- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
kbakma canımgebelikte çıktı maalesef, tam da iştahım açılmıştı ama...neyse canım siz benim için de yiyin,bi şey de kalmadı zaten
Bu perşembe 32+4 oluyorum kontrolum var yazarim insallah :))Kızlar merhaba bugun biz 32+6 olduk. Doktora gittik kilosu 2200 cikti. 32 yada 33.haftada muayene olan var mi kac kiloydu bebeğiniz?
Sezaryen olacağım on gün erken alınacak bebeğim zayıf doğar diye endişeliyim
Merhabalar aynıymış tarihlerimiz :) benim cuma günü kontrolüm var en son 3 hafta önce gitmiştim 1500 kiloydu, bakalım ne kadar oldu bende çok merak ediyorumKızlar merhaba bugun biz 32+6 olduk. Doktora gittik kilosu 2200 cikti. 32 yada 33.haftada muayene olan var mi kac kiloydu bebeğiniz?
Kizlaar gece gece geldim gene:) etrafimdakilere sormaktan cekindigim her seyi soruyorum size , ne sacmaliyor bu demediginiz icin tesekkur ediyorum ve helal edin hakkiniziişimdi ki sorum da, ben hastane cantami yeni hazirlamaya basladim da , bebek icin kac bez koydunuz acaba? Esimle o konuda anlasamadik bi türlü:)
Kızlar merhaba bugun biz 32+6 olduk. Doktora gittik kilosu 2200 cikti. 32 yada 33.haftada muayene olan var mi kac kiloydu bebeğiniz?
Kızlar merhaba bugun biz 32+6 olduk. Doktora gittik kilosu 2200 cikti. 32 yada 33.haftada muayene olan var mi kac kiloydu bebeğiniz?
Canım sen de girecek misin nst yeMerhabalar aynıymış tarihlerimiz :) benim cuma günü kontrolüm var en son 3 hafta önce gitmiştim 1500 kiloydu, bakalım ne kadar oldu bende çok merak ediyorum
Girecekmişim canım bi önceki kontrolde demişti doktorNst ye girdiniz mi hic ? Benim gittiğim hastanede 32 ve üzeri olanlar da basliyor
Canım sen de girecek misin nst ye
Aaa teşekkür ederim aradım ama bulamadım o yüzden sormuştum canımemzırme dısında hava alan kapak kullanılıyor canım aşırı süt akışı oldugu zman da delıksız kapagı takılıyor süt toplanıyor sütümüz boşa gıtmıyor:) ben denedım hıc acıtmıyor kenarları yumuşak ya. youtubeda aventın kanalında var vıdeosu ızle ıstersen❣
Aaa teşekkür ederim aradım ama bulamadım o yüzden sormuştum canım
Benim oğlumda da devamlı oluyordu 9 10 yaşlarında burnundaki damarları yaktı sorun yok şimdiÇok teşekkür ederim canım
Şükür tedavisi olan birşey inşallah bununla geçer Dr ergenlikle sona erer dedi benim oglanda o yolda zaten :))
Amin çarşamba günü bakalım bize ne diyecek Dr.
Yenidoğan için günde 8 kez altını kirletmesi beklenir. Tabi bu ortalama hastanede kaç gün kalacağını düşünüyorsan ona göre koy . Ben normal olursa 20 tane bırakayım diyorum. Sezeryan da daha çok kalinabiliyor tabiKizlaar gece gece geldim gene:) etrafimdakilere sormaktan cekindigim her seyi soruyorum size , ne sacmaliyor bu demediginiz icin tesekkur ediyorum ve helal edin hakkiniziişimdi ki sorum da, ben hastane cantami yeni hazirlamaya basladim da , bebek icin kac bez koydunuz acaba? Esimle o konuda anlasamadik bi türlü:)
Doktora yazdırmakmı gerekirGögüs ucu için fito krem öneririm hemde devlet karsılıyor
onca cefa çektim o arada çok kilo aldım. dr tedaviye ara veriyoruz kilo vermen lazım dedi. o ay doğal yolla hamile kaldım.rahim filmi için ben de öyle duydum hep, çok zormuş, o yüzden anestezi istemiştim, sonra hep kendim özellikle istedim zaten. herkesin korkusu farklı farklı ama her türlüsü zor valla, Allah isteyen herkese uğraştırmadan nasip etsin inşallah
Canım ben 32+3 te gitmiştim. 2.275 gr çıkmıştı. Doktorum normal demişti. Seninki de normal görünüyor zayıf değil endişe etmeKızlar merhaba bugun biz 32+6 olduk. Doktora gittik kilosu 2200 cikti. 32 yada 33.haftada muayene olan var mi kac kiloydu bebeğiniz?
32+2 de 1900 du benim.Kızlar merhaba bugun biz 32+6 olduk. Doktora gittik kilosu 2200 cikti. 32 yada 33.haftada muayene olan var mi kac kiloydu bebeğiniz?
Gayet iyi canım bence ben 32+1 de 2100g dıkKızlar merhaba bugun biz 32+6 olduk. Doktora gittik kilosu 2200 cikti. 32 yada 33.haftada muayene olan var mi kac kiloydu bebeğiniz?
belki de dönmüştüüür :)32+2 de 1900 du benim.
Az degil.kilosu..saglikla.dogsun insallah..
Gunaydin kizlar...bugun hafif.bel agrisiyla.uyandim.
Bide hep hareketleri.sagda hissederdim.bugun itibariyle solda hareketler var :) yerimi degisti napti..ďöndumu benim.kiz acaba
Oylede.yogunluk soldaydi ..bugun sagdabelki de dönmüştüüür :)ben sağ sol yukarı aşağı her yerde hissettiğimden kesin bir tahminde bulunamıyorum şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?