- 27 Kasım 2017
- 5.325
- 8.817
- 148
Doktorum çok tatlı bir kadın aslında seviyorum kadını doğumuma girmesini de çok isterdim insanı rahatlatan bi konuşma tarzı ses tonu var kadının, belki de mesai saatlerinde doğururum da doktorum gelir Doğuma :) ama hiç kafama takmadım nasılsa hastanede kadın Doğum doktoru var 24 saat ebe var daha ne olsunBizim. Niye hic sansimiz yok doktorlardan yana nerde bu aldini hakkiyla veren doktorlar bize denk gelenler parami alimde memnun kalsada olur kalmasada kafasindalar
Biri yazmıştı 6 takım kirletti hastanede. Hazırlıklı olun diye.Bizimev yakin canim hastaneye ben valize koydumda eşim geri çikardi ihtiyaç olursa ben gelir alirim dedi bende arabaninbeli kirilacak bunlarida götürsek dedim orda heder edecen kiyafetleri birak askisinda asili kalsin dedi tamm dedim bende aman o agrida çocuk ne giymiş çokta umurumda olacani sanmiyorumsende üç takim götür heder olmasinlar
Benim Dr. Da çok para istedi . Süpriz oldu bize . Kadın doğumda çalışmış biri olarak , doktorun iyi olmasının önemini biliyorum. Bu doktora da gözüm kapalı güvenirim. Allah utandırmasın. İnşallah güvenim sarsılmazEvet bende kesinlikle şimdiki doktorumun Doğuma girmesini çok isterim çok tatlı dilli bi kadın insanı Doğum anında da rahatlatır diye düşünüyorum, ama benim doktorum da gece veya hafta sonu doğumlarına katılmıyor bunu bile bile gidiyorum o doktora muayene olmaya çok sorun etmedim açıkçası ben zaten Doğum dediğimiz anları bence çoğunlukla ebe yönetiyor doktoru en son göreceğiz her şey tamam olduğunda bebek tam çıkacağı zaman geliyorlar zaten
Ben kafamda ole planliyorum canim demin esimlede konustum dedim dicem doktora 36 da alsin oda yok kalsin bi iki hafta daha falan dedim benim.pisikolojim bozuluyo her hareket ettiginde benim ilk bebegim karnimda öldü kizlar normal dogumu beklettiler o yuzden cok agir bisi yasadim diyorum erkenden olsun saglikli olsun
Canım cevabın için teşekkür ederim bunlarıda ekleyim cahillik kötü birşeyBen kendim için ped, atlet, külot, çorap, terlik, tarak, ruj, havlu aldım
Önemli olan dogumdan sonrasi canim bende sengobi dusunuyorum nasibinde varsa kendi doktorun girer nasipde degilse mesai saatindede gelsen bulamazsin oyuzden en az agriyla dogumlari yapip odamiza cekilelim insallah cok gelen gidende olmazda rahat oluruzDoktorum çok tatlı bir kadın aslında seviyorum kadını doğumuma girmesini de çok isterdim insanı rahatlatan bi konuşma tarzı ses tonu var kadının, belki de mesai saatlerinde doğururum da doktorum gelir Doğuma :) ama hiç kafama takmadım nasılsa hastanede kadın Doğum doktoru var 24 saat ebe var daha ne olsun
Çok guzeller iyi fikirbir can doguyor bir candaKızlar ben hediye olarak bundan almaya karar verdim inş, bu hafta sipariş vericem . Toprak ve tohum var içinde, ekimi de tarif ediyor
tabı canım onemlı olan olanaklar beklentilerimizin karsılanması canım dr.um hep gelıyor işte duymadım gelmedı dıyen ablam da bılıyor kuzenım de dıyor nobetlerınde görüyormus. adama nazar degdırcem bıde bnm dogumda bsy cıkmasa barı ne dersem aksi oluyor bazen Allah korusun sedat bey gelmeden dogurmam dıye bagrırrm heralde hheeh:)Öyle canim sirf doktoruna para veriyorsun diye doguma girmicem dedi diye 34.haftadan dönulmez pire için yorgan yakmaya gerek yok nasipten öte yol yokmuş nasibinde kim varsa o olur bilmiyorsunki belki ogun doguma giren daha iyi cikacak tek kisilik odanda ne istiyorsan yap özel bi durum olur eşinden utanmazsin yaninda olur saat sıkıntısı yok isteyen gelsin kalsin ben rahat olimde istedim gibi hareket edim ne birini rahatsiz edym nede onlar beni imkan yoksada yapacak birsey yok zaten önce hayirlisi
Bende de oluyor bazen yeni geldigim halde tekrar gidesim geliyor ama yapamiyorum. Sanirim bebek idrar torbasini sıkıştırdığı için öyle hissediyoruzKizlar bir sorum olacak sizinde başiniza geldimi bir kaç saatir wc gidiyorum hiç birşey yok ama altima kaçiracak derecesinde sıkışigim üç dk olmadi geleli yerimde duramiyorum sebebi ne olabilirki bebekmi geliyor yoksa bi sıkıntılı durum mu varki
Kızlar ben hediye olarak bundan almaya karar verdim inş, bu hafta sipariş vericem . Toprak ve tohum var içinde, ekimi de tarif ediyor
tabı canım onemlı olan olanaklar beklentilerimizin karsılanması canım dr.um hep gelıyor işte duymadım gelmedı dıyen ablam da bılıyor kuzenım de dıyor nobetlerınde görüyormus. adama nazar degdırcem bıde bnm dogumda bsy cıkmasa barı ne dersem aksi oluyor bazen Allah korusun sedat bey gelmeden dogurmam dıye bagrırrm heralde hheeh:)
İnsallah ondandir iki saatir böyle agrıyo resmen idrar varda tutuyorum hissi var ayaga kalktimmi daha siddetli :-(Bende de oluyor bazen yeni geldigim halde tekrar gidesim geliyor ama yapamiyorum. Sanirim bebek idrar torbasini sıkıştırdığı için öyle hissediyoruz
Yaaa yaklaştı iyice sanırım bebeklerin gelişi, heyecan korku sevinç karışık duygular :)kız yoksa bızım bebişler gercekten daha da indiler mi. Nefes sorunu azaldı çatı agrısı var e ıstah arttı baskı azaldı glb e hadı ınsallahAynı şeylerı yasıyoruz ❤ Hele ki geceleri aç yatamıyorum ben Mesela yatmadan en fazla 1 saat öncesi yemiş olmam lazım biliyorum zararlı ama diğer türlü Acıkınca uyuyamıyorum. bu aksam kımbılır kaç öğün daha yıyecegım
inşallah hepımızın gönlüne göre olur canımm buarada bele masaj yapılmaso ıyı degılmıs bor de karnın oksanması erken dogumu tetıkledıgını cok okudum nekdr dogru bılmıyorum ama ben de bazen yaptırıyrm eşime belıme de ama en cok sırtıma ve ayaklarıma:) naz yapalım sonuna kdr bdha vaktımız oek olmayacak:)Orda çok bagiracaz ne diye bagirdimizi kendimiz bile farkinda olmucaz agizdan cikanlari kulak duymuca icin insallah gönlune gore olur hersey
Bu akşam ben de öyleyim cok su içtim bugun ondandir diye dusunuyorum. Agri degil de baski ve surekli wc 'ye çıkma hissi var daha cokKizlar bir sorum olacak sizinde başiniza geldimi bir kaç saatir wc gidiyorum hiç birşey yok ama altima kaçiracak derecesinde sıkışigim üç dk olmadi geleli yerimde duramiyorum sebebi ne olabilirki bebekmi geliyor yoksa bi sıkıntılı durum mu varki
Canım şu an aynı şeyi bende yaşıyorum sanırım idrar yolu enfeksiyonu olduğunu düşünüyorum bebekten çok bilmiyorum amaKizlar bir sorum olacak sizinde başiniza geldimi bir kaç saatir wc gidiyorum hiç birşey yok ama altima kaçiracak derecesinde sıkışigim üç dk olmadi geleli yerimde duramiyorum sebebi ne olabilirki bebekmi geliyor yoksa bi sıkıntılı durum mu varki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?