Iyi canım hadi bugün de doğurmadınyokyok aç girmedim su doldurdum bekledım bısure vucudum da dınlendı sanki sanırım 30dkda bır fln oluyor ortalama şimdi bebegım de baya hareketlo ama bel agrım devam bıraz dha hafıfledım sagolun kızlar heralde aksi olsa şiddetlenırdı daha da. Birdaha ben dogurdum dıye yazacam tutcm kendmı burya yazmamak ıcın
Benim de sağ ayağımda var ödem ağrısı. Üstüne bastığımda ağrıyorKızlarr yardım akşam ayaklarım çok şişmişti sabah bir kalktım ellerimi kıvıramıyorum çok acıyor ödem hakkında doktorlarınız ne dedi kızımda böyle bir şey olmamıştı =(
Bende sabahtan beri ceviz su ceviz su diye devam ediyorumCeviz zaten yiyoruz bir şey olmaz herhalde. Bi deneyeyim onu ya sağol canım
Ay napcaz çok acıyor yaBenim de sağ ayağımda var ödem ağrısı. Üstüne bastığımda ağrıyor
benim de öyle oldu ya 2 haftada 3 kilo aldımAynen öyle canım ilk uyandığımda fena. Bol su içmeye çalışıyorum. Yapılabilecek başka bir şey var mı bilmiyorum. Sabah aile hekimliğine gittim gebe takibe. 2 haftada 3 kilo almışım ben şok
senso_concept bak mutlaka ben burya tasarlattım hem de aşırı uygun cuma kargolayacklar ıstedıgın seklde yapıolar tasarımlar yapıp sana yolluolar ınstdan ıncele bı canm alıcagn zman vıdeoları da varBenim fonlar lilahalıyı da netten alcam o yüzden dışarılık bi isim yok şükür ki :)
Canım ben masaj yaptırdım eşime ama yok yani uyuyup uyandıktan sonra daha cok ağrı oluyorAy napcaz çok acıyor ya
Yok canım yemekle falan ilgili değil maalesef. Her şeyi denedim ama her türlü mide yanmam var. Napacağım bilmiyorumArchpa canım yemegı nasıl yıyorsun cok yıyosanda olur o yanma lokmaları azaltıp cok cıgnıyormusun? Aksamda yemegı erkenden yıyıp ustune baska bısey yememelısun ama soda cok ıyı gelıyor :)
Sen nasıl oldunnsenso_concept bak mutlaka ben burya tasarlattım hem de aşırı uygun cuma kargolayacklar ıstedıgın seklde yapıolar tasarımlar yapıp sana yolluolar ınstdan ıncele bı canm alıcagn zman vıdeoları da var
daha ıyıym csıklıgı azaldı ama kasılyrm yıne de epey. dınlenıyorumSen nasıl oldunn
Cocugun baskısı demekkı Allah sıfa cersın canım ❣Yok canım yemekle falan ilgili değil maalesef. Her şeyi denedim ama her türlü mide yanmam var. Napacağım bilmiyorum
Baktım sayfaya bu arada incelicem en kısa zamanda fiyatlar uygun :) teşekkür ederim sende dinlen bol boldaha ıyıym csıklıgı azaldı ama kasılyrm yıne de epey. dınlenıyorum
Yok canım yemekle falan ilgili değil maalesef. Her şeyi denedim ama her türlü mide yanmam var. Napacağım bilmiyorum
seninki daha guzelMis oglusun artik az kaldi doguma ikincisine hazirlikBenim fonlar lilahalıyı da netten alcam o yüzden dışarılık bi isim yok şükür ki :)
YarasinAynen öyle canım ilk uyandığımda fena. Bol su içmeye çalışıyorum. Yapılabilecek başka bir şey var mı bilmiyorum. Sabah aile hekimliğine gittim gebe takibe. 2 haftada 3 kilo almışım ben şok
aman maşallah çok sevindim senin adınaKizlar kendi dr ma gittim seker yuklememde abarti yukseklik yokmus olcumlerimde iyi cikiyomus yine diyetine dikkat et olcmene gerrk yok artık dedi her ogun delik desik olmaktan bikmistim kurtuldum kizimda iyiymis nst sokmadi isime geldi aslinda ona para vermedim simdilik 35 haftada cagirdi o zmn nst girip gelirsin dedi
Kizlar kendi dr ma gittim seker yuklememde abarti yukseklik yokmus olcumlerimde iyi cikiyomus yine diyetine dikkat et olcmene gerrk yok artık dedi her ogun delik desik olmaktan bikmistim kurtuldum kizimda iyiymis nst sokmadi isime geldi aslinda ona para vermedim simdilik 35 haftada cagirdi o zmn nst girip gelirsin dedi
Sanırım öyle canım çok sagolCocugun baskısı demekkı Allah sıfa cersın canım ❣
Gaviscon içmedim hiç ama eşim az önce almaya gitti ve eczacı bunların hepsi kimyasal kesinlikle önermiyorum içmesin demiş. Eşimde almamış bunu duyduktan sonra asla almaz zaten. Ne yersem yiyim oluyor. Her şeyi denedim. Hamuru yumurtayı sütü çikolatayı domatesi naneyi 1 aydır deneme yanılma yaptım ama anladım ki ne yersem yiyim oluyorGaviscon da mı iyi gelmiyor.Acı ,ekşi,hamur işi etkiliyormuş. bebek pozisyonu başı yukarda iken cok oluyormus bu durum bugün hastanede bir gebe baya rahatsızdı bu yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?