Ben bişey alamadığımda korkuyorumKızlar iyi akşamlar. Biz bugün bebek arabamızıda aldık. Nezaman bebeğe bişey alsak hep bi korku kaplıyo içimi sizdede oluyormu :) bunuda aradan çıkarttık çok şükür. Aşırı heyecanlıyım bana araba alsalar bukdr heyecan yapmazdım herakde:) bu arada hepiniz iyisinizdir umarım
Valla canim ben daha önce hiç gitmemistim dogum ziyaretine esim teyzesine gittik eylulde kadin dogumdan yeni cikmiş sezeryanli dogum yapti yani odaya yeni almişlar hatta ziyaret saati tam yeni bitmişti biz rica ettik tamm bes dk gorun cikin dediler esim için neyse odaya girdik yalan olmasin ya beş yada dörttü teyzemiz yatakta inliyor biri bebegi gogsune tutmuş gogus meydanda cocuk agliyor bizim kayinvalide koltukta oturuyor ben eşim kaynim ve dogum yapanin eşi ayakta bekliyorlar ben bu manzarayi gordum birde basima bi olay geldi eylulde burada zaten 2devlet hast varKaldi mi oyle devlet hastaneleri ya...bunlar kac yil once olan seylerdi, yillardr stajlar ve meslek hayati olsun saglik sektorundeyim 10 yil olacak toplamda gormedim oyle hastane...benm calistigim hastanede odalar max 2 kisilik, kadin dogumda ise butun odalar tek kisilik ve baya genis asil ozellerde kucucuk odaya 2 yatagi tikistiriyorlar resmen gordukce hayret ediyorum bu kadar kucuk odada nasil calisiyor bu hemsireler diye..
Çok yasa bende öyle aldigimda sevinçten korkuya yer bile kalmiyorBen bişey alamadığımda korkuyorum
Neden canım ? Anlamadım valla şuanBen bişey alamadığımda korkuyorum
Ayyy aZicik buyusun para hep kazanilir bu gunler gelmicek bosver isi gucu doya doya buyut burnunun direkleri sizlasin severkenBen de meyve az yiyorum. Her gün hamur işi yapıyorum yiyorumdiyorum hamur yoğururken doğurucam yakında. işsizken hamile kaldım 1 senedir evdeyim kendimi mutfağa saldım. Çocuk doğsun anneme bırakıp kaçıcam iş bulabilirsem
Ben kafamda ole planliyorum canim demin esimlede konustum dedim dicem doktora 36 da alsin oda yok kalsin bi iki hafta daha falan dedim benim.pisikolojim bozuluyo her hareket ettiginde benim ilk bebegim karnimda öldü kizlar normal dogumu beklettiler o yuzden cok agir bisi yasadim diyorum erkenden olsun saglikli olsun[/QUOTE][QUOk="aurora_z, post: 58079477, member: 888126"]ınsaAllah canım 36 da alıncaktı demı senın
İşte ihtiyaçlarını tamamlayamadan gelirse korkusu, ağrım olur dışarı çıkamaz uğraşamaz isem korkusu....Çok yasa bende öyle aldigimda sevinçten korkuya yer bile kalmiyorkeşke 7/24 birseyler alinsa )
62 filandimkaç kılo ıle basladın canım peki
Ben kendim için ped, atlet, külot, çorap, terlik, tarak, ruj, havlu aldımGünaydın kızlarBen tembel annelerdenim . dün arkadaşlarımla buluştuk. Bebeğin herşeyi hazır kıyafet vs olarak ama benim hiç bişeyim hazır değil. Gecelik emzirme sütyeni falan alcam bugün önerilerinizi alırım. Bebeğim iki gündür çok aşağıda zaten iki haftadır bacak arası sanırım Leğen kemiğim çok ağrıyor. Çokda kilo almadım halbuki şimdiye kadar 6 kilo. Zaten erken Doğum problemimde var ama hiç bişeyim hazır değil işten güçten kafamı kaldıramıyorum eve gel yemek yap vs sonrada uyuyorum. Gece hiç uyutmuyor beni 4-5 gibi uyanıyor işe gidene kadarsa uyumuyor çok hareketli defalarca uyanıyorum zombi gibiyim yani yarın bebeğin kıyafetlerini yıkamayı planlıyorum en kısa sürede de çantamı hazırlamam gerek ama gözümde o kadar büyüyor ki kendim için almam gereken bişeyler varmı. Bi göğüs ucu kremi bide göğüs pedi aldım. Hasta bezi almalımıyım. Hastaneye kıyafet harici anne için başka ne götürmek gerek. Yardımlarınızı rica ediyorum. Yarın yeni bir doktora başlayacağım bakalım o ne diyecek. Doğum ücretleri yüzünden Doğumu Yalova’da yapmayı planlıyorum. Umarım doktor beni kabul eder. Doğuma kadar perinatolog olan doktorumdan devam edeceğim. Doktorumu Yalova’da ki özel hastanelere getireyim dedim. Hastaneler kabul etmedi. Çok karışık yazdım kusura bakmayın
Öyle canim sirf doktoruna para veriyorsun diye doguma girmicem dedi diye 34.haftadan dönulmez pire için yorgan yakmaya gerek yok nasipten öte yol yokmuş nasibinde kim varsa o olur bilmiyorsunki belki ogun doguma giren daha iyi cikacak tek kisilik odanda ne istiyorsan yap özel bi durum olur eşinden utanmazsin yaninda olur saat sıkıntısı yok isteyen gelsin kalsin ben rahat olimde istedim gibi hareket edim ne birini rahatsiz edym nede onlar beni imkan yoksada yapacak birsey yok zaten önce hayirlisiAynen canım doğru haklısın O kısmı unutmuşum Mesela senin bebeğin uyusa da yandaki bebek uyumuyor ablam devlette doğum yaptı İki çocuğunu da aslında Özelde de yapabilirdi yani tercih meselesi işte ben de sırf bu yüzden bir de gece eşim de kalabilsin annemle bir yanımda diye oda bana ait olsun rahat olayım yeğenlerim de gelsin bebeğimi görebilsin Vs vs Tabii doktor acısından da burayı tercıh ettim çok şükür imkan varken. bazen Görümcem diyor Ben hayatta özelde yapmam ikinciyi de araştırmada yaparım niye para vereym bosa dıyor halbukı arastrmada suan rısklı gebelıklerı alıyorlar haberı yok anlamıyor. saygı duyarım ama bunca artısı varken dediğin gibi imkanım elverdiği sürece bütün doğumlarımı özelde yaparım
Gunaydin kizlar...2 gundur gogsumdede sizi vardi..esime anlatiyodum..bi bakim.dedim.islaklik var..sutmu.sivimi bilemedim (sag gogsumde)
Hergun bi mevzum varaslinda sakin bir.insanim.evham.yapmiyorum.. ama.paylasim sizle dedim
Ben ilk dogumda sadece pet kullandım uzunlarından çok kanamam olmadı hiç öyle acaba değişir mi doğumdan doğuma şimdi de pet almayi düşünüyorum hasta bezi almadım pet de bile rahat edemiyorum çünkü
Evime yakınca bir yer var. Allahım ürünlerine bayılıyorum. Kaç yer gezdim, burası başka. Onu da eşim gördü tesadüfen. Girince çocuklar gibi şenim. Hepsini alasım geliyor .Çok yasa bende öyle aldigimda sevinçten korkuya yer bile kalmiyorkeşke 7/24 birseyler alinsa )
Evet insan kendinde eksik ariyor bugun dunden ne eksigim varİşte ihtiyaçlarını tamamlayamadan gelirse korkusu, ağrım olur dışarı çıkamaz uğraşamaz isem korkusu....
Henüz çantamızı hazırlayamadım. Düşün düşün ... Sonra diyorum kendime Amannn su akar yolunu bulur akışına bırak
Bugün ilk defa kuyruk sokumum ağırmadı, o kadar alışmışım ki o acıya, niye ağırmıyor şimdi ya diyorum
Evet canım gun içinde mesai saatlerinde Doğum yaparsam katılacağını ama diğer gun ve saatlere katılamayacağını söyledi, çok umursamadım açıkçası hastanede kadın doğumcu olması yeterli Doğum için zaten Doğum anına kadar genelde sadece ebe oluyor tam bebek geleceği zaman doktor geliyor Doğumadoguma gelmıyormuymus belirili süreler dısında.hastane kuralı olarak gecerlıdır belkı öyle anlasmıs olabılır O da hast. ıle
Ben çok kiyafet alirdim kendime giymicem birsey bile olsa aman evde giyerim hiç olmadi kafasindaydim ama hamilelikten sonra bir avm bir çarsiya cikalim hemen cocuk kiyafet satan yere giriyoruz hevesimde kalmadi iştahimda hersey ona alinsin kendime almaz oldum sen bi doğ bak sabah akşam giydirip giydirip çikarcam üstünü diyorumEvime yakınca bir yer var. Allahım ürünlerine bayılıyorum. Kaç yer gezdim, burası başka. Onu da eşim gördü tesadüfen. Girince çocuklar gibi şenim. Hepsini alasım geliyor .
Bir insanı en çok mutlu eden alış veriş ;çocuğuna yaptığıymış diye duydum. Hakikaten doğruymuş. Bi de büyüyüp anne bunu da anne bunu da dediğini düşünsene
Aynen ben de öyle düşünüyorum . Hastaneye kaç kombin götüreyim diye sordum ebeme. 3 tane yeter dedi. Ben 8-10 takım götürmeyi düşünüyordum hala da öyle düşünüyorumEvet insan kendinde eksik ariyor bugun dunden ne eksigim var) ben belim agrimasa bile esime masaj yaptiriyorum okadar iyi geliyorki biktim artik diyor eee ozaman al azcikta sen taşi ben seni ovlaym diyorum . Bizim cantadada yarim yamalak kucuk valiz doldu koydugum kiyafet baskada birsey yok biberonMus emzikMis kasik bardakmis vs ince ayrintisi yok aman agir agir eksik olursa gidilir alinir rahat ol eskiler bir minder iki kat kiyafetler olmuslar eksikte degiller bizden sagliklilar
Evet bende kesinlikle şimdiki doktorumun Doğuma girmesini çok isterim çok tatlı dilli bi kadın insanı Doğum anında da rahatlatır diye düşünüyorum, ama benim doktorum da gece veya hafta sonu doğumlarına katılmıyor bunu bile bile gidiyorum o doktora muayene olmaya çok sorun etmedim açıkçası ben zaten Doğum dediğimiz anları bence çoğunlukla ebe yönetiyor doktoru en son göreceğiz her şey tamam olduğunda bebek tam çıkacağı zaman geliyorlar zatenBen akrabana katılıyorum. Özele gitmenin bi manasi yok doğumuna her zaman gelemeyecekse .zira devlette de iyi doktorlar var. Orda sistem acilde hangi kadın doğumcu varsa o giriyor doguma. Bundan önceki doktorum evime yakin bi ozel hastanede oldukca tecrübeli iyi bi doktordu. Ama normal doguma saat kaç olursa olsun gelme konusunda net degildi. Hastanede çalışmaya devam edip etmeyeceği bile belli değildi o yuzden degistirdim. Şimdiki doktorum motosikletiyle saat kaç olursa olsun atlayıp geliyor :) tum hastalarını kendi dogurtuyor. Bu bayagi güven sağlayan bi durum. Tum süreçleri bilen seni tanıyan kişinin doğumunda olması cok onemli bence
Bizimev yakin canim hastaneye ben valize koydumda eşim geri çikardi ihtiyaç olursa ben gelir alirim dedi bende arabaninbeli kirilacak bunlarida götürsek dedim orda heder edecen kiyafetleri birak askisinda asili kalsin dedi tamm dedim bende aman o agrida çocuk ne giymiş çokta umurumda olacani sanmiyorumAynen ben de öyle düşünüyorum . Hastaneye kaç kombin götüreyim diye sordum ebeme. 3 tane yeter dedi. Ben 8-10 takım götürmeyi düşünüyordum hala da öyle düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?