2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
S Sevimlipanduf aslında cokmantklı ama yazdan almak gerek kabanlar fln daha uygun olur bebegın durumuna boy kıloya göre azcok tahmn eder alırsın canım
Bende şey diyorum böyle kışlık sezonu bitiyor ya Mart’ta falan indirime giriyor kışlıklar o zaman bakayım kabanına da Zara da çok güzel modeller var ama çok pahalıydı umarım indirim olur kış biterken :)

annelik işte❣ nezaman bısey alsam desem vazgectım bebek seylerıne gıdıyor elım hepp ben de bıkac hamıle kıyafetı aldım zaten sonrasında neolcak gıyebılcekmiyiz aldıklarımızı mechul yani. canım bana ablam cok verdı bantlar fln ben de bırıkı aldım o sıkmayanlardan ama sımdı bebeklere bandanalar varya onlara bakıcam sen de bak coksevımlı oluyorlsr ınsallah takmayı severler kucukken mudahale edemıcekler zaten bolbol takalım sıkmayan seyler ben de bayılıyorum kocaman kurdelalı bantlar falan vsr anne kız kombınlerı alalım:)

Bende seni korkutmuyorum cokta seyyapma falan diyorum benim oglumla gecirdigim maceralari anlatsam mi yok yok bosver yasa ve gör
Şey bi de bebek doğunca buraları unuturum :)) ablamı arıyorduk biz hiç bir zaman ulaşamıyorduk bebeği ilk doğduğunda eniştemden falan ablama ulaşıyorduk telefonun şarjı bitmiş evin içinde kaybolmuş nereye koydum bulamıyorum aman çok da önemli değil telefona bakmaya zamanım yok iyi oldu kaybolduğu diyordu onun gibi olurum herhalde :)))

zaraya hıc bakmadım benn canım ama evet aşırı pahalıdır. martta falan bakmak gerel bızımmavantajımız bırebır kombınler de yapabılırz anneogullara da var kız anneye daha cok kombn var bırebır kaban vs satan sayfalar da var encok heves ettiğim de anne kız kaban kombnlerı düşünsene kızınla aynı renk model kaban falan oyyy

Bende çok seviyorum ya inşaallah çıkarmazlar :) anne kız kombini pek yapamayız başörtülüyüm ben ya :))

Şimdi Beylikdüzü medicana hastanesini aradım Doğum ücretlerini sordum,
Normal Doğum uzman doktor 7.500 doçent doktor olursa +1000 tl daha 1 gece yatış
Sezeryen Doğum uzman doktor 8.500 doçent doktor olursa +1000 tl daha 2 gece yatış
Çok pahalı bence ya doğurmuyorum ya içimde kalsın

İyi telefonda fiyat vermisler

Aynen yani kişiye bebeğe bağlı benim ilk oğlum da 35. Haftada gelmeye kalktı bunda erken olabilir dedi doktor bakalim ne zaman gelecekler

Aynen razıyım 2 saatte bir uyanacağım 40 ı çıkana kadar :)) ama inşaallah eşime çeker eşime dokunmasam 24 saat uyuyabilir o potansiyel var onda :))
Cnm korkma.bazi bebekler uykuyu çok seviyorlar. Allah'ima cok şükür benim oğlum hiç yormadi beni.. insallah bu bebiste yormaz abisine ceker.

aynen valla bende öyle oldum, eskiden pek öyle alışveriş yapmazdım ama şimdi öyle bir alışmışım ki duramıyorum :) bebeğin eksikleri bitti eve geçtim ne alsam diye düşünüp duruyorum iki takım banyo paspası aldım banyo sıvı sabunluk seti siparişi verdim duramıyorum :)

Cnm korkma.bazi bebekler uykuyu çok seviyorlar. Allah'ima cok şükür benim oğlum hiç yormadi beni.. insallah bu bebiste yormaz abisine ceker.
Ya biz de karı koca uykuyu severiz ve sakin bi yaşamımız var öyle çok gelenimiz gidenimiz olmaz bizim de gideceğimiz yerler sınırlıdır muhtemelen bebek de bizim gibi sakin bi yaşamı olur diye umut ediyorum ilk 2 ay falan zorlanırız alışana kadar ams sonra düzenimiz oturur inşaallah:)

Ben civilden iç zıbın seti aldim onun üzerine de 5 li çıkış setini vereceğim kıyafete geçmez en azından

seneye giyeceği montu, 3yaş için bornozu falan aldım bi de aslında maddi anlamda oldukça sıkışığız yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…