2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Doktorum enfeksiyon belirtilerini anltmıştı hamileliğin başlarında. Şüphelenirsen şu tarifi uygula demişti de kağıdı yeni buldum paylaşıyorum:
Eki Görüntüle 2209654
Ben ilk hamileliğimde çok enfeksiyon olurdum artık ilaç kulanmaktan daralıp bu tarife sarmıştım çok kullanmamak gerek ama faydalı bakterileri de öldürüyor

Bugün sordum bunu Dr. A. Bütün bunları hareket olarak adlandırırız dedi. Çok uzun sürüyor ama korkuyorum dedim. Korkma, ne kadar hareket o kadar iyi dedi . Maaşallah meleklerimize

Kizlar kilo bildirimlerinizi alayim listeye bakin onceki ay kilonuz yoksa onuda yazin ben tl degistirdigim icin gecen ay kilolarini yazamadiklarim olmustur baslayalim bildirimlere
almadim almadim derken 1 ayda 2.5 kilo alip 63.5 olmuşum 3.5 - 4 kilo toplam aldım en fazla 6 kiloyla bitiririm ben bu işi

evet canım.benim kızım da aylardır hıckırıyor duzenlı olarak:)

şuan 53üm canım 11kılo aldım totalde. once verdım sonra 11aldım. @Ytmz

31 haftalık olduk da lavaboya çıkma süreniz ne kadar oluyor gün içinde ? Bol su içiyorum enfeksiyon vardi en son ama bu haftalarda sık çıkmaya başladım yine normal mi anormal mi bilemedim

Ee peki normal dogumda nasil bilicez..belki birden dogurcaz...
Bende ondan tedirgin oluyorum ya igneyi yaparda 24 saat geçmeden doğurursam diye, doktora sordum öyle sey olmaz doğuma yakın sık sık geliceksin zaten biz bilicez 2 güne mi doguracaksın 3 güne mi olur tahmin edicez ona göre kesicez igneyi vaktinde dedi, nasıl olcak öyle bende bilmiyorum umarım cidden anlayabilirler

Degerli arkadaslar, grubun ilk cikintisi benim sanirim. Dun gece dogum yaptim bennn. Normal dogum oldu. Bebisim zaten zor bekliyordu diyebilirim. 26. Haftadan itibaren yokluyordu. 35. Haftada bize merhaba dedi. Cok sukur kolay bir dogumum oldu. Erken dogdugu icin simdilik kuvezde. Solunum destegi aliyor simdlik ama doktorum cok kalmayacagini dusunuyor. Bu yuzden simdilik sabrediyoruz evimize gelecegimiz gun icin. Allah cocuklarimizi bizlere bagislasin. Darisi basiniza ama zamninda olsun siziniler insallah.

Canım tebrik ederim seni ALLAH analı babalı büyütsün inşa
Erken doğum belirtilerin nasıldı? Bebiş kaç kilo dogdu?tekrar evrim ediyorum

Maşallah Allah ömrünü guzel etsin.

Hayırlı olsun sağlıklı mutlu birlikte evinize dönün inşallah

allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah, hayırlı uğurlu olsun

canım çok güzeller, mutlulukla kullanmak nasip olsun inşallah bizim de odamız hazır sayılır anlattığın gibi ayrıntılar kaldı sadece

Gözünüz aydın topigimizin ilk bebisi allah ömrünü bahtını güzel eylesin bir an önce sağlıkla yuvaniza götürün zaten 35. Hafta iyi bir zaman cabuk toparliyacaktir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…