2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Oo hadi gözunuz aydin bizde magnetle cikolata yaptirmayi planliyoruz bakalim nasip ne olacak
tesekkur ederim canim yaptir bence biran once ancak yapiliyor o yizden ben 1 ay onceden verdim yakin tarihte yapsada yetistiremiyo bazen sende yaptir canim

Kimiside 1 haftalık gerilikte hemen doppler veya riskli gebeliğe gönderildiklerini söylemiş başka forumlarda. Sanırım her doktor kendi hastasına göre takip ve karar veriyor. Benmkide sorun yok diyorsa yoktur umarım. Ay çok korkuyorum zaten bu çatı muayenesinden nekdr geç okdr iyi aslında benm için :))

Ben doktoruma grip olmamak icin hangi bitki caylarini icebilirim onu soracagim grip olmak istemiyorum dogum zamani nefes alamadiktan sonra burnumdan cok sikinti cektim oglumda griptim cok kotu dogum yaptim nefes alamadim

Doğru söylüyorsun sonuçta elleryle ölçmüyorlar. İçerisi bilinmezlik dolu. Başka doktora gidicektim ama daha çok kafm karışsın istemedim bu sefer gidip kendi doktorumada diyemem böyle böyle diye. En iyisi dediğin gibi takılmamak. Dogum yaklaştıkça iyice streste oldum. Sizler nasılsınız bilmiyorum ama ben kötü kötü rüyalarsa görmeye bşladım ve çok stres oldum bide böyle gerilik falan olunca işte ister istemez takıldım. Doktorum gerilik oldugunu bile söylemedi aslında. Heşey yolunda diyip geçti. Geri oldugunu ben kapıttan takip ediyorum:) neyse çok saol canım sizede yazmasam çatlarım heralde :)

P

Bu ara yazmadın ya dedim bu kız annesinde yine :)
Gerçekten evi gibi olmuyor insanin
Hep eşimden dolayı ya yoksa annemlere tabi gidelim ama akşama kadar oturup kalkalım sevmem ben yatılı olmayı aslında ama eşimin ayda bir şehir dışına çıkması gerekiyor 1 haftalığına, şimdikini de atlattık bakalım Aralık sonundaki gidişi de Çorum’a olacak onu nasıl yapcaz doğurur muyum doğurmaz mıyım belli değil :)) orada da rahatım aslında annem babam çok üzerime düşüyorlar hamileyim diye ama gene de kendi evim kendi düzenim :) bi de şey kocamı da özlüyorum

S swtln @Beyza_2018 @Nilufer_3457 kizlar diyet listeniz nasil? paylasirmisiniz rica etsem:) bu aralar diyet aclik ve tokluk sekerimi 60lara düşürdü.
canım benim ayrıca bi diyet listem yok, doktorum karbonhidrattan fakir beslen, yediklerine dikkat et ve ölçüm yap 140ı geçerse sıkı bir diyete geçeriz dedi sadece. makarna ya da tatlı yediğimde böyle 150lere çıktığını söyledim çok sorun etmedi.
ben beyaz ekmek hiç yemiyorum onun yerine tam buğday yiyorum bir ya da iki dilim, pirinç patates makarna havuç muz tatlı çok çok az yiyorum.

Amin insallah cnim ALLAH razi olsun cumlemizin bebegini Rabbim korusun.

Kızlar bu sorum hepinize dogumunuzu ozeldemi yoksa dev.yapmayı düşünüyorsunuz?
üniversite hastanesinde istiyorum kısmetse ama tamamen doktoruma bağlı bakalım artık hayırlısı

Nst anında mı karnın taş gibiydi peki ?

Evet 2-3 ay oldu fiyat artalı doğru. Bence de istanbul sıkıntılı canım. Koşuyolu da çok yoğun. Daha uygun olan hastaneler daha da yoğun devletten beter bazıları

Ben doktoruma grip olmamak icin hangi bitki caylarini icebilirim onu soracagim grip olmak istemiyorum dogum zamani nefes alamadiktan sonra burnumdan cok sikinti cektim oglumda griptim cok kotu dogum yaptim nefes alamadim

Sadece ıhlamur sanki sağlık ocağındaki eve özellikle söylemişti bana diğerlerini pek kullanamıyoruz. Ben geçen hafta geçirdil sukur öksürüğü ıhlamur bal karabiber limon.Bir de elmayı kabuğuyla dilim dilim kesip kaynattım bal katarak içtim şükür uzamadan geçti

Bende gidince bakıcam şuan aylık olarak aldığı kilo olarak değerlendiriyorum önceki kontrolde de mesela yine öyle geriydi doktora da özellikle sordum ben bu olayı korkmalı gerektircek birşey yokdedi

Yazarım yazarım yazmammi kaç gündür zaten pek ilgilenemiyorum kendisiyle annemler de ordan oraya giderken sakın de epey ama kütle ağırlık olarak büyüdüğünü hissediyorum
Evet bi agirlik var bedenlerde oturdum yerden kalkamiyorum ama şunu fark ettim bu ay kilo almamisim

Bende gidince bakıcam şuan aylık olarak aldığı kilo olarak değerlendiriyorum önceki kontrolde de mesela yine öyle geriydi doktora da özellikle sordum ben bu olayı korkmalı gerektircek birşey yokdedi
Aylık ne kadar alması gerekiyor ki ortalama bu aylarda bebişlerin benim de tam 4 hafta olacak cuma günü kontrolüm var 1 kilo almıştır diyor eşim ama ben abartma falan diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…