Olcuyorum 6 kere benim makinenin ucu 50 tanesi 65 lira eczanede babam seker hastasi gecen ona yazdirttim raporlu oldugu icin onunda 19 lirasini devlet karsiliyormus da yarin kendi dr ma gidecegim diyete uyarsam iyi gidiyor almayim olcmeyim diyecem cunku nst mis dr muayenesiymis iyice siklasacak o da ekstra masrafCnim sen evde sürekli olcuyormusun?şeker uçları pahalı biraz
Dogumdan once yapma uc cikarmayi canim uyarma gogusunu eger dogumdan sonra lazim olursa iki dk pompalarsin siringayla cikar ucu hemen bebgine kaptirirsin ama gerek kalmaz bence benimde yoktu oglumda kahverengi yeriyle birlikte kaptirirsan aliyolar hemenhiç anlamadım canım neden dedi. Zaten kolostrum gelıyor bır suredır ozaman hepten gelebılır dediğin gb ve meme ucu uyarıldıkça rahım kasılır buyüzden son aylarda uyarılmamalı dıye bılıyorumm. muallakta kaldım. Kıme sorsam gerek yok dıyor. zaten onemlı olan bebegın o halkayı kavramasıymıs ucum da normal yapmam sanırım:/
cnim bizde hem dahiliye hem kadın doğum kan tahlilleri vs baya masraflı oluyir.benim şeker ucu 40tl haftası dolmadan bitiyor.bundan böyle daha az olcucegim.Olcuyorum 6 kere benim makinenin ucu 50 tanesi 65 lira eczanede babam seker hastasi gecen ona yazdirttim raporlu oldugu icin onunda 19 lirasini devlet karsiliyormus da yarin kendi dr ma gidecegim diyete uyarsam iyi gidiyor almayim olcmeyim diyecem cunku nst mis dr muayenesiymis iyice siklasacak o da ekstra masraf
Benim de tam 3 yaşında. Gündüz uykusu bizde de teklemeye başladı. Bu sefer 17:00den sonra çok köti oluyor. 1 saatte uyusa yetiyor aslındaBenim büyük de 3 yaş sendromunda herşeye ağlıyor istediği olmazsa artık büyük ağlar küçük ağlar ben de aralarında ağlarbenim butuk onceden 9 -9 bucukta uyurdu gündüz de uyurdu 1 saat bile olsa şimdi gündüz uykusu da yok gece d 11-12 Öyle uyuyor o zamana kadar ben pert tabi
Benim aldığım kasiginböyle bi kabı vardı iyi bari :dIlac icin kasik almisti sanirim ona kap diyo . Damlatmali oluyor ya.Papatyamaviss
Mail ile atıyorsun ilk canım sonra uygunsa evet yapılıyor ben 2 ay önce sordum bu ay yaptırcam simdiPapatyamaviss canım sen mi sormuştun hacı şerife kendi tasarımını yapıyolar mı etiketlere diye
oy maşallah nasıl güzel olmuş. Canım pijamayı arttırabilirsin normal Doğumda kanama çok olabiliyor, üst baş yatakkalmıyor, ben en az 3 tane götürecem inş. Birde hırma ve zemzem al bence yanına
beeeeeençok memnun kaldım. Valla herşeyi denedim, hangisinden fayda gördüm bilmiyorum ama şükür sütüm hep vardı
canım aynı şeyleri yaşamışız galiba :) oğlunun bebekliğinde en büyük derdin neydi deseler uykusuzluk derim galiba. Bi gece saymıştım tam 17 kere uyanmıştı, 17 kere kalkıp alıp emzirip, yerine yatırmak için de 17 kere kalkmıştım :) resmen yalancı meme gibi kullandı beni. Şuan en büyük hayalim emzik emen ve uyuyan bir bebek :)
yok kııız, ilk sene hiiiiç tahmin edilmiyor biliyor musun. Annem 2 yaş bi takım almıştı , bende gülmüştüm bu ne diye :) 6-7 aylıkken giydirdik biliyomusun. Gelişimi çok farklı oluyor, kimi çocuk 500 gr alır ayda, kimisi 2 kg. Sonra o yepyeni kıyafetler elinde patlıyor insanın.. 2 yaşından sonra artık büyüme hızı netleşiyor, anca Ozaman alınıyor
Ekran resmini aldım canım işime yarayacak ellerine sağlık
Ah canım güzelce kullanın inşallah bunları çok gugüzhazirlamissin
Allah baska dert vermesin saglikli olsunlar da tek ben yorulayimAllah yardımcın olsun.
Özellikle 3 yaş zor benim de oğlum var 3 yaşında.
İğneler de zordur.
Allahım kolaylığını versin sana inşaallah.
Firsatin varsa gitmeye tahlillerini saglik ocaginda yaptirabilirsincnim bizde hem dahiliye hem kadın doğum kan tahlilleri vs baya masraflı oluyir.benim şeker ucu 40tl haftası dolmadan bitiyor.bundan böyle daha az olcucegim.
amin canim insallahGüle güle kullansın kuzucun canım
Kirmizi helva ne oluyorJane Austen bebisin nasil oldu canim insallah sutun cogalir benim hic sutum yoktu kiŕmizi helva yedim sutum doldu tasti masallah sende bir dene iatersen sut kanallarini aciyor sutu cogaltiyo
boyle ici fistikli tadi guzel ama rengi kipkirmizi su hazirda satilan helvalara benzer ama yumusak bu her zaman bulunmaz nadir ve sadece kis aylarinda bulunurKirmizi helva ne oluyor
Hic gormedim de duymadim da bi bakiyim nette merak ettimboyle ici fistikli tadi guzel ama rengi kipkirmizi su hazirda satilan helvalara benzer ama yumusak bu her zaman bulunmaz nadir ve sadece kis aylarinda bulunur
hepsiburadada bile varmis canim.bundan bunu pekmez serbeti ile iciyordum tek sutum olsun diye bunu yedim sutum geldi masallah akiyordu oyleki faydasini gordumKirmizi helva ne oluyor
cok nadir herkes bilmez kp dedi bizede kv zamaninda sutu olmamis bunu yedirince kp sutu gelmis onundaHic gormedim de duymadim da bi bakiyim nette merak ettim
Sagol canim aklimizda olsun yinede benim oglumda cok sutum vardi 6.5 ayina kadar ek gidaya bile gecmedim tosun gibiydi ondan arayista olmadim ama her dogum ayni degil bunda bakarsın lazim olur ki insallah olmaz hicbirimizecok nadir herkes bilmez kp dedi bizede kv zamaninda sutu olmamis bunu yedirince kp sutu gelmis onunda
Aynen ya 5te uyuyor uyumazsa da mız mız şimdi de uyumamak için direniyorBenim de tam 3 yaşında. Gündüz uykusu bizde de teklemeye başladı. Bu sefer 17:00den sonra çok köti oluyor. 1 saatte uyusa yetiyor aslında
amin canim insallah benjmde ogluma cok sukur yetiyodu sutum hic mama yedirmedim bnde 6. Ayina kadar masallah bnm oglumda kiloluydu insallah kizimdada olur sutumSagol canim aklimizda olsun yinede benim oglumda cok sutum vardi 6.5 ayina kadar ek gidaya bile gecmedim tosun gibiydi ondan arayista olmadim ama her dogum ayni degil bunda bakarsın lazim olur ki insallah olmaz hicbirimize
Mail ile atıyorsun ilk canım sonra uygunsa evet yapılıyor ben 2 ay önce sordum bu ay yaptırcam simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?