- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
Evet canım adet olcakmsm ve sökulucekmısım gb. en cok da bel agrısıı doğum evresine mi yaklaşıyor bakalım anlarz artık bekledıkce heralde bedenim yine beni kandırıyor olablrGunaydin kızlar
@Kartanesii8892 adet agrisi gibiymis sanci oyle mi seninde dinlen canim biraz bosladin kendini yordun da ondan da olabilir
Senin dogum vaktin geldiDün akşam saatte bir biçok kere kasılma yaşadım 12 de yattım ve her saat başı gözlerimi açtım zar zor uykuya daldım ikiden beri deli gibi kasılıyorum ve bel ağrım var yatış pozisyonuna bağlamaya çalışıyorum onu.Göğüs uçlarım o kadar hassas ki dokunamıyorum onun alakasını bilmiyorum ama bu sefer sanki farklı kasılma yaşıyorum eşime bir şey söylemedim hastaneye gitmek istemiyorum şu an çok şiddetlenir s gideceğim şu aradaki farkı Keşke anlasam ama bu sefer bel ağrısı da eşlik ediyor Kasıklarımda hafif sızı var
2hafta önce deaynı tempoydu canım sinir oldugum sey bu. yıne sık 8den berı gece 2den berıbasladı her uyandıgımda yasıyordum ve sırt agrım da var gıttıkce yayılıyor tum vucuduma delırcem tövbe tövbe aSenin dogum vaktin geldi
Canim aradaki farki sanirim anlayamayiz..tabi suyun ya da nisanin gelmesi haric..ben ancak o zaman dogururum derim..
Bide bu kasilmalar duzgun ayni tempoda oluyomus.okumussundur muhakkak..ona gore bak bakalim..
Ağrı kalçadan mı vuruyor dakika tut bide . Benim sancim tuttuğunda yatıyor ve oturuyor vaziyette duramazdım ayağa kaldırırdı yani şiddetli ve sık olmaya başladıysa doktora git. Ama mutlaka dakika tut belli düzende olur doğum sancısıEvet canım adet olcakmsm ve sökulucekmısım gb. en cok da bel agrısıı doğum evresine mi yaklaşıyor bakalım anlarz artık bekledıkce heralde bedenim yine beni kandırıyor olablr
Artik dogsada bisey olmaz.. Allahin izniyle :)2hafta önce deaynı tempoydu canım sinir oldugum sey bu. yıne sık 8den berı gece 2den berıbasladı her uyandıgımda yasıyordum ve sırt agrım da var gıttıkce yayılıyor tum vucuduma delırcem tövbe tövbe a
Gece sırt ağrım başladı canım sabaha karşı da Her uyandığımda Belimde ve Kasıklarımda hissettim tam bel kemiğim ile kalçamın birleştiği yer ıdrar enfeksıyonu da yok dun bakldı testlere Dolanıyorum iki saattir Kahvaltı da yapmadım geçmiyor 10,15dkda bır oluyor sıklasckmı bakalm İnşallah geçer bugün gelsn peek istemiyorumAğrı kalçadan mı vuruyor dakika tut bide . Benim sancim tuttuğunda yatıyor ve oturuyor vaziyette duramazdım ayağa kaldırırdı yani şiddetli ve sık olmaya başladıysa doktora git. Ama mutlaka dakika tut belli düzende olur doğum sancısı
Evet benim doktorum da öyle. Demek ki ben de yalancı kasılmalar sık oluyor Bir daha olursa gelmeyeceğim değil mi dedim Kızmıstı. oyuzden esıme de söylemıyrm gıdelım dıyecegı ıcın gecmesını beklıyorummArtik dogsada bisey olmaz.. Allahin izniyle :)
Eee orasi oyle..belki cok kez doguruyoruz diye gidicez hastaneye.bende hemen kosup gitme taraftari degilim ama... gecen bi iki bisey yasadim.ya dr gel dedi..gitmedim.bidaha olmadi.
Ama senin haftan ileri. Ve daha fazla belirti var. Takip gerektirebilir.
Canım bi dus al dinlen gecmezse git bence dogum sancisi baslamisEvet benim doktorum da öyle. Demek ki ben de yalancı kasılmalar sık oluyor Bir daha olursa gelmeyeceğim değil mi dedim Kızmıstı. oyuzden esıme de söylemıyrm gıdelım dıyecegı ıcın gecmesını beklıyorumm
mutlaka artık kasılmalar olacak ki dogum başlasın ama hastahaneye gitmemek ne kadar doğru kestiremiyorum ben çok hissetmiyorum sancı ama nst de cikiyo sancılarım ve haftada 2 gün diyorum dr bunun dışında da bi Sancı hissettiğinde bana gelmeden nst ye gir bebegin iyi halini öğren diyo sonuçta bebek strese giriyoEvet benim doktorum da öyle. Demek ki ben de yalancı kasılmalar sık oluyor Bir daha olursa gelmeyeceğim değil mi dedim Kızmıstı. oyuzden esıme de söylemıyrm gıdelım dıyecegı ıcın gecmesını beklıyorumm
korkutma benı kız duşu sabah sevmlıpanduf da soyledı ozman cokusuyorum ıcten gıremedm smdı deneyecegm. ama ıyıgelıyormus gecıyormus yalancıysa sanrm coguzaman sancıCanım bi dus al dinlen gecmezse git bence dogum sancisi baslamis
Yemek ye once bi aclik sekerin cok duser birde guzrl bir dus al gevse dinlenkorkutma benı kız duşu sabah sevmlıpanduf da soyledı ozman cokusuyorum ıcten gıremedm smdı deneyecegm. ama ıyıgelıyormus gecıyormus yalancıysa sanrm coguzaman sancı
Evet ama çok sıcak olmasın sonra uzan kontrol et bakalimkorkutma benı kız duşu sabah sevmlıpanduf da soyledı ozman cokusuyorum ıcten gıremedm smdı deneyecegm. ama ıyıgelıyormus gecıyormus yalancıysa sanrm coguzaman sancı
Tansiyon aletin varsa tansiyonuna bak cnaim ve suya yuklen wc cik atsin odeminiKızlarr yardım akşam ayaklarım çok şişmişti sabah bir kalktım ellerimi kıvıramıyorum çok acıyor ödem hakkında doktorlarınız ne dedi kızımda böyle bir şey olmamıştı =(
aynısını ben de yasadım bugun, dun hazır kofta yedim çok tuzluydu herhalde, parmaklarımı kıvıramıyorumKızlarr yardım akşam ayaklarım çok şişmişti sabah bir kalktım ellerimi kıvıramıyorum çok acıyor ödem hakkında doktorlarınız ne dedi kızımda böyle bir şey olmamıştı =(
Kan basıncı yükseldiği için burnumuz tıkanıyor horluyoruz canımMerhaba annişler, vakit daralıyor.. daraldıkça da heyecanım ve gerginliğim artıyorbayadır takip edemiyorum buraları, izne ayrıldım sonrasında kalan eksikler hazırlıklar vs.. bu aralar bende saçma bir şekilde horlama sorunu başladı.. eşim sürekli horlamaya başladın diyordu inanmıyordum taaa ki sesimi kaydedip dinletinceye kadar.. kendimden korktum resmen aynı sorunu yaşayan var mı acaba?
Tamam içeyim su aaa korktum çok acıyor ellerimTansiyon aletin varsa tansiyonuna bak cnaim ve suya yuklen wc cik atsin odemini
Ay ben diyet yaparken ödem atmak için akşam dan cevizi suya ıslatıp yerdim o aklıma geldi şimdiaynısını ben de yasadım bugun, dun hazır kofta yedim çok tuzluydu herhalde, parmaklarımı kıvıramıyorum
Yemek ye once bi aclik sekerin cok duser birde guzrl bir dus al gevse dinlen
Evet ama çok sıcak olmasın sonra uzan kontrol et bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?