Cibinlik süslü zaten ben olsam belki ayak ucuna besigin dolardim toplaricokguzel cnm bız de cıbilıgını tavandan yatak başına aksesuar olarak yaptırıyoruz içindeki Demire takmak için bende Işıklar istiyorum top Işıklar olur mu acaba başka nasıl model bulabilirim ki Bizim de su model olacak ciibinlik gelişi kuması fln
aslında genellikle ilk 1 ay önerilmez, anne memesini tutmayı ve emmeyi iyice öğrensin, kafası karışmasın diye.Doğar doğmaz veriliyor alışsın diye emzik emen bebek anneye kolaylık oluyor ben de istiyorum tutar inşaallah bazıları inatla istemiyor emzik
ben ınstda aydınlatmalı halını gormustum ama ablam da smdı dedıkı gece lambasında uyutmak ztn ıyıdegıl abajut kullanrsn gerekrse dedı sımdı fotoda farkettım önune tuy gb bısy takmıs bn de olmadı oyle yaparm bnmkı bole suslu olmaz tabı bukadar rengı mint yesılı benım kuzum ama o topları cokbegenyrm ben de yaa takınca at resmi bizeAy bilemedim bunun neresine ışık takılır ki zaten bence böyle de çok süslü olur ki, benim ışıklı toplar dediğim uzun kablolu dolaya dolaya takacağım çatısına, ama senin cibinlik var
AA ben de emmeyi kuvvetlendirir diye emzik hemen veriliyor sanıyorumaslında genellikle ilk 1 ay önerilmez, anne memesini tutmayı ve emmeyi iyice öğrensin, kafası karışmasın diye.
http://www.uykusuzanneler.com/emzik-kullaniminda-merak-edilenler/
bu sitede yenidoğan bebeklerle ilgili bölümlerde hazırlık açısından faydalı olabilir.
Aynen canım hatta geceleri emzirmeye kalktığınızda bile karanlıkta emzirin geceyi gündüzü ayırt etmeyi uyku düzenine kolay geçmeyi sağlarmış güneş yazısı da led ışıklı ama çok ışık saçmıyor odasındaykrn onu açarım sadece geceleriben ınstda aydınlatmalı halını gormustum ama ablam da smdı dedıkı gece lambasında uyutmak ztn ıyıdegıl abajut kullanrsn gerekrse dedı sımdı fotoda farkettım önune tuy gb bısy takmıs bn de olmadı oyle yaparm bnmkı bole suslu olmaz tabı bukadar rengı mint yesılı benım kuzum ama o topları cokbegenyrm ben de yaa takınca at resmi bize
Resimlerle icim isindi is ortaminin kasvetli havasindan bikmistim :)) sagolun kizlar. :))tülcü gelıcek odayı topluyorum ıc kısımlar bitti aksam bu gardrobu bukadar bıle doldurabıldım ya ona sevınıyorum çaktırmayın sol alttakıler benım yatak örtü setım kendı fazlalıklarımı dakoycam kızımın dolabına
Canım ben gri mint derim zaten attığın fotoya bak duvarlar mor gibi tülü pudra orada da aynı renk kullanılmamış, hem mint pudra gri çok birbirine yakışan renklerya ben tüllerı sectım ama renk acaba duvar rengı mı secsem cıbınlık ıcın. daha olcu alınmadı kesıme gırılmedı sımdı kararsız kaldım.duvar pudra ya cibınlık de bogar mı sizce pudra olursa grı ıle mınt yesılı uyar dıye onu secmıstım ama duvarla kombın mı olsa. napsam sızce kızlar bırden kafam karıstı o fotoya tekrar bakınca S SevimlipandufNilufer_3457 tullerımız su tonlar tavsıye beklıyorum okuyanlardan kızlar ❤ adam gelcek 2saate cnku
Canim tam tamamlayamadim ama..toplardan aldim bende :) cok tatli duruyo...farkli renklerde var..yatagimiz ayni bu arada :) sende besik almadin sanirim..ben yatak odasina sepet besik aldim..bide bu yatak.Ay bilemedim bunun neresine ışık takılır ki zaten bence böyle de çok süslü olur ki, benim ışıklı toplar dediğim uzun kablolu dolaya dolaya takacağım çatısına, ama senin cibinlik var
çok güzel canım güle güle yatsin:)Minnakımın yatağı :) nevresimleri annemlerde onlar getirecekler geldiklerinde, bu odanın tülü de var da kirlenmesin diye çıkartmıştım fon perdesi yok henüz
inşallah insallahh amin :)geçersin kız anlamadan ❤
ben tutarsa vericem inşallah tutar :)Emziği doğar doğmaz verebiliyor muyuz ki? Ben aklımca 40 ı çıktıktan sonra verilir emzik diye koymadım çantaya. Gidip kaynatıp koyayım bari
ah sağol kuzucum üzerlerine içinde neler olduğunu yazdım yada yedek vs gibiYerimm cok tatlilar .. hm patikleri tanidim.bizimde pempesi varyazilari okuyamadim kopya cekcektim
Ay bide boyle hazirlayinca heyecana kapiliyorum.daha benim hazir degil
Bu aksam esimin anneannesi umreye gidicek oraya gidiyoruz..cuma gorumcemin cocugun dogum gunu var..hergun ole bole derken geciyo
Bence pudra yapma duvarin pudra zaten ama diger ikiside olabilir ama banada mint daha guzel olur gibi geldi birde gelen adamlara da danisabilirsin sonucta hep bununla ilgileniyorlar gorurler gittikleri yerlerden fikirleri vardirya ben tüllerı sectım ama renk acaba duvar rengı mı secsem cıbınlık ıcın. daha olcu alınmadı kesıme gırılmedı sımdı kararsız kaldım.duvar pudra ya cibınlık de bogar mı sizce pudra olursa grı ıle mınt yesılı uyar dıye onu secmıstım ama duvarla kombın mı olsa. napsam sızce kızlar bırden kafam karıstı o fotoya tekrar bakınca S SevimlipandufNilufer_3457 tullerımız su tonlar tavsıye beklıyorum okuyanlardan kızlar ❤ adam gelcek 2saate cnku
Yaa bak benim de ışıklı toplarım gelsin ne tatlış olmuş tabi perde şart onu farkettim bi çıplak kalıyor fon olmayınca oda, benim beşikten bol ne var yatak odasında park yatağımız var( eşimin arkadaşı hediye aldı) oturma odamızda da bambu sepet beşiğimiz var, odasında montessori, artık bi mutfak kalıyor geriye beşiksizCanim tam tamamlayamadim ama..toplardan aldim bende :) cok tatli duruyo...farkli renklerde var..yatagimiz ayni bu arada :) sende besik almadin sanirim..ben yatak odasina sepet besik aldim..bide bu yatak.
Bence pudra yapma..ya ben tüllerı sectım ama renk acaba duvar rengı mı secsem cıbınlık ıcın. daha olcu alınmadı kesıme gırılmedı sımdı kararsız kaldım.duvar pudra ya cibınlık de bogar mı sizce pudra olursa grı ıle mınt yesılı uyar dıye onu secmıstım ama duvarla kombın mı olsa. napsam sızce kızlar bırden kafam karıstı o fotoya tekrar bakınca S SevimlipandufNilufer_3457 tullerımız su tonlar tavsıye beklıyorum okuyanlardan kızlar ❤ adam gelcek 2saate cnku
Yaa bak benim de ışıklı toplarım gelsin ne tatlış olmuş tabi perde şart onu farkettim bi çıplak kalıyor fon olmayınca oda, benim beşikten bol ne var yatak odasında park yatağımız var( eşimin arkadaşı hediye aldı) oturma odamızda da bambu sepet beşiğimiz var, odasında montessori, artık bi mutfak kalıyor geriye beşiksiz
Bende simdi ablama yazdim..kasik kabi varmi diyo..o ne dedim..) kimbilir bilmedigim ne eksik var.çok güzel canım güle güle yatsin:)
inşallah insallahh amin :)
ben tutarsa vericem inşallah tutar :)
ah sağol kuzucum üzerlerine içinde neler olduğunu yazdım yada yedek vs gibibende çalışırken yapamıyordum valla izin ayrılınca hallediverdim hemencecik ilk isim bu oldu
Yaptıracağım gri kenarları pembe fırfırlı bir fon perde beğendim sırasını bekliyor birazcık paramız suyunu çekti çok yüklendik :)) hemen kullanmayacağım odasını 6-7 aylık olduğunda ayrı yatırma çabalarına başlayacağım, doğduktan sonra da tamamlarım dedimOooo senin baya varmis..ben bi ana kucagi alcam.tamamdir :)
Fonda goruntu ya..ama guzel duruyo
Doğar doğmaz veriliyor alışsın diye emzik emen bebek anneye kolaylık oluyor ben de istiyorum tutar inşaallah bazıları inatla istemiyor emzik
Canım ben gri mint derim zaten attığın fotoya bak duvarlar mor gibi tülü pudra orada da aynı renk kullanılmamış, hem mint pudra gri çok birbirine yakışan renkler
Bence pudra yapma duvarin pudra zaten ama diger ikiside olabilir ama banada mint daha guzel olur gibi geldi birde gelen adamlara da danisabilirsin sonucta hep bununla ilgileniyorlar gorurler gittikleri yerlerden fikirleri vardir
Bence pudra yapma..bogabilir ayni ton..gri pudraya cok yakisiyo mint yesilide olur.
Kasik kabi da iyimis ay o hemen lazım olmaz yaBende simdi ablama yazdim..kasik kabi varmi diyo..o ne dedim..) kimbilir bilmedigim ne eksik var.
Valla birden dogurursam isiniz cok diyorum.. yap kiz diyo korktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?