2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kizlar simdi ciktik kontrolden nst cektiler cok sukur kalp atisi sanci normal suyu falan herseyi gayet normal sukurler olsun 2.000 gr 43 cm cikti kizimiz kafasi bas gelis donmus bebegim insallah doguma kadar 3.200 olur dedi doktorum gecen ay 1.100 gr di 1 ayda 1 kilo almis insallah boyle devam eder 2 hafta sonra tekrar cagirdi rabbim herkese hayirli haberler aldirsinn

sağlıkocagı kontrollerımız de bitti şükür ebemiz çok ilgili epey bır bılgılendırme yaptı bana. kızlar bir de meme ucu olmayanlar ıcın enjektörle ucunu kesıp vakumlama ıslemı yapabılırsın hergun dedi benım ucum varla yok arası doguma kadar eoey faydasını görursun dedı dha gecenlerde ben göğüs çıkarıcı pompa görmüştüm ondan mı alsam deneyeb olmuş muydu hiç ama ebe enjektör de aynı görevı görüyor dedı aranızda kullanan oldu mu?

Bende oyle..simdiye iyi geldik agri sizi olmadi :) patlak vermeye basladik
Saglik ocagina gidicem yakinda cagirmislardi

Minnak sevesim geliyor anlatinca bole :)

Ay onlar var daha kaynatılacak ilkdefa yaptık becerdik valla

Çok ilginç birşey ama bazı posyon ve harsketlerinde kikir kikirdiyo

Enjektör daha uygun videosunu izleyip onla dene olmazsa dediginden al bence

Bende oyle..simdiye iyi geldik agri sizi olmadi :) patlak vermeye basladik
Saglik ocagina gidicem yakinda cagirmislardi
Benimde ptesi saglik ocagi randevum :) ayin 10una randevu vermislerdi bakalim :) senin doktorun gec sadece

Gözün aydın canım. Durumu nasıl bebişin.

Canım takma yaa :) görümcem dogurdugunda kayınvalidem de bizde bilezik aldık. Biz künye alıcaktık. Ama kayınvlidem bilezik alın sizde saklarlar bigün bişeylerine lazıö olur belki dedi. Ve bebege takmıyolar hiç sakladı görümcem bikenarda duruyor. Yani ilerdr işinize yarıcak bişey olsun diye bilezik alıyordur belki :) yani en azından bizimkiler o amaçla almışlardı. Sende üzülme takmazsn olurbiter. Hem takmdesede söylersin kçücük bebege alerji yapıyor falan dersin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…