Sulu peynir mi? Olur tabi. Ben kıymalı veya tavuklu yapardım öyle bir şey yaşamadım .Önceden sulu peynırle yapıyordum ondanmıs sanırum dun kuruyla yaptım bısey olmadı :)
Su marketlerde satışan peynır var ya o işte azda olsa su var . Kıymalı hıc denemenıstımSulu peynir mi? Olur tabi. Ben kıymalı veya tavuklu yapardım öyle bir şey yaşamadım .
Bende oyle..simdiye iyi geldik agri sizi olmadi :) patlak vermeye basladikValla 30lu haftaya kadar hic biseyim yoktu ne mide bulantim ne baska bisey hicbisey olmadi ne kolaymis hamilelik diyordum:)) karinda cok buyuk olmayinca o da kisitlamadi zorlamadi vs. Derkeeen 30dan sonra baslado biseyler cikmaya hep :) sen bi saglik ocaginda tahlil yaptir istersen.
MinnakKizlar simdi ciktik kontrolden nst cektiler cok sukur kalp atisi sanci normal suyu falan herseyi gayet normal sukurler olsun 2.000 gr 43 cm cikti kizimiz kafasi bas gelis donmus bebegim insallah doguma kadar 3.200 olur dedi doktorum gecen ay 1.100 gr di 1 ayda 1 kilo almis insallah boyle devam eder 2 hafta sonra tekrar cagirdi rabbim herkese hayirli haberler aldirsinn
Ay onlar var daha kaynatılacakMaşallah kuzum nekadar beceriklisiniz elinize emeginize saglik ben agiz acmaktan çantayi bile yarim Yamalak hazirladim sadece kiyafet koydum emzikle kucuk biberon bugun aldik kalkani falan almadik unuttum bebek esyalarini gorunce
ben bu galesizlikle dogumdan sonraya yetisirim herhalde
Sagolasin kuzumEllerine sağlık canım güle güle kullanın
sagol canim degil mi minnaklarMinnaksevesim geliyor anlatinca bole :)
Gunaydin bende uyuyamadim gece,damagim sis kaplama yaptirmistimGunaydin..
Damagim sismis biraz kismi..baya ama
B ve C vitamini eksikligi diyor...
Bugunumuze sükur ama her gun bi sey oluyo
Benim kaplama yok canim.neden sisti bilmiyorum..tuzlu suyla gargara yapin kekin suyu ya da sarimsak surun filan yaziyodu..Gunaydin bende uyuyamadim gece,damagim sis kaplama yaptirmistim
Çok ilginç birşey ama bazı posyon ve harsketlerinde kikir kikirdiyoKızlar bişey dicem, etrafımda kime desem inanmıyorlar gülüyorlar. Benim karnımdan bazen çıt çıt ses geliyor, ordan geldiğine Emin’im. Özellikle ayağını dayadığında. Pıt mı desem çıt mı :))) ama elle hissetme deil, resmen kulağımla duyuyorum . Hiç böyle bişey yaşayanınız oldu mu??
Enjektör daha uygun videosunu izleyip onla dene olmazsa dediginden al bencesağlıkocagı kontrollerımız de bitti şükür ebemiz çok ilgili epey bır bılgılendırme yaptı bana. kızlar bir de meme ucu olmayanlar ıcın enjektörle ucunu kesıp vakumlama ıslemı yapabılırsın hergun dedi benım ucum varla yok arası doguma kadar eoey faydasını görursun dedı dha gecenlerde ben göğüs çıkarıcı pompa görmüştüm ondan mı alsam deneyeb olmuş muydu hiç ama ebe enjektör de aynı görevı görüyor dedı aranızda kullanan oldu mu?
Karanfil yagi kullanilirmi acaba su anBenim kaplama yok canim.neden sisti bilmiyorum..tuzlu suyla gargara yapin kekin suyu ya da sarimsak surun filan yaziyodu..
Simdi isteyimde..aksama kadar idare edicem.aksam yapicam bir seyler.
Bebisler ayni bizim tarihBenim kaplama yok canim.neden sisti bilmiyorum..tuzlu suyla gargara yapin kekin suyu ya da sarimsak surun filan yaziyodu..
Simdi isteyimde..aksama kadar idare edicem.aksam yapicam bir seyler.
Benimde ptesi saglik ocagi randevum :) ayin 10una randevu vermislerdi bakalim :) senin doktorun gec sadeceBende oyle..simdiye iyi geldik agri sizi olmadi :) patlak vermeye basladik
Saglik ocagina gidicem yakinda cagirmislardi
Gözün aydın canım. Durumu nasıl bebişin.Degerli arkadaslar, grubun ilk cikintisi benim sanirim. Dun gece dogum yaptim bennn. Normal dogum oldu. Bebisim zaten zor bekliyordu diyebilirim. 26. Haftadan itibaren yokluyordu. 35. Haftada bize merhaba dedi. Cok sukur kolay bir dogumum oldu. Erken dogdugu icin simdilik kuvezde. Solunum destegi aliyor simdlik ama doktorum cok kalmayacagini dusunuyor. Bu yuzden simdilik sabrediyoruz evimize gelecegimiz gun icin. Allah cocuklarimizi bizlere bagislasin. Darisi basiniza ama zamninda olsun siziniler insallah.
Evet canimBebisler ayni bizim tarih
Canım takma yaa :) görümcem dogurdugunda kayınvalidem de bizde bilezik aldık. Biz künye alıcaktık. Ama kayınvlidem bilezik alın sizde saklarlar bigün bişeylerine lazıö olur belki dedi. Ve bebege takmıyolar hiç sakladı görümcem bikenarda duruyor. Yani ilerdr işinize yarıcak bişey olsun diye bilezik alıyordur belki :) yani en azından bizimkiler o amaçla almışlardı. Sende üzülme takmazsn olurbiter. Hem takmdesede söylersin kçücük bebege alerji yapıyor falan dersin :)Arkadaşlar benim canım çok sıkkın yaanlıs mı bılıyotum Bilmiyorum ama küçücük bebeğe bilezik takılır mı ?? Hadi künye Neyse biz şimdi künye alacağız eşimle ama biraz büyüyünce takacağım onu bile Kayınvalidem bilezik almaya gidiyorum dedi Alya'ya. takmamı ıstıcekler heralde ben anlamyrm kenarda dursun dıye de neden alsın amaç ne burda ben mı bılmıyorum takılır mı hadı kunye neyse o sabıt durur kı onu bıle hemen onermıyorlar bılezık nedır hassas tene kafayı yıcem hergun yenıbısey??? lütfen aydınlatın benı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?