2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canım çok teşekkürler senin doktorun mu önermişti? Eczacı bunlar hep kimyasal demiş aldırtmamış eşime

Evet tabii canım doktorum yazıyo bana. Her bitirdiğimde 4 şişe falan yazar. Zaten hamilelerde test edildiği falan da yazıyo prospektüsünde. Ben başından beri kaç şişe bitirdim haddi hesabı yok. Yani kategorisi de A. Niye öyle demiş anlamadım

Canm şehir hastanesinde hangi doktora gitmeye karar verdin?

Ben de anlamadım canım yarın bi doktorumla görüşeyim en iyisi çok teşekkür ederim bilgi için

Ay bu kolye çok güzelmiş yaa :) çok begendim. Fiyatı nekadardırki acaba. ama almaz bana kocam

Geçmiş olsun canım ya iyimisin şimdi geç gördüm ama dikkat et mesajları anca oluyabiliyorum. Dikkatli olll az kaldı zaten.

Ay bu kolye çok güzelmiş yaa :) çok begendim. Fiyatı nekadardırki acaba. ama almaz bana kocam
bılmıyorum fıyatı kuzum o nerde bakmıs onu blmyrm dha dgrusu bana burdakı bı kuyumcunun stesınden gostermıstı sormadım dha dogrusu almana gerk yk dedm.kapadm konuyu sonradan da pısman oldum ackcası baktkca begendm mantklı bıkolye. dırekt soleme tabı emrivakı olmasın her sıtede farklı fıyatlar var sımdı yazarken baktm da grama gore herlde

Reactions: Otb
Ay supeer güle güle kullansın bebeginn
sağol teyzesı❣❣ ama ıster ıstemez bordolu ıpın tuylerı bulasmıs kıyafte elde yıkamayla cıkar mı acaba aldıgım sıte 30derecede yıkayablrsn makınede demıstı sımdı atsam mı bılemedım makıneye

Maalesef benim kocam da nerdeyse her sabah kalktığında bu gece de uyutmadın sürekli horladın diyor Sanırım hem kilo artışımız hem bebeğin baskısı buna neden oluyor. Doğurunca geçer umarım fena bişey bu

pekı hangi dr.dan devam edeceksin maşallah canım gelişime göre alacak sanırım değil mi. Kanala gırmıs mı gırmek üzere mi ben de merak edıyorum haftaya gittıgımde gırmıs olacskmı dıye

Şehir hastanesinde Dr kalmadı ki canım sorgundaki özel hastanede yapacam doğumu Sabina hanimda
tekrar gelmiş doktorlar canm 5 tane falan doktor var,Sabina dediğin türk değil deme seni engellemeyeyim ama malesef o doktor dan çok şikayeyci olan vardı,Bende Sorgun devlette İlkay Oral a gittim çok ilgili bir doktor inşallah sezeryan da da iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…