Valla isin acikcasi bu gebeligimde hic nst girmedim ama oglumda ayni hastanede hem.muayene hem de nst ayri veriyordum simdiki sistem senin dedigin gibimidir eski oldugu gibi midir bilmiyorum 2 hafta sonra görürümNst ye girdim bugün ayrı bir ücret vermedim muayene ücreti normalde 75 sendika indiriminden 65 veriyoruz.Tahlillerde de ayrı ücret alınmıyor
Senin gebeliginin bi cilvesi bu demekki hele ki bebek buyudukce mide iyice sıkıştı yakıyor mide koruyucu falan aliyor musun verdi mi dr unSanırım öyle canım çok sagol
Gaviscon içmedim hiç ama eşim az önce almaya gitti ve eczacı bunların hepsi kimyasal kesinlikle önermiyorum içmesin demiş. Eşimde almamış bunu duyduktan sonra asla almaz zaten. Ne yersem yiyim oluyor. Her şeyi denedim. Hamuru yumurtayı sütü çikolatayı domatesi naneyi 1 aydır deneme yanılma yaptım ama anladım ki ne yersem yiyim oluyor
Rennie içiyorum bende ama beni çok rahatlatıyor içer içmez geçiyor Dr um günde 4 5 kere içebilirsin demişti senin daha hassas demekki cnm midenSanırım öyle canım çok sagol
Gaviscon içmedim hiç ama eşim az önce almaya gitti ve eczacı bunların hepsi kimyasal kesinlikle önermiyorum içmesin demiş. Eşimde almamış bunu duyduktan sonra asla almaz zaten. Ne yersem yiyim oluyor. Her şeyi denedim. Hamuru yumurtayı sütü çikolatayı domatesi naneyi 1 aydır deneme yanılma yaptım ama anladım ki ne yersem yiyim oluyor
incele cnm ındirım de yaptı bayan baya ılımlı bırı ben ılk aldıgım ölcuden snra 20cm dha uzun olsa dedım m2sını. sagolsun 20cm ıcın sızı mı kırcam deyıp fıyatı yükseltmedıBaktım sayfaya bu arada incelicem en kısa zamanda fiyatlar uygun :) teşekkür ederim sende dinlen bol bol
Valla isin acikcasi bu gebeligimde hic nst girmedim ama oglumda ayni hastanede hem.muayene hem de nst ayri veriyordum simdiki sistem senin dedigin gibimidir eski oldugu gibi midir bilmiyorum 2 hafta sonra görürüm
Sanırım öyle canım çok sagol
Evet canım ben de yarın nst ye gireceğim ve ücretli, 105 lira muayene ücretim sanırım 25 lira da nst ücreti diye duymuştum oradaHım anladim hastaneye gore değişiyor da olabilir ücret verenler de vardi okumustum
Evet canım ben de yarın nst ye gireceğim ve ücretli, 105 lira muayene ücretim sanırım 25 lira da nst ücreti diye duymuştum orada
35 tl miş sordum şimdi :))
Ya hastanede de doktordan doktora muaneye ücretleri değişiyor önceki doktorum 75 liraydı, 23. Haftadan sonra değiştirdim doktorumu bu çok daha ilgili ama atıyorum iki randevu arası 20 dk diyelim bu doktor neredeyse bir hastaya 40 dk bakıyor çok ilgileniyor her gittiğimde el ayak parmaklarını sayıyoruz tam mı diye :)) her giren hasta çok kaldığı için içeride randevular inanılmaz aksıyor yarın 11 de randevumuz düşün eşim cuma namazına nasıl yetişeceğim diye düşünüyor 1 de :))Her sey para yahu:)) senin muayene ücreti daha pahalıymış içinde olması gerekirdi de nerden alabilirsek diye bakıyorlar iste
Ya hastanede de doktordan doktora muaneye ücretleri değişiyor önceki doktorum 75 liraydı, 23. Haftadan sonra değiştirdim doktorumu bu çok daha ilgili ama atıyorum iki randevu arası 20 dk diyelim bu doktor neredeyse bir hastaya 40 dk bakıyor çok ilgileniyor her gittiğimde el ayak parmaklarını sayıyoruz tam mı diye :)) her giren hasta çok kaldığı için içeride randevular inanılmaz aksıyor yarın 11 de randevumuz düşün eşim cuma namazına nasıl yetişeceğim diye düşünüyor 1 de :))
benim de öyle oldu ya 2 haftada 3 kilo aldımiçinde bulunduğumuz haftalardan mı kaynaklı acaba
Geldimi senin odannn ay hadi benim kide gelse de kurulsaaseninki daha guzelMis oglusun artik az kaldi doguma ikincisine hazirlik) kiz gelirse zorluk cekmezsin boya kokuyor ya bu dolaplar birde kokusuz dediler
Yarasincanim kili iyidir boşver
Çok şükür bakalım benimki nasıl çıkacak merak ediyorum kilodan çok onuMuayeneden cıktım açıklık kapanmış bebişim 2700g 49cm olmus şimdi nst icin sıra bekliyorum kızlar cok korkuyordum karin çevresindeki gerilik ilerleyecek diye cok şükür bir sıkıntı cikmadi
Ooo baya beklemişsin inanılmazYarın kontrole gideceğim 28 gun oldu bebişimi görmeyeli ufff zaman geçmiyor resmen
Gelince paylaşırsın bizimle benim yine en az 2 haftam var hali için oda haftaya geleceği içinincele cnm ındirım de yaptı bayan baya ılımlı bırı ben ılk aldıgım ölcuden snra 20cm dha uzun olsa dedım m2sını. sagolsun 20cm ıcın sızı mı kırcam deyıp fıyatı yükseltmedı
Kızlar gaviscon kullanan vardı aramızda hangi çeşidini kullanıyordunuz eczaneden aldırcam. Rennie kullanıyordum artık hiç bi işe yaramıyor
Sonra 15 günde bire donecek randevular :) sonra da hoopp kızım kucağımdaÇok şükür bakalım benimki nasıl çıkacak merak ediyorum kilodan çok onu
Ooo baya beklemişsin inanılmazhafi bakalım sıra bizde sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?