2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ay degisik duygular icine girdim
Masallah canim sana da bebisede..kisa surede yanina gelir insallah.

bebeğinin iyi bir gözlemcisi olursan onun ihtiyaçlarına göre yatış pozisyonu belirlersin cnm. yan yatış yastığı aldık oğlum hiç rahat edemedi ama bazı bebekler 8-9 ay kullanıyor o yastığı. bizimki reflü yatağında yüz üstü yatıyordu en çok o şekilde rahat ediyordu. reflü yatağının kafa kısmında delikler var boğulma önlemek amacıyla bir o sebepten bir de oğlum ilk günden başını çevirebilen bir bebekti doktoroda sordum önerilen yatış pozisyonu değil ama bebek rahat ediyorsa yatsın o kendini kurtaracak seviyede demişti.

reflü yatağında yan yatırıyordum. sırt üstü yatırıp kafasını yan çeviriyordum ki kusarsa boğazına gitmesin diye. ama gece en çok yüzüstü rahat uyuyordu ve o şekilde rahat gaz çıkarıyordu.

bu arada reflü yatağı elzem mi bilemem ama benim bebeğimde reflü olduğu için biz mecburiyetten kullandık. hatta 2 tane vardı birisi salonda gün içinde yatıyordu diğeri beşiğinin içinde duruyordu.

sabah sabah ne çok yazmışım

Kizlar cok tesekkur ederim. Toplu yazayim. Dogum belirtisi ben anlayamadim pek. Bir anda su ve nisanim geldi. Inanin evde yazili okuyordum. Eh ara ara sancilar oluyordu tabii ama hep ben onlari vucut hazirlaniyor iste diye yoruyordum. Herkesin malumu tam zamaninda da olsa bu agrilar olur. 10.30da gittimgece2.30da hazirdik oglumla. 2 kilo dogdu 36 cm. ultrasonda 2500 gr 43 cm cikardi. Minicikmis megersem. Allah herkese kolay dogum nasip etsin.

aaaa tebrikler canım. sağlıkla sıhatle tez zamanda geçin evinize. ilk bebeişimize sağlıklı mutlu huzurlu ve başarılı bir ömr diliyorum.

bir de kızlara aceleci derler .
ilerde eşi yandı bir kadının hazırlanıp evden çıkmasını bekleyemez bu aceleci beyefendi :) neyse bahanesi var ben 9 ayı bekleyemedim seni mi bekleyeceğim der artık

Eskişehirde okudum . Bilirim soğuğu . Ne ağlardım ya soğuktan. Ay hiç bize göre değil kar falan . Burada hava sıcaklığı 15 in altına düştü mü ayy hava soğuk diyoruz.
Benimde ilk görev yerim eskişehir ben orada faranjit olmuştum hala devam ediyor sağolsun oranın ayazı soğuğu bir başka gerçekten

Bende öyle düşünüyorum ama reflü yatagında sırtüstü yatsa mesela acaba bu yatak bogulmayı önler mi ki
eğimli olduğundan belki diycem ana net bi bilgim yok. 10 aralıkta aile hekiminde ebem çağırdı orda sorarız :)

Ya sağlıklı olmanızaçokk çok sevindim Gözünüz aydın en kısa zamanda yküvezdende çıkacak İnşallah Doktor da sıkıntı yok demiş hemen kavuşun annesi gözünüz aydın Allah sizi birbirinize bağışlasın❤ sancı birden mi geldi peki

canım çok güzeller, mutlulukla kullanmak nasip olsun inşallah bizim de odamız hazır sayılır anlattığın gibi ayrıntılar kaldı sadece
Çok teşekkür ederim canım size de mutlulukla kullanmak nasip olsun annesiii hayırlısıyla bitirelim Vallahi Arkadaşın doğum yaptığını görünce Çok telaş yaptım Doktor da heran olabilir artık diyordu şimdi tribe girdim vallahi❤

Canım benim tebrikleer Rabbim analı babalı büyütsün inşallah bir an önce sağlıcakla kucaklarınıza alınn

Ayyy maşallah ya gözünüz aydın siz kavuşmuşsunuz bile çok şükür bende kavuşmak istiyorum artık yaa geçsin şu son zamanlar

Canım Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah. Gözünüz aydın :)

Canım ben 19 Kasım'da 32 haftalık çalışamaz raporu ile ayrıldim benim nasıl olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…