- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Maşallah paşaya sağlıkla gelsin inşallahKızlaar ne çok şey yazılmış valla okuyamadım
Bende bgn doktora gittim, geç geldik
Maşallah gelişimi çok güzel. 2600 küsür, 47 cm olmuş. Kanalda felan değil dedi. Nst de gayet iyiymiş, idrar tahlili verdim yarın çıkacak inş. Bol yürüyüş yap, nasıl ıkınacağını öğren, senin doğumunu hatırlıyorum korkma bu sefer kolay olacak dedibu da paşam yüzü yarım görünüyor kuzumun
Ben alışveriş yapmıştım cnm sorunsuz geliyorKizlar pisik kremi tavsiyeleriniz icin tesekkur ederim sudocremi cok duydum ama bulamadim netten siparis versem e bebekten nasil olur ebebek internet sayfasindan getirttireniniz oldu mu nasil bende sufocrem alicagim
Philipsmis...Bana da soyler misin :) 2yilda cekis gucu azalmadiysa iyi valla :) hangi markayi okusam 3 5 ayda cekim gucu gitmis diye okudum cunku
Korkma canim... illa skinti olacak diye dusunme..Kizlar bebegimin esi asagida demistim yine baya asagi inmis aksam 5 de lavaboya hittim acayip kanamam oldu acil hastaneye kostuk nst fln yatisim yapildi 34+1 deyim bebegim 2325 kilosu ciger gelistirici igne vurdular sabahada 2. Doz yapilcak riskli dendi yatiyorum eger kanama dsvam ederse doguma alincam dua edin kizlar siniri gectik ama olursada solunum sikintimiz olur heralde
Geçmiş olsun canım oğluna, aynen öyle artık çabucak yorulıyorum bende. Zaten şu kalça ağrısı mahvetti beni. Kontrolünden de güzel haberlerle dön inşallah .yarın benim de kontrol..Dediğin gibi hepimizin Allah yardımcısı olsun..
Arkadaşımda yara çatlak oldu tek bu geçirdi iyi günlerde kullan ayrıcasağ ol canım aldım bugün lansinoh ama ilerisi için aklımızda olsun
Yaptırdım hiç o kadar abartıldığı gibi gelmedi hafif bir ağrı oldu hatta herkeste tabifarklıanestesisiz rahim filmidoğumdan daha kötüydü.
tedavi sürecinde gireni çıkanı hiç saymıyorum bende
Kizlar bebegimin esi asagida demistim yine baya asagi inmis aksam 5 de lavaboya hittim acayip kanamam oldu acil hastaneye kostuk nst fln yatisim yapildi 34+1 deyim bebegim 2325 kilosu ciger gelistirici igne vurdular sabahada 2. Doz yapilcak riskli dendi yatiyorum eger kanama dsvam ederse doguma alincam dua edin kizlar siniri gectik ama olursada solunum sikintimiz olur heralde
Kesinlikle katılıyorum zorlanıyorum eşim çok yoruluyor her işimi görmeye çalışıyor bi an evvel normale donmeyi istiyorumCanım bende 1 Ocak’ta gelsin istiyorum yalnıız değilsin yani. Çok yoruldum çünkü uyku dert nefes almak dert yürümek dert. Bebeğimi taşımak zor geliyor ki aslında canı tatlı bir insan değilim allah biliyor ocağın başında doğsun istiyorum. Ben alışkın değilim böyle kısıtlı yaşamaya zoruma gidiyor
oyy canımm çok güzel maşallah size de❤Kızlaar ne çok şey yazılmış valla okuyamadım
Bende bgn doktora gittim, geç geldik
Maşallah gelişimi çok güzel. 2600 küsür, 47 cm olmuş. Kanalda felan değil dedi. Nst de gayet iyiymiş, idrar tahlili verdim yarın çıkacak inş. Bol yürüyüş yap, nasıl ıkınacağını öğren, senin doğumunu hatırlıyorum korkma bu sefer kolay olacak dedibu da paşam yüzü yarım görünüyor kuzumun
faydasını görmeyen arkadasım var gümüş kalkanınValla bana nedense para tuzagi gibi geldi ama belki yaniliyorumdur. Eger alir kullanirsan yorumunu yazarsin canim merak ettim
Evet fiyati pahali ama para tuzagiyle alakasi yok cunku gumus yara iyilestirmesinde yilalrdr kullanilan birsey yeni degil yani :) yorumlarimi yazarim ilerde burayaValla bana nedense para tuzagi gibi geldi ama belki yaniliyorumdur. Eger alir kullanirsan yorumunu yazarsin canim merak ettim
Yok kız olmayız korkma :) işin şakası o. Bizim minişler çok minnoş olcaklar mutlu mesut yaşıcaz öyle düşünÖyle durumlara gelmek istemiyorum iste yaramazlik yapiyor evde diye sokaklara salmaktan korkarim tabi bu suanki ruh halim ozaman yeterki bi rahat nefes alim kafasindami olurum ay allah korusun öyle anneler olmayalim
Bende duydum o masajı ama şöyle bişey oldu şimdide uzun zamandırda ilişki falanda olmayınca kendim bile afedersin temizlerken falan rahatsız oluyorum. Yani hiçbişey değmesin etmesin kmse dokunmasın istiyorum. Nasıl olucak bilmiyorum. İnşallah yapabilirsinde faydasını görürsğn canım ben yapamam heralde :/Valla ben eşime video da gösterdim perine masajına başlayacağız malum ben ulaşamadığım için eşim yapacak bebe yağı gibi bi yağ ile vajina ovulacak 36 dan sonra mı ne yapmak gerekiyormuş sanırım, vajinanın esnemesini yumuşamasını sağlıyormuş, çatı muayenesinde de doktor umarım birden yapmıyordur ne biliyim bi jel falan biraz gevşetir belki
cok gecmış olsun dedıgın gıbı cok zor haftalar ınsaAllah oglun daha ıyı olurBüyük oğlanın burnu kaniyordu bir süredir Dr götürdük eşimle şükür sıkıntı yokmuş kılcal damarı zedelenmesi pomad verdi ama ben geldiğimden beri kasik ağrısı cekiyorum son yarım saattir ayakları uzattım dinleniyorum biraz daha iyiyim aşağıdan çıkacak sandım eve dönerken çok baskı hissettim
Carsamba Dr gidecem bakalım durumumuz ne
Zor haftalara girdik arkadaşlar Allah yardımcımiz olsun
allah yardımcınız olsun canım hakkınızda hayırlsıı neyse o olsun ınsaAllah bızı durumunuzdan sureklı haberdar etKizlar bebegimin esi asagida demistim yine baya asagi inmis aksam 5 de lavaboya hittim acayip kanamam oldu acil hastaneye kostuk nst fln yatisim yapildi 34+1 deyim bebegim 2325 kilosu ciger gelistirici igne vurdular sabahada 2. Doz yapilcak riskli dendi yatiyorum eger kanama dsvam ederse doguma alincam dua edin kizlar siniri gectik ama olursada solunum sikintimiz olur heralde
aslında hamıleleık bıtmeden ıyıce surundursek ıyı olur bu kocaları eferın seneÇok fena aşerıyorum şuan kızlar eşimle cıktık smdıgydım esofmanları hemen
valla bırden aklıma geldı ztn evımız tepede asagıda da kafeler sokagı hep. sakaryanın 2.merkezı burası hatta daha merkez bıraz naz yapıcam cıddenn artık azonce de yemek hazırlattım smdı de tatlı vaktıaslında hamıleleık bıtmeden ıyıce surundursek ıyı olur bu kocaları eferın sene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?