- 3 Haziran 2018
- 618
- 703
- 23
- 37
beni tekerlekli sandalye ile götürdüler direk ameliyat masasinda dr 1 2 3 der demez sonrasini hatirlamiyorumBenim ilk ameliyata giderken yürüyerek gitmiştim ameliyat masasına kadar uyuşturunca naptılarsa yapmışlardı =) ama şimdi rica edeceğim
Ay inşallah o zamana ayaklanırsın muhatap olmazsın küçük çocuk iyi oluyor yatak odasına gidip kapıyı kapatıyordum ben naparlarsa yapsınlar ama şimdi kızım var kaçış yokEsim haber verdi 10 ocakta buradaki şehir hastanesinde endokrinolojide biopsi olacak o zamana gelecekler sanırım kybaba ile icim soğudu en azından ilk 10 gün rahatım
İnsallah iyi oluruz ve çabuk kalkarız canım
Ya devlet olunca mi boyle yapiyorlar bilmiyorum bide bunun cikarmasida cok kötü ben dr la konusacam uyustursunlar sonra takilsinBana uyuşturma olunca takılacak dendi ilkinde de genel anestezi aldıktan sonra takılmıştı canım
Bu sefer tecrubeliyim artik izin vermiyecemBence de ya bi de onun acısını düşünmeyelim o anda
Benim de ilk kasilmalarim basladiginda ki 32. Hafta falan sik sik oluyor esim tlfnda kayinvalideye sulenin kasılması çok falan diyor endişeli endişeli k.validem de diyor normaldir olur şule biraz pimpirikli esas falan dio duydum tlfda ertesi gün doktora gittik adam erken doğum riski var çalışır raporu vermek istemiyorum deyince kaldı eşim öyle sonra ben kasilsam da söylemedim kendi habire diyor soyle ha saklama çok kasılma olursa diyeBanada kyvde eskiden de 40li yaşlara yakın doğum olurdu hiç biri senin gibi olmazdı dedi anne eminmisin dedim eskiden 40li yaşlara yakın veya o yaşlarda kadınlar kyvde olurdu erken evlenirlerdi diye birde 24 saat sen o kadınlarla mi yaşadın dedim.
Bana nazlisin dedi kendince
Herşeyin en iyisini onlar yapmış ne kadar iyi bireyler yetiştirdikleri de bariz ortada ben sokuyorum laf ya 7 sene yiter =) ne derse pat pat vuruyorum yüzüne zaten 1 ayda anca görüşürüzKızlar sürekli geriliyorum Cevap vermek istemiyorum ama sürekli Kayınvalidem aşağıda iken Şimdi hiçbir Doktor riski almıyor biz iki gün sancı çektik Normal doğurduk bilmem ne. en ufak şeyde bebeği alın diyorlar gibi konuşuyor zor Sabrediyorum sakin olmaya çalışıyorum ama yani benim elimde sanki anlamıyorum bu insanları giderayak Snki ben kendim keyfi seçmişim de insan düşünür ya sinirlerim bozuldu iyice. Kendisi son cocugumu 5.900dogurmus kalcası cıkmıs gel de sinirlenme ozmana bıle rısk varmıs ıste bu bıle kanıtı yanı
iyi demişsin yani bana dun hala sancım oldu yanlarında aa bak normal gelıyor belkı de demez mı. Nasıl kızdım ona inat aa şu dkdan sonra olmasın rıske flan atmam ben sız dusunmeyın dedım gerısını..Sezeryan olacak her anne adayına uygulanan kyvde ve mahalle baskısıni yaşıyorsun bana diyor 10-11 yıl geçmiş niye normal dusunmuyorsun sanane dememek için zor durdum ben sezeryan olacağım dedim kestirdim sık dişini verme canını
çol sanslısııınn uzak olarak❤ benımkı altkatımda anam kacsan kacamazsın iyiliğine herkes ıyı de bana dıyor bebege hurma dokunduralm agzına okunmus hurma getrdı gecen ben sanyrm.ben yıyeym dıye busabah anladm derdını bole sacmalık olur mu normal mı cocuk alacak onu tutsa emse zararlı degılmı kı. normalde susmuyorum hatta gecenlerde 1saat tartıstım patpat saygmı bozmadam saydırdım:) ama hurma ve sez konsunda takmadım hast.de vermeye kalkrsa kendım degl annemı tembhlıcem vermeyın dünür desınHerşeyin en iyisini onlar yapmış ne kadar iyi bireyler yetiştirdikleri de bariz ortada ben sokuyorum laf ya 7 sene yiter =) ne derse pat pat vuruyorum yüzüne zaten 1 ayda anca görüşürüz
Benim de ilk kasilmalarim basladiginda ki 32. Hafta falan sik sik oluyor esim tlfnda kayinvalideye sulenin kasılması çok falan diyor endişeli endişeli k.validem de diyor normaldir olur şule biraz pimpirikli esas falan dio duydum tlfda ertesi gün doktora gittik adam erken doğum riski var çalışır raporu vermek istemiyorum deyince kaldı eşim öyle sonra ben kasilsam da söylemedim kendi habire diyor soyle ha saklama çok kasılma olursa diye
Offf milletin bu gereksiz yorumlari..keyfi de yapabilirsin kime ne ? Ben normal dogum istiyorum ama bebek 3800 u gecerse yapamam diyorum bu kimi ilgilendirir...sen de ben keyfi istiyorum de inadina gicik olsun canm tatli benm de...Kızlar sürekli geriliyorum Cevap vermek istemiyorum ama sürekli Kayınvalidem aşağıda iken Şimdi hiçbir Doktor riski almıyor biz iki gün sancı çektik Normal doğurduk bilmem ne. en ufak şeyde bebeği alın diyorlar gibi konuşuyor zor Sabrediyorum sakin olmaya çalışıyorum ama yani benim elimde sanki anlamıyorum bu insanları giderayak Snki ben kendim keyfi seçmişim de insan düşünür ya sinirlerim bozuldu iyice. Kendisi son cocugumu 5.900dogurmus kalcası cıkmıs gel de sinirlenme ozmana bıle rısk varmıs ıste bu bıle kanıtı yanı
Aynen canım ben istemem mi rahatca hareket edeyim risk vs falan olmasın ilk doğumumda da böyle oldu napalim bakalim cidden biz nasıl kaynana olucazOğullarına nazlaniyoruz lütfen ama arkadaşım yazık evladlarina bizimki can değil biz iki can taşıyoruz ama biz oğulları kadar kıymetli değiliz sonuçta el kızıyız(
Bende iki erkek annesi oluyorum Allah nasip ederse ben bu tarz kyvde olmak istemiyorum yaa
Ya bide sen iste sezeryanı keyfi kimene sonuçta doğurmuyon mu çocugu.Kızlar sürekli geriliyorum Cevap vermek istemiyorum ama sürekli Kayınvalidem aşağıda iken Şimdi hiçbir Doktor riski almıyor biz iki gün sancı çektik Normal doğurduk bilmem ne. en ufak şeyde bebeği alın diyorlar gibi konuşuyor zor Sabrediyorum sakin olmaya çalışıyorum ama yani benim elimde sanki anlamıyorum bu insanları giderayak Snki ben kendim keyfi seçmişim de insan düşünür ya sinirlerim bozuldu iyice. Kendisi son cocugumu 5.900dogurmus kalcası cıkmıs gel de sinirlenme ozmana bıle rısk varmıs ıste bu bıle kanıtı yanı
Aynısını şimdi ben düşünüyodum desem terslerler mi diye devlet hastanesi olunca.Ya devlet olunca mi boyle yapiyorlar bilmiyorum bide bunun cikarmasida cok kötü ben dr la konusacam uyustursunlar sonra takilsin
heh ozman tamam canım.ben bılmıyordıum dudagına surersek bsy olmazsa surerım tabı sunnetı yapmak ısterım ama ablam azonce dedı cocuk dr.u zten odaya gelıp anlatıyor ya cok kızıyor boyle seylere dıyor ıste arafta olunan konular malesef@Kartanesii8892 canım sadece kv demıcek her gelen sorcak neden normal degıl aslında ne olursa olsun dogardı vs vs cok takmanaya bak boyke gıderse sınır hastası olursun dogundan sonra sutunde etkılenır.. hurma surmek dınımızde sunnet ben almayı unuttum yoksa surerdım
evett kötü oluyor canımm burdan sıteden uzun zamandır konustugum arkadasım la yazıstık neler cekmıs sezeryana dönmus sonrasında saatler sonra keske bastan sezeryan olsaydım dedı o da. Ben tevekkülümü yaptım Ne yapayım kader böyleymiş kuzumKiskanclar ya bariz belli @Kartanesii8892 sakin ol sen zaten soktasin sezeryan oluyorsun diye sanki direttin illa sez. Olacam diye ya kendi oyle dogurmus dogurulur ne var diye düşünüyor da iste sonu kötü oluyor malesef
İçinden nasıl gelıyırsa oyle yap dıcemde cocuk senden once gıder odana :)heh ozman tamam canım.ben bılmıyordıum dudagına surersek bsy olmazsa surerım tabı sunnetı yapmak ısterım ama ablam azonce dedı cocuk dr.u zten odaya gelıp anlatıyor ya cok kızıyor boyle seylere dıyor ıste arafta olunan konular malesef
Aynen yani bunu seçme hakkımız var ki en yakın örnek Görümcem.. saatlerce Suni sancı vermişler olmamış sezeryana almışlar Onda da bayılmış genel anestezi yapılmış daha ne yani. ki kendı dıyodu normali asla yapamam Sen nasıl cesaretlisin diye Ben en azından çok istedim olmadı önce İnsan kendisine bakmalı maalesefYa bide sen iste sezeryanı keyfi kimene sonuçta doğurmuyon mu çocugu.
Ben keyfi sezeryanda olsa anlarım çünkü normal doğumu öyle bi gösteriyolar anlatıyolar ki .insan korkuyo tv felan.
Üstelik doktorlar zaten hemen yapmıyolar.daha çok normal olsun diye yönlendirme yapıyolar.işte bazen özel hastane olunca isteğin olabiliyor.hiç takılma yarın sabah bebeğini götcen ya onu düşün:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?