bizde iyesi batmak derler, düzgün tutmamaktan felan kaynaklanır. Eskiler ellerini ayaklarını birleştirir. Yerine oturtmak için, bilen birinin yapması lazım tabi. Benim oğlum çok ağlıyodu, tabi elden ele gezdi, halam kesin iyesi batmıştır dedi. Sağ el sol ayak, sol el sağ ayak, sonrada 4 ünü birden birleştirdi, yüzüstü yatırıp bişeyler daha yaptı, şükür oğlumun ağlaması kesildihttps://instagram.com/_iremyasar_?utm_source=ig_profile_share&igshid=k7bw22ibcltz
Bu hesapta öne cikanlar kısmına inceleyin ilginç gercekten bebeklerde sırt dikeni durumunu anlatmış. Tecrübeli anneler siz yaşadınız mı boyle bir durum?
bizde iyesi batmak derler, düzgün tutmamaktan felan kaynaklanır. Eskiler ellerini ayaklarını birleştirir. Yerine oturtmak için, bilen birinin yapması lazım tabi. Benim oğlum çok ağlıyodu, tabi elden ele gezdi, halam kesin iyesi batmıştır dedi. Sağ el sol ayak, sol el sağ ayak, sonrada 4 ünü birden birleştirdi, yüzüstü yatırıp bişeyler daha yaptı, şükür oğlumun ağlaması kesildi
Aynen canım bende öyle düşünüyorum kilosu bana da normal geliyor doktor öyle diyince acaba az mı zayıf mı diye düşünmüyor değilim hem normal olursa çabuk çıkar diye düşünüyorum3200 doğması gayet güzel bence doktorun tosunmu dogurmanu bekliyor kaç haftalıkken kaç kilo cıktı canım bebegin benimkininde karin çevresi 1 hafta düşük diğer ölçümler ileri cikiyor
Canım benimde magnezyum ilacım toz şeklindeydi içemiyordum istifra ediyordum doktora söyledim içemiyorum diye hap şeklinde yazdı o şekilde kullanıyorum ben ama sırt ağrısına gelirsek benimki de faleketSırt ağrısı dayanılmaz hale geliyor gun geçtikçe, doktor magnezyum vermişti ama toz olanlardan suya katılıp içilenden çok kötü kokuyordu içemedim hiç siz nasıl içiyorsunuz
canım benımkı efervesan tablet magnorm adlı ilaç. hatta azönce annem de içti tadı hiç kötü değil portakal aromalı. soğuk suyla hele hafif asidi kaçmış fanta içmiş gb oluyorum:)Sırt ağrısı dayanılmaz hale geliyor gun geçtikçe, doktor magnezyum vermişti ama toz olanlardan suya katılıp içilenden çok kötü kokuyordu içemedim hiç siz nasıl içiyorsunuz
omuz takılması vs ile tüp bebek bir alakası var mı canım? ozaman kimse normal yapmaya cesaret edemez ki. Ne güzel normal istiyorsan yap bence. O alakayı çözemedim ilk kez duydum da ondan sorayım dedımAynen canım bende öyle düşünüyorum kilosu bana da normal geliyor doktor öyle diyince acaba az mı zayıf mı diye düşünmüyor değilim hem normal olursa çabuk çıkar diye düşünüyorumhoş doktora kalsa sezaryen yapacak benimki tüp bebek diye ben normal isteğimi söyledim tamam dedi korkutuyor her gittiğimde omuz takılması çıkması falan bundan bahsediyor son zamanlara geldik diye de değiştirmek istemiyorum doktoru bakalım ne olacak hayırlısı
aynısını eşim de soyledı bana ztn gri renk de sevıyorum unisex çanta resmen rengi, görünüşü. o da takabilr kolaycaa ondan oyle aldık bizde keten kumaş gri :)Ben de başka çanta ama koyu gri aldim kızım olacak ama eşimin de takacağı zaman olacak onu da düşündüm
kanzın şu modeli var bende canım çok kalıtelı ve kullanıslı içi de nubukKızlar aranızda kanguru alan var mı? Tavsiye istiyorum da.
Ben farkli bir modelini yaptirdim, kumasi kalin keten gibi ve ici cok fonksiyonlu, genis. tam gunluk kullanim icin. Benimkisi yesil kuslu bir modeldi.Çok beğendim çantayı. Kumaşı ve boyutları nasıl? Normal bakım çantaları kocaman diye kararsız kalıyorum
Ben hap olarak iciyorum. Magosit diye bir ilac. Kesinlikle sudan daha etkili.Sırt ağrısı dayanılmaz hale geliyor gun geçtikçe, doktor magnezyum vermişti ama toz olanlardan suya katılıp içilenden çok kötü kokuyordu içemedim hiç siz nasıl içiyorsunuz
Hadi ya içsek de mi ağrıyorCanım benimde magnezyum ilacım toz şeklindeydi içemiyordum istifra ediyordum doktora söyledim içemiyorum diye hap şeklinde yazdı o şekilde kullanıyorum ben ama sırt ağrısına gelirsek benimki de faleket
Daha doktora gitmeme 2 hafta var reçetesiz satılıyor mu magnezyumlar bi yarın sorayım eczaneye de alayım, önceden böyle ayakta çok kalınca falan sırtım ağrırdı şimdi sürekli ağrıyor yatarken bile sırt ağrısı çekiyorumBen hap olarak iciyorum. Magosit diye bir ilac. Kesinlikle sudan daha etkili.
Maşallaah :)) baş bizim de önde koca kafalı olcak sanırım :)) ama karnından bi 5 gün alabiliriz teyzesiÖnden giden baş ve karin var bizdede lazimsa verelimüç beş gün verebiliriz
Ben ablamdan aldim.kraftin...o zmaan ona hediye almistim..geri almis gibi oldumKızlar aranızda kanguru alan var mı? Tavsiye istiyorum da.
Evet çok dogru söyledin canım. Yalnız bu AC ölçümündede kimi doktor bir hafta gerilikte takip edelim şöyle olabilir böyle olabilir derken mesela benm doktorum 34 de ölçtü 32+5 çıktı. Güzel dedi. Kimisi bu geriliği sorun ediyor erken alırız falan diyor. Yani kime neye inancaz bilmiyorum. Sez. Yanlısı doktorlar piyasa da aşırı çok. Benm doktorum 3kiloyu görür oda bize yeter çok kilo zaten iyi değil takılma diyor mesela.Ya instagramda drlarin dedigi 2500 ustu bizim icin yeterlidir bu dr eski kafada mi kalmis bebek gürbüz olsunculardan 3200 dogsun fazla olsunda sezeryana alalim diye dusunur belki ne var super birde kizlar ogrendigim birsey var ultrasonda ac,fl,bdp ortalamisnda kilo cikiyormus dr diyorki AC olcumundeki haftayla sizin haftayi karsilastirin o onemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?