2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ben de denk geleydim şu sezeryen yanlısı doktorlara benim doktorum da tam tersi ben hiç bir sorun görmüyorken sezeryen yapmam dedi, zaten hastanenin genel prosedürü bu zorunlu sezeryen 1800, isteğe bağlı sezeryen 5 bin sırf yaptırmayalım diye rakamı yüksek tutuyorlarmış

Ben recetesiz aliyoRum bittiginde canim. Valla doktor bunu verince daha cok rahatldim.

Ya iste bak sezeryan yanlisi bi dr hic takilma onun laflarina baktin kafana yatmiyor baska dr a gidersin

O recetesiz aliniyor zaten gida takviyesi oldugu icin

omuz takılması vs ile tüp bebek bir alakası var mı canım? ozaman kimse normal yapmaya cesaret edemez ki. Ne güzel normal istiyorsan yap bence. O alakayı çözemedim ilk kez duydum da ondan sorayım dedım
Yok canım ya tüp bebekle omuz takılmasının hiç bir alakası yok amaç kıymetli bebek böyle şeylerde var hiç riske atmayalım diyor yani ama ben normal istediğim için bekleyecek yoksa aralıkta olurdu heralde benimkide

Hadi ya içsek de mi ağrıyor eşimde sen içmedin onları ondan ağrıyor sırtın bu kadar diye kızıyordu bana
Başkasını bilemem ama bende çok etki etmiyor içtiğim halde hala ağrılar devam doktora söyledim normal diyor böbreklere falan baktı orda da büyüme falan yok dedi artık hamilelikte normal diye düşünüyorum

Sırt ağrısı dayanılmaz hale geliyor gun geçtikçe, doktor magnezyum vermişti ama toz olanlardan suya katılıp içilenden çok kötü kokuyordu içemedim hiç siz nasıl içiyorsunuz
Bana da cok kotu kokuyor yaninda birseyler falan yiyerek icmeye calisacagim benm de agrilarim kasilmalarim cok fena

Bende doktorum sez. Dese direk kabul ediceö ama demiyor henüz boşvee canım öylesi daha iyi ya en azından doktorun bilinçli. Ama nedense bende hiç normal yapıcam gibi gelmiyo heö korkuyoruö hemde canm çok tatlıdır

Civilden alicam kizlar indirim var deniliyor citcitli body tanesi 4.99 diye gordum tv da
canım orda zıbınsetlerı tulumlar pıjama takımları fln cokguzell. engüzelleri sizin olsun annesi.yastık da uygundu cok kılıf hedıyelı ona da bır bak ıhtıyacın var ise

Canım niye sezeryan istiyorsunuz merak ediyorum o daha mı iyi ki evet normal doğumun riskleri var biliyorum ama normal varken sezeryan bilmiyorum yani benim doktor da sezeryan yapmak istiyor ben istemiyorum tabi herhangi bir risk durumunda sezeryana karşı değilim zaten herhangi bir risk görürsem hemen alırım dedi bende kabul ettim hakkımızda hayırlısı inşallah sağ salim doğarlar da gerisi önemli değil

ben de sezeryana dönmesinden çok korkuyorum çatır çatır dogurmak ıstiyorum yapım da cesaretlıdır yani bide kasıktaki dikiş sancısını bildiğimden istemıyorum ve hissetmek en güzeli be herhangı bır saglık prob yoksa bagıra bagıra dogurmak ıstıyorum eşimin ellerini sıkıcam çok inşallah bagırırken

Son düzenleyen: Moderatör:
senin neden sezeryan diyor canım bir sıkıntı yoktur inşallah. Benim dr.um da eşimle benı aldı karşısına bakın bana sezeryan demeyin dedi gülümseyerek Önceliğimiz vajinal doğum Allah korusun bi sıkıntı olursa dönülür dedi. Ama sıkıntı yokken tasvip etmiyorum dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…