2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Yeğenim emmedi emzik bi turlu kabullenmedi 3-4 farklı marka denediler hiç birini almadı, annesini emzik niyetine kullanıyor 10 aylık oldu 10 dk bi meme diyor süt yok 10 dk bi süt mü dolar ama alışkanlık gibi oldu onunki 1-2 dk emip bırakıyor aklına gelince gene meme diyor :)) kadını yarım saat rahat bırakmıyor yeni doğduğunda bile daha rahattım diyor yengem doyunca bırakıyordu şimdi bırakmıyor ağzında oynuyor resmen :)))

Canim tam tamamlayamadim ama..toplardan aldim bende :) cok tatli duruyo...farkli renklerde var..yatagimiz ayni bu arada :) sende besik almadin sanirim..ben yatak odasina sepet besik aldim..bide bu yatak.
yaa çok sevımlıler bebek olası gelıyor ınsanın çok sanslı sımdıkı bebişler dmı

Ben de özelde yapacaktım doktorum özelde. Bu yazdıklarından sonra kararsız kaldım. Sezeryan olacak nasipse.Aslında doktora güveniyorum ama dediğin gibi ben de ozellerin imkanlarının daha kısıtlı olduğunu biliyorum. Ablam da üniv. Hastanesinde çalışıyor o da özelden çok univi tavsiye ediyor. Ama ameliyatı asistanlar mi yapıyor ? O konuda biraz tedirginim

Mide yangını
Varıs
Hergün iğne
8 yaşında oğlum ve okulu
Daha 3 yaşına girmemiş kızım ve sendromu
Ve karnimdaki
Allahim bana güç kuvvet verir
Aminnnn
Icım daraldı bayanlar yazayım dedim
Allah yardımcın olsun.
Özellikle 3 yaş zor benim de oğlum var 3 yaşında.
İğneler de zordur.
Allahım kolaylığını versin sana inşaallah.

Sipariş verdin mi bilmiyorum ama lansinoh kremi kesinlikle tavsiye ediyorum göğüs ucu için. Doğumdan iki hafta önce sürmeye başladım ben ve göğsüme doğumdan sonra hiç yara olmadı. Yara olmadığı için çok fazla kullanmadim doğumdan sonra. 50 almıstim çok arttı.

Canım bence kiloyla alakalı değil erken doğum sonuçta bebek çıkmak isteyince çıkıyor. Ben zamanında doğmuşum 4.5 kilo. Eşim de 4.5 doğmuş ama 10 aylık. Sabırlı bebekmiş :)) yakın zamanda yiğenimiz dünyaya geldi doğal sancı başlamıştı 37. Haftada 3300 gram doğdu. Daha zamanı da vardı kilosu da azdı ama o sabırsız davrandı :))

verdim canım, çok teşekkür ederimm

Ya canım ben göğüs kalkanı aldım Onunla beraber kremi kullanmam gerekiyor mu acaba Ben de alıp almamakta Kararsızım
Ben de kalkan almıştım bir kere bile kullanmadim. Kalkan yara olduktan sonra etkili. İç çamaşıriyla temas etmesini önlemek için. Yara olmasini engelleyici degil olduktan sonra iyileşmesini hızlandırıcı. Yani yara olduktan sonra almak daha mantıklı bence. Ama lansinoh krem çok lüzumlu

Ablaniz orda calisiyormus isterse profu falan ayarlayabilir ya da ozele vereceginz parayi profa verseniz ameliyatinza girer, hepsini gectim asistan tek basina ameliyat yapmaz uzman basinda bekler mutlaka ki Allah korusun bir aksilik olursa hastanede zaten prof uzman falan var yani...bem kendi adima kendi konforumdan cok bebgimi ve hastanenn imkanlarini dusundugum icin arastrmada yapacagim, zaten kendi calistigim hastane

ben büyük ihtimalle üniversite hastanesinde yapacağım canım, kendimi daha güvende hissedeceğim orda, gerçi benim riskli gebelik zaten kontrollerimi de en başından hatta hamilelik öncesinden hastane takip ediyor, çok memnunum. sen de karar verirsen, üniversiteden bi hocaya özel muayne olmaya başlaman lazım sanırım, anlaşırsanız o hoca gelir doğumuna ücret farklı olur tabi ama bence değer. herhangi bi hocanın özel hastası olmazsan asistanlar girebilir gibi biliyorum. ha çok da kesin bilmiyorum

Ben ilk oğlumda vermedim bunda da acaba versem mi diye düşünüyorum. Ama buyuk oğlum rahat bırakmaz ağzına alır falan diye düşünüyorum

Ablam başka şehrin üniversite hastanesinde çalışıyor.
Bu söylediğinizi sorayım o zaman hocalar doğuma giriyor mu giriyorsa ücret nasıl diye..

Bende oyleyim :)) haftaici calismak bahanem haftasonuda haftaici yoruldum simdi dinleneyim diye dusunmek bahanem :) erteledikce erteliyorum bazi seyleri :)
Bende başladigim bi isi bitirip biraktigim gorulmemistir kiyafetler yarim yamalar bir ayda yikadim halen daha bikac parca var canta yarisi hazir kaynatilacaklar var

masallah canim gule gule giysin insallah mobilyayi koyu renk sen mi tercih ettin

Aynen canim simdi yaptiklarimiz bizim icin :)) yaparsin zamanla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…