2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bizim. Niye hic sansimiz yok doktorlardan yana nerde bu aldini hakkiyla veren doktorlar bize denk gelenler parami alimde memnun kalsada olur kalmasada kafasindalar
Doktorum çok tatlı bir kadın aslında seviyorum kadını doğumuma girmesini de çok isterdim insanı rahatlatan bi konuşma tarzı ses tonu var kadının, belki de mesai saatlerinde doğururum da doktorum gelir Doğuma :) ama hiç kafama takmadım nasılsa hastanede kadın Doğum doktoru var 24 saat ebe var daha ne olsun

Biri yazmıştı 6 takım kirletti hastanede. Hazırlıklı olun diye.
Kardeşim de onu dedi bak:doğum zamanı ve sonrasında kimseyi gözün görmeyecek, canım diyenin canını alasın gelecek..... Yoo aman öyle olmasın.

Benim Dr. Da çok para istedi . Süpriz oldu bize . Kadın doğumda çalışmış biri olarak , doktorun iyi olmasının önemini biliyorum. Bu doktora da gözüm kapalı güvenirim. Allah utandırmasın. İnşallah güvenim sarsılmaz

Allah korusun sen güzel düşün güzel olsun drun önceki yaşananları biliyorsa dikkate aliyordur canım rabbim korusun meleklerimizi[/QUOTE]
Çok özür dileyerek soruyorum canım başın sağolsun öncelik allah bu bebeğine sağlıklı ömür versin rabbim. Bebeğinin öldüğünü nasıl anladın. Ben çok korkuyorum doktorum ani ölüm riski var dedi lupustan ilk hamileliğim ve hiç bişey bilmiyorum bunu doktorada sormadım

Önemli olan dogumdan sonrasi canim bende sengobi dusunuyorum nasibinde varsa kendi doktorun girer nasipde degilse mesai saatindede gelsen bulamazsin oyuzden en az agriyla dogumlari yapip odamiza cekilelim insallah cok gelen gidende olmazda rahat oluruz

Kizlar bir sorum olacak sizinde başiniza geldimi bir kaç saatir wc gidiyorum hiç birşey yok ama altima kaçiracak derecesinde sıkışigim üç dk olmadi geleli yerimde duramiyorum sebebi ne olabilirki bebekmi geliyor yoksa bi sıkıntılı durum mu varki

tabı canım onemlı olan olanaklar beklentilerimizin karsılanması canım dr.um hep gelıyor işte duymadım gelmedı dıyen ablam da bılıyor kuzenım de dıyor nobetlerınde görüyormus. adama nazar degdırcem bıde bnm dogumda bsy cıkmasa barı ne dersem aksi oluyor bazen Allah korusun sedat bey gelmeden dogurmam dıye bagrırrm heralde hheeh:)

Kızlar selamlar bir kaç gündür giremiyordum hiç bakamadım. Bugün bebeğimin hareketleri daha az ve yavaş dun cok hareketliydi benimle ayni haftada olanlar sizin bebekler nasil ayni tempoda devam ediyorlar mi? Az once saydim 15 dakikada biraz hareketle 12 kere filan hareket etti ama cok yavas narin hareketler. Bide karnimda agri oluyor gece tuvalete kalktigimda ya da arabadan inip binerken filan agirlastigi icin mi acaba?

Bende de oluyor bazen yeni geldigim halde tekrar gidesim geliyor ama yapamiyorum. Sanirim bebek idrar torbasini sıkıştırdığı için öyle hissediyoruz

Orda çok bagiracaz ne diye bagirdimizi kendimiz bile farkinda olmucaz agizdan cikanlari kulak duymuca icin insallah gönlune gore olur hersey

Bende de oluyor bazen yeni geldigim halde tekrar gidesim geliyor ama yapamiyorum. Sanirim bebek idrar torbasini sıkıştırdığı için öyle hissediyoruz
İnsallah ondandir iki saatir böyle agrıyo resmen idrar varda tutuyorum hissi var ayaga kalktimmi daha siddetli :-(

Yaaa yaklaştı iyice sanırım bebeklerin gelişi, heyecan korku sevinç karışık duygular :)

Orda çok bagiracaz ne diye bagirdimizi kendimiz bile farkinda olmucaz agizdan cikanlari kulak duymuca icin insallah gönlune gore olur hersey
inşallah hepımızın gönlüne göre olur canımm buarada bele masaj yapılmaso ıyı degılmıs bor de karnın oksanması erken dogumu tetıkledıgını cok okudum nekdr dogru bılmıyorum ama ben de bazen yaptırıyrm eşime belıme de ama en cok sırtıma ve ayaklarıma:) naz yapalım sonuna kdr bdha vaktımız oek olmayacak:)

Bu akşam ben de öyleyim cok su içtim bugun ondandir diye dusunuyorum. Agri degil de baski ve surekli wc 'ye çıkma hissi var daha cok

Canım şu an aynı şeyi bende yaşıyorum sanırım idrar yolu enfeksiyonu olduğunu düşünüyorum bebekten çok bilmiyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…