2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar emzirme döneminde de mi saç boyanmıyor hadi hamilelikte idare ettim başörtülüyüm zaten görünmüyor dedim ama aktı iyice boyası bi değişik oldu saçım, doğurup bi 10 bin bakımı şart bana :))

Kızlar merhaba bugun biz 32+6 olduk. Doktora gittik kilosu 2200 cikti. 32 yada 33.haftada muayene olan var mi kac kiloydu bebeğiniz?
Sezaryen olacağım on gün erken alınacak bebeğim zayıf doğar diye endişeliyim
Merhabalar aynıymış tarihlerimiz :) benim cuma günü kontrolüm var en son 3 hafta önce gitmiştim 1500 kiloydu, bakalım ne kadar oldu bende çok merak ediyorum

Daha hazırlamadım ama en az 15 tane koyacağım ben

Kızlar merhaba bugun biz 32+6 olduk. Doktora gittik kilosu 2200 cikti. 32 yada 33.haftada muayene olan var mi kac kiloydu bebeğiniz?

Nst ye girdiniz mi hic ? Benim gittiğim hastanede 32 ve üzeri olanlar da basliyor

Merhabalar aynıymış tarihlerimiz :) benim cuma günü kontrolüm var en son 3 hafta önce gitmiştim 1500 kiloydu, bakalım ne kadar oldu bende çok merak ediyorum
Canım sen de girecek misin nst ye

Aaa teşekkür ederim aradım ama bulamadım o yüzden sormuştum canım

Çok teşekkür ederim canım
Şükür tedavisi olan birşey inşallah bununla geçer Dr ergenlikle sona erer dedi benim oglanda o yolda zaten :))
Amin çarşamba günü bakalım bize ne diyecek Dr.
Benim oğlumda da devamlı oluyordu 9 10 yaşlarında burnundaki damarları yaktı sorun yok şimdi

Yenidoğan için günde 8 kez altını kirletmesi beklenir. Tabi bu ortalama hastanede kaç gün kalacağını düşünüyorsan ona göre koy . Ben normal olursa 20 tane bırakayım diyorum. Sezeryan da daha çok kalinabiliyor tabi

onca cefa çektim o arada çok kilo aldım. dr tedaviye ara veriyoruz kilo vermen lazım dedi. o ay doğal yolla hamile kaldım.

ikinci çocuk fikri bile yokken tiroid değerlerim çok bozuldu 2. yi düşünüyorsan zamanın yok dediler. eşim ve ben tedavi olmadan gelirse gelsin yoksa tek çocuk bize yeter dedik. şimdi de kızçem geliyor.

bazen ben onca tedavi sürecini neden yaşadım diyorum

Canım ben 32+3 te gitmiştim. 2.275 gr çıkmıştı. Doktorum normal demişti. Seninki de normal görünüyor zayıf değil endişe etme

32+2 de 1900 du benim.

Az degil.kilosu..saglikla.dogsun insallah..

Gunaydin kizlar...bugun hafif.bel agrisiyla.uyandim.
Bide hep hareketleri.sagda hissederdim.bugun itibariyle solda hareketler var :) yerimi degisti napti..ďöndumu benim.kiz acaba

belki de dönmüştüüür :) ben sağ sol yukarı aşağı her yerde hissettiğimden kesin bir tahminde bulunamıyorum şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…