2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kizlar ya pazartesindeki randevumda, ebenin tavsiyesi uzerine grip asisi oldum, bebek dogunca hasta olup onada bulastirmayayim diye ama bu asidan sonra hasta oldum. Var mi aranizda bu asiyi yaptiran?

Canım ben de Eylül ayında grip aşısı oldum. Aşı yapıldıktan 14-15 gün sonra vücudu korumaya başlayabiliyo ve o arada soğuk algınlığı veya nezle olabiliyor. Ateşin yoksa sorun yok. Bende de hafif nezle olmuştu aşıdan sonra ama kısa sürede geçti. Çok şükür bi daha da hastalanmadım. Normalde bütün kışı hasta geçiririm ben

Kızlarr yardım akşam ayaklarım çok şişmişti sabah bir kalktım ellerimi kıvıramıyorum çok acıyor ödem hakkında doktorlarınız ne dedi kızımda böyle bir şey olmamıştı =(

Benim de 3-5 gündür ellerim şiş yaa çok moralimi bozuyo yumruk yapamıyorum asla. Ayaklarım da çok ayakta durursam şişiyo (cok dediğim yarım saat falan). O cevizi ıslatma nasıl oluyor

Atarım atarım atmam mi oda gelsin halısına da öyle karar vericem tam net kestiremiyorum boşluk fln ne kadar kalır diye
Evet kuzum bizim bebek odasida birbucuk yildir boş perdesi fonu var halida var ama zamanla begendigim oldugunda perde fon hali alacagim bebege uygun şuanki fon çok guzel ama mobilyalar laci beyaz o mint yesili artik dogumdan sonra gezerken begendigimizi yaptiriz suan hem havalar cok soguk yagmur yagiyor hasta olmaya gerek yok zamanla alinabilecek şeyler

Benim de 3-5 gündür ellerim şiş yaa çok moralimi bozuyo yumruk yapamıyorum asla. Ayaklarım da çok ayakta durursam şişiyo (cok dediğim yarım saat falan). O cevizi ıslatma nasıl oluyor
Kuzum benimde oyle ozellikle sabah uyandigimda parmak acisiyla uyaniyorum kapanmiyorlar gun icerisinde yine biraz daha yumusuyorlar ama sabah iskence gibi oluyor

Kuzum dort gundur bende aglicak duruma geliyorum belim okadar cok agriyormi kemikler kiriliyor gibi saga yat sola yat fayda etmiyor eskiden esim
Omzuma masaj yapar rahatlardim artik fayda yok

Aynı sorun bende de başladı geceleri 2-3 saat uğraşmadan uyuyamıyorum kesinlikle. Ertesi gün işe bir iki saatlik uykuyla gidiyordum. Allahtan izne çıktım artık. İşin garibi tv izlerken dalıyorum eşim yatağa geçiriyor bir uyanıyorum 3-4 saat uyuyamıyorum sonra

Canım hamilelikte yapmadım ama bir cevizi bir su bardağına ıslattım akşamdan sabah cevizi yiyip suyu da içiyordum hemen uyanınca

Kuzum benimde oyle ozellikle sabah uyandigimda parmak acisiyla uyaniyorum kapanmiyorlar gun icerisinde yine biraz daha yumusuyorlar ama sabah iskence gibi oluyor

Aynen öyle canım ilk uyandığımda fena. Bol su içmeye çalışıyorum. Yapılabilecek başka bir şey var mı bilmiyorum. Sabah aile hekimliğine gittim gebe takibe. 2 haftada 3 kilo almışım ben şok

Aynen öyle canım ilk uyandığımda fena. Bol su içmeye çalışıyorum. Yapılabilecek başka bir şey var mı bilmiyorum. Sabah aile hekimliğine gittim gebe takibe. 2 haftada 3 kilo almışım ben şok
Tansiyon takibin yapılıyor mu? Yakınlarda idrar tahlilin yapıldı mı canım

Idrar enfeksiyonum hala geçmemiş günde 3 litre su içiyorum çamaşırımı değiştiriyorum ama aynı hala.2.defa antibiyotik verdi dr inşallah iyi gelir. Akıntım oluyordu kokusuz beyazdı ona da fitil verdi.
Bir de baş aşağı pozisyonda şu an bu kesin normal doğum mu ki Dr a sordum tekrar dönme ihtimali olur mu diye de cok nadir dedi

Kızlar merhaba, 21 gün sonra dr kontrolumuz vardi. (Benim gibi biri icin cok uzun bir sure :) bizim oglan iyiymis cok sukur 2139 gram, 46 cm olmus. Karin cevresi biraz kucuk , sorun teskil edecek bisi degil kilolu bir bebek olmayacak sadece takilacak bir sey yok dedi. Ama ben tabi cikar cikmaz muz kasar hep yiyorum aslinds diye soylenmeye baslayinca esim kizdi normal dedi kadin olumlu cumleyi alsana diye risk gorunmuyor diye igneyi biraktirdi, progestani da 9 gün sonra birakacakmisim. Insallah biraktim diye 9 gün sonra gelmeye kalkmaz bizim ki

Canım hamilelikte yapmadım ama bir cevizi bir su bardağına ıslattım akşamdan sabah cevizi yiyip suyu da içiyordum hemen uyanınca

Ceviz zaten yiyoruz bir şey olmaz herhalde. Bi deneyeyim onu ya sağol canım

Tansiyon takibin yapılıyor mu? Yakınlarda idrar tahlilin yapıldı mı canım

Tansiyonum hep 11-6 çıkıyo sorun yok. Ben de ellerim şişince bi şüphelendim bakıyorum her gün. Genelde 11-6 veya 12-6 çıkıyo. Bugün de idrar tahlili verdim sonucu bekliyorum. İdrarı acaba kültür mü yaptırmak lazım? Aile hekimliğinde normal yapıldı

Duş alıp bide öyle bak gerçek sancisiysa artar diyorlar

Benim fonlar lila halıyı da netten alcam o yüzden dışarılık bi isim yok şükür ki :)

Mide yanmam çok kötü olmaya başladı kızlar napcam ben ya dayanamıyorum ilaçta fayda etmiyor

IdrrR sonucunda gerek görülürse kültür istenir zaten cnm

Kızlar gaviscon kullanan vardı aramızda hangi çeşidini kullanıyordunuz eczaneden aldırcam. Rennie kullanıyordum artık hiç bi işe yaramıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…