2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Tesekkur Ederım canım sabah gevsek gevek srıp dondurucya attım nasıpse bıdahakıne ddıgın gıı yaparım ❣

Ya neden uyuma sorunu yaşıyorum anlamıyorum günde 10-12 saat uyuyan ben 3-4 saat zor uyuyorum o da sabaha yakın ancak, eşim uyuyor ben sıkıntıdan patlıyorum sabah olmak bilmiyor

Nazara mi geldin ne oldu agridan mi uyuyamiyorsun yoksa odaklanamiyor musun uykuya
Uykuya geçemiyorum, geçsem de sağa sola dönerken zorlanmaktan uyanıyorum, işin garibi 3-4 saatlik uykuyla durup gun boyu da uykusuz gibi durmuyorum gayet enerjik hissediyorum kendimi :)) bu kız beni değiştiriyor sanırım :))

Bizimde beyaz komple o yüzden yaptı o bizde kuzum çok cici oldu boş duvarda pek bisey belli olmuyo ama gelince oda renk katacak en azından :)
Tamm kuzum gelince bi foto paylasirsin dusunenlerede fikir olur hayirli olsun saglikli gunlerde kullanin elinize emeginize saglik

Diyorlar ya dogum yaklaştıkça vücut uykusuzluga alistirma yapiyor gunduz seni etkilemiyorsa iyi birsey aslinda gerci etkilesede uyursun ayak bagin yok senin canin sıkılıyor o sorun :)

Merhaba annişler, vakit daralıyor.. daraldıkça da heyecanım ve gerginliğim artıyor bayadır takip edemiyorum buraları, izne ayrıldım sonrasında kalan eksikler hazırlıklar vs.. bu aralar bende saçma bir şekilde horlama sorunu başladı.. eşim sürekli horlamaya başladın diyordu inanmıyordum taaa ki sesimi kaydedip dinletinceye kadar.. kendimden korktum resmen aynı sorunu yaşayan var mı acaba?

Kizlar ya pazartesindeki randevumda, ebenin tavsiyesi uzerine grip asisi oldum, bebek dogunca hasta olup onada bulastirmayayim diye ama bu asidan sonra hasta oldum. Var mi aranizda bu asiyi yaptiran?

Ya neden uyuma sorunu yaşıyorum anlamıyorum günde 10-12 saat uyuyan ben 3-4 saat zor uyuyorum o da sabaha yakın ancak, eşim uyuyor ben sıkıntıdan patlıyorum sabah olmak bilmiyor
Kuzum pskolojik yapıyorsun kesinlikle çünkü bu böyle bisey bense tansiyonum bi kere çıktı devamlı tansiyonum cikiyo diye diye 2 3 gün tansiyonum çıktı resmen doktora gidince yüzüme şu çarpmış gibi oldum kendi panigimden başka bişey değilmiş sende bunu atlatmaya çalış bence rahatla sıcak süt iç yatarken
Banada eşim bu aralar aynı şeyden bahsetti devamlı değil ama arada görmüyorsun diyor normal artık bunlar ama koca bi gobusumuz var bebisimiz var

Yok ya psikolojik değil aksine uyumak için yırtınıyorum eşim uyurken sıkıntıdan patlıyorum, 5 e kadar 1 saat falan uyudum, sonra gene otur bekle ki sabah olsun 7 de eşimi gönderdim hala bekliyorum uykum gelsin diye

Dün akşam saatte bir biçok kere kasılma yaşadım 12 de yattım ve her saat başı gözlerimi açtım zar zor uykuya daldım ikiden beri deli gibi kasılıyorum ve bel ağrım var yatış pozisyonuna bağlamaya çalışıyorum onu.Göğüs uçlarım o kadar hassas ki dokunamıyorum onun alakasını bilmiyorum ama bu sefer sanki farklı kasılma yaşıyorum eşime bir şey söylemedim hastaneye gitmek istemiyorum şu an çok şiddetlenir s gideceğim şu aradaki farkı Keşke anlasam ama bu sefer bel ağrısı da eşlik ediyor Kasıklarımda hafif sızı var

Canım sakinliğini korumaya çalış buradan öğrendiğiniz kadarıyla Doğum öyle hemen gerçekleşmiyormuş ve Doğum sancısını mutlaka anlarsınız diyorlar ya o yüzden biraz zaman geçir duşa girsen belki biraz gevşersin rahatlamana yardımcı olur sonrasında da biraz uyursun baktın hala geçmiyorsa öğlen gibi gidersin doktora

sağol canım daha dün dinledim ben de dogum eylemı 7,8saatmıs enfazla öncesı de eylemın baslamasnı saglayan evreymıs. baktım kı sıddetlenıyor ozman gıderım benhepkasılıyorum ılac ıcmeyınce bıraktıgımdanberı ama bukadar sık,a dönmemişti ve bel kasık agrım da var şuan 2haftaoncekıne nazaran hepsı sıddetlenırse gıtmek ıstıyorum ben de

dinlemenizi tavsiye ederim kızlar❤ dr anlatıyor görüntüye Aldanmayın

günaydııııın
çoklu alıntılama işini beceremedim. merak edip soran arkadaşlara çoook teşekkür ederim.
dr gittim şükür bir sorunumuz yok bebiş gayet sağlıklı. 2kg geçmiş ve doğum pozisyonunu almış.

cuma iznim başlıyor yavaş yavaş annemden evimize taşınıyoruz. dün dr için işten izin alınca eşyaların çoğunu götürüp yerleştirdim onun için buraya uğrayamadım.

Geçen gün bana da aynısı oldu ama cok stresli bi gündü esim hastaneye yatmisti. Yorulmustum cok. Dedim kesin doğuruyorum kasik agrim bel agrim kuyruk sokumuma vuran ağrı hepsi mevcuttu o aksam dinlendim ful yattim. Ertesi güne azaldi. Bugun daha da az cok sukur. Yoruldun mu sen de? Artık yavaş yavaş düzensiz kasılmalar olabilir

Yok canım yorma pekyok dinleniyorum bir süredir kasılmaları önlemek için ilaç içiyordum Doktor artık hafta mdan dolayı bıraktı ve heren olabilir dedi ben bu kasılmaları normale göre ekstra yaşıyorum şimdiki de yalancı mı ayırt edeblrsem gıdecegm hc gezmse yuıe gdecegm bekleyp bısure çünkü doktor yine 10 dakikaya bir düşerse hiç beklemiyorsun demişti Aslında beklememem lazım ama Hastaneye yakın diye bekliyorum işte

Kontrolumuz iyi geçti sukur baş geliş pozisyonda şu an kilomuz 1926 ,42 cm olmuş minigim dr un ultrasonu bozulmuş renklide görecektim ne güzel yüzünü de gösterdi bugün ama diğer dr un da renkli ultrasonu yoktu nasip artik:)) nst ye girdim her sey yolunda .Kan ve idrar tahlili verdim onlar da iyi çıkar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…