2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
ben sudocreamı ılk defa burda dün duydum bebek bakım kremı dmı canım o öyle yazıyodu sanırım üzerınde. açıklar mısın bana biraz❣
Canim sudocrem 2 çesit var biri baby care cream yani bebek bakim krem digeri ise bizim kullanacagimiz antiseptik healing cream ve bu kremde antiseptik özellikleri olan pişik kremi fiyatlarida farkli bakim kremi daha uygun pisik kremi fiyat birazdaha yuksektir.

Diyeydin dogumu ozelde yapacagim diye

AA ben iki farklı kremi olduğunu bilmiyordum ne aldım ki acaba

Tazeligine birsey olmaz dimi buzluga kek borek kurbye pogca falan atsak
Börekleri pişirmeden koyuyoruz buzluğa, poğaça açma pişirilip konuluyor, sarma da pişirmeden koyacağız çıkarınca pişireceğiz ama ben kek kurabiye hiç denemedim nasıl olur bilmiyorum

Geçmiş olsun. İnşallah kısa zamanda iyileşir eşin

Börekleri pişirmeden koyuyoruz buzluğa, poğaça açma pişirilip konuluyor, sarma da pişirmeden koyacağız çıkarınca pişireceğiz ama ben kek kurabiye hiç denemedim nasıl olur bilmiyorum
Bi ara bi kolaylarindan kurabiye yap bikac tane at iki uc gun sonra cikar bak tadina aynisi mi diye kurabiye atiyolarmis hep instagramlarda falan goruyorum ben pogacada pisip atiliyormus

Hay Allah yaa dikkat et canım kendine

Reactions: Otb
Ekmek falan birsey olmuyor istersen bir ay sonra cikar buzu eriyince yeni alinmis gibi taze oluyor kekte kurbyedede olur herhalde

Bi ara bi kolaylarindan kurabiye yap bikac tane at iki uc gun sonra cikar bak tadina aynisi mi diye kurabiye atiyolarmis hep instagramlarda falan goruyorum ben pogacada pisip atiliyormus
Ya kurabiye ve kek atmayacağım hazır bulundururum evde kısa süreli gelen çat kapı gelen biri olduğunda hemen çayın yanına hazır bulunsun, ya da yapabilirsem kek falan kendim yaparım evde bi kalıp kek yapıp 10 gun yiyoruz bitmiyor 2 kişiyle

çok geçmiş olsun canım, kolay atlatırsın inş

Kızlar bi de Doğum sonrası lazım olur diye buzluğa bişiyler stoklayan var mı ne koyabiliriz? Börek yapıp koyacağım bi kaç poşet bi tek bu geldi aklıma :)
ben mayasız poaça, börek ve meyveli kurabiye yapacağım inş

Elmalı kurabiye vardi pişmeden konulan bak o olabilir

Aa valla mı? Ben sarma falan buzluktan çıkınca sevmiyorum da kurabiyeler oluyosa onları yapıp koyayım. Annem yapacaktı ne güzel börekler çörekler, kadına nazar değdirdik ayağını çatlattı alçıda yatıyo. İş başa düştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…