- 27 Kasım 2017
- 5.325
- 8.817
- 148
Ben temizlik konusunda eşimden yardım istiyorum normal zamanda kendim yapıyorum ama doktora gideceğim zamanlarda eşim yapıyor göremediğim yer olmasın diyeBende duydum o masajı ama şöyle bişey oldu şimdide uzun zamandırda ilişki falanda olmayınca kendim bile afedersin temizlerken falan rahatsız oluyorum. Yani hiçbişey değmesin etmesin kmse dokunmasın istiyorum. Nasıl olucak bilmiyorum. İnşallah yapabilirsinde faydasını görürsğn canım ben yapamam heralde :/
Çok merak ettim ne aşerdinÇok fena aşerıyorum şuan kızlar eşimle cıktık smdıgydım esofmanları hemen
Geçmiş olsun canım sağlıkla zamanında gelsin minikKizlar bebegimin esi asagida demistim yine baya asagi inmis aksam 5 de lavaboya hittim acayip kanamam oldu acil hastaneye kostuk nst fln yatisim yapildi 34+1 deyim bebegim 2325 kilosu ciger gelistirici igne vurdular sabahada 2. Doz yapilcak riskli dendi yatiyorum eger kanama dsvam ederse doguma alincam dua edin kizlar siniri gectik ama olursada solunum sikintimiz olur heralde
off ben de ama şekerim var aşermem bile yarım yamalak kalıyoÇok fena aşerıyorum şuan kızlar eşimle cıktık smdıgydım esofmanları hemen
Maşallah minişe :)Kızlaar ne çok şey yazılmış valla okuyamadım
Bende bgn doktora gittim, geç geldik
Maşallah gelişimi çok güzel. 2600 küsür, 47 cm olmuş. Kanalda felan değil dedi. Nst de gayet iyiymiş, idrar tahlili verdim yarın çıkacak inş. Bol yürüyüş yap, nasıl ıkınacağını öğren, senin doğumunu hatırlıyorum korkma bu sefer kolay olacak dedibu da paşam yüzü yarım görünüyor kuzumun
Aynen canım ya sağ kalçam ın ağrısı ağlatıyor resmen. Bende evdeyim iş yaptığımda yok sağolsun eşim yapıyor ama yatarken daha çok ağrıyor sanki hemde kanepe koltuk yatak farketmiyor :) her yerde ağrıyor...Benim de hep sag kalcam ağrıyor çalışma hayatim yok evdeyim biraz komik ama odada hep aynı koltuğa uzanırdım sonra başka koltuğa geçtim kalça ağrım azaldı :)) diğerine oturmuyorum artik .Bir de cok ayakta kalırsam ev işi yaparsam hemen ağrıyor eşim yapıyor sag olsun haftasonları
Pendik bölge hastanesindeyim canim doktorum burda oldugu icin buraya geldimKuzum aynı durumdayız stres yapma ben onu 28 ve 32. Haftada yaşadım hala lekelenme devam ediyor. USG de baktılar mı? İçerde aktif kanama yoksa durur merak etme. Hangi hastanedesin? Ben çok araştırdım bu durumda Zeynep Kamil en mantiklisi geldi.
Yetemiyorum gibi hissediyorum cocuklarima o his insani yiyip bitiriyorSeni o kadar iyi anlıyorum ki Allah kuvvet versin hepimize canım
Bende 11 yaşında ergen tavırlar sergileyen sıpa var
Bende aldım ama kullanımı nasıl canım emzirince hep takılı mı kalacakfaydasını görmeyen arkadasım var gümüş kalkanınben de avent kalkanı aldım oyuzden amaç hava almasını saglamak koruyarak süt toplama özelliği de var gümüş yara olursa alırım belkı ama hıc sanmıyotm bu kalkandan da herkes memnu öncelık buna verdım ben de cnm . ablam bundan cokmemnun kaldı hıc yarası olmadı teması engelledıgı ıcın gümüşe nazaran dha uygun ben ındırımden 72ye aldım 125 cıvarıydı gercı o cıvarda gümüş kalkan da var baska marka olarak. ama once avent kalkanı deneyblrsın csnm
emzırme dısında hava alan kapak kullanılıyor canım aşırı süt akışı oldugu zman da delıksız kapagı takılıyor süt toplanıyor sütümüz boşa gıtmıyor:) ben denedım hıc acıtmıyor kenarları yumuşak ya. youtubeda aventın kanalında var vıdeosu ızle ıstersen❣Bende aldım ama kullanımı nasıl canım emzirince hep takılı mı kalacak
Kız söylenır mı onca gebeyizÇok merak ettim ne aşerdin
Maşallah canımm bız de dr.daydık bugun son adete göre senle aynıyız biz son adete gore benm de 7ocak ama dr.um bebege göre olucak muhtemelem dıyor cnku erken yumrtlamam da sözkonusu benım.Kizlar bizde dr gittik bugun bebisim 2200 du 3 hafta once suan 35 haftalik 2400 mus boyuda 48 cm olmus kilosu az mi dedim dr a oda yoo uyumlu dedi. Icim rahatladi ama ben su 3 haftada 8 kg almisim @Ytmz yeni kilom 71 olmus canim. Hic beklemiyordm baya bi sasirdim ama durduramiyorum kendimi. Ondan sonra herseyi guzel 2 hafta sonra gel dedi. @Kartanesii8892 o agrimin sebebi de tahmin ettigimi gibu baskidan dolayiymis canim. Sabirsizim artik gelse bebislerimiz hayirlisiyla saglikla insllh
Yaa canım gecmıs olsun normalde de var mıydı gebelikte mi coltıoff ben de ama şekerim var aşermem bile yarım yamalak kalıyo
canım ben sımdı baktım ebebek sitesınde var sudocream magazada da vardır büyük ihtimal ❤Kizlar kapida odemeyle almak istedigim icin alamadim sudocrem i bzm burda e bebek magazasi var orda bulabilir miyim var midir
hemen alicam yarin tesekkurler cnm saolcanım ben sımdı baktım ebebek sitesınde var sudocream magazada da vardır büyük ihtimal ❤
magazayı arayıp da sorabılırsın canm.bıde kalmamıssa fln önlem al ne demek canımmhemen alicam yarin tesekkurler cnm saol
Kız söylenır mı onca gebeyiz❤
Maşallah canımm bız de dr.daydık bugun son adete göre senle aynıyız biz son adete gore benm de 7ocak ama dr.um bebege göre olucak muhtemelem dıyor cnku erken yumrtlamam da sözkonusu benım.
Yaa canım gecmıs olsun normalde de var mıydı gebelikte mi coltı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?