- 27 Kasım 2017
- 5.325
- 8.817
- 148
Yeğenim emmedi emzik bi turlu kabullenmedi 3-4 farklı marka denediler hiç birini almadı, annesini emzik niyetine kullanıyor 10 aylık oldu 10 dk bi meme diyor süt yok 10 dk bi süt mü dolar ama alışkanlık gibi oldu onunki 1-2 dk emip bırakıyor aklına gelince gene meme diyor :)) kadını yarım saat rahat bırakmıyor yeni doğduğunda bile daha rahattım diyor yengem doyunca bırakıyordu şimdi bırakmıyor ağzında oynuyor resmen :)))Ben de emzik emmesini isteyenlerdenim canim ya. O yuzden heyecan yaptım. Bazilari bi de emzik biraktirtmayla ugrascam diye istemiyor ama Ilk aylar zaten lohusa olacagim, evde yeni bir duzen... ilk aylar emzige alistirip bana kolaylik saglayip, birsktirma asamasinda ugrasmayi tercih ederim kendi adima. O zaman zaten hayati duzene sokmus ve bebekli hayata alismis olacagiz insallah.
yaa çok sevımlıler bebek olası gelıyor ınsanın çok sanslı sımdıkı bebişler dmıCanim tam tamamlayamadim ama..toplardan aldim bende :) cok tatli duruyo...farkli renklerde var..yatagimiz ayni bu arada :) sende besik almadin sanirim..ben yatak odasina sepet besik aldim..bide bu yatak.
Ben de özelde yapacaktım doktorum özelde. Bu yazdıklarından sonra kararsız kaldım. Sezeryan olacak nasipse.Aslında doktora güveniyorum ama dediğin gibi ben de ozellerin imkanlarının daha kısıtlı olduğunu biliyorum. Ablam da üniv. Hastanesinde çalışıyor o da özelden çok univi tavsiye ediyor. Ama ameliyatı asistanlar mi yapıyor ? O konuda biraz tedirginimBirde benm bir yakinim ozellerden birinde sez sonrasi vefat etti, ozellerin ekipmani dru, yogn bakimi yetersiz geliyor cok buyuk ozeller yeterli olabilir onlarda asiri pahali ve benm yasadigim yerde yok zaten...ben ozelde de calistim inan yaptiklari tek sey yalakalik ve hep en ucuz malzemeler kisitli imkanlarla kullaniliyor....daha gecen bizm hastaneye baska ilden ozelden hasta geldi sezryan dr kanamayi durduramamis,tabi hastanede baska dr yok gece, yogun bakim yetersiz gece hastann karni acik bir sekilde(kanama durmadigi icin yarayi kapatmamis) ambulansla dr basinda bizm hastaneye geldi, benm gittigm dr gece evinden cagirildi kadin sansliydi dondu ama ayni durumda benm yakinim yasayamadi vefat etti, yani bunu moral bozmak amacli anlatmiyorum ben bu olaylardan sonra karar verdim dogumumu kapsamli bir arstrma hastanesinde yapacagim diye cunku hersey basimiza gelebilir ve ozellerden hastaneye yetisene kadar gec oluyor
Ben istemiyorum canım zaten bebekte iri doktorda çok yanaşmadıamin canim neden normal dogum olmadi
Allah yardımcın olsun.Mide yangını
Varıs
Hergün iğne
8 yaşında oğlum ve okulu
Daha 3 yaşına girmemiş kızım ve sendromu
Ve karnimdaki
Allahim bana güç kuvvet verir
Aminnnn
Icım daraldı bayanlar yazayım dedim
Sipariş verdin mi bilmiyorum ama lansinoh kremi kesinlikle tavsiye ediyorum göğüs ucu için. Doğumdan iki hafta önce sürmeye başladım ben ve göğsüme doğumdan sonra hiç yara olmadı. Yara olmadığı için çok fazla kullanmadim doğumdan sonra. 50 almıstim çok arttı.mrb. bi sorum olacak, lansinoh krem aldınız mı, sizce doğumdan önce almak gerekiyor mu bir de alanlar 10mg mı 40 mg mı aldınız? bu akşam sipariş verecektim ama kararsız kaldım, sona doğru sıkışmaya başladık boşa para vermek istemiyorum da.
Canım bence kiloyla alakalı değil erken doğum sonuçta bebek çıkmak isteyince çıkıyor. Ben zamanında doğmuşum 4.5 kilo. Eşim de 4.5 doğmuş ama 10 aylık. Sabırlı bebekmiş :)) yakın zamanda yiğenimiz dünyaya geldi doğal sancı başlamıştı 37. Haftada 3300 gram doğdu. Daha zamanı da vardı kilosu da azdı ama o sabırsız davrandı :))3 takımı yeni canım, diğerleri oğlumdan kalma. Sağol canım
canım bu haftaki kontrolde Bebek 1 hafta 10 gün civarı önde sesi doktorum, bende dedim ki gelişimin önde olması erken Doğuma sebep olabilir mi dedim, kesinlikle hayır dedi .. burda birkaç kişiye doktor tam tersini söylemiş, kime inanacam yaa. Açıkçası ben 38 bitince gelsin istiyorum. Son günler hem çok zor oluyor hem de kg aldıkça zorlaşıyor Doğum
hangi peyniri kullanıyosun canım ? Akışkan bişeyse beyaz peynir yada kaşar, onlar patlıyor. Ana kuru peynir patlamaz pek
allahım deli oluyorum şu elaleme yaa, onlara ne sanki onlardan isteyen var
verdim canım, çok teşekkür ederimmSipariş verdin mi bilmiyorum ama lansinoh kremi kesinlikle tavsiye ediyorum göğüs ucu için. Doğumdan iki hafta önce sürmeye başladım ben ve göğsüme doğumdan sonra hiç yara olmadı. Yara olmadığı için çok fazla kullanmadim doğumdan sonra. 50 almıstim çok arttı.
Ben de kalkan almıştım bir kere bile kullanmadim. Kalkan yara olduktan sonra etkili. İç çamaşıriyla temas etmesini önlemek için. Yara olmasini engelleyici degil olduktan sonra iyileşmesini hızlandırıcı. Yani yara olduktan sonra almak daha mantıklı bence. Ama lansinoh krem çok lüzumluYa canım ben göğüs kalkanı aldım Onunla beraber kremi kullanmam gerekiyor mu acaba Ben de alıp almamakta Kararsızım
Ablaniz orda calisiyormus isterse profu falan ayarlayabilir ya da ozele vereceginz parayi profa verseniz ameliyatinza girer, hepsini gectim asistan tek basina ameliyat yapmaz uzman basinda bekler mutlaka ki Allah korusun bir aksilik olursa hastanede zaten prof uzman falan var yani...bem kendi adima kendi konforumdan cok bebgimi ve hastanenn imkanlarini dusundugum icin arastrmada yapacagim, zaten kendi calistigim hastaneBen de özelde yapacaktım doktorum özelde. Bu yazdıklarından sonra kararsız kaldım. Sezeryan olacak nasipse.Aslında doktora güveniyorum ama dediğin gibi ben de ozellerin imkanlarının daha kısıtlı olduğunu biliyorum. Ablam da üniv. Hastanesinde çalışıyor o da özelden çok univi tavsiye ediyor. Ama ameliyatı asistanlar mi yapıyor ? O konuda biraz tedirginim
ben büyük ihtimalle üniversite hastanesinde yapacağım canım, kendimi daha güvende hissedeceğim orda, gerçi benim riskli gebelik zaten kontrollerimi de en başından hatta hamilelik öncesinden hastane takip ediyor, çok memnunum. sen de karar verirsen, üniversiteden bi hocaya özel muayne olmaya başlaman lazım sanırım, anlaşırsanız o hoca gelir doğumuna ücret farklı olur tabi ama bence değer. herhangi bi hocanın özel hastası olmazsan asistanlar girebilir gibi biliyorum. ha çok da kesin bilmiyorumBen de özelde yapacaktım doktorum özelde. Bu yazdıklarından sonra kararsız kaldım. Sezeryan olacak nasipse.Aslında doktora güveniyorum ama dediğin gibi ben de ozellerin imkanlarının daha kısıtlı olduğunu biliyorum. Ablam da üniv. Hastanesinde çalışıyor o da özelden çok univi tavsiye ediyor. Ama ameliyatı asistanlar mi yapıyor ? O konuda biraz tedirginim
Çok güzeller maşallah :)tülcü gelıcek odayı topluyorum ıc kısımlar bitti aksam bu gardrobu bukadar bıle doldurabıldım ya ona sevınıyorum çaktırmayın sol alttakıler benım yatak örtü setım kendı fazlalıklarımı dakoycam kızımın dolabına
Ben ilk oğlumda vermedim bunda da acaba versem mi diye düşünüyorum. Ama buyuk oğlum rahat bırakmaz ağzına alır falan diye düşünüyorumYeğenim emmedi emzik bi turlu kabullenmedi 3-4 farklı marka denediler hiç birini almadı, annesini emzik niyetine kullanıyor 10 aylık oldu 10 dk bi meme diyor süt yok 10 dk bi süt mü dolar ama alışkanlık gibi oldu onunki 1-2 dk emip bırakıyor aklına gelince gene meme diyor :)) kadını yarım saat rahat bırakmıyor yeni doğduğunda bile daha rahattım diyor yengem doyunca bırakıyordu şimdi bırakmıyor ağzında oynuyor resmen :)))
Ablam başka şehrin üniversite hastanesinde çalışıyor.Ablaniz orda calisiyormus isterse profu falan ayarlayabilir ya da ozele vereceginz parayi profa verseniz ameliyatinza girer, hepsini gectim asistan tek basina ameliyat yapmaz uzman basinda bekler mutlaka ki Allah korusun bir aksilik olursa hastanede zaten prof uzman falan var yani...bem kendi adima kendi konforumdan cok bebgimi ve hastanenn imkanlarini dusundugum icin arastrmada yapacagim, zaten kendi calistigim hastane
Guzel oldumu bizdemi yapsak duvar kagidi sade duz bizim bebek odasi yarin mobilyalar geliyorAy onlar var daha kaynatılacakilkdefa yaptık becerdik valla
Bende başladigim bi isi bitirip biraktigim gorulmemistirBende oyleyim :)) haftaici calismak bahanem haftasonuda haftaici yoruldum simdi dinleneyim diye dusunmek bahanem :) erteledikce erteliyorum bazi seyleri :)
masallah canim gule gule giysin insallah mobilyayi koyu renk sen mi tercih ettinCanım teşekkür ederim Aslında biz de öyle yaptık Yani Yenidoğan şeyler aldım genelde şifonyerinde de çıtçıtlı badileri çoraplaro bezlerı önlükleri falan var En çok zıbın setlerine ve bodylere ağırlık verdik zaten.benim ablamın bir buçuk yaşında kızı var askıda gördüğün kıyafetlerin çoğu ondan gelenler Tabii benım begenıp aldıklarım da var 3,6 aylık falan hepsı bıde 6.9 aylk var bıkactane ben 3.6aya kadr aldım buyuk aldıklarımı da. Mevlütte de zaten gelecek burada çevre kalabalık bebısler de buyuyor bırden dıye cok almadım yeğenımden torpıllıyız
hayirlisi neyse o olsun masallah bebegin kilo almasi icin ne yiyosunBen istemiyorum canım zaten bebekte iri doktorda çok yanaşmadı
Nst ye girdiniz mi hic ? Benim gittiğim hastanede 32 ve üzeri olanlar da basliyor
Canım sen de girecek misin nst ye
Aynen canim simdi yaptiklarimiz bizim icin :)) yaparsin zamanlaYaptıracağım gri kenarları pembe fırfırlı bir fon perde beğendim sırasını bekliyor birazcık paramız suyunu çekti çok yüklendik :)) hemen kullanmayacağım odasını 6-7 aylık olduğunda ayrı yatırma çabalarına başlayacağım, doğduktan sonra da tamamlarım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?