2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Cnim sen evde sürekli olcuyormusun?şeker uçları pahalı biraz
Olcuyorum 6 kere benim makinenin ucu 50 tanesi 65 lira eczanede babam seker hastasi gecen ona yazdirttim raporlu oldugu icin onunda 19 lirasini devlet karsiliyormus da yarin kendi dr ma gidecegim diyete uyarsam iyi gidiyor almayim olcmeyim diyecem cunku nst mis dr muayenesiymis iyice siklasacak o da ekstra masraf

Dogumdan once yapma uc cikarmayi canim uyarma gogusunu eger dogumdan sonra lazim olursa iki dk pompalarsin siringayla cikar ucu hemen bebgine kaptirirsin ama gerek kalmaz bence benimde yoktu oglumda kahverengi yeriyle birlikte kaptirirsan aliyolar hemen

cnim bizde hem dahiliye hem kadın doğum kan tahlilleri vs baya masraflı oluyir.benim şeker ucu 40tl haftası dolmadan bitiyor.bundan böyle daha az olcucegim.

Benim de tam 3 yaşında. Gündüz uykusu bizde de teklemeye başladı. Bu sefer 17:00den sonra çok köti oluyor. 1 saatte uyusa yetiyor aslında

Ilac icin kasik almisti sanirim ona kap diyo . Damlatmali oluyor ya. Papatyamaviss
Benim aldığım kasiginböyle bi kabı vardı iyi bari :d

Papatyamaviss canım sen mi sormuştun hacı şerife kendi tasarımını yapıyolar mı etiketlere diye
Mail ile atıyorsun ilk canım sonra uygunsa evet yapılıyor ben 2 ay önce sordum bu ay yaptırcam simdi

Ekran resmini aldım canım işime yarayacak ellerine sağlık

Ah canım güzelce kullanın inşallah bunları çok gugüzhazirlamissin

Çok teşekkür ederim kızlar sizinde işinizi kolaylaştırır inşallah :) bir pijama takimi da annem alacak onuda eklerim olur biter :)

A aurora_z kenarlarini ice katlarsan sararken icindeki cikmaz bide kisik ateste pisirirsende cikmiyo bende kasarla beyaz peynirle yapiyorum sıkı sararsan da patlamaz bi dene canim ben sararken sut ve yag karisimi hazirlayip hem icine hem sararken ucuna suruyorum cok lezzetli oluyo

cok nadir herkes bilmez kp dedi bizede kv zamaninda sutu olmamis bunu yedirince kp sutu gelmis onunda
Sagol canim aklimizda olsun yinede benim oglumda cok sutum vardi 6.5 ayina kadar ek gidaya bile gecmedim tosun gibiydi ondan arayista olmadim ama her dogum ayni degil bunda bakarsın lazim olur ki insallah olmaz hicbirimize

Sagol canim aklimizda olsun yinede benim oglumda cok sutum vardi 6.5 ayina kadar ek gidaya bile gecmedim tosun gibiydi ondan arayista olmadim ama her dogum ayni degil bunda bakarsın lazim olur ki insallah olmaz hicbirimize
amin canim insallah benjmde ogluma cok sukur yetiyodu sutum hic mama yedirmedim bnde 6. Ayina kadar masallah bnm oglumda kiloluydu insallah kizimdada olur sutum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…