2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Cibinlik süslü zaten ben olsam belki ayak ucuna besigin dolardim toplari

Ay bilemedim bunun neresine ışık takılır ki zaten bence böyle de çok süslü olur ki, benim ışıklı toplar dediğim uzun kablolu dolaya dolaya takacağım çatısına, ama senin cibinlik var
ben ınstda aydınlatmalı halını gormustum ama ablam da smdı dedıkı gece lambasında uyutmak ztn ıyıdegıl abajut kullanrsn gerekrse dedı sımdı fotoda farkettım önune tuy gb bısy takmıs bn de olmadı oyle yaparm bnmkı bole suslu olmaz tabı bukadar rengı mint yesılı benım kuzum ama o topları cokbegenyrm ben de yaa takınca at resmi bize

Kızlar çok şükür kan değerim 2ay once 10.6 ya düşmüştü Şimdi tekrar 11.8 olmuş bütün testlerım referans aralıgında. Doktorum ikiye çıkarmıştı Kan ilacını Acaba tekrar bire düşürür mü ki 2 cokzorluyor soylemesı ayp wcde. bir sormam lazım ıdrar tahlıllerım de temIz cıkar yıne ınsallah enfeksıyon olmadan atlattım ya şükür normalde bıle ıdrar yolu enfeksıyonu olurdum hamılelıkte olmadı ne gariptır kı cokcok su ıctım ondanheralde

Aynen canım hatta geceleri emzirmeye kalktığınızda bile karanlıkta emzirin geceyi gündüzü ayırt etmeyi uyku düzenine kolay geçmeyi sağlarmış güneş yazısı da led ışıklı ama çok ışık saçmıyor odasındaykrn onu açarım sadece geceleri

ya ben tüllerı sectım ama renk acaba duvar rengı mı secsem cıbınlık ıcın. daha olcu alınmadı kesıme gırılmedı sımdı kararsız kaldım.duvar pudra ya cibınlık de bogar mı sizce pudra olursa grı ıle mınt yesılı uyar dıye onu secmıstım ama duvarla kombın mı olsa. napsam sızce kızlar bırden kafam karıstı o fotoya tekrar bakınca S Sevimlipanduf Nilufer_3457 tullerımız su tonlar tavsıye beklıyorum okuyanlardan kızlar ❤ adam gelcek 2saate cnku

Eklentiler

• Screenshot_20181205-113621.webp
    84,2 KB · Görüntüleme: 73
Resimlerle icim isindi is ortaminin kasvetli havasindan bikmistim :)) sagolun kizlar. :))
Gule gule giysin bebisler

Canım ben gri mint derim zaten attığın fotoya bak duvarlar mor gibi tülü pudra orada da aynı renk kullanılmamış, hem mint pudra gri çok birbirine yakışan renkler

Ay bilemedim bunun neresine ışık takılır ki zaten bence böyle de çok süslü olur ki, benim ışıklı toplar dediğim uzun kablolu dolaya dolaya takacağım çatısına, ama senin cibinlik var
Canim tam tamamlayamadim ama..toplardan aldim bende :) cok tatli duruyo...farkli renklerde var..yatagimiz ayni bu arada :) sende besik almadin sanirim..ben yatak odasina sepet besik aldim..bide bu yatak.

Eklentiler

• 20181127_215400.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 75
Minnakımın yatağı :) nevresimleri annemlerde onlar getirecekler geldiklerinde, bu odanın tülü de var da kirlenmesin diye çıkartmıştım fon perdesi yok henüz
çok güzel canım güle güle yatsin:)

geçersin kız anlamadan ❤
inşallah insallahh amin :)

Emziği doğar doğmaz verebiliyor muyuz ki? Ben aklımca 40 ı çıktıktan sonra verilir emzik diye koymadım çantaya. Gidip kaynatıp koyayım bari
ben tutarsa vericem inşallah tutar :)

ah sağol kuzucum üzerlerine içinde neler olduğunu yazdım yada yedek vs gibi bende çalışırken yapamıyordum valla izin ayrılınca hallediverdim hemencecik ilk isim bu oldu

Bence pudra yapma duvarin pudra zaten ama diger ikiside olabilir ama banada mint daha guzel olur gibi geldi birde gelen adamlara da danisabilirsin sonucta hep bununla ilgileniyorlar gorurler gittikleri yerlerden fikirleri vardir

Canim tam tamamlayamadim ama..toplardan aldim bende :) cok tatli duruyo...farkli renklerde var..yatagimiz ayni bu arada :) sende besik almadin sanirim..ben yatak odasina sepet besik aldim..bide bu yatak.
Yaa bak benim de ışıklı toplarım gelsin ne tatlış olmuş tabi perde şart onu farkettim bi çıplak kalıyor fon olmayınca oda, benim beşikten bol ne var yatak odasında park yatağımız var( eşimin arkadaşı hediye aldı) oturma odamızda da bambu sepet beşiğimiz var, odasında montessori, artık bi mutfak kalıyor geriye beşiksiz

Bence pudra yapma..bogabilir ayni ton..gri pudraya cok yakisiyo mint yesilide olur.

Oooo senin baya varmis..ben bi ana kucagi alcam.tamamdir :)
Fonda goruntu ya..ama guzel duruyo

Bende simdi ablama yazdim..kasik kabi varmi diyo..o ne dedim..) kimbilir bilmedigim ne eksik var.
Valla birden dogurursam isiniz cok diyorum.. yap kiz diyo korktu

Oooo senin baya varmis..ben bi ana kucagi alcam.tamamdir :)
Fonda goruntu ya..ama guzel duruyo
Yaptıracağım gri kenarları pembe fırfırlı bir fon perde beğendim sırasını bekliyor birazcık paramız suyunu çekti çok yüklendik :)) hemen kullanmayacağım odasını 6-7 aylık olduğunda ayrı yatırma çabalarına başlayacağım, doğduktan sonra da tamamlarım dedim

Doğar doğmaz veriliyor alışsın diye emzik emen bebek anneye kolaylık oluyor ben de istiyorum tutar inşaallah bazıları inatla istemiyor emzik

Ben de emzik emmesini isteyenlerdenim canim ya. O yuzden heyecan yaptım. Bazilari bi de emzik biraktirtmayla ugrascam diye istemiyor ama Ilk aylar zaten lohusa olacagim, evde yeni bir duzen... ilk aylar emzige alistirip bana kolaylik saglayip, birsktirma asamasinda ugrasmayi tercih ederim kendi adima. O zaman zaten hayati duzene sokmus ve bebekli hayata alismis olacagiz insallah.

Aynen doğru ya sagolun kızlar haklısınız ya şimdi eşimle konuştuk O da Mint yeşili ben çok beğendim zaten boğar bence pudra dedı. bennde uc rengi beraber sevdıgım ıcın hep onları kullanmaya çalıştım. Ogün direkt tülcüye mint rengi dediğim için pudraya falan bakmamıştım Ondan kafam karıştı hep ole olur ztn secınce tekrar bakmamak enguzelı hklıkaten
Canım ben gri mint derim zaten attığın fotoya bak duvarlar mor gibi tülü pudra orada da aynı renk kullanılmamış, hem mint pudra gri çok birbirine yakışan renkler

Bence pudra yapma duvarin pudra zaten ama diger ikiside olabilir ama banada mint daha guzel olur gibi geldi birde gelen adamlara da danisabilirsin sonucta hep bununla ilgileniyorlar gorurler gittikleri yerlerden fikirleri vardir

Bence pudra yapma..bogabilir ayni ton..gri pudraya cok yakisiyo mint yesilide olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…