2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
doğum için canım.asistanlaein gerceklestirmemesi için oncedenmi randevu almak lazim
Inan hıc bılmıyorum ılk dogumum hafta ıcıne denk gelmıstı doktorum vardı sana bı kagıt ımzalatıyorlar doktorun mu gerceklestırsın dıye belırlı bır ucret karsılıgında gelıyorlar ama para vermem dersen asıstanlar gırıyor

aynen öyle canım, şeker olmasa ben hiç sorun etmicem de şekerden mi şişiyo diye korkuyorum, diyetteyim diyorum ama yemeden duramıyorum yine tatlı yedim yine 153, hem yiyorum hem vicdan azabı çekiyorum ya
Arada bişey olmaz canım sık yeme ben şimdi arada tatlida yesem çok yukselmiyor geçen pasta yedim 132 çıktı yani vücut alışıyor ya dengeliniyor gibi geliyor bana

P
Bu ara yazmadın ya dedim bu kız annesinde yine :)
Gerçekten evi gibi olmuyor insanin

Canım bende dikiş izi bile kalmadı.masallah bi kaç saate ayağa kalkıp bebeğinin maması vs hepsini kendim hallettim.hastane tertemiz çok memnun kalmistim
Hangi sehirdesin acep benim gittigim hastanede donanımlı kadın doğum binası biraz eski konforlu olmayacak ama ekipleri uzman cok kalabalık

Hadı gozun aydın bebısını gormeye 1guncuk var ❣ kaynanandan aldın mı esyaları
aa verdı verdı sonrasında herşeyı o tartısmadan sonra farkına vardı glb smdı bn bıseyı 2.ye bıle demıyrm umrm degıl mesafelym yıne aynı. yerlstrcem yarn ıste odasına herseyı sonra bebısı gormee:)

Mesafe candır Allahtan kındar degıl
mesela bugun tül cibinlik için gttik kv.n yıllardır tulcusu dıye bısey demedm orda mesela her tavsıyesınde tabı karısmam sen blırsın fln dedı hep cumle sonunda. dıkkat etmeye calısıyor yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…