2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
En en az 10 ama fazlasını köy canim

Kızlar merhaba bugun biz 32+6 olduk. Doktora gittik kilosu 2200 cikti. 32 yada 33.haftada muayene olan var mi kac kiloydu bebeğiniz?
Sezaryen olacağım on gün erken alınacak bebeğim zayıf doğar diye endişeliyim
32+0 1800 du endişelenme bence

Amin canım benim evdeykende aynı faranjite çevirdi galiba . Kontrolün yarın kaçta
Saat 16.00 da canım sıkıldı eşimi bir günlüğüne Ankara'ya çağırıyorlar seminer için 11 Aralık'ta ne olacağımız belli değil burda oğlum eşim dışında kimse yok ya acil bir şey olursa esimde gerildi

çocuk doktorum boyamama izin vermişti. annenin morali daha önemli demişti.

oğlumu uyutunca evde kendim boyuyordum. boyayı beklerken ve yıkadıktan 1-2 saat sonrasına kadar emzirmiyordum.

Canım öncelikle geçmiş olsun neyi var eşinin rabbim şifa versin senin için çok zor biliyirum ama güçlü olmalısın

Canım gönlünü ferah tut inşallah bi sorun olmaz bir gunlukmus neyse ki hemen gider gelir iyi düşün iyi olsun

Çok geçmiş olsun inşallah tez vakitte sağlığına kavuşur

Geçmis olsun Allah şifa versin canım sen güçlü olmaya çalış bebişin için stres kasılma ve sancıyı tetikler.

Cok gecmis olsun canim..ciddi bisey yoktur insallah....

allah yardımcınız olsun canım geçmiş olsun

Merak etme canim hepimiz ayni durumdayiz hatta bolgesel temizlik bile yapamiyorum kuafre gitmem gerek eşim işlerinden dolayi bugun yarin bugun yarin derken doguracam yakinda o olacak

kısmette ne varsa yaşayıp görüyosun, ben ona inanıyorum. biz de hiçbi sağlık sorunu yokken ortada bi şeylerin içine düştük maddi manevi yıprandık hiçbi sonuç elde edemedik, 2 ay sonra hamile olduğumu öğrendim, şimdi hamilelikte bi şeyleri atlata atlata yol alıyoruz. allah hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…