En en az 10 ama fazlasını köy canimKizlaar gece gece geldim gene:) etrafimdakilere sormaktan cekindigim her seyi soruyorum size , ne sacmaliyor bu demediginiz icin tesekkur ediyorum ve helal edin hakkiniziişimdi ki sorum da, ben hastane cantami yeni hazirlamaya basladim da , bebek icin kac bez koydunuz acaba? Esimle o konuda anlasamadik bi türlü:)
32+0 1800 du endişelenme benceKızlar merhaba bugun biz 32+6 olduk. Doktora gittik kilosu 2200 cikti. 32 yada 33.haftada muayene olan var mi kac kiloydu bebeğiniz?
Sezaryen olacağım on gün erken alınacak bebeğim zayıf doğar diye endişeliyim
Hadi bakalım benden önce gidiyorsun bizim aynı gidiyor senle hemn hemen haber ver , bu arada her ebebek te biy boy sudocrem varGünaydin kizlarr yarin randevum var cok heyecanliyim 1 aydir goremiyorum minnosumu
Saat 16.00 da canım sıkıldı eşimi bir günlüğüne Ankara'ya çağırıyorlar seminer için 11 Aralık'ta ne olacağımız belli değil burda oğlum eşim dışında kimse yok ya acil bir şey olursa esimde gerildiAmin canım benimevdeykende aynı faranjite çevirdi galiba . Kontrolün yarın kaçta
Güzel haberlerini bekliyoruz canımGunaydin kizlar 10.50de randevum var bakalim nasilmis benim minigim
32+1 de 1950 gr dı haftasıyla uyumluydu.Kızlar merhaba bugun biz 32+6 olduk. Doktora gittik kilosu 2200 cikti. 32 yada 33.haftada muayene olan var mi kac kiloydu bebeğiniz?
Sezaryen olacağım on gün erken alınacak bebeğim zayıf doğar diye endişeliyim
çocuk doktorum boyamama izin vermişti. annenin morali daha önemli demişti.Kızlar emzirme döneminde de mi saç boyanmıyor hadi hamilelikte idare ettim başörtülüyüm zaten görünmüyor dedim ama aktı iyice boyası bi değişik oldu saçım, doğurup bi 10 bin bakımı şart bana :))
Gunaydin kizlar. Esim.rahatsizlandi hastaneye yattı dün aksam. Moralim çok bozuk ondan herhalde dun aksam kasilmalarim oldu cok korktum. Beni eve gönderdiler herkes onun yanında ya şimdi doğurursam diye panik oldum ama gecti neyse ki. Dua edin zor günler geçiriyoruz
Canım gönlünü ferah tut inşallah bi sorun olmaz bir gunlukmus neyse ki hemen gider gelir iyi düşün iyi olsunSaat 16.00 da canım sıkıldı eşimi bir günlüğüne Ankara'ya çağırıyorlar seminer için 11 Aralık'ta ne olacağımız belli değil burda oğlum eşim dışında kimse yok ya acil bir şey olursa esimde gerildi
Çok geçmiş olsun inşallah tez vakitte sağlığına kavuşurGunaydin kizlar. Esim.rahatsizlandi hastaneye yattı dün aksam. Moralim çok bozuk ondan herhalde dun aksam kasilmalarim oldu cok korktum. Beni eve gönderdiler herkes onun yanında ya şimdi doğurursam diye panik oldum ama gecti neyse ki. Dua edin zor günler geçiriyoruz
Geçmis olsun Allah şifa versin canım sen güçlü olmaya çalış bebişin için stres kasılma ve sancıyı tetikler.Gunaydin kizlar. Esim.rahatsizlandi hastaneye yattı dün aksam. Moralim çok bozuk ondan herhalde dun aksam kasilmalarim oldu cok korktum. Beni eve gönderdiler herkes onun yanında ya şimdi doğurursam diye panik oldum ama gecti neyse ki. Dua edin zor günler geçiriyoruz
Canım yoğunluktan dinlenemiyorsun bence ondan geçmiyor bi türlü izne çıkınca belki biraz dinlenir rahatlarsın çok yormamakta çalış kendinigünaaydınnnbir türlü iyileşemiyorum hastalık tekrar tekrar başa dönüyor sanki
Cok gecmis olsun canim..ciddi bisey yoktur insallah....Gunaydin kizlar. Esim.rahatsizlandi hastaneye yattı dün aksam. Moralim çok bozuk ondan herhalde dun aksam kasilmalarim oldu cok korktum. Beni eve gönderdiler herkes onun yanında ya şimdi doğurursam diye panik oldum ama gecti neyse ki. Dua edin zor günler geçiriyoruz
Aslında kolay muayenehane yaptı . Oğlum anestezi istemedi dayanırım dedi ama sonra bir daha yaptırmak dedi. Lokal anesteziyle birkaç dakikalık işlem. Inşallah gerekmez. Şimdiden geçmiş olsunSizede geçmiş olsun canim zormu bu işlem nasıl yapılır
allah yardımcınız olsun canım geçmiş olsunGunaydin kizlar. Esim.rahatsizlandi hastaneye yattı dün aksam. Moralim çok bozuk ondan herhalde dun aksam kasilmalarim oldu cok korktum. Beni eve gönderdiler herkes onun yanında ya şimdi doğurursam diye panik oldum ama gecti neyse ki. Dua edin zor günler geçiriyoruz
estağfurullah canım benim bi şey yazmadın kikbakma canımhelal et hakkını.yazdığım için az kaldı dayanın
Merak etme canim hepimiz ayni durumdayiz hatta bolgesel temizlik bile yapamiyorum kuafre gitmem gerek eşim işlerinden dolayi bugun yarin bugun yarin derken doguracam yakinda o olacakBende duydum o masajı ama şöyle bişey oldu şimdide uzun zamandırda ilişki falanda olmayınca kendim bile afedersin temizlerken falan rahatsız oluyorum. Yani hiçbişey değmesin etmesin kmse dokunmasın istiyorum. Nasıl olucak bilmiyorum. İnşallah yapabilirsinde faydasını görürsğn canım ben yapamam heralde :/
kısmette ne varsa yaşayıp görüyosun, ben ona inanıyorum. biz de hiçbi sağlık sorunu yokken ortada bi şeylerin içine düştük maddi manevi yıprandık hiçbi sonuç elde edemedik, 2 ay sonra hamile olduğumu öğrendim, şimdi hamilelikte bi şeyleri atlata atlata yol alıyoruz. allah hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsinonca cefa çektim o arada çok kilo aldım. dr tedaviye ara veriyoruz kilo vermen lazım dedi. o ay doğal yolla hamile kaldım.
ikinci çocuk fikri bile yokken tiroid değerlerim çok bozuldu 2. yi düşünüyorsan zamanın yok dediler. eşim ve ben tedavi olmadan gelirse gelsin yoksa tek çocuk bize yeter dedik. şimdi de kızçem geliyor.
bazen ben onca tedavi sürecini neden yaşadım diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?