse dedı bebişe bağlı sanırım. yarın da ona göre 36.haftaya giricez 7aralığa aldım randevumu acıl bısey olmadıkca beklıcem randevumu:)

Pozitif dogum videolari var bebgin cikisini falan gostermiyor, annenin ikinmalarini nefesini falan ve inan hic digerleri gibi cigliklar falan yok...benm.bahsettigim bu tarz videolar, bilincli olmakta fayda var

genelde doktorlar bılıyorlar azcok nezman gelcegını . ilkcocugmda ozelde doktor sezeryan gunu vermıstı o sezeryan gununde benım sancım tuttu ve normal dogurdum :)ay cok heyecanlıyım herkes gıbı doktorum 3 hafta içerde tutmaya çalıscaz dedı eksıklerım varmı dıye dusunmeye basladım ama ondan once tabıkı bu ev temızlıgı nasıl olcak dıye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…