2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Amin insallah cnim ALLAH razi olsun cumlemizin bebegini Rabbim korusun.

Kızlar bu sorum hepinize dogumunuzu ozeldemi yoksa dev.yapmayı düşünüyorsunuz?

Özelde düşünüyorum devlete tatilde iken memlekette sırf cinsiyet öğrenmek icin gitmistim dr iyiydi ama mahremiyet olsun dikkat edilmiyor 2 kişiyi alıyorlar ben onun her şeyini duymak zorunda değilim ama oyle bir sistem var .Ozelde de tek kişilik oda ücreti doğum ucretine +200 denildi suit oda varmış +300 misafir vs odası ayrıymış da suite gerek yok :))

Cocugu alısverıs merkezıne gotureyım dedım goturdum eve geldım yerımden kalkamıyom alt tarafın agrısından

Canım ben kızımda devlette sezaryen oldum okadar memnun kaldimki ameliyat bitene kadar doktorla sakalastik ondan dolayı ikilemde kaldım.

Sen icini ferah tut canim, eger oyle erken gelme gibi bir durum olursa kanama dogumdan sonra yani bebgi aldiktan sonra olur, bu durumda da sana kanamay onleyici igne yaparlar yani kani pihtilastiran bir igne var onu yaparlar bir sekilde durdururlar
İnşallah canım Allah hepimizin bebeğini korusun

Grupta birisi çocuğunun sınıfta sessiz olduğunu söylüyordu bunu görünce aklıma geldi faydalı olur

Eklentiler

• Screenshot_20181201-175529.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 60
Cocugu alısverıs merkezıne gotureyım dedım goturdum eve geldım yerımden kalkamıyom alt tarafın agrısından
ben de cokk kötuyum ıslermı halledeym derken dogurcm bıgun resmen çatılarımn agrısı cogaldı adım atamıyorum evde bacaklarımı sürüyorum resmen

Canım bizde sadece siyah beyaz olan var renkli olanindan vermiyorlar hatta giden bir çok arkadaşıma hiç vermemişler daha önce doğum yaptılar orda.aslinda çokta para alıyorlar bir muayene 210 TL garip.zaten çok yoğun bir hastane kalabalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…