2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Merhaba bende ara ara okuyorum sizleri hepinize hayırlı zamanında doğumlar diliyorum. Kanguru mevzusuna denk gelince yazmak istedim. Kangurular ergonomik ve ergonomik olmayan diye ikiye ayrılıyor. Önemli olan bebeğin m pozisyonunda oturabilmesi. Ergonomik olmayan ve şuan bir çok ergonomik kangurudan pahalı ve markalı olan okadar çok kanguru var ki.Ergonomik olmayan kangurular aynı hoppala ve yürüteç gibi kalça çıkıklığı, duruş bozukluğu yapabilir. Tabi ki de bütün kanguru, hoppala, yürüteç kullanan çocuklarda olacak diye birşey yok ama böyle bir risk ve yüksek bir risk varken kullanmak kişiye göre değişir özellikle ben erkek bebek beklediğim için riske atamam. Bununla ilgili çocuk doktorlarının videoları veya babywearing gruplarından bilgi alabilirsiniz.

Haha evet canım bende doktor normal deyince rahatladım biraz. Yalnız bu karın çevresi 1 hafta geri çıkmış. Doktor herhangi birşey demedi herşey yolunda dedi. senin nasıl çıkmış AC ölçüsü :)
Benimde son 2 kontroldur yaklaşık 9 10 gün geri çıkıyor, zaten minnak bi bebişim var ama dün benimde aklıma takıldı.bugun rapor almaya gidicem doktora sorucam

Canım, geçmiş olsun. Bende de 8 aylık hamilelikte 3 kere oldu gerçektem çok zor el değmiyor acısı da cabası. Bende aşağı sarkıtınca elimi daha da şiddetleniyordu. Ben de uyurken elimi yukarı doğru koyacak şekilde yatıyorum daha iyi oluyor. Bende işe yaradı sen de dene istersen.

küçük termosum vardı 500ml onda hep sıcak su bulundururdum. cam kapta da biraz soğuk su olurdu. kullanacağım zaman sıcak sudan cam kaba koyup pamuğu bandırıp öyle siliyordum. zaten içine sadece temiz pamuk değdiği için sonra lazım olunca kalan suyun üzerine sıcak sudan ekleme yapıyordum.

siz daha iyisini alın öyleyse bızım ıcın yeterli. içimiz rahat güvendiğimiz ürün

Günaydın kızlar progestanı içmeyi unutmuşum gece ve uyuyamadım yine. Onu içince uyuşuk şekilde uyanamıyordum şimdi gece çokk uyandım.ve ilk kez her yerim kaşındı deli gb her wcye kalkışımda zor uykuya daldım aranızda kaşıntı yaşayan var mı ya kollarım belim sırtım uyuz olmuş gbydım çok canım yandı kaşıdıkça

ayyy o çığlıkla çocuk doğurmaya çalışan benim
o kadar pozitif doğum hikayeleri okudum, o kadar nefes egzersizi öğrendim. o an sancı gelince ben hep kendimi kaybetmişim. doktor bağırarak enerjini boşa harcama dediğinde tamam diyorum ama sonrası ben de yok. kardeşim ve eşi,m doğumdaydı onlar anlatıyor hatta video da çekmişler. ben çığlıktan kendimi kaybediyorum dr özge özgee aramıza dön diye sancı arasında beni kendime getiriyor

doğumun tek güzel tarafı benim o anları hatırlamıyor olmam. sadece anlatılanları ve resimleri biliyorum. yoksa 2. bebek yapılmaz

Güle güle kullanın canım

ay canım adaşızz ❤

teşekkür ederim canım nasılsın iyi misin?❤
Çok şükür kuzu pek hareketli maşallah onun hareketlerini izleyip sohbet ediyoruz kuzuyla aşağı bölge hamlamis gibi ağrıyor sen nasılsın
Annen gidiyor sanırım yine aynı sehirdesin dimi annenle ben gurbette tekim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…