Özelde düşünüyorum devlete tatilde iken memlekette sırf cinsiyet öğrenmek icin gitmistim dr iyiydi ama mahremiyet olsun dikkat edilmiyor 2 kişiyi alıyorlar ben onun her şeyini duymak zorunda değilim ama oyle bir sistem var .Ozelde de tek kişilik oda ücreti doğum ucretine +200 denildi suit oda varmış +300 misafir vs odası ayrıymış da suite gerek yok :))
Özelde düşünüyorum devlete tatilde iken memlekette sırf cinsiyet öğrenmek icin gitmistim dr iyiydi ama mahremiyet olsun dikkat edilmiyor 2 kişiyi alıyorlar ben onun her şeyini duymak zorunda değilim ama oyle bir sistem var .Ozelde de tek kişilik oda ücreti doğum ucretine +200 denildi suit oda varmış +300 misafir vs odası ayrıymış da suite gerek yok :))
Sen icini ferah tut canim, eger oyle erken gelme gibi bir durum olursa kanama dogumdan sonra yani bebgi aldiktan sonra olur, bu durumda da sana kanamay onleyici igne yaparlar yani kani pihtilastiran bir igne var onu yaparlar bir sekilde durdururlar
Sordum canım. Cihazlarımız biraz eski değişecek inşallah dedi 3 boyutlu açıyo ama burda arkadaşların paylaştığı kadar net değil. Kırmızımsı bi ekran oluyo 3 boyutluya geçince. O da çok iyi değil. Ağzı burnu gözü belli oluyo da eh işte. O ekrandaki görüntülerden renksiz veriyo ama. Sizinki de öyle mi
Canım bizde sadece siyah beyaz olan var renkli olanindan vermiyorlar hatta giden bir çok arkadaşıma hiç vermemişler daha önce doğum yaptılar orda.aslinda çokta para alıyorlar bir muayene 210 TL garip.zaten çok yoğun bir hastane kalabalık