- 27 Kasım 2017
- 5.325
- 8.817
- 148
Bizde ya bayağı yüklendik kartlara daha Doğum masrafı var ayırdığımız bütçeyi geçiyor bayağı, bi de aldığım kıyafetler şuan 5 aylık falan yeter yazlık şeyler de aldım şort takımları elbiseler ama az onlar indirimden falan denk gelmişti öyle almıştım, şimdi kendimi tutayım da böyle yaza kadar bişiy almayayım diyorum bi de malum her ay bebek bezine de hatrı sayılır bir para ödeyeceğiz yaza doğru bu kez bi tur da yazlıkları alırız :))seneye giyeceği montu, 3yaş için bornozu falan aldımbi de aslında maddi anlamda oldukça sıkışığız yani
Ben iç zıbın almadım hep çıtçıtlı badi olarak aldım 20 tane falan almışım uzun kollu koyacağım hastaneye de içlik olarak, 5 li 10 lu setleri koyarım, ama neyi saklayayım bilemedim çıtçıtlı badisini mi saklasam acabaBen civilden iç zıbın seti aldim onun üzerine de 5 li çıkış setini vereceğim kıyafete geçmez en azından
iyi yapmıssın yenılik ıyidir canım boşa demıyorlar alısverıs hastalık gercekten ben normalde de netten alırdım hıc sevmem çıkıp almayı zayıf oldugumdan beden sorunum da olmuyor kıyaft dahı netten alırdım bı kızım ıcın usenmedım de cıktım ama cogunu netten aldık yıne de :) harbı manyaklık bu alsvers ısı hahaha:)aynen valla bende öyle oldum, eskiden pek öyle alışveriş yapmazdım ama şimdi öyle bir alışmışım ki duramıyorum :) bebeğin eksikleri bitti eve geçtim ne alsam diye düşünüp duruyorum iki takım banyo paspası aldım banyo sıvı sabunluk seti siparişi verdim duramıyorum :)
iyi yapmıssın yenılik ıyidir canım boşa demıyorlar alısverıs hastalık gercekten ben normalde de netten alırdım hıc sevmem çıkıp almayı zayıf oldugumdan beden sorunum da olmuyor kıyaft dahı netten alırdım bı kızım ıcın usenmedım de cıktım ama cogunu netten aldık yıne de :) harbı manyaklık bu alsvers ısı hahaha:)
Ic çamaşırları almadım daha ya alırım onu ama acelesi yokmaşallah canım çok şirin olmus kagıt da ben hastane çantama tırnak makası ıle tarak fırça setini de koymuştum. emzirme sütyenı ve atletı koydun mu canm
Bende öyle dusunuyorumBen sabırsızlandıkça geç gelecek biliyorum41 e kadar beklerse hiç şaşırmam
Bi bulabilsemmmbebek kaşığı 0+ bulamadım ben, hep 4+ yazıyo ekgıda için falan sanırım, onlardan mı var sende canım, yoksa ben normal çay kaşığı koyacaktım
masallah cokk tatlilar gule gule giysin bende sadece simdilik giyeceklerini ve ihtiyaclarini aldim sonrasinda yine cikar aliriz insallah bari arada bizede iyi olur keyifli oluyortülcü gelıcek odayı topluyorum ıc kısımlar bitti aksam bu gardrobu bukadar bıle doldurabıldım ya ona sevınıyorum çaktırmayın sol alttakıler benım yatak örtü setım kendı fazlalıklarımı dakoycam kızımın dolabına
Şu düzene geçebilsek keşke Bizdetülcü gelıcek odayı topluyorum ıc kısımlar bitti aksam bu gardrobu bukadar bıle doldurabıldım ya ona sevınıyorum çaktırmayın sol alttakıler benım yatak örtü setım kendı fazlalıklarımı dakoycam kızımın dolabına
Canım teşekkür ederim Aslında biz de öyle yaptık Yani Yenidoğan şeyler aldım genelde şifonyerinde de çıtçıtlı badileri çoraplaro bezlerı önlükleri falan var En çok zıbın setlerine ve bodylere ağırlık verdik zaten.benim ablamın bir buçuk yaşında kızı var askıda gördüğün kıyafetlerin çoğu ondan gelenler Tabii benım begenıp aldıklarım da var 3,6 aylık falan hepsı bıde 6.9 aylk var bıkactane ben 3.6aya kadr aldım buyuk aldıklarımı da. Mevlütte de zaten gelecek burada çevre kalabalık bebısler de buyuyor bırden dıye cok almadım yeğenımden torpıllıyızmasallah cokk tatlilar gule gule giysin bende sadece simdilik giyeceklerini ve ihtiyaclarini aldim sonrasinda yine cikar aliriz insallah bari arada bizede iyi olur keyifli oluyor
o çatıya ne guzel susler asılır canımm cok göruyorum nette süslemıslerr çok güzel nazar degmesın sen her nevresım deyışte aklıma geliyor vallahı sen olmasan unutacagm ben nevresımı❤Minnakımın yatağı :) nevresimleri annemlerde onlar getirecekler geldiklerinde, bu odanın tülü de var da kirlenmesin diye çıkartmıştım fon perdesi yok henüz
geçersin kız anlamadan ❤Şu düzene geçebilsek keşke Bizde
Emziği doğar doğmaz verebiliyor muyuz ki? Ben aklımca 40 ı çıktıktan sonra verilir emzik diye koymadım çantaya. Gidip kaynatıp koyayım bariEvet kızlar hastane çantamı hazırladım bende içinde eksik şuan var tabisii de ama acil bi durum olursa çoğu şey içinde, kilitli poşetler gerçekten durumu epey iyi kurtarıyor bence :) üzerinede stickerla yazınca bavulu acan daha rahat bulur .benim içine koyduklarim şu şekilde
Ha birde humana steel tea alicam koyucam çantaya yada kendim hoşaf yapıp koyarım ısıtma derdi olmaz.
Ek olrak da duvar kagidini ekledim odada daha hicbisey yok aksine ust uste herseyuzun oldu kusura bakmayin
Işıklı toplar sipariş ettim trendyoldan çatısı için :)o çatıya ne guzel susler asılır canımm cok göruyorum nette süslemıslerr çok güzel nazar degmesın sen her nevresım deyışte aklıma geliyor vallahı sen olmasan unutacagm ben nevresımı❤
Doğar doğmaz veriliyor alışsın diye emzik emen bebek anneye kolaylık oluyor ben de istiyorum tutar inşaallah bazıları inatla istemiyor emzikEmziği doğar doğmaz verebiliyor muyuz ki? Ben aklımca 40 ı çıktıktan sonra verilir emzik diye koymadım çantaya. Gidip kaynatıp koyayım bari
cokguzel cnm bız de cıbilıgını tavandan yatak başına aksesuar olarak yaptırıyoruz içindeki Demire takmak için bende Işıklar istiyorum top Işıklar olur mu acaba başka nasıl model bulabilirim ki Bizim de su model olacak ciibinlik gelişi kuması flnIşıklı toplar sipariş ettim trendyoldan çatısı için :)
Yerimm cok tatlilar .. hm patikleri tanidim.bizimde pempesi varEvet kızlar hastane çantamı hazırladım bende içinde eksik şuan var tabisii de ama acil bi durum olursa çoğu şey içinde, kilitli poşetler gerçekten durumu epey iyi kurtarıyor bence :) üzerinede stickerla yazınca bavulu acan daha rahat bulur .benim içine koyduklarim şu şekilde
*bir tam takım ilk hastaneden çıkarken giymesi için bu yenidoğan, bir tane 03 ay yine tam takım, 1 tanede isimli çıkış takımı/
*Bir poşette patikli altlar koydum içlik olarak 3 tane
*bir posede yedek 3 tane citcitli zıbın koydum
*bir posede bolca ağız mendili ve bitane yüz mendili koydum, aynı posede yedek çoraplar koydum
*bir posede göğüs kalkani ve lansinoh kremi ve ped koydum
*bir çantaya ufak sudocrem bubchen pisim kremi ve emzigimizi koydum/biberinde koydum ama yerini bi ben bilicem, biberona kadar şırınga kullanılmasını düşünüyorum ama yinede noluuur nolmaz işte sırtımızda tasimicaz ya
*3 kilitli poşet yaptım her birine 5 er tane bez koydum hepsi bi anda açılınca pislenmez toz fln almaz en azından 5 5 açılır bezler/ıslak mendil/alt açma örtüsü koydum bir tanede yinede lazım olur mu bilemem ama
*2 penye battaniye,bir muslin,birde kalın çıkarken kullanmak için battaniye koydum
*Bir normal birde dantelli pijama takimi koydum kendim için(depend iç çamaşırı eksik kendim icin)
*klasik lohusa terliği tercih etmedim ben tüylü şirin bisey aldım, dus fln gerekirse diye de standart bi terlik koydum
*kapı susunu, isimli banner ve magnetleri koydum(buna birde çikolata ekleneck)
Sizce eksik gördüğünüz birşey varmı?
Ha birde humana steel tea alicam koyucam çantaya yada kendim hoşaf yapıp koyarım ısıtma derdi olmaz.
Ek olrak da duvar kagidini ekledim odada daha hicbisey yok aksine ust uste herseyuzun oldu kusura bakmayin
Ay bilemedim bunun neresine ışık takılır ki zaten bence böyle de çok süslü olur ki, benim ışıklı toplar dediğim uzun kablolu dolaya dolaya takacağım çatısına, ama senin cibinlik varcokguzel cnm bız de cıbilıgını tavandan yatak başına aksesuar olarak yaptırıyoruz içindeki Demire takmak için bende Işıklar istiyorum top Işıklar olur mu acaba başka nasıl model bulabilirim ki Bizim de su model olacak ciibinlik gelişi kuması fln
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?