2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ben bişey alamadığımda korkuyorum

Valla canim ben daha önce hiç gitmemistim dogum ziyaretine esim teyzesine gittik eylulde kadin dogumdan yeni cikmiş sezeryanli dogum yapti yani odaya yeni almişlar hatta ziyaret saati tam yeni bitmişti biz rica ettik tamm bes dk gorun cikin dediler esim için neyse odaya girdik yalan olmasin ya beş yada dörttü teyzemiz yatakta inliyor biri bebegi gogsune tutmuş gogus meydanda cocuk agliyor bizim kayinvalide koltukta oturuyor ben eşim kaynim ve dogum yapanin eşi ayakta bekliyorlar ben bu manzarayi gordum birde basima bi olay geldi eylulde burada zaten 2devlet hast var
ayagim kaydi dustum baska devlete gittik nstye bagladi ebeler birtane kadin geldi 5-6cm acilmasi var onuda yanima Yatirip nst bagladilar cam acikti gobegim Baya usudu ebeler doktor ariyor gelmiyor ben nezamam cikacam dedim cunku baya dondum eylul hava sicak ama ceyran yapiyordu karnim hemen şişti doktor sabah dokuzda gelip seni muane edecek sonrada hanfendi doguma alacak dedi ben gidicem sabaha kadar duramam iyiyim ben dedim kagida basima birr iş gelirse tek sorumlusu benim tarzinda yazip imza atip cikardilar beni allah yardimcin olsun abla dedim ciktim sabaha kadar cam acik 5cm açiklik var o kadin vay heline

Ayyy aZicik buyusun para hep kazanilir bu gunler gelmicek bosver isi gucu doya doya buyut burnunun direkleri sizlasin severken
İnsan zaman geçtimi anliyor degerini ben çok uzuluyorum çalisanlarin bebislerinede kendilerinide ölümlü dünyada kimin kimden önce gidecegi belli degilken doymadan yuvadan ucuyorlar hasret kaliniyor sonrada

[QUOk="aurora_z, post: 58079477, member: 888126"]ınsaAllah canım 36 da alıncaktı demı senın
Ben kafamda ole planliyorum canim demin esimlede konustum dedim dicem doktora 36 da alsin oda yok kalsin bi iki hafta daha falan dedim benim.pisikolojim bozuluyo her hareket ettiginde benim ilk bebegim karnimda öldü kizlar normal dogumu beklettiler o yuzden cok agir bisi yasadim diyorum erkenden olsun saglikli olsun[/QUOTE]

Allah korusun sen güzel düşün güzel olsun drun önceki yaşananları biliyorsa dikkate aliyordur canım rabbim korusun meleklerimizi

Çok yasa bende öyle aldigimda sevinçten korkuya yer bile kalmiyor keşke 7/24 birseyler alinsa )
İşte ihtiyaçlarını tamamlayamadan gelirse korkusu, ağrım olur dışarı çıkamaz uğraşamaz isem korkusu....
Henüz çantamızı hazırlayamadım. Düşün düşün ... Sonra diyorum kendime Amannn su akar yolunu bulur akışına bırak
Bugün ilk defa kuyruk sokumum ağırmadı, o kadar alışmışım ki o acıya, niye ağırmıyor şimdi ya diyorum

Reactions: Otb
Ben kendim için ped, atlet, külot, çorap, terlik, tarak, ruj, havlu aldım

Öyle canim sirf doktoruna para veriyorsun diye doguma girmicem dedi diye 34.haftadan dönulmez pire için yorgan yakmaya gerek yok nasipten öte yol yokmuş nasibinde kim varsa o olur bilmiyorsunki belki ogun doguma giren daha iyi cikacak tek kisilik odanda ne istiyorsan yap özel bi durum olur eşinden utanmazsin yaninda olur saat sıkıntısı yok isteyen gelsin kalsin ben rahat olimde istedim gibi hareket edim ne birini rahatsiz edym nede onlar beni imkan yoksada yapacak birsey yok zaten önce hayirlisi

Gunaydin kizlar...2 gundur gogsumdede sizi vardi..esime anlatiyodum..bi bakim.dedim.islaklik var..sutmu.sivimi bilemedim (sag gogsumde)
Hergun bi mevzum var aslinda sakin bir.insanim.evham.yapmiyorum.. ama.paylasim sizle dedim

Oyy Bebişin kısmeti de gelmiş maşallah
Sikmamissin zaten

Bende ilkinde uzun ultra Orkid kullandım bunda da çantaya koydum hasta bezi almadım bende

Çok yasa bende öyle aldigimda sevinçten korkuya yer bile kalmiyor keşke 7/24 birseyler alinsa )
Evime yakınca bir yer var. Allahım ürünlerine bayılıyorum. Kaç yer gezdim, burası başka. Onu da eşim gördü tesadüfen. Girince çocuklar gibi şenim. Hepsini alasım geliyor .
Bir insanı en çok mutlu eden alış veriş ;çocuğuna yaptığıymış diye duydum. Hakikaten doğruymuş. Bi de büyüyüp anne bunu da anne bunu da dediğini düşünsene

Evet insan kendinde eksik ariyor bugun dunden ne eksigim var ) ben belim agrimasa bile esime masaj yaptiriyorum okadar iyi geliyorki biktim artik diyor eee ozaman al azcikta sen taşi ben seni ovlaym diyorum . Bizim cantadada yarim yamalak kucuk valiz doldu koydugum kiyafet baskada birsey yok biberonMus emzikMis kasik bardakmis vs ince ayrintisi yok aman agir agir eksik olursa gidilir alinir rahat ol eskiler bir minder iki kat kiyafetler olmuslar eksikte degiller bizden sagliklilar

doguma gelmıyormuymus belirili süreler dısında.hastane kuralı olarak gecerlıdır belkı öyle anlasmıs olabılır O da hast. ıle
Evet canım gun içinde mesai saatlerinde Doğum yaparsam katılacağını ama diğer gun ve saatlere katılamayacağını söyledi, çok umursamadım açıkçası hastanede kadın doğumcu olması yeterli Doğum için zaten Doğum anına kadar genelde sadece ebe oluyor tam bebek geleceği zaman doktor geliyor Doğuma

Ben çok kiyafet alirdim kendime giymicem birsey bile olsa aman evde giyerim hiç olmadi kafasindaydim ama hamilelikten sonra bir avm bir çarsiya cikalim hemen cocuk kiyafet satan yere giriyoruz hevesimde kalmadi iştahimda hersey ona alinsin kendime almaz oldum sen bi doğ bak sabah akşam giydirip giydirip çikarcam üstünü diyorum
Birde ilk bebek oldugu içinmi bilmiyorum ya sanki oyuncak o onla avunuyorum

Aynen ben de öyle düşünüyorum . Hastaneye kaç kombin götüreyim diye sordum ebeme. 3 tane yeter dedi. Ben 8-10 takım götürmeyi düşünüyordum hala da öyle düşünüyorum

Evet bende kesinlikle şimdiki doktorumun Doğuma girmesini çok isterim çok tatlı dilli bi kadın insanı Doğum anında da rahatlatır diye düşünüyorum, ama benim doktorum da gece veya hafta sonu doğumlarına katılmıyor bunu bile bile gidiyorum o doktora muayene olmaya çok sorun etmedim açıkçası ben zaten Doğum dediğimiz anları bence çoğunlukla ebe yönetiyor doktoru en son göreceğiz her şey tamam olduğunda bebek tam çıkacağı zaman geliyorlar zaten

Aynen ben de öyle düşünüyorum . Hastaneye kaç kombin götüreyim diye sordum ebeme. 3 tane yeter dedi. Ben 8-10 takım götürmeyi düşünüyordum hala da öyle düşünüyorum
Bizimev yakin canim hastaneye ben valize koydumda eşim geri çikardi ihtiyaç olursa ben gelir alirim dedi bende arabaninbeli kirilacak bunlarida götürsek dedim orda heder edecen kiyafetleri birak askisinda asili kalsin dedi tamm dedim bende aman o agrida çocuk ne giymiş çokta umurumda olacani sanmiyorum sende üç takim götür heder olmasinlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…