2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Iyi canım hadi bugün de doğurmadın bebek hareketlendi azaldıysa geçici olabilir sen dinlen vakitlice gelir kuzular insallah

Kızlarr yardım akşam ayaklarım çok şişmişti sabah bir kalktım ellerimi kıvıramıyorum çok acıyor ödem hakkında doktorlarınız ne dedi kızımda böyle bir şey olmamıştı =(
Benim de sağ ayağımda var ödem ağrısı. Üstüne bastığımda ağrıyor

Archpa canım yemegı nasıl yıyorsun cok yıyosanda olur o yanma lokmaları azaltıp cok cıgnıyormusun? Aksamda yemegı erkenden yıyıp ustune baska bısey yememelısun ama soda cok ıyı gelıyor :)

Aynen öyle canım ilk uyandığımda fena. Bol su içmeye çalışıyorum. Yapılabilecek başka bir şey var mı bilmiyorum. Sabah aile hekimliğine gittim gebe takibe. 2 haftada 3 kilo almışım ben şok
benim de öyle oldu ya 2 haftada 3 kilo aldım içinde bulunduğumuz haftalardan mı kaynaklı acaba

Benim fonlar lila halıyı da netten alcam o yüzden dışarılık bi isim yok şükür ki :)
senso_concept bak mutlaka ben burya tasarlattım hem de aşırı uygun cuma kargolayacklar ıstedıgın seklde yapıolar tasarımlar yapıp sana yolluolar ınstdan ıncele bı canm alıcagn zman vıdeoları da var

Archpa canım yemegı nasıl yıyorsun cok yıyosanda olur o yanma lokmaları azaltıp cok cıgnıyormusun? Aksamda yemegı erkenden yıyıp ustune baska bısey yememelısun ama soda cok ıyı gelıyor :)
Yok canım yemekle falan ilgili değil maalesef. Her şeyi denedim ama her türlü mide yanmam var. Napacağım bilmiyorum

Yok canım yemekle falan ilgili değil maalesef. Her şeyi denedim ama her türlü mide yanmam var. Napacağım bilmiyorum

Gaviscon da mı iyi gelmiyor.Acı ,ekşi,hamur işi etkiliyormuş. bebek pozisyonu başı yukarda iken cok oluyormus bu durum bugün hastanede bir gebe baya rahatsızdı bu yüzden

Aynen öyle canım ilk uyandığımda fena. Bol su içmeye çalışıyorum. Yapılabilecek başka bir şey var mı bilmiyorum. Sabah aile hekimliğine gittim gebe takibe. 2 haftada 3 kilo almışım ben şok
Yarasin canim kili iyidir boşver

Kizlar kendi dr ma gittim seker yuklememde abarti yukseklik yokmus olcumlerimde iyi cikiyomus yine diyetine dikkat et olcmene gerrk yok artık dedi her ogun delik desik olmaktan bikmistim kurtuldum kizimda iyiymis nst sokmadi isime geldi aslinda ona para vermedim simdilik 35 haftada cagirdi o zmn nst girip gelirsin dedi

aman maşallah çok sevindim senin adına

Nst ye girdim bugün ayrı bir ücret vermedim muayene ücreti normalde 75 sendika indiriminden 65 veriyoruz.Tahlillerde de ayrı ücret alınmıyor

Cocugun baskısı demekkı Allah sıfa cersın canım ❣
Sanırım öyle canım çok sagol
Gaviscon da mı iyi gelmiyor.Acı ,ekşi,hamur işi etkiliyormuş. bebek pozisyonu başı yukarda iken cok oluyormus bu durum bugün hastanede bir gebe baya rahatsızdı bu yüzden
Gaviscon içmedim hiç ama eşim az önce almaya gitti ve eczacı bunların hepsi kimyasal kesinlikle önermiyorum içmesin demiş. Eşimde almamış bunu duyduktan sonra asla almaz zaten. Ne yersem yiyim oluyor. Her şeyi denedim. Hamuru yumurtayı sütü çikolatayı domatesi naneyi 1 aydır deneme yanılma yaptım ama anladım ki ne yersem yiyim oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…