- 27 Kasım 2017
- 5.325
- 8.817
- 148
Benimde bugun gergindi..iste coktu..isyerinde..Gelince paylaşırsın bizimle benim yine en az 2 haftam var hali için oda haftaya geleceği içinbenimde bugün çok kasılmak olduu yerim yerim gerildim karnım yani
Benim düştü bile :)))Sonra 15 günde bire donecek randevular :) sonra da hoopp kızım kucağımda
Bende aktiftim bugün ona bağlıyorum yürüdüm fln diye ama yani çok fena oluyo ya bi yerde yüksek yüksek tass gibiBenimde bugun gergindi..iste coktu..isyerinde..ondanmi acaba dedim.
Bende aynı problemi yaşıyorum. İlk çocuğumda da 7 8 aylarda başlamıştı doğumdan sonra neyseki bidaha olmamıştı. Bunda da başladı geçiyor Doğumdan sonraMerhaba annişler, vakit daralıyor.. daraldıkça da heyecanım ve gerginliğim artıyorbayadır takip edemiyorum buraları, izne ayrıldım sonrasında kalan eksikler hazırlıklar vs.. bu aralar bende saçma bir şekilde horlama sorunu başladı.. eşim sürekli horlamaya başladın diyordu inanmıyordum taaa ki sesimi kaydedip dinletinceye kadar.. kendimden korktum resmen aynı sorunu yaşayan var mı acaba?
Resmen cikarcilik yaa nstye para almak nedir, benm yasadigim yerde muayene ucreti 150 tlHer sey para yahu:)) senin muayene ücreti daha pahalıymış içinde olması gerekirdi de nerden alabilirsek diye bakıyorlar iste
Maşallah canım kizcene sağlıkla kavuşun inşallahKızlar oku oku bitmedi bi yerden sonra okumayı bıraktım yazdıklarınızı :)))) Bugün kontrolüm vardı bebeğimiz 15 günde 500 gram almış çok şükür 2780 gramdı. Tabii ultrasonda fazla veya eksik çıkabiliyor. Ocağın ikinci haftası için randevumuzu aldık sezeryan olacağım. Hastanemi ve doktorumu kesin olarak değiştirdim. Doktorumla biraz konuştuk eşimin arkadas cevreside o doktora gitmişler o da bize 1200 tl fiyat verdi 300 tl indirim yaptı :) Diğer doktorum konusunda içimde sıkıntı yoktu açıkcası ama hastane çok eskimiş bizim cocukluğumuzda çok iyi donanımlıydı daha iyiydi. Sankş bebeğim doğduğunda orda mikrop kapatmış gibi endişem vardı. Yeni hastanem evime daha yakın daha temiz doktorum şehrin bilindik bir doktoru ve yeni doğan ünitesi var hastanemde o yuzden içim çok rahat etti. Allahım hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin.
Maşallah maşallah kuzunaKuzuum 2700gr.olmuş
Haftaya doğuma hazırlık kursuna başlıyoruz
ii gidiyorum derken doğuma kadar baya alcam demek ki ben o zaman, haftam da senden baya gerideymiş, bi de şeker var diye hamur işi beyaz ekmek hiç yemiyorum tatlıyı da az az yiyorum lafta. sağ ol cevabın için canım, benim randevuya daha bi hafta var soramıcaktım daEbeye sordum normal dedi bu haftalarda artık. Ben de hiç yediğime içtiğime dikkat etmiyorum yaa
Maşallah kuzuna canım sağlıkla gelsin inşallah gönlünü ferah tut inşallah bi sorun olmadan dogumnolur aklına olumsuz şeyler getirme iyi düşün iyi olsun canımBen tıp fakültesi hastanesinde doğum yapma konusunda kararliydim ama dun drun toplantisi nedeniyle gelecek hafta salıya kadar randevu vermemesi beni dün çok üzdü
Ona güveniyordum bütün gün toplantısı olamaz hadi oldu çarşamba perşembe cuma günlerinden bir günü bir 15 dk fırsat bulamaz mi
Tekirdağ da görev yaparken de tıp fakültesi hastanesinde tedavi oldum oradaki drum hiç böyle bir uygulama yapmadi bakamayacak durumda ise ameliyatlari yüzünden güvendiği asisitana yönlendirme yapar ondan takibimi yapardı
Neyse dün acil bir durum olduğunda sanki ortada kalacağımı hissettirdi ağlamaya başladım
Karşı komşum şehir hastanesinde Dr özel hastanede kadın doğumcu arkadaşı olduğunu soylemisti ilk taşındığımda ozaman bubdr perinatolog bu olsun diyerek gitmedim dediği Dr
Eşimle konuştuk o zaten bana arada söylerdi bu dr çok kalpazan eminmisin bu Dr ile devam etmeye derdi oda ben şaşırmadım dedi
Ve komsumla konustum Arkadasi ile görüştü biz bugün ona muayene oldum
Oglus iyi şükürler olsun 34+1 sata göre ultrasona göre 37+0 çıktı maşallah
Dr rahim uzunluğu 2.3 cm dedi rahim kapali suyun iyi dedi kanala gitmiş başı aşağıda
Ntsde sancı çıkmadı. Haftalık kontrole düştük
Dr 2-4 Ocak arası hangi gün isterseniz bebeği alırız dedi
Aynen canim.yurutmuyo bile..ben hergun bu tempodayim ama bilemedim..eve geciyorum simdi.yatip dinlenicem .Bende aktiftim bugün ona bağlıyorum yürüdüm fln diye ama yani çok fena oluyo ya bi yerde yüksek yüksek tass gibi
paylaşırım canım kasılmaların cok mu pekı. ben 2saattır cıglıkcıglıgayım batmalar sancılar yasıyorum kalkamıyrm bakalm nolckGelince paylaşırsın bizimle benim yine en az 2 haftam var hali için oda haftaya geleceği içinbenimde bugün çok kasılmak olduu yerim yerim gerildim karnım yani
Güle güle kullanın canım çok güzel hazırlanışsinEvet kızlar hastane çantamı hazırladım bende içinde eksik şuan var tabisii de ama acil bi durum olursa çoğu şey içinde, kilitli poşetler gerçekten durumu epey iyi kurtarıyor bence :) üzerinede stickerla yazınca bavulu acan daha rahat bulur .benim içine koyduklarim şu şekilde
*bir tam takım ilk hastaneden çıkarken giymesi için bu yenidoğan, bir tane 03 ay yine tam takım, 1 tanede isimli çıkış takımı/
*Bir poşette patikli altlar koydum içlik olarak 3 tane
*bir posede yedek 3 tane citcitli zıbın koydum
*bir posede bolca ağız mendili ve bitane yüz mendili koydum, aynı posede yedek çoraplar koydum
*bir posede göğüs kalkani ve lansinoh kremi ve ped koydum
*bir çantaya ufak sudocrem bubchen pisim kremi ve emzigimizi koydum/biberinde koydum ama yerini bi ben bilicem, biberona kadar şırınga kullanılmasını düşünüyorum ama yinede noluuur nolmaz işte sırtımızda tasimicaz ya
*3 kilitli poşet yaptım her birine 5 er tane bez koydum hepsi bi anda açılınca pislenmez toz fln almaz en azından 5 5 açılır bezler/ıslak mendil/alt açma örtüsü koydum bir tanede yinede lazım olur mu bilemem ama
*2 penye battaniye,bir muslin,birde kalın çıkarken kullanmak için battaniye koydum
*Bir normal birde dantelli pijama takimi koydum kendim için(depend iç çamaşırı eksik kendim icin)
*klasik lohusa terliği tercih etmedim ben tüylü şirin bisey aldım, dus fln gerekirse diye de standart bi terlik koydum
*kapı susunu, isimli banner ve magnetleri koydum(buna birde çikolata ekleneck)
Sizce eksik gördüğünüz birşey varmı?
Ha birde humana steel tea alicam koyucam çantaya yada kendim hoşaf yapıp koyarım ısıtma derdi olmaz.
Ek olrak da duvar kagidini ekledim odada daha hicbisey yok aksine ust uste herseyuzun oldu kusura bakmayin
ii gidiyorum derken doğuma kadar baya alcam demek ki ben o zaman, haftam da senden baya gerideymiş, bi de şeker var diye hamur işi beyaz ekmek hiç yemiyorum tatlıyı da az az yiyorum lafta. sağ ol cevabın için canım, benim randevuya daha bi hafta var soramıcaktım da
Canım çok teşekkürler senin doktorun mu önermişti? Eczacı bunlar hep kimyasal demiş aldırtmamış eşimeCanim geç gördüm. Ben kullanıyorum. Double action şurup olanı
Ben tıp fakültesi hastanesinde doğum yapma konusunda kararliydim ama dun drun toplantisi nedeniyle gelecek hafta salıya kadar randevu vermemesi beni dün çok üzdü
Ona güveniyordum bütün gün toplantısı olamaz hadi oldu çarşamba perşembe cuma günlerinden bir günü bir 15 dk fırsat bulamaz mi
Tekirdağ da görev yaparken de tıp fakültesi hastanesinde tedavi oldum oradaki drum hiç böyle bir uygulama yapmadi bakamayacak durumda ise ameliyatlari yüzünden güvendiği asisitana yönlendirme yapar ondan takibimi yapardı
Neyse dün acil bir durum olduğunda sanki ortada kalacağımı hissettirdi ağlamaya başladım
Karşı komşum şehir hastanesinde Dr özel hastanede kadın doğumcu arkadaşı olduğunu soylemisti ilk taşındığımda ozaman bubdr perinatolog bu olsun diyerek gitmedim dediği Dr
Eşimle konuştuk o zaten bana arada söylerdi bu dr çok kalpazan eminmisin bu Dr ile devam etmeye derdi oda ben şaşırmadım dedi
Ve komsumla konustum Arkadasi ile görüştü biz bugün ona muayene oldum
Oglus iyi şükürler olsun 34+1 sata göre ultrasona göre 37+0 çıktı maşallah
Dr rahim uzunluğu 2.3 cm dedi rahim kapali suyun iyi dedi kanala gitmiş başı aşağıda
Ntsde sancı çıkmadı. Haftalık kontrole düştük
Dr 2-4 Ocak arası hangi gün isterseniz bebeği alırız dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?