2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
seneye giyeceği montu, 3yaş için bornozu falan aldım bi de aslında maddi anlamda oldukça sıkışığız yani
Bizde ya bayağı yüklendik kartlara daha Doğum masrafı var ayırdığımız bütçeyi geçiyor bayağı, bi de aldığım kıyafetler şuan 5 aylık falan yeter yazlık şeyler de aldım şort takımları elbiseler ama az onlar indirimden falan denk gelmişti öyle almıştım, şimdi kendimi tutayım da böyle yaza kadar bişiy almayayım diyorum bi de malum her ay bebek bezine de hatrı sayılır bir para ödeyeceğiz yaza doğru bu kez bi tur da yazlıkları alırız :))

Ben civilden iç zıbın seti aldim onun üzerine de 5 li çıkış setini vereceğim kıyafete geçmez en azından
Ben iç zıbın almadım hep çıtçıtlı badi olarak aldım 20 tane falan almışım uzun kollu koyacağım hastaneye de içlik olarak, 5 li 10 lu setleri koyarım, ama neyi saklayayım bilemedim çıtçıtlı badisini mi saklasam acaba

iyi yapmıssın yenılik ıyidir canım boşa demıyorlar alısverıs hastalık gercekten ben normalde de netten alırdım hıc sevmem çıkıp almayı zayıf oldugumdan beden sorunum da olmuyor kıyaft dahı netten alırdım bı kızım ıcın usenmedım de cıktım ama cogunu netten aldık yıne de :) harbı manyaklık bu alsvers ısı hahaha:)

normalde çalışıyorum ama 8 aydır evdeyim şimdiye kadar hep alışverişle oyalandım, o da bitince boşlukta kaldım iice, sıkışığız falan ama çoookkkk iyi geliyo alışveriş, zaten bebeklerimiz gelince istesek de böyle boş kalamıcaz azcık daha oyalanalımm

tülcü gelıcek odayı topluyorum ıc kısımlar bitti aksam bu gardrobu bukadar bıle doldurabıldım ya ona sevınıyorum çaktırmayın sol alttakıler benım yatak örtü setım kendı fazlalıklarımı dakoycam kızımın dolabına

Eklentiler

• Screenshot_20181205-150143.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 108
  • CYMERA_20181205_145950.webp
    42,9 KB · Görüntüleme: 108
  • 20181205_144717.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 107
masallah cokk tatlilar gule gule giysin bende sadece simdilik giyeceklerini ve ihtiyaclarini aldim sonrasinda yine cikar aliriz insallah bari arada bizede iyi olur keyifli oluyor

Ben bugun yaptim bitirdim sadece bezimiz kaldi birde benim ihtiyaclarim onuda bir ara cikar alirim artik yikar utulerim emzigi e bebekten aldim yanlis almisim cok kucuk almisim 0.2 m almisim 0.6 alicaktim.onu degistirmeye gdecegim tekrar

Minnakımın yatağı :) nevresimleri annemlerde onlar getirecekler geldiklerinde, bu odanın tülü de var da kirlenmesin diye çıkartmıştım fon perdesi yok henüz

Eklentiler

• 756A9C86-7858-4587-BAA1-A4FFDAC6C65F.webp
    45,2 KB · Görüntüleme: 102
masallah cokk tatlilar gule gule giysin bende sadece simdilik giyeceklerini ve ihtiyaclarini aldim sonrasinda yine cikar aliriz insallah bari arada bizede iyi olur keyifli oluyor
Canım teşekkür ederim Aslında biz de öyle yaptık Yani Yenidoğan şeyler aldım genelde şifonyerinde de çıtçıtlı badileri çoraplaro bezlerı önlükleri falan var En çok zıbın setlerine ve bodylere ağırlık verdik zaten.benim ablamın bir buçuk yaşında kızı var askıda gördüğün kıyafetlerin çoğu ondan gelenler Tabii benım begenıp aldıklarım da var 3,6 aylık falan hepsı bıde 6.9 aylk var bıkactane ben 3.6aya kadr aldım buyuk aldıklarımı da. Mevlütte de zaten gelecek burada çevre kalabalık bebısler de buyuyor bırden dıye cok almadım yeğenımden torpıllıyız

Minnakımın yatağı :) nevresimleri annemlerde onlar getirecekler geldiklerinde, bu odanın tülü de var da kirlenmesin diye çıkartmıştım fon perdesi yok henüz
o çatıya ne guzel susler asılır canımm cok göruyorum nette süslemıslerr çok güzel nazar degmesın sen her nevresım deyışte aklıma geliyor vallahı sen olmasan unutacagm ben nevresımı❤

Emziği doğar doğmaz verebiliyor muyuz ki? Ben aklımca 40 ı çıktıktan sonra verilir emzik diye koymadım çantaya. Gidip kaynatıp koyayım bari

o çatıya ne guzel susler asılır canımm cok göruyorum nette süslemıslerr çok güzel nazar degmesın sen her nevresım deyışte aklıma geliyor vallahı sen olmasan unutacagm ben nevresımı❤
Işıklı toplar sipariş ettim trendyoldan çatısı için :)

Emziği doğar doğmaz verebiliyor muyuz ki? Ben aklımca 40 ı çıktıktan sonra verilir emzik diye koymadım çantaya. Gidip kaynatıp koyayım bari
Doğar doğmaz veriliyor alışsın diye emzik emen bebek anneye kolaylık oluyor ben de istiyorum tutar inşaallah bazıları inatla istemiyor emzik

Işıklı toplar sipariş ettim trendyoldan çatısı için :)
cokguzel cnm bız de cıbilıgını tavandan yatak başına aksesuar olarak yaptırıyoruz içindeki Demire takmak için bende Işıklar istiyorum top Işıklar olur mu acaba başka nasıl model bulabilirim ki Bizim de su model olacak ciibinlik gelişi kuması fln

Eklentiler

• Screenshot_20181117-143627.webp
    64,6 KB · Görüntüleme: 89
Yerimm cok tatlilar .. hm patikleri tanidim.bizimde pempesi var yazilari okuyamadim kopya cekcektim
Ay bide boyle hazirlayinca heyecana kapiliyorum.daha benim hazir degil
Bu aksam esimin anneannesi umreye gidicek oraya gidiyoruz..cuma gorumcemin cocugun dogum gunu var..hergun ole bole derken geciyo

Ay bilemedim bunun neresine ışık takılır ki zaten bence böyle de çok süslü olur ki, benim ışıklı toplar dediğim uzun kablolu dolaya dolaya takacağım çatısına, ama senin cibinlik var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…