- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Gunaaydinn herkesleree ❤❤ bende dun gece disardaydim dogum gunu kutlamasi icin afedersiniz kofte yemistim ama kotu oldugunu anladim gece hep istifra ettimondan sonra rahatladim.insallah zehirlenme falan olmamistir
Burda yazıyor orda yazılmamasın sasırdım tabı dedıgın gıbıyse dıger ozellerdede hakknıxu Talep edemezsinizcanım benim faturalarda bir şey dikkatimi çekiyor. Faturalarda ödediğimiz mebla yazmıyor onun 25,30du sanrm o cıvar indirilmiş halı yazıyor hep. Boylr bır durum yapılmasın dıye mi eşime söylemiştim bunu arastıralım dıye ama +kdvli toplam olarak belirtilse neyse totalınde bu sorun vsr
Gunaaydinn guzel anne❤ tesekkur ederim iyiyim cok sukur su an. Sen nasilsin ne var ne yok ❤Çok geçmiş olsun canım şimdi iyisin dimi
faturaları tutmadım da aslında tutmam lazımdı. bu ay tekrar bakacagım ya çok saçma ve sorucam ablamın arkadaşı insan kaynakları müdürü hastanenın bızzat sorucam bunuBurda yazıyor orda yazılmamasın sasırdım tabı dedıgın gıbıyse dıger ozellerdede hakknıxu Talep edemezsiniz
Gunaydin canim ❤ benim bilgim yok bu konuda ama yalanci sancilarin da baslamis olabilir bemce. Gecen agriysa yalanci sancidir diyor yaGünaydın kızlar
Sabaha doğru şiddetli bi sancıyla uyandım. Benim bebek baş aşağı pozisyonda. Sanki kafasıyla ittiriyor gibi baskı yapıyordu. O ittirdikçe içerde bir şeyler yırtılacak gibi canım yandı. Yani böyle sanki yer çekimine yenik düşmüş de aşağı düşüyo gibiydi. Ödüm patladı, doğuyo sandım hareketleri tam olarak çıkışa yakın yerlerde hissettim. Bu normal sancılardan mıdır sizce? Hala bi sızlama var kasık, bel, genital bölge civarında ama hafif
Ben zaten paket aldigim icin miktar belli elimde faturasi var. Tabi o gun ekstra biseyler cikarirlar mi onu bilmiyorumBurda yazıyor orda yazılmamasın sasırdım tabı dedıgın gıbıyse dıger ozellerdede hakknıxu Talep edemezsiniz
Maşallah kuzucuğa pek hareketli e bide tosun:) O duyguyu yaşamış olup beklemek emınım daha guzeldır. Annem bugecegidecek yakınız arabayla 15dk falan ama sürekli gelemiyor ablam çalıştıgı ıcın yegenıme bakıyorlar oyüzden gitmek zorunda. Çok zordur uzaklık Allahm sabır versınÇok şükür kuzu pek hareketli maşallah onun hareketlerini izleyip sohbet ediyoruz kuzuyla aşağı bölge hamlamis gibi ağrıyor sen nasılsın
Annen gidiyor sanırım yine aynı sehirdesin dimi annenle ben gurbette tekim
canım günaydın geçmiş olsun yeri azaldı dıyorlar ama hala asagı yukarı gıdebılıyorlar sanırım anlamadım nasıl oluyor gece de ben buna benzer yaşadım yatmamıstık henüz pijamalarımı giyerken çığlık attım resmen.annemle eşim koştu dedım elını cıkaracak gb ama nasıl bagırttı benı sancı da yoktu ama baksam sankı elını kafasnı cıkaracak gibiydi delmeye çalışıyor gbydı. senın de o tarz mı olduGünaydın kızlar
Sabaha doğru şiddetli bi sancıyla uyandım. Benim bebek baş aşağı pozisyonda. Sanki kafasıyla ittiriyor gibi baskı yapıyordu. O ittirdikçe içerde bir şeyler yırtılacak gibi canım yandı. Yani böyle sanki yer çekimine yenik düşmüş de aşağı düşüyo gibiydi. Ödüm patladı, doğuyo sandım hareketleri tam olarak çıkışa yakın yerlerde hissettim. Bu normal sancılardan mıdır sizce? Hala bi sızlama var kasık, bel, genital bölge civarında ama hafif
Gunaydin canim ❤ benim bilgim yok bu konuda ama yalanci sancilarin da baslamis olabilir bemce. Gecen agriysa yalanci sancidir diyor ya
canım günaydın geçmiş olsun yeri azaldı dıyorlar ama hala asagı yukarı gıdebılıyorlar sanırım anlamadım nasıl oluyor gece de ben buna benzer yaşadım yatmamıstık henüz pijamalarımı giyerken çığlık attım resmen.annemle eşim koştu dedım elını cıkaracak gb ama nasıl bagırttı benı sancı da yoktu ama baksam sankı elını kafasnı cıkaracak gibiydi delmeye çalışıyor gbydı. senın de o tarz mı oldu
Aynen öyleydi canım yaa o yüzden bayaa bi ürktüm. Eli kolu bir şeyi her an çıkacak gibiydi o baskıyla ağrı da oldu. Eşim biraz sakinleştirdi yürüttü evin içinde. Yürümek iyi geldi
Gunaydin kizlar..yeni bir haftadan merhaba.hala calisanlarada ayrica selam
Günaydın kızlar
İyi olmanıza sevindim bende evdeyim ne olsun ev işleri büyük oğlumun dersi filan derken zaman geçiyor uyku kalmadı bende geceleriGunaaydinn guzel anne❤ tesekkur ederim iyiyim cok sukur su an. Sen nasilsin ne var ne yok ❤
canım benim de doğum paketi adı altında. ama sen muayenelerle beraber baltsn mı odeme yaptın o nasıl oluyor kuzumBen zaten paket aldigim icin miktar belli elimde faturasi var. Tabi o gun ekstra biseyler cikarirlar mi onu bilmiyorum
Ay canım günaydın maşallah size bebişli göbişinle. Kaç kilo aldın sen de epey fittsinnGunaydin kizlar..yeni bir haftadan merhaba.hala calisanlarada ayrica selam
cok sukur canım ıyıyım heyecnlıyım 2 hafta sonra dogurcam galıbaNasilsin canimm ne vaf ne yokk
Nasılsın arkadaşimGünaydın canım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?