tesekkur ederim canim yaptir bence biran once ancak yapiliyor o yizden ben 1 ay onceden verdim yakin tarihte yapsada yetistiremiyo bazen sende yaptir canimOo hadi gözunuz aydin bizde magnetle cikolata yaptirmayi planliyoruz bakalim nasip ne olacak
Kimiside 1 haftalık gerilikte hemen doppler veya riskli gebeliğe gönderildiklerini söylemiş başka forumlarda. Sanırım her doktor kendi hastasına göre takip ve karar veriyor. Benmkide sorun yok diyorsa yoktur umarım. Ay çok korkuyorum zaten bu çatı muayenesinden nekdr geç okdr iyi aslında benm için :))Canım yeni doktorunla randevun oldumu bu yoksa yeni olan mi böyle yapti
Bende de oldu 3 haftadan sonra doktorlar ciddiye alıyormuş benim doktorda korkma dedi 8 9 gün kadar geri gittiginde bakalım ne kadar olacak bakicam
O Otb benim doktorum doğum zamanı sancin çıkarsa fln yaparız dedi çatı muayenesini daha erken yapması anlamsız zaten çatı için arkadasim
nerde yaptırıyorsun canım?
Doğru söylüyorsun sonuçta elleryle ölçmüyorlar. İçerisi bilinmezlik dolu. Başka doktora gidicektim ama daha çok kafm karışsın istemedim bu sefer gidip kendi doktorumada diyemem böyle böyle diye. En iyisi dediğin gibi takılmamak. Dogum yaklaştıkça iyice streste oldum. Sizler nasılsınız bilmiyorum ama ben kötü kötü rüyalarsa görmeye bşladım ve çok stres oldum bide böyle gerilik falan olunca işte ister istemez takıldım. Doktorum gerilik oldugunu bile söylemedi aslında. Heşey yolunda diyip geçti. Geri oldugunu ben kapıttan takip ediyorum:) neyse çok saol canım sizede yazmasam çatlarım heralde :)Canini sikma canim bir hafta once gittigimde kilosu 2140gramdi baska doktor 9gun sonra 2190gram dedi nasi yani ala ala 9 gunde 40 grammi aldi diger baska doktorda 9gun sonra 2370gram dedi yani bende cok anlamadim birde kafa karin biri 34 diyor biri 35 artik ben kiloya boya olculer kafa yormuyorum sende takma banada doktorun biri perinloga git kafa karin kocaman dedi hatta ayrintiliya girmedinmi sen dedi diger doktor sorun yok diyor benim karnimdakini ne bilecek onlar hepsi ayri ayri olcuyor hatta ayni gun iki saat arayla biri kasikta ayakları boyle giderse sezaryen dedi digeri dogum pozisyonu almis kafa kasikta dedi elimi cektim
Artik bu işlerden rabbim ne verirse sana tavsiyem kafana çok takiyorsan bu durumu başka bir doktorada gitmeni tavsiye ederim ayni gün git ikisinede karsilastirma yapabilirsin mesela birini devleete digerini ozele yada imkanin varsa ikisinide özele gidebilirsin
Hep eşimden dolayı ya yoksa annemlere tabi gidelim ama akşama kadar oturup kalkalım sevmem ben yatılı olmayı aslında ama eşimin ayda bir şehir dışına çıkması gerekiyor 1 haftalığına, şimdikini de atlattık bakalım Aralık sonundaki gidişi de Çorum’a olacak onu nasıl yapcaz doğurur muyum doğurmaz mıyım belli değil :)) orada da rahatım aslında annem babam çok üzerime düşüyorlar hamileyim diye ama gene de kendi evim kendi düzenim :) bi de şey kocamı da özlüyorumP
Bu ara yazmadın ya dedim bu kız annesinde yine :)
Gerçekten evi gibi olmuyor insanin
Canim ya kiyamam bende iki haftadr bole yatiyorum doktr tavsiyesiyle bu agrularla 2 hafta daha atlataydik gerisi gelirYastık koymak cok ıyı geldıııııı
canım benim ayrıca bi diyet listem yok, doktorum karbonhidrattan fakir beslen, yediklerine dikkat et ve ölçüm yap 140ı geçerse sıkı bir diyete geçeriz dedi sadece. makarna ya da tatlı yediğimde böyle 150lere çıktığını söyledim çok sorun etmedi.S swtln @Beyza_2018 @Nilufer_3457 kizlar diyet listeniz nasil? paylasirmisiniz rica etsem:) bu aralar diyet aclik ve tokluk sekerimi 60lara düşürdü.
canım gebelik şekerin varsa nerdeyse her öğün ölçüyorsun, evde parmaktan ölçüm yapıyoruzKuzum nerde olcturuyon ben hic dert etmedim hep tatli yiyorum :-( olcturmek mi gerek
üniversite hastanesinde istiyorum kısmetse ama tamamen doktoruma bağlı bakalım artık hayırlısıAmin insallah cnim ALLAH razi olsun cumlemizin bebegini Rabbim korusun.
Kızlar bu sorum hepinize dogumunuzu ozeldemi yoksa dev.yapmayı düşünüyorsunuz?
Kızlar 32. Haftada nst de sancı çıktı. Doktor bu şekilde seni eve göndermem doğum sancısı gibi sancın var dedi. Ben pek birşey hissetmemiştim. Yatış verdi serum+ilaç Vs sancı düştü.
Karnınız taş gibi sert oluyorsa ihmal etmemek lazımmış
Yok daha yeni artırdılar canım ocakta zam yapmazlar herhalde 2 yada 3 ay oluyor zam yapalı öyle hatırlıyorum.umarim öylede olur artmaz
Birde neye şaşırıyorum okadar pahalı hastane ama çokta yoğun istanbul sıkıntılı bence
Ben doktoruma grip olmamak icin hangi bitki caylarini icebilirim onu soracagim grip olmak istemiyorum dogum zamani nefes alamadiktan sonra burnumdan cok sikinti cektim oglumda griptim cok kotu dogum yaptim nefes alamadim
Bende gidince bakıcam şuan aylık olarak aldığı kilo olarak değerlendiriyorum önceki kontrolde de mesela yine öyle geriydi doktora da özellikle sordum ben bu olayı korkmalı gerektircek birşey yokdediKimiside 1 haftalık gerilikte hemen doppler veya riskli gebeliğe gönderildiklerini söylemiş başka forumlarda. Sanırım her doktor kendi hastasına göre takip ve karar veriyor. Benmkide sorun yok diyorsa yoktur umarım. Ay çok korkuyorum zaten bu çatı muayenesinden nekdr geç okdr iyi aslında benm için :))
ınsaAllah canım 36 da alıncaktı demı senınCanim ya kiyamam bende iki haftadr bole yatiyorum doktr tavsiyesiyle bu agrularla 2 hafta daha atlataydik gerisi gelir
Evet bi agirlik var bedenlerde oturdum yerden kalkamiyorumYazarım yazarım yazmammikaç gündür zaten pek ilgilenemiyorum kendisiyle annemler de ordan oraya giderken sakın de epey ama kütle ağırlık olarak büyüdüğünü hissediyorum
Aylık ne kadar alması gerekiyor ki ortalama bu aylarda bebişlerin benim de tam 4 hafta olacak cuma günü kontrolüm var 1 kilo almıştır diyor eşim ama ben abartma falan diyorumBende gidince bakıcam şuan aylık olarak aldığı kilo olarak değerlendiriyorum önceki kontrolde de mesela yine öyle geriydi doktora da özellikle sordum ben bu olayı korkmalı gerektircek birşey yokdedi
Ama etmeden agri oldu..zaten bisey yapamadim :)
Evet bi agirlik var bedenlerde oturdum yerden kalkamiyorumama şunu fark ettim bu ay kilo almamisim
Ayyy seninkide benim ki gibi alt dudağını emiyor :)))) Yerim ben bu melekleriyaa bızım renklı pozlarımza bakın bugune dek bunları aldık 13haftalık biri dha 7cm orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?