2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ben temizlik konusunda eşimden yardım istiyorum normal zamanda kendim yapıyorum ama doktora gideceğim zamanlarda eşim yapıyor göremediğim yer olmasın diye akşamları eşimle yürüyüşe başladık 3 akşamdır yürüyoruz bakalım henüz öyle çok değil ama 5 bin adım atıyoruz, bizde denemedik henüz erken diye cuma günü doktora soracağım 33+2 olacağım cuma günü perine masajına kaçıncı haftada başlayalım diye, elimden geleni yapıyorum işte normal doğsun diye biraz da doktorum da cesaretlendiriyor denemedim demek istemiyorum yoksa ben sezo yanlısıyım

Kizlar bizde dr gittik bugun bebisim 2200 du 3 hafta once suan 35 haftalik 2400 mus boyuda 48 cm olmus kilosu az mi dedim dr a oda yoo uyumlu dedi. Icim rahatladi ama ben su 3 haftada 8 kg almisim @Ytmz yeni kilom 71 olmus canim. Hic beklemiyordm baya bi sasirdim ama durduramiyorum kendimi. Ondan sonra herseyi guzel 2 hafta sonra gel dedi. @Kartanesii8892 o agrimin sebebi de tahmin ettigimi gibu baskidan dolayiymis canim. Sabirsizim artik gelse bebislerimiz hayirlisiyla saglikla insllh

Geçmiş olsun canım sağlıkla zamanında gelsin minik

Maşallah minişe :)

Aynen canım ya sağ kalçam ın ağrısı ağlatıyor resmen. Bende evdeyim iş yaptığımda yok sağolsun eşim yapıyor ama yatarken daha çok ağrıyor sanki hemde kanepe koltuk yatak farketmiyor :) her yerde ağrıyor...

Pendik bölge hastanesindeyim canim doktorum burda oldugu icin buraya geldim

Bende aldım ama kullanımı nasıl canım emzirince hep takılı mı kalacak

Bende aldım ama kullanımı nasıl canım emzirince hep takılı mı kalacak
emzırme dısında hava alan kapak kullanılıyor canım aşırı süt akışı oldugu zman da delıksız kapagı takılıyor süt toplanıyor sütümüz boşa gıtmıyor:) ben denedım hıc acıtmıyor kenarları yumuşak ya. youtubeda aventın kanalında var vıdeosu ızle ıstersen❣

Çok merak ettim ne aşerdin
Kız söylenır mı onca gebeyiz
Maşallah canımm bız de dr.daydık bugun son adete göre senle aynıyız biz son adete gore benm de 7ocak ama dr.um bebege göre olucak muhtemelem dıyor cnku erken yumrtlamam da sözkonusu benım.
off ben de ama şekerim var aşermem bile yarım yamalak kalıyo
Yaa canım gecmıs olsun normalde de var mıydı gebelikte mi coltı

Kizlar kapida odemeyle almak istedigim icin alamadim sudocrem i bzm burda e bebek magazasi var orda bulabilir miyim var midir

Kizlar kapida odemeyle almak istedigim icin alamadim sudocrem i bzm burda e bebek magazasi var orda bulabilir miyim var midir
canım ben sımdı baktım ebebek sitesınde var sudocream magazada da vardır büyük ihtimal ❤

gebelikte çıktı maalesef, tam da iştahım açılmıştı ama...neyse canım siz benim için de yiyin,bi şey de kalmadı zaten

Kizlaar gece gece geldim gene:) etrafimdakilere sormaktan cekindigim her seyi soruyorum size , ne sacmaliyor bu demediginiz icin tesekkur ediyorum ve helal edin hakkinizii şimdi ki sorum da, ben hastane cantami yeni hazirlamaya basladim da , bebek icin kac bez koydunuz acaba? Esimle o konuda anlasamadik bi türlü:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…