2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Maşallah konuşmalar birikmiş yine :))
@Kartanesii8892 canim sağlıcakla kucagina alırsın insallah kv doğum öncesi takma boşver doğum yapana zaten çevrenin lafları doğumdan beter gibi geliyor bana.Hurmayi ben alacağım yedirme değil zaten ağzına sürmek yeterli acve hurması özellikle ben de her seye ufacık bebeğe yedirme içirilmesine karşıyım ama bunun zararı yok kardeşim de verdi hem kendisi yedi bebegine de verdi sıkıntı olmuyor yani :))
Bismilhayrun canim insallah bebeğin kisa zamanda evinize gelir tekrardan geçmiş olsun

Canim sen ve bebegin saglikli olsunda sezeryan ol nolcak bana neler dediler bi duysaydin erken doguruyon el kadar cocuk dogurdun erken aldirdin kuveze girer bisi olur butun kotu ihtimalleri yuzume solediler hemde riskli oldugumu bile bile yinede takmadim esim ailem hep destekcimdi simdi sukurler olsun melegim yanimda hic takma kafana

Ayy kadinlarin bu tur konulari statu haline getirmeye calismalari ne kadar sacma ya. Normal doguran/emziren/calismayan kadinlarin cocuklari deha olup cikiyor sanirsin. Ay Ben 2 yasina kadar emzirdim, her seyi organik aliyorum, cocugum 4 yasinda cikolatanin tadini bilmez vs. Ego malzemesi haline getiriyorlar yavrucaklari, ne acinasi.. herkesin anneligi kendine canim, hic Boyle sacma sapan konusanlari takma Sen mutlu ol, mutlulugunu yansit bebegine, bundan daha guzel bir hediye veremezsin. Ayrica benim oldugum ulkede cati muanesi yapilmiyor, bir komplikasyon olmadikca normal doguma aliyorlar direk. Bir kiz arkadasim tum dogum sancisini cekti, 10 cm acikliga kadar ama sonra bebegin cikmasi icin yapisinin uygun olmadigini gorduler kizi sezaryane aldilar. Kiz hem normal dogumun tum ceremesini yasadi, hemde sezaryanin. Bastan sezaryane karar verilseydi onun icin ne kadar iyi olurdu oysa. Sen sanslisin bak doktorun seninle ilgilenmis her acidan degerlendirip en iyi secenegi sunmus senin icin, bunu elestirende art niyet ararim

Uzak değil canım 200 metre var yok aramız ama gönüller uzak biz kızıma azıcık hurma ıslatıp zemzemle ağzına koymuştuk mercimek kadar sünnet diye

Kuzum artik sona geldik yeni maceralar aramiyim
Kendime burda devam edim

Yoktu galiba texas gibi sessizdi

Benim de 30. haftadan beri baş aşağı pozisyonda ama öyle sık sık idrara çıkmıyorum ya bilemedim. Gece hiç çıkmam. O yüzden bölünmüyor.

Evet canım genelde zaten son haftalarda nişan geliyor benim bildiğim kadarıyla arkadaşımın da geldikten 2 gün sonra doğum olmuştu. hatta o anlamıstı geldıgını agdacıya gıtmıstı hemen:)
Bakalim bizimki nezamana gelmek isticek bir hafta daha dursa yeter bana

Cok gecmis olsun rabbm acil sifalar versin gobek fitigini amelyat ediyorlar insallah seninkide gecer canm Eee kinamaya geldimi öyleler malesef canm keske yararinin dokunmadi gibi zararida olmasa boşver bende kendimi kotu hissetsem yapmam allaha sukur bi sıkntım yok sen yorma kendini bugunlerin tadini cikar ikincide geldimi her is sana bakacak :-(

Ya arkadaşlar benim sezeryandan en korktugum sey ilki sezeryan olanlar belki bilir sonta torbasi takilmasi bana iskence gibi dusundukce tuylerim diken diken oluyor acaba narkoz verdikten sinra taksalar olmaz mi
Bana narkozdan sonra takıldı ama sonrası çok acıdı ya. 10 gün idrar yollarım yandı mahvetti yaparken yandı falan. Sondadan korkuyorum şimdi tek korkum o

Daha 3 yıl geçmiş aynı baskı inşallah bi anda Doğumun başlar bi anda doğuverir bile dendi

İlk hamileliğimde 37 haftada geldi kızım suyum gelmişti yani Doğum haftalarındasınız artık ben duramazdım. Doktora ulaşamamanız kötü olmuş yarına kadar bi sıkıntı olmaz umarım.
Kuzum su ve kanama olursa doguma alacaklar bebegin suyunda hafif azalma var oda endise edilecek bir durum yok 37.haftada yeterli dedi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…