Ay degisik duygular icine girdimDegerli arkadaslar, grubun ilk cikintisi benim sanirim. Dun gece dogum yaptim bennn. Normal dogum oldu. Bebisim zaten zor bekliyordu diyebilirim. 26. Haftadan itibaren yokluyordu. 35. Haftada bize merhaba dedi. Cok sukur kolay bir dogumum oldu. Erken dogdugu icin simdilik kuvezde. Solunum destegi aliyor simdlik ama doktorum cok kalmayacagini dusunuyor. Bu yuzden simdilik sabrediyoruz evimize gelecegimiz gun icin. Allah cocuklarimizi bizlere bagislasin. Darisi basiniza ama zamninda olsun siziniler insallah.
Kızlar ya bi konu var kafama acaip takıldı. Şimdi instagramdada okudum bir doktorun paylaşımını. Konu şu bebekler nasıl yatırılmalı. Acayip düşünüyorum bunu. Kimi diyo yan yatır kimi diyo sırtüstü yatır. Ani bebek ölümlerinin en büyük sebeplerindemiş bu yatış pozisyonu. Şuan bilr kafama takıldı bisaniye gözümü ayıramıcam herakde nasıl olcak. Tecrübeli anneler bilirler belki..
87 kg canım benimKizlar kilo bildirimlerinizi alayim listeye bakin onceki ay kilonuz yoksa onuda yazin ben tl degistirdigim icin gecen ay kilolarini yazamadiklarim olmustur baslayalim bildirimlere
aaaa tebrikler canım. sağlıkla sıhatle tez zamanda geçin evinize. ilk bebeişimize sağlıklı mutlu huzurlu ve başarılı bir ömr diliyorum.Degerli arkadaslar, grubun ilk cikintisi benim sanirim. Dun gece dogum yaptim bennn. Normal dogum oldu. Bebisim zaten zor bekliyordu diyebilirim. 26. Haftadan itibaren yokluyordu. 35. Haftada bize merhaba dedi. Cok sukur kolay bir dogumum oldu. Erken dogdugu icin simdilik kuvezde. Solunum destegi aliyor simdlik ama doktorum cok kalmayacagini dusunuyor. Bu yuzden simdilik sabrediyoruz evimize gelecegimiz gun icin. Allah cocuklarimizi bizlere bagislasin. Darisi basiniza ama zamninda olsun siziniler insallah.
bir de kızlara aceleci derler .Kizlar cok tesekkur ederim. Toplu yazayim. Dogum belirtisi ben anlayamadim pek. Bir anda su ve nisanim geldi. Inanin evde yazili okuyordum. Eh ara ara sancilar oluyordu tabii ama hep ben onlari vucut hazirlaniyor iste diye yoruyordum. Herkesin malumu tam zamaninda da olsa bu agrilar olur. 10.30da gittimgece2.30da hazirdik oglumla. 2 kilo dogdu 36 cm. ultrasonda 2500 gr 43 cm cikardi. Minicikmis megersem. Allah herkese kolay dogum nasip etsin.
Benimde ilk görev yerim eskişehir ben orada faranjit olmuştum hala devam ediyor sağolsun oranın ayazı soğuğu bir başka gerçektenEskişehirde okudum . Bilirim soğuğu . Ne ağlardım ya soğuktan. Ay hiç bize göre değil kar falan . Burada hava sıcaklığı 15 in altına düştü mü ayy hava soğuk diyoruz.
eğimli olduğundan belki diycem ana net bi bilgim yok. 10 aralıkta aile hekiminde ebem çağırdı orda sorarız :)Bende öyle düşünüyorum ama reflü yatagında sırtüstü yatsa mesela acaba bu yatak bogulmayı önler mi ki
Ya sağlıklı olmanızaçokk çok sevindim Gözünüz aydın en kısa zamanda yküvezdende çıkacak İnşallah Doktor da sıkıntı yok demiş hemen kavuşun annesi gözünüz aydın Allah sizi birbirinize bağışlasın❤ sancı birden mi geldi pekiDegerli arkadaslar, grubun ilk cikintisi benim sanirim. Dun gece dogum yaptim bennn. Normal dogum oldu. Bebisim zaten zor bekliyordu diyebilirim. 26. Haftadan itibaren yokluyordu. 35. Haftada bize merhaba dedi. Cok sukur kolay bir dogumum oldu. Erken dogdugu icin simdilik kuvezde. Solunum destegi aliyor simdlik ama doktorum cok kalmayacagini dusunuyor. Bu yuzden simdilik sabrediyoruz evimize gelecegimiz gun icin. Allah cocuklarimizi bizlere bagislasin. Darisi basiniza ama zamninda olsun siziniler insallah.
Çok teşekkür ederim canım size de mutlulukla kullanmak nasip olsun annesiii hayırlısıyla bitirelim Vallahi Arkadaşın doğum yaptığını görünce Çok telaş yaptım Doktor da heran olabilir artık diyordu şimdi tribe girdim vallahi❤canım çok güzeller, mutlulukla kullanmak nasip olsun inşallahbizim de odamız hazır sayılır anlattığın gibi ayrıntılar kaldı sadece
Canım benim tebrikleerDegerli arkadaslar, grubun ilk cikintisi benim sanirim. Dun gece dogum yaptim bennn. Normal dogum oldu. Bebisim zaten zor bekliyordu diyebilirim. 26. Haftadan itibaren yokluyordu. 35. Haftada bize merhaba dedi. Cok sukur kolay bir dogumum oldu. Erken dogdugu icin simdilik kuvezde. Solunum destegi aliyor simdlik ama doktorum cok kalmayacagini dusunuyor. Bu yuzden simdilik sabrediyoruz evimize gelecegimiz gun icin. Allah cocuklarimizi bizlere bagislasin. Darisi basiniza ama zamninda olsun siziniler insallah.
Günaydınn❤Canim 65
Gunaydin kizlar
Maşallah canım kuzuları sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin inşallah rabbimBizim de bugün dr kontrolümüz vardı. 2.300gr ve 46 cm ölçtü. 34.hafta itibariyle coraspini bıraktık.
bebişin babasını görmek istemiş ondan erken gelmiş❤Kizlar benim de esimin askerligi aralik sonuna cikti. Tam da dogum zamani yanimda degil. Allah hayirlisini versin. Cocuguma baban askerdeydi yavrum derim artik
Ayyy maşallah ya gözünüz aydın siz kavuşmuşsunuz bile çok şükürDegerli arkadaslar, grubun ilk cikintisi benim sanirim. Dun gece dogum yaptim bennn. Normal dogum oldu. Bebisim zaten zor bekliyordu diyebilirim. 26. Haftadan itibaren yokluyordu. 35. Haftada bize merhaba dedi. Cok sukur kolay bir dogumum oldu. Erken dogdugu icin simdilik kuvezde. Solunum destegi aliyor simdlik ama doktorum cok kalmayacagini dusunuyor. Bu yuzden simdilik sabrediyoruz evimize gelecegimiz gun icin. Allah cocuklarimizi bizlere bagislasin. Darisi basiniza ama zamninda olsun siziniler insallah.
Canım Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah. Gözünüz aydın :)Degerli arkadaslar, grubun ilk cikintisi benim sanirim. Dun gece dogum yaptim bennn. Normal dogum oldu. Bebisim zaten zor bekliyordu diyebilirim. 26. Haftadan itibaren yokluyordu. 35. Haftada bize merhaba dedi. Cok sukur kolay bir dogumum oldu. Erken dogdugu icin simdilik kuvezde. Solunum destegi aliyor simdlik ama doktorum cok kalmayacagini dusunuyor. Bu yuzden simdilik sabrediyoruz evimize gelecegimiz gun icin. Allah cocuklarimizi bizlere bagislasin. Darisi basiniza ama zamninda olsun siziniler insallah.
arkadaşlar 37. haftada doğum iznine çıktınız diyelim 37+3 de doğum oldu. 16 haftanın 3 gününü doğum öncesi geri kalan 15 hafta + 4 günü doğum sonrası kullanacaksınız.
yani doğum iznine çıktığınız günden itibaren tam 16 hafta doğum iznimiz var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?