2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bakim kreminide kullaniyorlar canim pisik icin arko bile kullan var oyuzden dert etme bitene kadar onu kullanirsin
Valla kizlar su arkonun tüp olan yesil beyaz varya aslinda en super pisige iyi gelen o biz onceden surekli üşütürdük sobali ev soguk afedersiniz asagi taraflari annem bi sürerdi ondan bikac saate gecerdi pisigi :)

Valla kizlar su arkonun tüp olan yesil beyaz varya aslinda en super pisige iyi gelen o biz onceden surekli üşütürdük sobali ev soguk afedersiniz asagi taraflari annem bi sürerdi ondan bikac saate gecerdi pisigi :)
Evet bi arkadasimda hassasti herseyi denedik iyi gelmedi biri tavsiye etti arko iyi geldi demişti biz mustela aldik canim bakalim ise yarayacakmi

Benim de ellerime tek iyi gelen o yoğun yağlı Arko tüp krem :))

nevresım örtü gb mi nasıl yaptırıyorsunuz canım ben yatak korumalıgı falan yaptırmıcam henuz yatak büyük dye cok malıyetlı oluyor daha odada yatmıcak dıye yaza bıraktım sadece yatak örtulu takım alıcam yatagına ama ölcu bulamıyrm pek. sanırım ısım ıslettıgım yere yaptırcam işlerine uavaş yavas baslayınca gerısı gelır canım benim ev hala pırıl pırıl yemek pek yapmıyorum ya esım de haftasonu normal temızledı bıyle boyle gıdecek dıp temızlik yaptıgımız ıyı oldu gecen hafta annemle daha duzenlı oldu ama şimdi bıyandan canımı sıkan mutfaga kıler gb dolap yapılıyor kapı arkasında cıkıntı var dolaplarım yetmıyordu. gelıcekler yıne heryer toz moz olucak. antreye de bızım antre z seklınde gırıse portmanto konmuyor orta kısım genıs ama ıkı acılı genıs yanı çit askılık olucak mevcuttakı düştü kırıldı evde ısler bıtmıyor ve ben stres oluyorum aynı mob.cı yapıyo bıde. esyalar yerlescek daha bebegın. tülcü daha gelmedı demirini yaptırıyoruz o daha baslanmadı sözde ıslerım bitmişti aniden dogursam sacma sapan bıdurum olcak cokcanım sıkılıyo sıkıldıkca da kasılıyorum

Çok geçmiş olsun canım inşallah bir an önce sağlığına kavuşur

Canım benim bebeğin de yatağı büyük ya tek kişilik ölçülerde 90/190 tek kişilik nevresim alacaktım normalde ablamda öyle olmaz bebek kumaşından beğenelim diktirelim dedi iyi ki de öyle yapmışız sade bulutlu bir kumaş beğendim nevresim takımı şeklinde dikilecek örtüsü yok henüz evlenirken bayağı bi tv battaniyesi tek kişilik battaniyeler falan doldurmuşum evi severim öyle peluş şeyleri onlardan rengi uyanı da yatak örtüsü olarak sererim şimdilik dedim, benim bebiş de orada yatmayacak henüz ben de korumalık yaptırmadım, evi eşim temizleyecek camları falan da o silecek o yüzden ne zaman yapalım derse o zaman yapılacak, aynen bende herşey hazır olsun modundayım kafamda birikiyor işler hiç rahat edemem öyle tez canlıyım

ben de bulamadım canım bebege uygun 90,190 hıc enıyısı dıktırmek dedıgın gb odaya uygun bı kumas bulup. halledersınız temızlık en zoru dıp temızlık olunca rhat edersın gerısı gelır kasılmalardan zorlanıyrm.ılac da kestik neolcak bılmem ılacı brakanların dogumu olabılıyormus her an. hıcbısey yapasım yok bosbos durasım.var psık bozuldu sanırım ıyıce

Canım kanaman nasıl oldu? Dün gece saat 2 de ishal sancısıyla uyandım afedersin su gibiydi.. Sabah da bayaa kırmızı bir kanama yaşadım ama gerisi gelmedi.
Senin nasıl başladı çok muydu?
Canim kanamayi ihmal etme acile git derim benim kac kez oldu boyle az az peceteye geldi dun yogun oldu simdi sukur yok bisiyim doktorum 36 haftan dolsun yada 35 bitsin dayan yat dedi aksam taburcu olcam 10gun dayansa kuzum 36 bitiyo

Canım benim hiç kasma kendini doğarsa doğsun de rahatla biraz çok şükür haftan iyi neden stres oluyorsun

Arkadaşlar benim canım çok sıkkın yaanlıs mı bılıyotum Bilmiyorum ama küçücük bebeğe bilezik takılır mı ?? Hadi künye Neyse biz şimdi künye alacağız eşimle ama biraz büyüyünce takacağım onu bile Kayınvalidem bilezik almaya gidiyorum dedi Alya'ya. takmamı ıstıcekler heralde ben anlamyrm kenarda dursun dıye de neden alsın amaç ne burda ben mı bılmıyorum takılır mı hadı kunye neyse o sabıt durur kı onu bıle hemen onermıyorlar bılezık nedır hassas tene kafayı yıcem hergun yenıbısey??? lütfen aydınlatın benı

Gösteriş meraklisi kaynanandan baska birsey beklenmezdi zaten sende deseydin ya bileklik al bilezik kenari keser iz yapar kolunu bileklik daha iyi olur diye

1-2gun takıp saklarsın hedıye sonucta ne yapacagına sen karar verırsın :) kaynanamda kunye almıstı korkumdan tkmadım nerdr oldugunu da bılmıyom

Gösteriş meraklisi kaynanandan baska birsey beklenmezdi zaten sende deseydin ya bileklik al bilezik kenari keser iz yapar kolunu bileklik daha iyi olur diye
dedı gttı Allahm dedıkodu da yapmak ıstemıyrm ama gercekten ınanamyrm ben ılkkez duyuyrm ben bıle sevmezken takmayı o hassas tene nasıl takarm esıme soledım mevltten snra cıkarırsn dyor ama beklentısız olmaz kı takmıcaksan neden aldık deneblr baska stresm yokmus gb ne bu gosterıs ben dogurmcgö.varsa da dogrucm bu stresle Allahm bana sabr versın

1-2gun takıp saklarsın hedıye sonucta ne yapacagına sen karar verırsın :) kaynanamda kunye almıstı korkumdan tkmadım nerdr oldugunu da bılmıyom
ah kuzum ah sıkıntı degıl öyle olsa bir iki defa konusu olmuştu bilezik takacak babaannesi alacak falan gibi ben ciddiye almadım pek bugün geldi uğradı söyledi Şok Oldum ki az çok anlattım konuları gecen eminim yani çevrelerinde böyle olduğu için mi bilmiyorum takmamı bekler ler ve üstüne surat yaparlar

Canim kanamayi ihmal etme acile git derim benim kac kez oldu boyle az az peceteye geldi dun yogun oldu simdi sukur yok bisiyim doktorum 36 haftan dolsun yada 35 bitsin dayan yat dedi aksam taburcu olcam 10gun dayansa kuzum 36 bitiyo

Çok geçmiş olsun canım gittim bende çok şükür aktif kanama yok. Aramızda 4 gün var seninle neredeyse aynı ilerliyoruz.
Benim de bu 4. Oldu her defasında artıyor kanama inşallah sorunsuz tamamlariz bu süreci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…