2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Çok mantıklı. Benim gittiğim gebe okulunda ebe de şöyle söylemişti: Malt içecekleri, süt artırıcı içecekler falan ekstra bi özelliği yok, önemli olan sıvı alınmış olması. Her emzirmeden sonra bi bardak su bile içseniz yeterli. Su olur, meyve suyu olur, çorba olur, o hazır içeceklerden olur, rezene gibi çaylar olur, ne olursa olsun yeter ki sıvı tüketin

masallah canim gule gule giysin insallah mobilyayi koyu renk sen mi tercih ettin
evet canım açık gri ve antrasit kombınlerını sevıyodum. karyola ve gardrop açık grı şifonyer ve gardrobun cekmeceleri antrasit rengı yaptırdk tabı telde farklı ckıo renklerı bıraz

Ablam başka şehrin üniversite hastanesinde çalışıyor.
Bu söylediğinizi sorayım o zaman hocalar doğuma giriyor mu giriyorsa ücret nasıl diye..
Anladim yani ben fikrimi soyledim biraz da sans isi bu durumlar, ozele gidip memnun olmayan da var devlette asiri memnun olan da,Allah isimizi rast getirsin

Kizlar bisi sorcam benim sonadet tarhim 8 nisan ama 13 nisanda spiralimi cikarttirdim ama bebegim haftasini 8 nisandan hesapliyo doktor nasi oluyo yani spiralim cikmadan oncemi yumurtlama oldu anlamadm

Banada mantıklı geliyor bu yüzden ama en kilit gerçekten de sıvı alimi

valla nasip yaa, inş 38 bitince doğar diye dua ediyorum ben, bu sefer 40 o beklemeyi hiç istemiyorum. Hayırlısı bakalım eksik dua etmeyelim de :)

ya hiçkimsenin yanında da denk gelmedi ki, yada sesten duymuyoruz. Ben hep yalnızken geliyor çıt çıt. Ama araştırdım normalmiş. Bazı gebelerde olabiliyormuş, bebeğin eklemlerinden geldiğini düşünüyorlarmış genel olarak. İnanamayan doktorlar bişe varmış yaa

hayirlisi neyse o olsun masallah bebegin kilo almasi icin ne yiyosun
Sabah kahvaltı, meyve, öğle yemeği arada atıştırmalık meyve de olur tatlı bişelerde, akşam yemeği, sonrasında tatlı bir şeyler ve kapanış :)) Özellikle yediğim bir şey yok ama son 2 hafta hariç yediğim her şeyden çokça yedim. 16-17 kilo aldım. Hiç doymuyordum şimdi iştahım kapalı hatta 2 haftada 1 kilo aldım onun 500 gramını kızım almış. Ben de kilolu doğmuşum genetik olabilir canım. Ama şıçu da bi gerçek ben hep et yedim. Et yemediğim gün çok az. Her yemeğimde kırmızı et vardı. Balık çok yerim ama hamileliğimde çok yemedim. Genelde yemeklerime kaşar doğradım. Makarnada olsun et sotede olsun herşeyin üstüne attım :)) Patatesi çok tükettim. Günde 1 ekmek yiyorumdur :)) zaten benim aldığım kiloların sebebi ekmek. ( mide ağrım olmasın diye yiyorum)

oy maşallah nasıl güzel olmuş. Canım pijamayı arttırabilirsin normal Doğumda kanama çok olabiliyor, üst baş yatakkalmıyor, ben en az 3 tane götürecem inş. Birde hırma ve zemzem al bence yanına

beeeeeen çok memnun kaldım. Valla herşeyi denedim, hangisinden fayda gördüm bilmiyorum ama şükür sütüm hep vardı

canım aynı şeyleri yaşamışız galiba :) oğlunun bebekliğinde en büyük derdin neydi deseler uykusuzluk derim galiba. Bi gece saymıştım tam 17 kere uyanmıştı, 17 kere kalkıp alıp emzirip, yerine yatırmak için de 17 kere kalkmıştım :) resmen yalancı meme gibi kullandı beni. Şuan en büyük hayalim emzik emen ve uyuyan bir bebek :)

@Sevimlipanduf aslında cokmantklı ama yazdan almak gerek kabanlar fln daha uygun olur bebegın durumuna boy kıloya göre azcok tahmn eder alırsın canım
yok kııız, ilk sene hiiiiç tahmin edilmiyor biliyor musun. Annem 2 yaş bi takım almıştı , bende gülmüştüm bu ne diye :) 6-7 aylıkken giydirdik biliyomusun. Gelişimi çok farklı oluyor, kimi çocuk 500 gr alır ayda, kimisi 2 kg. Sonra o yepyeni kıyafetler elinde patlıyor insanın.. 2 yaşından sonra artık büyüme hızı netleşiyor, anca Ozaman alınıyor

hiiiiç heveslenmeyim Ozaman desene :)) kaç kg doğdu da 40 bitmeden aldı ki?
3680 doğdu sözde 4 ü çok rahat geçer diyordu ve doktor iyiydi tahmin yürütemedi canım birde benim kanala hiç girmedi ve sancım hiç olmadı 40. Haftada bile kanala girmeyen çocuk daha girmez dedi ilk doğum olumca insan korkuyor ben sorumluluğum 40. Haftaya kadar bundan sonra bekleyip beklememe senin kararın dedi korktum ya

Ekran resmini aldım canım işime yarayacak ellerine sağlık

Sezeryan olduğu için 11 gün öncesi olmasına rağmen doktor iri bebek diyip erken gelebilir mesajı verdi zaten:) İnşallah ocakta gelir
Ben bile ocakta gelse ne güzel olur diyorum :) Kilosu ne kadar canım belki bekler ocağı. Her iri bebek erken doğmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…