2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Valizimin çoğunu hazırladım sadece kişisel bakım eşyalarım ve göğüs kalkanı nin dezenfekte edilip konması kaldi. Halılarımı temizlemeye vermişti temizlik icin kadin gelecekti sonra yayacaktim ama esim hastalanınca hepsi kaldi. Annemlerde kalıyorum ben su an. Ins bebegim aceleci davranmaz aklım cikiyo esim hastanede yatarken doğurcam diye. Bazen hiçbişey planladığımız gibi gitmiyo...

Kizlar cay olarak ben humana nin kimyon rezeneli hazir cay alicagim happy.com da 25 tl e bebekte 37 getirtecegim guvenilirmis sitesi

idrar testlerımde temız cıktı şükür ama suan şekerım düşük dıo gıtgıde düşüyor kızlar bu iyi bişey mi anlamadım halbukı 3aydır deli gb tatlı yıyorum normalde sevmem hergun bidunya tatlı sey tüketiyorum çok garıp degıl mı. Aç karna verdım kanı. Açlıga dayanamıyorum ondan mı düştü acaba

Eklentiler

• 20181205_200852.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 73
doğru dıyosun ya canım ablam da aksam esyalrı koyarken dedı mesela 1yas ama 6ayken gıydı vs. gelen seslerden de eminiz ıkımız de senıcok ıyı anlıyorum azonce de oldu hatta bır arkm da bana dıyordu sonaylarında cokılgınc gelmişti yaşayınca anladım:)

Sen oglen gitmemis miydin dr a eger o zaman verdiysen cok gec ve dusuk bende gebelik sekeri oldugu halde bile gecen 4 saat ac kaldim kahvaltidan sonra olctum 69 cikti

Bana doğurmak mı doyurmak mı deseler doyurmak derim:)
Doyurmak ve uykusuzluk çok zor:)
Maximumda yaşadım zaten çok şeyi ikincisi ne kadar zor gelebilir

Sen oglen gitmemis miydin dr a eger o zaman verdiysen cok gec ve dusuk bende gebelik sekeri oldugu halde bile gecen 4 saat ac kaldim kahvaltidan sonra olctum 69 cikti
sabah 10cıvarlarnda verdım kanları ac karna gel dıolar canım actım gittıgımde. bunlaeı saglıkocagnda bugun yaptırdım gebe ızlemdı

benim de 39+5 te suyum geldi ama çocuk gelmedi :) 4 kg demişti doktorum 3500 doğdu, şükür ki 4 olmadı nasıl doğardı bilmem :) hangisi daha kolay ve hayırlı olcaksa onu nasip etsin inş rabbim hepimize

Büyükler her lafın sonunda ‘sözümüz sağlığa ‘ derler ya ne kadar doğru. Rabbim sağlık versin sana da eşine de canım
Bana doğurmak mı doyurmak mı deseler doyurmak derim:)
Doyurmak ve uykusuzluk çok zor:)
Maximumda yaşadım zaten çok şeyi ikincisi ne kadar zor gelebilir
genelde zıt olur ya kardeşler, inş bizim 2. Lerde uykucu olur, akşam bi yatsalaaaaar, biz uyandırana kadar kalkmasalar, uyuyunca insanın sütü de bol oluyor, mememizin sızısına uyansak, emzirip geri uyusak )))

Inşallah hepimize sağlıkla güzel uyuyan gazsız bebekler nasip olur,büyük bebek uyumuyor artık pek küçük de uyumazsa benim halim harap
Benim şimdi büyük uyuyor. Küçüğün onu uyandıracağı günleri iple çekiyorum
hep birlikte otururuz artık ne olsa geceler uzun

Canım sut gelmez mi öyle yaparsak

Ah canım güzelce kullanın inşallah bunları çok gugüzhazirlamissin

Kızlar ben e vitamini kapsülü aldım. Bu hafta bitince günde 1 kere e vit, 1 kere de lansinoh sürücem 35 haftayı bitirince. Kalkanımı da kullanırım şimdiden sürünce sütyene geçmesin diye

Canım sut gelmez mi öyle yaparsak
hiç anlamadım canım neden dedi. Zaten kolostrum gelıyor bır suredır ozaman hepten gelebılır dediğin gb ve meme ucu uyarıldıkça rahım kasılır buyüzden son aylarda uyarılmamalı dıye bılıyorumm. muallakta kaldım. Kıme sorsam gerek yok dıyor. zaten onemlı olan bebegın o halkayı kavramasıymıs ucum da normal yapmam sanırım:/

Benim şimdi büyük uyuyor. Küçüğün onu uyandıracağı günleri iple çekiyorum
hep birlikte otururuz artık ne olsa geceler uzun
Benim büyük de 3 yaş sendromunda herşeye ağlıyor istediği olmazsa artık büyük ağlar küçük ağlar ben de aralarında ağlar benim butuk onceden 9 -9 bucukta uyurdu gündüz de uyurdu 1 saat bile olsa şimdi gündüz uykusu da yok gece d 11-12 Öyle uyuyor o zamana kadar ben pert tabi

Canım bende senin gibi duydum o yüzden cesaret edemem herhalde insallah korktuğumuz gibi olmaz.arkadas demiş ya e vitamini kapsül ü ve lonsihon krem kullanacağım bende

Canım o şırınga yöntemini bence de şimdi yapmayın. Zaten azıcık ucun varsa bebek emdikçe çıkar o. Mem ucu içe çökük olanlarda lazım oluyomuş. Gittiğim hastanede bi ebe şırınga yöntemini doğumdan sonra gerekirse kullanın diye anlatmıştı. Hastane çantanızda bulunsun ama zaten orda hemşireler kendileri yapacaktır gerek görürlerse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…