2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bi de kızlar en son gittiğimde 29+2 ydik ve 30 u tamamla coraspini bırak demişti, dediği gibi de yaptım 30 dolunca bıraktım, acaba bırakmamızın bebeğin gelişiminde bi etkisi oluyor mu bıraktıktan sonra doktora giden var mı aranızda

Bende aynı problemi yaşıyorum. İlk çocuğumda da 7 8 aylarda başlamıştı doğumdan sonra neyseki bidaha olmamıştı. Bunda da başladı geçiyor Doğumdan sonra

Maşallah canım kizcene sağlıkla kavuşun inşallah
Duana amin

Ebeye sordum normal dedi bu haftalarda artık. Ben de hiç yediğime içtiğime dikkat etmiyorum yaa
ii gidiyorum derken doğuma kadar baya alcam demek ki ben o zaman, haftam da senden baya gerideymiş, bi de şeker var diye hamur işi beyaz ekmek hiç yemiyorum tatlıyı da az az yiyorum lafta. sağ ol cevabın için canım, benim randevuya daha bi hafta var soramıcaktım da

Ben tıp fakültesi hastanesinde doğum yapma konusunda kararliydim ama dun drun toplantisi nedeniyle gelecek hafta salıya kadar randevu vermemesi beni dün çok üzdü
Ona güveniyordum bütün gün toplantısı olamaz hadi oldu çarşamba perşembe cuma günlerinden bir günü bir 15 dk fırsat bulamaz mi
Tekirdağ da görev yaparken de tıp fakültesi hastanesinde tedavi oldum oradaki drum hiç böyle bir uygulama yapmadi bakamayacak durumda ise ameliyatlari yüzünden güvendiği asisitana yönlendirme yapar ondan takibimi yapardı

Neyse dün acil bir durum olduğunda sanki ortada kalacağımı hissettirdi ağlamaya başladım

Karşı komşum şehir hastanesinde Dr özel hastanede kadın doğumcu arkadaşı olduğunu soylemisti ilk taşındığımda ozaman bubdr perinatolog bu olsun diyerek gitmedim dediği Dr

Eşimle konuştuk o zaten bana arada söylerdi bu dr çok kalpazan eminmisin bu Dr ile devam etmeye derdi oda ben şaşırmadım dedi

Ve komsumla konustum Arkadasi ile görüştü biz bugün ona muayene oldum

Oglus iyi şükürler olsun 34+1 sata göre ultrasona göre 37+0 çıktı maşallah
Dr rahim uzunluğu 2.3 cm dedi rahim kapali suyun iyi dedi kanala gitmiş başı aşağıda
Ntsde sancı çıkmadı. Haftalık kontrole düştük
Dr 2-4 Ocak arası hangi gün isterseniz bebeği alırız dedi

Benimde karnım bi tarafta toplanıyo çok rahatsız ediyor beni bu durum

Bide Rahime baskı mı desem ağrı mı o tarz bişey var normal mi acaba erken mi yoksa

Maşallah kuzuna canım sağlıkla gelsin inşallah gönlünü ferah tut inşallah bi sorun olmadan dogumnolur aklına olumsuz şeyler getirme iyi düşün iyi olsun canım

Gelince paylaşırsın bizimle benim yine en az 2 haftam var hali için oda haftaya geleceği için benimde bugün çok kasılmak olduu yerim yerim gerildim karnım yani
paylaşırım canım kasılmaların cok mu pekı. ben 2saattır cıglıkcıglıgayım batmalar sancılar yasıyorum kalkamıyrm bakalm nolck

Güle güle kullanın canım çok güzel hazırlanışsin

Şeker de zor cidden Allah kolaylık versin canım. Benim bu cumartesi doktoruma randevum var ona da sorucam mutlaka. Bakalım ne diyecek

Maşallah oğluna canım. Doktoru değiştirdiğin iyi olmuş diğeri randevularda sorun çıkarıyorsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…