- 12 Temmuz 2018
- 5.030
- 5.210
- 118
Var canim e bebekte her boyutu var ayrica eczanedende alabilirsin hangisi yakinsa oradan tedarik edebilirsinKizlar kapida odemeyle almak istedigim icin alamadim sudocrem i bzm burda e bebek magazasi var orda bulabilir miyim var midir
Canim 33+6 da gittik ve bebisin kilosu 2240 dı gayet iyi daha fazla bile sen oyle yazinca bizimkimi az kilosu :/(Kızlar merhaba bugun biz 32+6 olduk. Doktora gittik kilosu 2200 cikti. 32 yada 33.haftada muayene olan var mi kac kiloydu bebeğiniz?
Sezaryen olacağım on gün erken alınacak bebeğim zayıf doğar diye endişeliyim
ben sudocreamı ılk defa burda dün duydum bebek bakım kremı dmı canım o öyle yazıyodu sanırım üzerınde. açıklar mısın bana biraz❣Var canim e bebekte her boyutu var ayrica eczanedende alabilirsin hangisi yakinsa oradan tedarik edebilirsin
Evet canım aslında bakım kremi olarak geçiyor ama pişikte mucizevi bir kremmiş herkesin anlattığına göre, hatta sivilcelere iyi geldiğini söyleyen yüzdeki lekeleri azalttığını söyleyenler var İnstagram da denk gelmiştim var ben de deneyeceğim :))ben sudocreamı ılk defa burda dün duydum bebek bakım kremı dmı canım o öyle yazıyodu sanırım üzerınde. açıklar mısın bana biraz❣
Bişiy olmaz Allah’ın izniyle kalbini ferah tut sen, benim koca da 24-28 aralıkta yok mağaza açmalara doyamadılar Çorum’a gidecek ve ben 36 haftalık olacağım o sırada :))Saat 16.00 da canım sıkıldı eşimi bir günlüğüne Ankara'ya çağırıyorlar seminer için 11 Aralık'ta ne olacağımız belli değil burda oğlum eşim dışında kimse yok ya acil bir şey olursa esimde gerildi
Allah yardimciniz olsun bacim rabbim safi ismiyle sifa versin esineGunaydin kizlar. Esim.rahatsizlandi hastaneye yattı dün aksam. Moralim çok bozuk ondan herhalde dun aksam kasilmalarim oldu cok korktum. Beni eve gönderdiler herkes onun yanında ya şimdi doğurursam diye panik oldum ama gecti neyse ki. Dua edin zor günler geçiriyoruz
Gecmis olsunGunaydin kizlar. Esim.rahatsizlandi hastaneye yattı dün aksam. Moralim çok bozuk ondan herhalde dun aksam kasilmalarim oldu cok korktum. Beni eve gönderdiler herkes onun yanında ya şimdi doğurursam diye panik oldum ama gecti neyse ki. Dua edin zor günler geçiriyoruz
e bebeğe Nazaran burada daha ucuz 400 ml canm. Ben de alırım belki bakayım araştırayım ben de canım teşekkür ederimmm Sende durumlar nasıl azalttn mı işleriEvet canım aslında bakım kremi olarak geçiyor ama pişikte mucizevi bir kremmiş herkesin anlattığına göre, hatta sivilcelere iyi geldiğini söyleyen yüzdeki lekeleri azalttığını söyleyenler var İnstagram da denk gelmiştim var ben de deneyeceğim :))
Bitti mi senin tüm eksikler canım?? Oh ne güzel. Biz de bu Pazar günü çıkıp tamamlıcaz inş, tek tük eksikler kaldı. Hastane çıkışı alıp almamakta kararsızım, 5 tane felan 5 li takım var, ayrıyeten battaniyeler de var, 10 lu takımlarda zaten ek çorap mendil felan var, bana gereksiz pahalı geliyor eşim de illa bi tane alalım diyor, bi model beğendik 185 tl diyor, ne bilim çok değil mi yaaGüle güle kullan canım bende senin gibi oturdum bir günde hepsini verdim sipariş tamamladım eksikleri
5 tl den adeti canım, şuanki tohumlar hercai, menekşe felanmışteşekkür ederim inceledim canım. peki fiyatları nasıl. dm den bilgi veriyorlar henüz sormadım.
bi günlüğüne bişey olmaz inş canım, güzel düşün güzel olsun, bence daha var senin doğumuna inş zatenSaat 16.00 da canım sıkıldı eşimi bir günlüğüne Ankara'ya çağırıyorlar seminer için 11 Aralık'ta ne olacağımız belli değil burda oğlum eşim dışında kimse yok ya acil bir şey olursa esimde gerildi
canım ben herşeye kullanırdım, ama hergün sürekli sürmemek lazım,mesela her bez değişiminde sürmezdim. bir de çok inçe bi tabaka sürcen ki cilt nefes alabilsin. Mesela biyerimiz çizilse bile kullanıyorum ben ve okadar bereketli ki 3 yılda daha 2. Kutudayızben sudocreamı ılk defa burda dün duydum bebek bakım kremı dmı canım o öyle yazıyodu sanırım üzerınde. açıklar mısın bana biraz❣
Valla bende yardım değil tamamnı yaptırsbilirim eşimeBen temizlik konusunda eşimden yardım istiyorum normal zamanda kendim yapıyorum ama doktora gideceğim zamanlarda eşim yapıyor göremediğim yer olmasın diyeakşamları eşimle yürüyüşe başladık 3 akşamdır yürüyoruz bakalım henüz öyle çok değil ama 5 bin adım atıyoruz, bizde denemedik henüz erken diye cuma günü doktora soracağım 33+2 olacağım cuma günü perine masajına kaçıncı haftada başlayalım diye, elimden geleni yapıyorum işte normal doğsun diye biraz da doktorum da cesaretlendiriyor denemedim demek istemiyorum yoksa ben sezo yanlısıyım
İyi bari yalnız değilim :) valla bendede öyle bi hassasiyet oluştu. Bu muayenedir temizliktir dogmdur basıl olcak hiçbi fikrim yok. Öyle anı yaşıyprım şuan :)Merak etme canim hepimiz ayni durumdayiz hatta bolgesel temizlik bile yapamiyorum kuafre gitmem gerek eşim işlerinden dolayi bugun yarin bugun yarin derken doguracam yakinda o olacak
Ay canım hiçbir şey söylemedi mi kilo boy falan şimdi Doğum için gün mü alman gerekiyor şimdiden Söylenmez ki bu nasıl bir yol izlemeyi düşünüyorsun Sıkma canını. Doğum kendı dr.una mı olacak arastrmada mı canmValla kizlar devlete aldim ama aldigimada bin pisman oldum randevuyu ne nst soktu ne ultrasonundan bisey anladim ne dedigim saatte girebildim bir de demesin mi seninki sezeryanmis gun alman lazim burda ameliyat yapilmiyor tadilatta egitim arastirma hastanedi birde zaten orda dogum yapmayacaktim ama yapsam su haftamda kalakaldiydim persembe kendi dr ma randevu aldim oraya gidecegim yorulduguma mi yanayim neye yanayım bilemedim
Ben hepsi buradadan 125 ml 25 tl ye aldım, bayağı bereketli bi krem olduğu da söyleniyor minik bişiy alabilirsin sende bulunsun diye, bebişimin yatağı geldi kuruldu ama nevresimlerini falan geçiremedim annemlerin orada onlar diktiriyorlar ben gittiğimde kumaş seçmiştim, şimdilik evin temizlenmesi dışında pek bi işim kalmadı sayılır temizlik için de erken mi daha bilemedim yeniden kirlenmesin diye yaptırmak istemiyorum :)) camlar perdeler mutfak dolapları en çok beni düşündüren bunlar, halılar da yıkamaya gideceke bebeğe Nazaran burada daha ucuz 400 ml canm. Ben de alırım belki bakayım araştırayım ben de canım teşekkür ederimmm Sende durumlar nasıl azalttn mı işleri
Yok kendi dr ma gidecegim ozeldeki artik ordan devam ederim napiyim bu boyle cekilmez 1900 gorunuyor 43.71 cm boyu olctugumde ama o kizinda pek olcumune guvenmedim acikcasi persembe kendi dr mda net ogrenirimAy canım hiçbir şey söylemedi mi kilo boy falan şimdi Doğum için gün mü alman gerekiyor şimdiden Söylenmez ki bu nasıl bir yol izlemeyi düşünüyorsun Sıkma canını. Doğum kendı dr.una mı olacak arastrmada mı canm
Gecmis olsun evet ozellikle disarida wc girmemek en iyisi heryer mikrop yuvasiKızlar merhaba. Dün gece karın agrısı ve mide bulantısı yaşadım sabaha kdr geçmedi geçer diye bekledim aama geçmedi. Sabahta ateş bastı ter attım ve baygınlık hissi yaşadım birden oldu. Eşimi aradım ve hastaneye gittik. Doktorumla knuştum bebeği görmem gerek önce dedi. Sanırım tansiyondan falan şüphelendi. bebeğin durumu iyi çok şükür ama tansiyonum azıcık yğksek çıkmış. Ondan olmuş olabilir dedi doktorum. Dahiliyeyr gönderdi tahlil falan yaptılar bekliyorum işte. Salgın varmış bu aralar çok dikkt edin siz hamileleri daha çok etkiler her ilacıda veremiyoruz size dikkt edin bu aralar falan dedi. Sizlerde dikkatli olun çok toplum içinde bulunmamaya çalışın ve karın agrısı mide bulantısı şikayetiniz olursada doktorunuzA mutlaka bildirin.
Wc te girmemek artık mümkün değil dışarı yürüyüşe çıkıp avm wc sine zor atıyorum kendimi öncesinde hayatta gitmezdim mikrop kaparım diye şimdi dört tarafı kapalı olsun yeter modundayım neredeyseGecmis olsun evet ozellikle disarida wc girmemek en iyisi heryer mikrop yuvasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?