Şekerli bir şey yediğimde boğazımda yanma hissi oluyor . Orada anlıyorum yanlış yaptıgımı. Sende de oluyor muGittim canim diyetisyene uyguluyorum da valla hamilelikte diyet yapmak zor gercekten herseyde aklin gözün kaliyor buna da şükür napalim
Ben ilk hamileliğimde çok enfeksiyon olurdum artık ilaç kulanmaktan daralıp bu tarife sarmıştım çok kullanmamak gerek ama faydalı bakterileri de öldürüyorDoktorum enfeksiyon belirtilerini anltmıştı hamileliğin başlarında. Şüphelenirsen şu tarifi uygula demişti de kağıdı yeni buldum paylaşıyorum:
Eki Görüntüle 2209654
Bugün sordum bunu Dr. A. Bütün bunları hareket olarak adlandırırız dedi. Çok uzun sürüyor ama korkuyorum dedim. Korkma, ne kadar hareket o kadar iyi dedi . Maaşallah meleklerimizeKızlar sanırım benim bebek hıçkırıyor :) sol kasığımda pıt pıt ritmik birşey hafif hafif atıyor baha sürdü yeni durdu.. Hıçkırma bu şekilde mi hissediliyor merak ettim çok :) maşaAllah bebişlerimizee
almadim almadim derken 1 ayda 2.5 kilo alip 63.5 olmuşum 3.5 - 4 kilo toplam aldım en fazla 6 kiloyla bitiririm ben bu işiKizlar kilo bildirimlerinizi alayim listeye bakin onceki ay kilonuz yoksa onuda yazin ben tl degistirdigim icin gecen ay kilolarini yazamadiklarim olmustur baslayalim bildirimlere
evet canım.benim kızım da aylardır hıckırıyor duzenlı olarak:)Kızlar sanırım benim bebek hıçkırıyor :) sol kasığımda pıt pıt ritmik birşey hafif hafif atıyor baha sürdü yeni durdu.. Hıçkırma bu şekilde mi hissediliyor merak ettim çok :) maşaAllah bebişlerimizee
73.8 canım :)Kizlar kilo bildirimlerinizi alayim listeye bakin onceki ay kilonuz yoksa onuda yazin ben tl degistirdigim icin gecen ay kilolarini yazamadiklarim olmustur baslayalim bildirimlere
Bende ondan tedirgin oluyorum ya igneyi yaparda 24 saat geçmeden doğurursam diye, doktora sordum öyle sey olmaz doğuma yakın sık sık geliceksin zaten biz bilicez 2 güne mi doguracaksın 3 güne mi olur tahmin edicez ona göre kesicez igneyi vaktinde dedi, nasıl olcak öyle bende bilmiyorum umarım cidden anlayabilirlerEe peki normal dogumda nasil bilicez..belki birden dogurcaz...
Canım tebrik ederim seni ALLAH analı babalı büyütsün inşaDegerli arkadaslar, grubun ilk cikintisi benim sanirim. Dun gece dogum yaptim bennn. Normal dogum oldu. Bebisim zaten zor bekliyordu diyebilirim. 26. Haftadan itibaren yokluyordu. 35. Haftada bize merhaba dedi. Cok sukur kolay bir dogumum oldu. Erken dogdugu icin simdilik kuvezde. Solunum destegi aliyor simdlik ama doktorum cok kalmayacagini dusunuyor. Bu yuzden simdilik sabrediyoruz evimize gelecegimiz gun icin. Allah cocuklarimizi bizlere bagislasin. Darisi basiniza ama zamninda olsun siziniler insallah.
Maşallah Allah ömrünü guzel etsin.Degerli arkadaslar, grubun ilk cikintisi benim sanirim. Dun gece dogum yaptim bennn. Normal dogum oldu. Bebisim zaten zor bekliyordu diyebilirim. 26. Haftadan itibaren yokluyordu. 35. Haftada bize merhaba dedi. Cok sukur kolay bir dogumum oldu. Erken dogdugu icin simdilik kuvezde. Solunum destegi aliyor simdlik ama doktorum cok kalmayacagini dusunuyor. Bu yuzden simdilik sabrediyoruz evimize gelecegimiz gun icin. Allah cocuklarimizi bizlere bagislasin. Darisi basiniza ama zamninda olsun siziniler insallah.
Ay çok sağol arıyayım bendeGazi paşada canım. Kardeşler in üstünde İDEAL PSİKOLOJİ. 13 aralıkta başlıyormuş . 500tl(haftada 2 gün, 6 uzman, 3 hafta sürecek. .Uzmanlardan biri de benim doktorum) 0533 703 1973 numarası canım .
Hayırlı olsun sağlıklı mutlu birlikte evinize dönün inşallahDegerli arkadaslar, grubun ilk cikintisi benim sanirim. Dun gece dogum yaptim bennn. Normal dogum oldu. Bebisim zaten zor bekliyordu diyebilirim. 26. Haftadan itibaren yokluyordu. 35. Haftada bize merhaba dedi. Cok sukur kolay bir dogumum oldu. Erken dogdugu icin simdilik kuvezde. Solunum destegi aliyor simdlik ama doktorum cok kalmayacagini dusunuyor. Bu yuzden simdilik sabrediyoruz evimize gelecegimiz gun icin. Allah cocuklarimizi bizlere bagislasin. Darisi basiniza ama zamninda olsun siziniler insallah.
Degerli arkadaslar, grubun ilk cikintisi benim sanirim. Dun gece dogum yaptim bennn. Normal dogum oldu. Bebisim zaten zor bekliyordu diyebilirim. 26. Haftadan itibaren yokluyordu. 35. Haftada bize merhaba dedi. Cok sukur kolay bir dogumum oldu. Erken dogdugu icin simdilik kuvezde. Solunum destegi aliyor simdlik ama doktorum cok kalmayacagini dusunuyor. Bu yuzden simdilik sabrediyoruz evimize gelecegimiz gun icin. Allah cocuklarimizi bizlere bagislasin. Darisi basiniza ama zamninda olsun siziniler insallah.
kızlar telde neyaptıysam orjınal rengı ckmıo he delırdım:) açık gri ve antrasit işte. antrasit de koyu ckıo gunduz gozuyle çekebılseydım iyiydi odamın herseyı tamamlanınca ınsallah daha güzel olucak sımdı bısey anlamadım odadanbide A şeklinde rafımızı yapıcak ıns doguma dek o da gelcek şifonyer ustune.. issmimiz de duvara yapıscak. ve gardroba da tül olcak buzmelı cam kısmına. emzırme koltugu olcak şifonyerın karsısına da. belkı yerlerı de degıstırırım bılemedım bakalım bundan sonrakı işim oda ile ilgilenmek. Biz cok begendık memnun kaldık tam ıstedıgımız gb oldu gardrop hele kocaman oldu evlenene dek oda istemesin vallahı
Gözünüz aydın topigimizin ilk bebisi allah ömrünü bahtını güzel eylesin bir an önce sağlıkla yuvaniza götürün zaten 35. Hafta iyi bir zaman cabuk toparliyacaktir.Degerli arkadaslar, grubun ilk cikintisi benim sanirim. Dun gece dogum yaptim bennn. Normal dogum oldu. Bebisim zaten zor bekliyordu diyebilirim. 26. Haftadan itibaren yokluyordu. 35. Haftada bize merhaba dedi. Cok sukur kolay bir dogumum oldu. Erken dogdugu icin simdilik kuvezde. Solunum destegi aliyor simdlik ama doktorum cok kalmayacagini dusunuyor. Bu yuzden simdilik sabrediyoruz evimize gelecegimiz gun icin. Allah cocuklarimizi bizlere bagislasin. Darisi basiniza ama zamninda olsun siziniler insallah.
Canim 65Kizlar kilo bildirimlerinizi alayim listeye bakin onceki ay kilonuz yoksa onuda yazin ben tl degistirdigim icin gecen ay kilolarini yazamadiklarim olmustur baslayalim bildirimlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?