2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Yok bize de renkli çıktı vermiyo canım. Sadece ekranda renkli görüyoruz ama doğru düzgün bi görüntü değil. O kadar paralar alıyolar bana da çok saçma geldi cihazlarının düzgün görüntü vermemesi. Bi de benim muayene 160 TL operator doktor. Seninki prof falan mı

Doçent canım geçen sene 150ydi bu sene başında 180 şimdi 210 habire artıyor bakalım ne olacak.

yaa bızım renklı pozlarımza bakın bugune dek bunları aldık 13haftalık biri dha 7cm orda

Eklentiler

• 20180706_162637.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 89
  • 20180807_175832.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 87
  • CYMERA_20181103_121830.webp
    31 KB · Görüntüleme: 88
  • CYMERA_20181012_114658.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 91
  • 20181201_184800.webp
    11 KB · Görüntüleme: 81
Bi git bakalim ben ne kadar sansizim ya doktorda saskin ebede bilemiyor nerde oldunu bizede yazarsin.
Yazarım yazarım yazmammi kaç gündür zaten pek ilgilenemiyorum kendisiyle annemler de ordan oraya giderken sakın de epey ama kütle ağırlık olarak büyüdüğünü hissediyorum

Sorma o artışlar mahfetti. Doğum da arttı. Ocakta yine artarsa yandık valla
Yok daha yeni artırdılar canım ocakta zam yapmazlar herhalde 2 yada 3 ay oluyor zam yapalı öyle hatırlıyorum.umarim öylede olur artmaz
Birde neye şaşırıyorum okadar pahalı hastane ama çokta yoğun istanbul sıkıntılı bence

Allah'ım ne tatlı özellikle en kucugu çok net çıkmış masallah kuzucuğa.
Ay bizde dünya para veriyoruz renkli alamamak ne kotu
gecen bır arkadasıma da soyledım ankarada O. Ve gayet pahalı bır hastane. kadın renkli göstermemıs 17.haftada bıde dedım neden ses cıkarmıyorsun. ha şu da var benım hastaneme eşimın kuzenı gıdıyor o da daha alamamıstı onun dr.u baskası. nezaman verıyor dıye sordu bana benımkı verıyor dedım 13.haftadan buyana. dr.dan dr.a degısıyor demekkı canım

Galiba uğraşmakta istemiyorlar zaten bir hasta 15dk duruyor içeride yoğun oldugu icin.

Canım doktoruna güveniyorsun zaten hem tedbirli bir doktormuş sağlıksız bir durum olsa mutlaka söyler. En azından şunu ye bunu ye der demek ki çoğu kişinin yaşadığı normal bir durum
Evet bunu bende söylüyorum kendime söylüyorum. Ki odadan çıkana kadar belki 10 kere soruyorum binsıkıntı yok dimi eminsiniz flan diye her seferinde evet herşey yolunda keyfide yerinde deyip gnderiyor bemi :) sanırım fazla düşünmemeliyim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…