2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kiz hemserim cok tatlisin birsey diyecegim sana ne aklima geldi arada aralik ve kasim annelerine de bakiyorum aralik annelerinin kurucusuda millet dogurdukca hevesleniyor bulundugu durumdan dolayi dogurmak istiyor tik yok kadinda sen de ona dönecen heee:)) tabi takiliyorum canim sana Allah vakitli getirtsin yavrularimizi

Yaa erken gelen kızlar değil miydi şaka bi yana ama cidden 36 da falan gelse isterim :)))
Öyle diyolar da hiç kendi cevremde erken gelen kız görmedim 40i deviriyor yada 40a yaklaşıyorlar genelde aman sağlıkla gelsinler de şu 2018 geçsin benimki de öyle gelsin istiyorum bikac günle 2018 li olmasın

Moralin bozulmasın da sen doğunca yatağa kapaklanıp 3 gün uyuyacağını mı umuyorsun

Hayaller güzel

Çok belli bir sağlık sorunu yoksa gebelik ile ilgili şu an geriye kalan tüm hayatının en rahat dönemi.

Öyle diyolar da hiç kendi cevremde erken gelen kız görmedim 40i deviriyor yada 40a yaklaşıyorlar genelde aman sağlıkla gelsinler de şu 2018 geçsin benimki de öyle gelsin istiyorum bikac günle 2018 li olmasın
Bugün Sağlık ocağındaki Doktorlarla konuştuk yanında tanımadığın bayan doktor davardı cınsıyetı sordular ben kız deyınce erken gelır dıyen coktur ama alakası yok cınsıyetle falan dedıler onlar da :) bennde aynı düşünuyorm zaten ıkı cınsıyet var her bebekte o ıhtımal %50dedım evet dedıelr:) benım kasılma durumlarından dolayı erken gelebılırmıs dedm ben de S Sevimlipanduf

Yaa gerçekten uykuyu çok severim özellikle sabah uykusu ama İnan razıyım hepsine yorgunluğa da uykusuzluğa da hepsine hazırım, eşime diyorum eğer bıktım yorgunluktan uykusuzluktan gibi bişiy söylersem kız bana diyorum çünkü o kadar hevesle bekliyorum ki :)

Bende ocağın ilk haftası gelsin diyorum, ya da belki de şuan herşeyi tamam Bebişin hastane çantası hazırlanacak bi tek, şimdi zaman hiç geçmiyor bekle bekle dur, en azından diğer aylar şu da eksik şunu alayım bunu sipariş edeyim ay kargo gelecekti falan bi koşturmamalı geçiyordu şimdi bişiy kalmadı artık bebek doğsun diyorum :)))

Ya ilk basta sarilik vs. Olma tehlikesi gecene kadar bebegin uyumasinda 2 maksimum 3 saatte bir beslemek gerekiyor sonrasinda uyursa uyur belki sever senin bebegin uykuyu orasi belli olmaz ama cokta uyumaya odaklanma :)

Ay Aynen canım koşturmacalarda bitti vallahi nasıl bekleyeceğimi şaşırdım Çok sıkılıyorum artık Yapacak iş olmayınca da kendime iş çıkarıyorum eşime de takılıyorum alışveriş yapmaya çok alıştım şimdi Ne alsam falan diye Az önce çaydanlık aldım resmen şu iki kısılık olanlardan eksıktı onu bıle netten alıyorum alısmısım cok

Ya ilk basta sarilik vs. Olma tehlikesi gecene kadar bebegin uyumasinda 2 maksimum 3 saatte bir beslemek gerekiyor sonrasinda uyursa uyur belki sever senin bebegin uykuyu orasi belli olmaz ama cokta uyumaya odaklanma :)
Aynen razıyım 2 saatte bir uyanacağım 40 ı çıkana kadar :)) ama inşaallah eşime çeker eşime dokunmasam 24 saat uyuyabilir o potansiyel var onda :))

Yeni anne hevesi ne hoş :)

İlk doğumdan önce ben de şöyle uykusuz kalırım böyle dayanıklıyım diyordum ki uyku düşkünü değilim ama doğdu şaftım kaydı uykusuzluktan

Uyuyan bebekler de vardır mutlaka :)

Bende öyleyim işte bebeğin seneye giyeceği kabanlara falan bakıyorum eşim de saçmalama şimdi mi alacaksın diyor :)) çok fena arayışlardayım ama buzluk için bişiyler yapıp koyacağım onlarda hadi 3 günümü alsa gene boşum sonrasında

hatta belli bir ücret üstü kargo ucretsız esıme dedım bısey dha eklıyorum ay dedım kızıma bi sac bandı falan alayım barı o fark ıle . halbukı bisuru seyı oldu en ufak seyde bıle ılk onu düşünüyorum gercekten anneler evlatlarnı düşünür ya hep benden once onun olsun dıye cok dogru her fırsatta o diyorum hep daha şimdiden

S Sevimlipanduf aslında cokmantklı ama yazdan almak gerek kabanlar fln daha uygun olur bebegın durumuna boy kıloya göre azcok tahmn eder alırsın canım

Yaaa korkut beni valla şöyle durmuyorlar böyle durmuyorlar pestilin çıkacak falan de bende erken gelmesin diyeyim
Bende seni korkutmuyorum cokta seyyapma falan diyorum benim oglumla gecirdigim maceralari anlatsam mi yok yok bosver yasa ve gör

AA evet bandanalar minik tokalar almak gerek süslü kızlarımıza ayy çok tatlış :)) valla bende öyleyim 8 aydır kendime sadece 2 tane hamile pant aldım yıkayıp tıkayıp giydim ama inatla başka almadım pant bakmak için gidip kızıma kadife elbise alıp geldim hemde tee seneye giyeceği bi elbise :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…