idrarda olmuyor canım, hafif yanma hissedince vajinada bi yükleniyorum suya, 2/3 kez tuvAlete çıkıp atlatıyorum, yapma anında bi sıkıntı yokCanim idrara cikinca yanma oluyorsa bence ara belirtileri soyle gerekli gorurlerse gelmeni isterler zaten. cunku idrar yaparken yanma enfeksiyon belirtisiymis ve erken dogumu tetikliyormus
suyu hep az içiyorum ben ya, okadr zorlanıyorum ki. Ama şu ara tutuştum artırdım birazBazen az su içince koyu renkli ve daha asidik çıktığı için yakabiliyor ama genelde enfeksiyon belirtisi diye biliyorum ben de
oy maşallah, fazlsı var eksiği yokbebek için
*takım kıyafeti*pişik kremı*bebe yagı*10 tane bezi.(evim yakın ekstradan aldırıcam eşime yetmezse)*ıslak mendılı*burun aspiratörü*tırnak makası*agız mendılleri*yedek hastane çıkışı
*hastane çıkışının içi için uzunkollu body ve patıklı alt*3çıtçıtlı body*1tulum*fırça tarak seti*2çorap*1külotluçorap*2 eldiven*astronot tulum(çıkarken giymekiçin)*ince battaniye*peluş battaniye*Emzik*Biberon seti
Anne için
lohusa seti*emzirme sütyeni*Hamile külodu 2adet*emzirme atleti*normal iç çamaşırı pamuklu*2şer çift ince ve kalın çorap, Lohusa pedi(koyucam henüz) *Yedek pijama takımı*Süt sağma makinası*Göğüskalkanı*Dişfırçası,macunu*Makyajçantası*saçfırçası*Bitki çayı(koyacagım)*Çıkarken gıymek için kıyafet*Havlu*Deodorant*Toka*taç,terlik seti. takıyastıgı ve suslemeler ıste Aklıma gelenler canım listeyı bulamadım hepsını yazmaya calıstım.hatırlamaya çalıştım
canim yenidogana kulotlu corap nerden buldunbebek için
*takım kıyafeti*pişik kremı*bebe yagı*10 tane bezi.(evim yakın ekstradan aldırıcam eşime yetmezse)*ıslak mendılı*burun aspiratörü*tırnak makası*agız mendılleri*yedek hastane çıkışı
*hastane çıkışının içi için uzunkollu body ve patıklı alt*3çıtçıtlı body*1tulum*fırça tarak seti*2çorap*1külotluçorap*2 eldiven*astronot tulum(çıkarken giymekiçin)*ince battaniye*peluş battaniye*Emzik*Biberon seti
Anne için
lohusa seti*emzirme sütyeni*Hamile külodu 2adet*emzirme atleti*normal iç çamaşırı pamuklu*2şer çift ince ve kalın çorap, Lohusa pedi(koyucam henüz) *Yedek pijama takımı*Süt sağma makinası*Göğüskalkanı*Dişfırçası,macunu*Makyajçantası*saçfırçası*Bitki çayı(koyacagım)*Çıkarken gıymek için kıyafet*Havlu*Deodorant*Toka*taç,terlik seti. takıyastıgı ve suslemeler ıste Aklıma gelenler canım listeyı bulamadım hepsını yazmaya calıstım.hatırlamaya çalıştım
Doktorum enfeksiyon belirtilerini anltmıştı hamileliğin başlarında. Şüphelenirsen şu tarifi uygula demişti de kağıdı yeni buldum paylaşıyorum:idrarda olmuyor canım, hafif yanma hissedince vajinada bi yükleniyorum suya, 2/3 kez tuvAlete çıkıp atlatıyorum, yapma anında bi sıkıntı yok
suyu hep az içiyorum ben ya, okadr zorlanıyorum ki. Ama şu ara tutuştum artırdım biraz
oy maşallah, fazlsı var eksiği yok
Gazi paşada canım. Kardeşler in üstünde İDEAL PSİKOLOJİ. 13 aralıkta başlıyormuş . 500tl(haftada 2 gün, 6 uzman, 3 hafta sürecek. .Uzmanlardan biri de benim doktorum) 0533 703 1973 numarası canım .Nereye gideceksin ücreti ne kadar bende gitmek istiyorum
mevlid kıyafetının corabı canımcanim yenidogana kulotlu corap nerden buldun
Beta streptokokMasallah kuzum bebisine ❤❤ aa ne ne testiymis ki o ben bilmiyorum hic
Eskişehirde okudum . Bilirim soğuğu . Ne ağlardım ya soğuktan. Ay hiç bize göre değil kar falan . Burada hava sıcaklığı 15 in altına düştü mü ayy hava soğuk diyoruz.Ay ne guzeeel :)) oglen burasi da iyi de sabah ve aksam gece daha simdiden eksilerdeyiz
Aynı şeyleri yaşıyoruz canım . Az kaldı sıkalım dişimizi . O kadar zor ki. Bu aralar canım inadına tatlı isterkenTunaydin kizlar bende dr dan geliyorum endokrinoloji gitmistim seker takibi yapıyorum 10 gundur kontrole gittim yine canim sıkıldı aclik 95 tokluk 140 ustu olmamalıymış bi iki tane ac tok ustu cikmis benimkinde 2 hafta daha bak yine boyle tek tük olursa insuline baslatiriz diyor boyle takipte olup yasayan var mi cok abartmiyorlar mi benim geldikten sonra aclik olcum 96 cikti strestrn olduğu dusunuyorum cunku dün aksam dogru durust bisey demedim bunu bana demeleri 2 tane sinir ustu gorunmus o kafam karisti iyice
Çook geçmiş olsun canım benimkide çok ama çok şiddetli dün başka bir topikte okudum bal tarçın sürüp sarın demiş bir bayan fayda etmez bence dedim annemin zoru ile denedim ağrımı hafifletti baya denemeni tavsiye ederim tabi yine şiddetlendi tekrar sardım bileğimi.. Yarın ortopedi doktoru geliyor mahalleye çıksammı diye düşünüyorum belki bir kaç fikir verir müdahele edemez zaten de.. Senin hangi bileğin canım? Arkadaşımın yeni bebeği oldu ben bebeği sevemiyorum tutamıyorum elimden sebep çok üzülüyorum kendi bebeğimi nasıl tutarım geçmezse diye çok şiddetli bir ağrı ya gerçekten :'(Bende maalesef aylardır var canım karpal tunelHer hareketi kısıtlıyor ağrıdan bir şey yapamaz oluyor insan. Doğumdan sonra ödem gidince iyileşiyormuş yavaş yavaş. Sabredeceğiz az kaldı
Bende öyle düşünüyorum ama reflü yatagında sırtüstü yatsa mesela acaba bu yatak bogulmayı önler mi kiBen reflu yataginda yan yatirmayi dusunuyorim.zaten kocaman kocaman delikler de var bogulma onleyici diye
idrarda olmuyor canım, hafif yanma hissedince vajinada bi yükleniyorum suya, 2/3 kez tuvAlete çıkıp atlatıyorum, yapma anında bi sıkıntı yok
suyu hep az içiyorum ben ya, okadr zorlanıyorum ki. Ama şu ara tutuştum artırdım biraz
oy maşallah, fazlsı var eksiği yok
Reflü yatağı kusmasını biraz engelleyebilir ama bence asıl yan yatırınca iki taraftan bebeği destekleyip sabitleyen yastıklar. Ortopedik yataklar bile içe biraz gömüldüğü için önerilmiyor . Çocuk kusarsa başını çeviremediği için boğulma riski artıyormuş. O yüzden yan yatırmak önemli benceBende öyle düşünüyorum ama reflü yatagında sırtüstü yatsa mesela acaba bu yatak bogulmayı önler mi ki
Bende öyle düşünüyorum ama reflü yatagında sırtüstü yatsa mesela acaba bu yatak bogulmayı önler mi ki
Cok gecmis olsunÇook geçmiş olsun canım benimkide çok ama çok şiddetli dün başka bir topikte okudum bal tarçın sürüp sarın demiş bir bayan fayda etmez bence dedim annemin zoru ile denedim ağrımı hafifletti baya denemeni tavsiye ederim tabi yine şiddetlendi tekrar sardım bileğimi.. Yarın ortopedi doktoru geliyor mahalleye çıksammı diye düşünüyorum belki bir kaç fikir verir müdahele edemez zaten de.. Senin hangi bileğin canım? Arkadaşımın yeni bebeği oldu ben bebeği sevemiyorum tutamıyorum elimden sebep çok üzülüyorum kendi bebeğimi nasıl tutarım geçmezse diye çok şiddetli bir ağrı ya gerçekten :'(
Gittim canim diyetisyene uyguluyorum da valla hamilelikte diyet yapmak zor gercekten herseyde aklin gözün kaliyor buna da şükür napalimAynı şeyleri yaşıyoruz canım . Az kaldı sıkalım dişimizi . O kadar zor ki. Bu aralar canım inadına tatlı isterken
Benim tokluklar iyi.,bazı günler açlıklar az yüksek çıkıyor .
Dr. Hergün sabah - akşam egzersiz diyor , bu pek mümkün olmayabiliyor . Gün aşırı daha iyi yapabiliyorum. Dengeli beslenince sorun olmuyor. Diyetisyene gittin mi , gitmediysen git , faydası oluyor.. Benim az yüksek çıktığı için haftaya gerek görürse bir ilaç yazacak . İnşallah gerekmez . İnsülin için gerek görmedi şuan için .
anladim cnm cunku kucuk gormedim hic tekli satanlardamevlid kıyafetının corabı canım
Çok sağol canım Rabbim daha büyük dert vermesinCok gecmis olsun
yok mu canım pekı nette falan. Ben de hıc aklıma külotlu corap gelmedı lısteye yazarken de. halbukı coklazım olıyormus mevlıd setındekını yıkayıp koydum ben deanladim cnm cunku kucuk gormedim hic tekli satanlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?