2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Maşallah paşaya sağlıkla gelsin inşallah

Kizlar pisik kremi tavsiyeleriniz icin tesekkur ederim sudocremi cok duydum ama bulamadim netten siparis versem e bebekten nasil olur ebebek internet sayfasindan getirttireniniz oldu mu nasil bende sufocrem alicagim
Ben alışveriş yapmıştım cnm sorunsuz geliyor

Korkma canim... illa skinti olacak diye dusunme..
Allah yardimciniz olsun..dualarimiz seninle.

Kızlar ben bgn eksiklerimin çoğunu hepsiburadadan aldım, kargoya verilmeye başladı bile. Şampuan, duş jeli, terlik, lansinoh, sudocrem, tırnak seti, sünger, depend,
Çok iyi oldu ya, kalanları da Pazar günü çıkıp halledicem inş
Yıkama ütüleme yerleştirme de bitti şükür
Haftaya da beşik anakucağı puseti çıkarıp yıkayacağım
Abla da temizliğe başlıcak hergün 1 oda 1 oda
Çok şükür :)

Benim de hep sag kalcam ağrıyor çalışma hayatim yok evdeyim biraz komik ama odada hep aynı koltuğa uzanırdım sonra başka koltuğa geçtim kalça ağrım azaldı :)) diğerine oturmuyorum artik .Bir de cok ayakta kalırsam ev işi yaparsam hemen ağrıyor eşim yapıyor sag olsun haftasonları

Kuzum aynı durumdayız stres yapma ben onu 28 ve 32. Haftada yaşadım hala lekelenme devam ediyor. USG de baktılar mı? İçerde aktif kanama yoksa durur merak etme. Hangi hastanedesin? Ben çok araştırdım bu durumda Zeynep Kamil en mantiklisi geldi.

Kesinlikle katılıyorum zorlanıyorum eşim çok yoruluyor her işimi görmeye çalışıyor bi an evvel normale donmeyi istiyorum

oyy canımm çok güzel maşallah size de❤

Valla bana nedense para tuzagi gibi geldi ama belki yaniliyorumdur. Eger alir kullanirsan yorumunu yazarsin canim merak ettim
faydasını görmeyen arkadasım var gümüş kalkanın ben de avent kalkanı aldım oyuzden amaç hava almasını saglamak koruyarak süt toplama özelliği de var gümüş yara olursa alırım belkı ama hıc sanmıyotm bu kalkandan da herkes memnu öncelık buna verdım ben de cnm . ablam bundan cokmemnun kaldı hıc yarası olmadı teması engelledıgı ıcın gümüşe nazaran dha uygun ben ındırımden 72ye aldım 125 cıvarıydı gercı o cıvarda gümüş kalkan da var baska marka olarak. ama once avent kalkanı deneyblrsın csnm

Valla bana nedense para tuzagi gibi geldi ama belki yaniliyorumdur. Eger alir kullanirsan yorumunu yazarsin canim merak ettim
Evet fiyati pahali ama para tuzagiyle alakasi yok cunku gumus yara iyilestirmesinde yilalrdr kullanilan birsey yeni degil yani :) yorumlarimi yazarim ilerde buraya

Öyle durumlara gelmek istemiyorum iste yaramazlik yapiyor evde diye sokaklara salmaktan korkarim tabi bu suanki ruh halim ozaman yeterki bi rahat nefes alim kafasindami olurum ay allah korusun öyle anneler olmayalim
Yok kız olmayız korkma :) işin şakası o. Bizim minişler çok minnoş olcaklar mutlu mesut yaşıcaz öyle düşün

Bende duydum o masajı ama şöyle bişey oldu şimdide uzun zamandırda ilişki falanda olmayınca kendim bile afedersin temizlerken falan rahatsız oluyorum. Yani hiçbişey değmesin etmesin kmse dokunmasın istiyorum. Nasıl olucak bilmiyorum. İnşallah yapabilirsinde faydasını görürsğn canım ben yapamam heralde :/

cok gecmış olsun dedıgın gıbı cok zor haftalar ınsaAllah oglun daha ıyı olur

allah yardımcınız olsun canım hakkınızda hayırlsıı neyse o olsun ınsaAllah bızı durumunuzdan sureklı haberdar et

aslında hamıleleık bıtmeden ıyıce surundursek ıyı olur bu kocaları eferın sene
valla bırden aklıma geldı ztn evımız tepede asagıda da kafeler sokagı hep. sakaryanın 2.merkezı burası hatta daha merkez bıraz naz yapıcam cıddenn artık azonce de yemek hazırlattım smdı de tatlı vaktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…