Ne guzel benımkı kavga etcez yardım bıle etmezmesela bugun tül cibinlik için gttik kv.n yıllardır tulcusu dıye bısey demedm orda mesela her tavsıyesınde tabı karısmam sen blırsın fln dedı hep cumle sonunda. dıkkat etmeye calısıyor yanı
Cok tatlibi nazar boncugu takim yastiga
Cok mınnos tatlı ❣
demire derken neresine canımcibinlik demirine süs takmak istiyorum kurdele vs gibi. ne olabilir kızlar?
izmir'deyim canım buca kadın has.cok çok iyi:) canım hiç endişe etme o eski ameliyatlar tarih oldu.Hangi sehirdesin acep benim gittigim hastanede donanımlı kadın doğum binası biraz eski konforlu olmayacak ama ekipleri uzman cok kalabalık
Canım bizde sadece siyah beyaz olan var renkli olanindan vermiyorlar hatta giden bir çok arkadaşıma hiç vermemişler daha önce doğum yaptılar orda.aslinda çokta para alıyorlar bir muayene 210 TL garip.zaten çok yoğun bir hastane kalabalık
çok güzell bayıldmmm yaaaaa ciddi❤Kızlar instagramdan bir kadına takı yastığı yaptırdım, bugün geldi. Çok beğendim kumaşı dolgusu falan çok iyi ❤
Doçent canım geçen sene 150ydi bu sene başında 180 şimdi 210 habire artıyor bakalım ne olacak.Yok bize de renkli çıktı vermiyo canım. Sadece ekranda renkli görüyoruz ama doğru düzgün bi görüntü değil. O kadar paralar alıyolar bana da çok saçma geldi cihazlarının düzgün görüntü vermemesi. Bi de benim muayene 160 TL operator doktor. Seninki prof falan mı
yaa bızım renklı pozlarımza bakın bugune dek bunları aldık 13haftalık biri dha 7cm ordaYok bize de renkli çıktı vermiyo canım. Sadece ekranda renkli görüyoruz ama doğru düzgün bi görüntü değil. O kadar paralar alıyolar bana da çok saçma geldi cihazlarının düzgün görüntü vermemesi. Bi de benim muayene 160 TL operator doktor. Seninki prof falan mı
çok güzell bayıldmmm yaaaaa ciddi❤
yaa bızım renklı pozlarımza bakın bugune dek bunları aldık 13haftalık biri dha 7cm orda
Allah'ım ne tatlı özellikle en kucugu çok net çıkmış masallah kuzucuğa.yaa bızım renklı pozlarımza bakın bugune dek bunları aldık 13haftalık biri dha 7cm orda
Doçent canım geçen sene 150ydi bu sene başında 180 şimdi 210 habire artıyor bakalım ne olacak.
Yazarım yazarım yazmammiBi git bakalim ben ne kadar sansizim ya doktorda saskin ebede bilemiyor nerde oldunu bizede yazarsin.
Yok daha yeni artırdılar canım ocakta zam yapmazlar herhalde 2 yada 3 ay oluyor zam yapalı öyle hatırlıyorum.umarim öylede olur artmazSorma o artışlar mahfetti. Doğum da arttı. Ocakta yine artarsa yandık valla
gecen bır arkadasıma da soyledım ankarada O. Ve gayet pahalı bır hastane. kadın renkli göstermemıs 17.haftada bıde dedım neden ses cıkarmıyorsun. ha şu da var benım hastaneme eşimın kuzenı gıdıyor o da daha alamamıstı onun dr.u baskası. nezaman verıyor dıye sordu bana benımkı verıyor dedım 13.haftadan buyana. dr.dan dr.a degısıyor demekkı canımAllah'ım ne tatlı özellikle en kucugu çok net çıkmış masallah kuzucuğa.
Ay bizde dünya para veriyoruz renkli alamamak ne kotu
Galiba uğraşmakta istemiyorlar zaten bir hasta 15dk duruyor içeride yoğun oldugu icin.gecen bır arkadasıma da soyledım ankarada O. Ve gayet pahalı bır hastane. kadın renkli göstermemıs 17.haftada bıde dedım neden ses cıkarmıyorsun. ha şu da var benım hastaneme eşimın kuzenı gıdıyor o da daha alamamıstı onun dr.u baskası. nezaman verıyor dıye sordu bana benımkı verıyor dedım 13.haftadan buyana. dr.dan dr.a degısıyor demekkı canım
nerde yaptırıyorsun canım?Benimki taş değil kuzum metal üzerinde istedigin baskıyı yapıyorlar hem magnet hem açacak olarak kullanılıyor
Evet bunu bende söylüyorum kendime söylüyorum. Ki odadan çıkana kadar belki 10 kere soruyorum binsıkıntı yok dimi eminsiniz flan diye her seferinde evet herşey yolunda keyfide yerinde deyip gnderiyor bemi :) sanırım fazla düşünmemeliyim :))Canım doktoruna güveniyorsun zaten hem tedbirli bir doktormuş sağlıksız bir durum olsa mutlaka söyler. En azından şunu ye bunu ye der demek ki çoğu kişinin yaşadığı normal bir durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?