2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Makineye at canım bişe olmaz ben ne var ne yok hepsini makineye atıp yıkadım ütüledim hiç yıkanmış gibi bozulma olmadı :)

pekı hangi dr.dan devam edeceksin maşallah canım gelişime göre alacak sanırım değil mi. Kanala gırmıs mı gırmek üzere mi ben de merak edıyorum haftaya gittıgımde gırmıs olacskmı dıye

Özel hastanede canım devam edeceğim
Kanala girmiş canım doğum pozisyonunda dedi Dr kendini yorma dedi

Ben varım canım bebegin gelişimi 1 hafta gerideydi hep bugunki kontrolde haftasıyla uyumlu cıktı ben birakali 2 haftadan fazla oldu

Ne gibi şikayetler varmış canım Özbek asıllı ashika türkü
5 Dr var ama adam gibi ilgilenen yok Suriye ve afganlar yüzünden

Ne gibi şikayetler varmış canım Özbek asıllı ashika türkü
5 Dr var ama adam gibi ilgilenen yok Suriye ve afganlar yüzünden
evet canm aynı kişi.şivesi biraz farklı,valla yanlış teşhis koydu falan diye bahsediyorlardı ama eşimin kuzeni de normal doğum yaptı onda bi o memnun kalmış kimse iyi demiyordu ama bence çok ilgili diyodu o da.

Cnim kendi paramızla rezil olmak buna deniyor herhalde,neyseki iyi bir doktor bulmussun.canim vajinada agri var dediğinde kanala girdiğini tahmin etmiştim.neyseki kuzunun gelişimi iyi şükür hayırlısıyla kucağına al cnim.
Benimde dün muane vardı.32+3 günlük olduk çok şükür
Ama sekerden dolayi çok üzgünüm bu seferde çok düşüyor dün doktorum biraz kızdı kontrol altına niye almıyorsun diye.diyete uysam çok düşüyor Biraz assam yukseliyir.net te dün bakınca çok kötü şeyler okudum hala etkisindeyim .insaAllah hepimiz sağlıkla kucagimiza alırız.

Yu
Evet çok ilgili bir Dr sonuçta son aşamaya geldik teşhis konulacak bir aşama yok bir sezeryan olacak o kadar
ben bir sıkıntım olduğunda doğuma bildiğim Dr girsin istiyorum beni bilen Dr girsin istiyorum

Tıp fakültesindeki Dr bana artık o güveni bana vermiyor

Valla o hastaneden vazgeçerek çok iyi yapmışsın bozok rezillikti resmen gittiğime bin pişman olmuştum,hatta bugün de arkadaşlar orda doğum yapmış anlatıyordu normal doğumda ne hakaretler ediyorlar doğum yapan kadınların bacaklarına vuruyorlardı diye şok oldum resmen.Son zamanlardayız artık doktor değiştirmeyi bende istemiyorum sorgunda devam edeceğim inşallah ikimizde memnun kalırız :)

bebek kanala gırınce genelde zaten 2,3hafta sonra gelır dıye duydum ben kızz okadae ağırlıga ıyı bıle sabrettı beyımız gırmeye maşallah maşallah

Kizlar doktordan geldim bebegim 31+6 1960gram sizce nasil? Birde Doktor plasentada kireclenme var cok az dedi. Bu konuda bilgisi olan varmi acaba ben anlamadimda moralim bozuldu
canım bence masallahı var kılosu cokıyi kıreclenme neoluyormus ılkkez duydum ben

Nasil oldun canim.
canım kasılmalardan yana rahatım şükür magnezyumlar ıyıgeldı heralde ama sancılarım cok gırıyor onlar da dogum sancısı degıldır herlde duzensız oyle yururken ayaga kalkınca falan. bıcak saplanıyor gb oluyor cığlık attırıyor o derece uyusak uyansak gecse şu günler senın nekadar kaldı izine

Gerçek mi benim sezeryan olacak ama muhatap bulamamak beni yordu tıp fakültesinde

Bunda da bir hayır vardır inşallah canım

asistans değil hatta başka bi hocaya emanet ediyolar benim bildiğim ama hakkınızda hayırlısı olsun, bu doktor daha ii olacaktır belki, özel hastanede daha rahat edersin vardır yani illaki nı hayır. minnoşa da maşallah

Bu arada kızlar randevum 4te oldugu icin muayenemi olup acil de nstye alındım polk. Kapandı neyse orda nst den sonra dr tekrar muayne etti beni bebegin suyu azalmış pazartesi günü sabah erken tekrar cagirildim yine ufak ufak sancılarım cıktı dev.hastanesinde sez. Olma tereddütlerimden bahsettim doktor bu bölgede hangi hast.gidersen git seni Ya bize yada çapaya sevk edicekler trombositlerin cok yüksek bu riski boşuna alma kanlı bir ameliyat seni bekliyor dedi bütün moralinin içine etti ve araştırmada sez.gunu vermiyorlarmış sık takip ve nst sonucu spontane karar veriliyormuş sancı var suyu az vb.gibi ama benim durumum biraz sıkıntılı olduğu için önümüzdeki hafta cumaya kadar alabilirlermiş yada ekstra bir hafta daha bekleyebilirlermiş tamamen suyun durumuna bağlıymış eger içinizden biri erken davranmazsa topuğun 2. Annesi ben olucam gibi gozujuyor

canım şekeri olup bebeğini sağlıkla dünyaya getiren çok var ben de çok korkmuştum başta, nette hep felaket senaryosu sağlık ocağındaki doktor da moralimi fena bozmuştu bi kaç defa yüksek çıktığı için napıyosun sen neler olaur haberin var mı diye çıkıştı falan ama kendi doktorum rahatttı en en kötü insulin başlarız bi şey olmaz modunda, sona da yaklaştık, dikkat et tabi yediklerine ama allahın izniyle hiçbi şey olmaz

Hadi hayırlısı canım haftaya git bi görüş risk yoksa belki bi hafta daha beklerler en azından bebisin biraz toparlanmış ,sen yine bu arada ona kilo aldıracak şeyler yemeğe çalış sağlıkla sorunsuz kucaklarsin inşallah kuzunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…