Kizlar ya pazartesindeki randevumda, ebenin tavsiyesi uzerine grip asisi oldum, bebek dogunca hasta olup onada bulastirmayayim diye ama bu asidan sonra hasta oldum. Var mi aranizda bu asiyi yaptiran?
Kızlarr yardım akşam ayaklarım çok şişmişti sabah bir kalktım ellerimi kıvıramıyorum çok acıyor ödem hakkında doktorlarınız ne dedi kızımda böyle bir şey olmamıştı =(
Evet kuzum bizim bebek odasida birbucuk yildir boş perdesi fonu var halida var ama zamanla begendigim oldugunda perde fon hali alacagim bebege uygun şuanki fon çok guzel ama mobilyalar laci beyaz o mint yesili artik dogumdan sonra gezerken begendigimizi yaptiriz suan hem havalar cok soguk yagmur yagiyor hasta olmaya gerek yok zamanla alinabilecek şeylerAtarım atarım atmam mi oda gelsin halısına da öyle karar vericem tam net kestiremiyorum boşluk fln ne kadar kalır diye
Kuzum benimde oyle ozellikle sabah uyandigimda parmak acisiyla uyaniyorum kapanmiyorlar gun icerisinde yine biraz daha yumusuyorlar ama sabah iskence gibi oluyorBenim de 3-5 gündür ellerim şiş yaa çok moralimi bozuyoyumruk yapamıyorum asla. Ayaklarım da çok ayakta durursam şişiyo (cok dediğim yarım saat falan). O cevizi ıslatma nasıl oluyor
Kuzum dort gundur bende aglicak duruma geliyorum belim okadar cok agriyormi kemikler kiriliyor gibi saga yat sola yat fayda etmiyor eskiden esimGece sırt ağrım başladı canım sabaha karşı da Her uyandığımda Belimde ve Kasıklarımda hissettim tam bel kemiğim ile kalçamın birleştiği yer ıdrar enfeksıyonu da yok dun bakldı testlere Dolanıyorum iki saattir Kahvaltı da yapmadım geçmiyor 10,15dkda bır oluyor sıklasckmı bakalm İnşallah geçer bugün gelsn peek istemiyorum
Bu ne canım?Sole bisey :)) valla hic aklima gelmezdi ne bilim.
Aynı sorun bende de başladı geceleri 2-3 saat uğraşmadan uyuyamıyorum kesinlikle. Ertesi gün işe bir iki saatlik uykuyla gidiyordum. Allahtan izne çıktım artık. İşin garibi tv izlerken dalıyorum eşim yatağa geçiriyor bir uyanıyorum 3-4 saat uyuyamıyorum sonraYok ya psikolojik değil aksine uyumak için yırtınıyorum eşim uyurken sıkıntıdan patlıyorum, 5 e kadar 1 saat falan uyudum, sonra gene otur bekle ki sabah olsun 7 de eşimi gönderdim hala bekliyorum uykum gelsin diye
Ilac kasigi kutusuymusBu ne canım?
Canım hamilelikte yapmadım ama bir cevizi bir su bardağına ıslattım akşamdan sabah cevizi yiyip suyu da içiyordum hemen uyanıncaBenim de 3-5 gündür ellerim şiş yaa çok moralimi bozuyoyumruk yapamıyorum asla. Ayaklarım da çok ayakta durursam şişiyo (cok dediğim yarım saat falan). O cevizi ıslatma nasıl oluyor
Kuzum benimde oyle ozellikle sabah uyandigimda parmak acisiyla uyaniyorum kapanmiyorlar gun icerisinde yine biraz daha yumusuyorlar ama sabah iskence gibi oluyor
Tansiyon takibin yapılıyor mu? Yakınlarda idrar tahlilin yapıldı mı canımAynen öyle canım ilk uyandığımda fena. Bol su içmeye çalışıyorum. Yapılabilecek başka bir şey var mı bilmiyorum. Sabah aile hekimliğine gittim gebe takibe. 2 haftada 3 kilo almışım ben şok
Canım hamilelikte yapmadım ama bir cevizi bir su bardağına ıslattım akşamdan sabah cevizi yiyip suyu da içiyordum hemen uyanınca
Tansiyon takibin yapılıyor mu? Yakınlarda idrar tahlilin yapıldı mı canım
Duş alıp bide öyle bak gerçek sancisiysa artar diyorlarDün akşam saatte bir biçok kere kasılma yaşadım 12 de yattım ve her saat başı gözlerimi açtım zar zor uykuya daldım ikiden beri deli gibi kasılıyorum ve bel ağrım var yatış pozisyonuna bağlamaya çalışıyorum onu.Göğüs uçlarım o kadar hassas ki dokunamıyorum onun alakasını bilmiyorum ama bu sefer sanki farklı kasılma yaşıyorum eşime bir şey söylemedim hastaneye gitmek istemiyorum şu an çok şiddetlenir s gideceğim şu aradaki farkı Keşke anlasam ama bu sefer bel ağrısı da eşlik ediyor Kasıklarımda hafif sızı var
Benim fonlar lilaEvet kuzum bizim bebek odasida birbucuk yildir boş perdesi fonu var halida var ama zamanla begendigim oldugunda perde fon hali alacagim bebege uygun şuanki fon çok guzel ama mobilyalar laci beyaz o mint yesili artik dogumdan sonra gezerken begendigimizi yaptiriz suan hem havalar cok soguk yagmur yagiyor hasta olmaya gerek yok zamanla alinabilecek şeyler
IdrrR sonucunda gerek görülürse kültür istenir zaten cnmTansiyonum hep 11-6 çıkıyo sorun yok. Ben de ellerim şişince bi şüphelendim bakıyorum her gün. Genelde 11-6 veya 12-6 çıkıyo. Bugün de idrar tahlili verdim sonucu bekliyorum. İdrarı acaba kültür mü yaptırmak lazım? Aile hekimliğinde normal yapıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?