2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kilitli poşet çok mantıklıymış bende torba torba yapıp isim yazcaktım hatta anneme torba diktiriyodum bu daha pratik ve evet toz da olmaz anneme diyim bari dikmesin
Evet canım boşver annende uğraşmasın hiç bence
yavaş yavaş hazırlanayım ben de diyordum bu liste ve fotoğraflar baya yardımcı olacak bana, süt sağma makinasını da koyacağım ben ve bir çay kaşığı bulunduracağım
Sut sağma makinesi bende ekleyeceğim kaynatmadım onları henüz bebek kasigida var onuda bulursam kaynatırım öyle koyarım bari zaten daha son olarak makyaj mal sal tülbent hırka vs o tarz şeylerde var eklenecek nolur nolmaz artık hazırda dursun içim rahat etsin en azindan

Süslü olsun dedim bari yinede madem lohusa terliği almadım bebek kaşığı vardı karmaşa kalksa bi bulurum onuda inşallah koyarım pijamada normal aldım ötekini kırmızı onu full düğmeli yine rahat emzirmek için

humana still tea kullanmıştı ablam bana da kullan dıyor arkadaslar aranızda var mı kullanan daha önce veya kullanacak olan almayı düşünüyorum gerçekten faydası var mıdır sizce dr.lar öncelık suya verın dıyor ztn bu çayı ben merak ettım ablam faydasını gördüğünü söyluyor sızler alıcak mısınız araştırdınız mı hiç?

Çok iyi olmuş canım maşallah çok hızlısın ben daha hala hazırlamadım daha kendi pijama takımlarım yıkanacak, ya ben şeyi düşünüyorum bebek doğuyor ya ilk ne giydirileceğine karar veremedim çünkü ilk giydiği şeyi saklamak istiyorum yıkanmadan direk kaldıracağım onu, isim yazılı tulum yaptırdım ama o sanki büyük gibi 3 aylık tulumlarıyla aynı boyda

aaa, demek yalnız değilmişim. sevindim. mezurayla ölcüyolar diyince annem,kendisi ebe, o ne öyle eski usul bizim zamanımız demişti insallah normal olur, ama bir de erken doğurtmak icin suni sancı veriyolarmıs bebek büyükse, ondan tedirginim. inshallah her şey doğalar süreçte İlerler

hiç beklicek sabrım kalmadı, kendim 37. haftadayım aslında diyerek avutuyorum ben de bakalım ne zaman gelicek

Yani ilk giyeceği şeyi standart düz bisey seçtim ben çünkü pisken. giyiliyo , direk isimli giydirmek istemedim.bi tik büyük oluyo evet ama yıkayınca benimki sanki topladı biraz bana öyle geldi sonuçta foto çekilmelik çok büyük gelmez yinede bence , valla yat yat bitmez kuzum bunlar kenarda dursun sonra yatarım rahat rahat bide benim bu aralarda oda gelceek hiç uğraşamazdım kesin. Ilk için cici güzel bi takım köy bence yeterli

maşallah canım çok şirin olmus kagıt da ben hastane çantama tırnak makası ıle tarak fırça setini de koymuştum. emzirme sütyenı ve atletı koydun mu canm

canım.başla basla artık baksana buyıl bebişler hep acelecı basla da gelır devamı hemencikk biz de akşam gardrobunu falan yerleştirdiik eşyalrını bezlerını arac gereclerı falan tül halı duvar suslrı vs kaldı ona da cok üşenyrm ılacı braktıgımdan berı kasılıyorum yine aynı duzeyde

Kilitli poşet çok mantıklıymış bende torba torba yapıp isim yazcaktım hatta anneme torba diktiriyodum bu daha pratik ve evet toz da olmaz anneme diyim bari dikmesin
Ben torba dikmiştim kızımda üstüne yazmama rağmen becerememişler karıştırmışlardı şimdi koydum poşetlere iyi olfu böyle

Yatamıyorum bile artık koca göbeğim 2 metre ötemde resmen dönerken o göbeği kaldırıp döneceğime resmen uyumam diyorum :))) artık doğsun istiyorum yüzü koyun kapaklanayım yatağa söyle 3 gün uyuyayım anca kendime gelirim :))

Ben alicam , normalde sadece rezene kesin alacaktım bunda da rezene artık güzel bitkiler var faydasını gören çok şeker yok içinde en azından malt içecekler gibi , birde kızlar ben geçen bi video izledim anne sütünü şu şu arttırır diye bilimsel bir çalışma yokmuş tamamen beyinde bitiyormuş olay , doktor diyorki bana gelen her anne farklı şeyler söylüyor kimi hoşaf kimi tatlı kimisi yeşillik hatta birinin gelip bana cornflakes çok süt yapıyor hocam dediğini bile bilirim anneye dediğim şey evet çok güzel devam et tabikide arttirir, yani diyorki anne neyin süt yaptığına inanıyorsa o ona süt yapar ve devam da etmelidir diyo

Ohhoo daha kuzum çok var şimdiden bu kadar sabirsizlanirsan hiic geçmez sana

cornflakes mi ılk kez bunu ıddia edenı duydumm yahuaynen canık su tuketımıne dıkkat edıcez en onemlısı o su fazla ıcmek zorundayız süte en büyük katkıaı oymus. zaten normalde bıle saglıgımıza dıkkat etmelıyız beslenmemıze. emzırırken de ekstra etmemz lazım ozellıkle bı yöntem aramamak lazım dıyor drlar da

Eşyaları her şeyi hazır aslında yıkandılar ütülendiler dolabında herşeyi, eşim 24-28 Aralık arasında şehir dışında olacak ben onun minik valizini kullanacaktım o yüzden hazırlamadım aslında, ama koyacaklarımı ayırdım ayrı rafa koydum olur ya acil bişey olur eşim ne koyacağını bilemez diye ona da gösterdim bu raftakileri getireceksin diye, ablamı 35. Hafta da acil sezeryene aldılar Kontrol diye gittiği gün tabi yanlarında bebek eşyaları yoktu, eniştem eve gidip eşyaları alıp gelene kadar bebek doğmuş hastanede diğer bebeklerden kalan unutulan kıyafetleri giydirmişlerdi görsen eldivenlerinin biri yeşil biri beyaz tekleme şeyler :)))

bebek kaşığı 0+ bulamadım ben, hep 4+ yazıyo ekgıda için falan sanırım, onlardan mı var sende canım, yoksa ben normal çay kaşığı koyacaktım

ah yavrum kıyamam yaa aniden oluverıyor bak işte sen ıyı yapmıssın esın her konuda zaten bılgılı bellı yardımcı sana da ayırdıgınseylerı koyar heme n acıl durum olursa canım onemlı olan bebıs ve anne ıcın lazım olan seyler oda vs hersey sonradan da tamamlanır ama yeterkı saglıkla gelsınler

Aynen sağlıkla gelsin erken gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…