2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Yan yatış yastığı kullandım kızımda güvenle uyuyorduk şimdi oğlumda kullanacağım
Bu doktor yan yarış yastık ve yataklarınında kullanılmaması gerektiğini söhlemiş. Sırt üstü yatarsada kusma durumunda aynı risk yokmu. Kafam çok karıltı. Reflü yatakları eğimli oluyor axicaba onlar işe yararmı

Ben kullandım memnundum her emzirmede diğer tarafa yatırıp uyuttum güzel geçirdik

75g yuklemede Aclik 85 1.saat 184 2.saat 104 ya benimde cikan bi aclik 100 cikmis birde tokluk 155 bunu sorun ettiler iki tane yuksek gordu diye

Sağol canım. Ergonomik olanlar benim de aklıma yattı. İndirimde olanlar var mı bir takip edeyim.
momfort baby kullandım ben, çok da memnundum, sırtım belim hiç ağrımıyordu

ya dünden beri yanma var bende, ama su bol içince geçiyor. Kontrolüme 1 hafta var, acaba erken gitsem mi?

Ben oglumu hep yan yatırdım birkere hic unutmuyorum salonda tekli koltukta uyuyordu bir tazyikli sekilde kustu hemde uykusunda o sirt ustu yattigini dusunmek bile istemiyorum yanindaydim mudahale ederdim ama yinede yan yattığı icin ileriye fışkırmışti yan yatirin o yuzden diyorlar zaten

Allah korumuş canım yaa. E bu doktor ısrarla sırtüstü yatırın diyor yan yatırmayın diyor yan yatırınca bogulma riski daha fazlaymış me alaka ozaman. Saatlerdir gece nasıl uyutup yatıcam diye dişünüyorum. Gndz bişekldr yanında olurumda gece napıcam. Niye takıldım bukdr onuda bilmiyorum :/

Doğumdan sonra 3. Gün tekrar başlayıp 20 gün sonra keseceksin tamamen dedi doktorum, sanırım emboli riskine karsı...

Ya eltimde düz yatirmisti dogum yapinca dr geldi kızdı yan yatirim demedimmi ben sizr diye bu dr larida anlamıyorum ben Allaha emanetler

Ya eltimde düz yatirmisti dogum yapinca dr geldi kızdı yan yatirim demedimmi ben sizr diye bu dr larida anlamıyorum ben Allaha emanetler
Evet canım bnde anlmadm valla. Kimi diyor yan yatır kimi diyor sırtüstü yatır. Şimdiden kra kara düşünmeye başldım. Gece nasıl uyucam onu uyutup diye

Evet canım bnde anlmadm valla. Kimi diyor yan yatır kimi diyor sırtüstü yatır. Şimdiden kra kara düşünmeye başldım. Gece nasıl uyucam onu uyutup diye
Ben reflu yataginda yan yatirmayi dusunuyorim.zaten kocaman kocaman delikler de var bogulma onleyici diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…