Kurabiyede koyuyolar sarma sarip koyabilirsinKızlar bi de Doğum sonrası lazım olur diye buzluğa bişiyler stoklayan var mı ne koyabiliriz? Börek yapıp koyacağım bi kaç poşet bi tek bu geldi aklıma :)
Kızlar bi de Doğum sonrası lazım olur diye buzluğa bişiyler stoklayan var mı ne koyabiliriz? Börek yapıp koyacağım bi kaç poşet bi tek bu geldi aklıma :)
Sigara boregi saricam..henuz firsat bulup yapamadim ama..tek aklima gelen o :)Kızlar bi de Doğum sonrası lazım olur diye buzluğa bişiyler stoklayan var mı ne koyabiliriz? Börek yapıp koyacağım bi kaç poşet bi tek bu geldi aklıma :)
Kurabiyede koyuyolar sarma sarip koyabilirsin
Canim sudocrem 2 çesit var biri baby care cream yani bebek bakim krem digeri ise bizim kullanacagimiz antiseptik healing cream ve bu kremde antiseptik özellikleri olan pişik kremi fiyatlarida farkli bakim kremi daha uygun pisik kremi fiyat birazdaha yuksektir.ben sudocreamı ılk defa burda dün duydum bebek bakım kremı dmı canım o öyle yazıyodu sanırım üzerınde. açıklar mısın bana biraz❣
He ablam dedi şimdi poğaça açma tarzı şeyler koy ısıtınca aynısı koyduğun gibi kalıyormuş sarma sarabilirim,Sigara boregi saricam..henuz firsat bulup yapamadim ama..tek aklima gelen o :)
Diyeydin dogumu ozelde yapacagim diyeValla kizlar devlete aldim ama aldigimada bin pisman oldum randevuyu ne nst soktu ne ultrasonundan bisey anladim ne dedigim saatte girebildim bir de demesin mi seninki sezeryanmis gun alman lazim burda ameliyat yapilmiyor tadilatta egitim arastirma hastanedi birde zaten orda dogum yapmayacaktim ama yapsam su haftamda kalakaldiydim persembe kendi dr ma randevu aldim oraya gidecegim yorulduguma mi yanayim neye yanayım bilemedim
AA ben iki farklı kremi olduğunu bilmiyordum ne aldım ki acabaCanim sudocrem 2 çesit var biri baby care cream yani bebek bakim krem digeri ise bizim kullanacagimiz antiseptik healing cream ve bu kremde antiseptik özellikleri olan pişik kremi fiyatlarida farkli bakim kremi daha uygun pisik kremi fiyat birazdaha yuksektir.
Tazeligine birsey olmaz dimi buzluga kek borek kurbye pogca falan atsakHe ablam dedi şimdi poğaça açma tarzı şeyler koy ısıtınca aynısı koyduğun gibi kalıyormuş sarma sarabilirim,
Börekleri pişirmeden koyuyoruz buzluğa, poğaça açma pişirilip konuluyor, sarma da pişirmeden koyacağız çıkarınca pişireceğiz ama ben kek kurabiye hiç denemedim nasıl olur bilmiyorumTazeligine birsey olmaz dimi buzluga kek borek kurbye pogca falan atsak
Aaa tüh dedimDiyeydin dogumu ozelde yapacagim diye
Gunaydin kizlar. Esim.rahatsizlandi hastaneye yattı dün aksam. Moralim çok bozuk ondan herhalde dun aksam kasilmalarim oldu cok korktum. Beni eve gönderdiler herkes onun yanında ya şimdi doğurursam diye panik oldum ama gecti neyse ki. Dua edin zor günler geçiriyoruz
Bi ara bi kolaylarindan kurabiye yap bikac tane at iki uc gun sonra cikar bak tadina aynisi mi diye kurabiye atiyolarmis hep instagramlarda falan goruyorum ben pogacada pisip atiliyormusBörekleri pişirmeden koyuyoruz buzluğa, poğaça açma pişirilip konuluyor, sarma da pişirmeden koyacağız çıkarınca pişireceğiz ama ben kek kurabiye hiç denemedim nasıl olur bilmiyorum
Kızlar merhaba. Dün gece karın agrısı ve mide bulantısı yaşadım sabaha kdr geçmedi geçer diye bekledim aama geçmedi. Sabahta ateş bastı ter attım ve baygınlık hissi yaşadım birden oldu. Eşimi aradım ve hastaneye gittik. Doktorumla knuştum bebeği görmem gerek önce dedi. Sanırım tansiyondan falan şüphelendi. bebeğin durumu iyi çok şükür ama tansiyonum azıcık yğksek çıkmış. Ondan olmuş olabilir dedi doktorum. Dahiliyeyr gönderdi tahlil falan yaptılar bekliyorum işte. Salgın varmış bu aralar çok dikkt edin siz hamileleri daha çok etkiler her ilacıda veremiyoruz size dikkt edin bu aralar falan dedi. Sizlerde dikkatli olun çok toplum içinde bulunmamaya çalışın ve karın agrısı mide bulantısı şikayetiniz olursada doktorunuzA mutlaka bildirin.
Ekmek falan birsey olmuyor istersen bir ay sonra cikar buzu eriyince yeni alinmis gibi taze oluyor kekte kurbyedede olur herhaldeBörekleri pişirmeden koyuyoruz buzluğa, poğaça açma pişirilip konuluyor, sarma da pişirmeden koyacağız çıkarınca pişireceğiz ama ben kek kurabiye hiç denemedim nasıl olur bilmiyorum
Ya kurabiye ve kek atmayacağım hazır bulundururum evde kısa süreli gelen çat kapı gelen biri olduğunda hemen çayın yanına hazır bulunsun, ya da yapabilirsem kek falan kendim yaparım evde bi kalıp kek yapıp 10 gun yiyoruz bitmiyor 2 kişiyleBi ara bi kolaylarindan kurabiye yap bikac tane at iki uc gun sonra cikar bak tadina aynisi mi diye kurabiye atiyolarmis hep instagramlarda falan goruyorum ben pogacada pisip atiliyormus
çok geçmiş olsun canım, kolay atlatırsın inşKızlar merhaba. Dün gece karın agrısı ve mide bulantısı yaşadım sabaha kdr geçmedi geçer diye bekledim aama geçmedi. Sabahta ateş bastı ter attım ve baygınlık hissi yaşadım birden oldu. Eşimi aradım ve hastaneye gittik. Doktorumla knuştum bebeği görmem gerek önce dedi. Sanırım tansiyondan falan şüphelendi. bebeğin durumu iyi çok şükür ama tansiyonum azıcık yğksek çıkmış. Ondan olmuş olabilir dedi doktorum. Dahiliyeyr gönderdi tahlil falan yaptılar bekliyorum işte. Salgın varmış bu aralar çok dikkt edin siz hamileleri daha çok etkiler her ilacıda veremiyoruz size dikkt edin bu aralar falan dedi. Sizlerde dikkatli olun çok toplum içinde bulunmamaya çalışın ve karın agrısı mide bulantısı şikayetiniz olursada doktorunuzA mutlaka bildirin.
ben mayasız poaça, börek ve meyveli kurabiye yapacağım inşKızlar bi de Doğum sonrası lazım olur diye buzluğa bişiyler stoklayan var mı ne koyabiliriz? Börek yapıp koyacağım bi kaç poşet bi tek bu geldi aklıma :)
Elmalı kurabiye vardi pişmeden konulan bak o olabilir
Bakim kreminide kullaniyorlar canim pisik icin arko bile kullan var oyuzden dert etme bitene kadar onu kullanirsinAA ben iki farklı kremi olduğunu bilmiyordum ne aldım ki acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?