- 22 Kasım 2010
- 11.430
- 20.584
- 598
Cnm doktorunu bilgilendirmedin mi?Kuzum birseyler geliyor ama ne bilmiyorumacemi olunca insan dogursam anlamicam
Yok canim bilgilendirmedim hanfendi numarasini vermiyor dogum baslarsa ucuncu kata gel dogutturim seni diyor dun gitti hemsireler bakti kalpatisina ve elle baktilar alttan acilma yok doktoru aradilar mantar kremi verip gonderdiler bugun devlete gittimCnm doktorunu bilgilendirmedin mi?
Bilmiyorum canım nasıl olcak kızımda biz Alanya da yaşıyorduk komşularım gelmişti şimdi memleketteyiz ne yaşıcaz bakalımO daha kurnazcazili sökun yada gelmesin kimse haber etmeden gelen oluyormu kuzum arayip geleceklerini soyluyorlarmi
Oo gurbette gelen komşu memelekette dıdısina kadar gelirler ay ne fenayim hemen fesatlik kattimBilmiyorum canım nasıl olcak kızımda biz Alanya da yaşıyorduk komşularım gelmişti şimdi memleketteyiz ne yaşıcaz bakalım
Eskiden gobek oyuntulu bezmi varmişKızlar bu göbek bağı oyuntulu bez şart mı? Ben primanın almıştım 1 numara yeşil klasik paket ama oyuntu yok. 112 adet var içinde. Şimdi bi de 92'li premium care olandan indirimde buldum ebebekte. Onda var oyuntu. Alsam mı almasam mı karar veremedim yaa? Çocuk kilo alcak olmayacak çöpe gidecek sonra. Kıvırsak göbek kısmını öyle bağlasak olmuyo mu? Eskiden öyle yaparlardı yani
İlk günler bez çok gidiyor canım. 2-5 kilo aralığında yenidoğan bebek bezi. Aldığın bezleri 2 ay kullanırsın.Kızlar bu göbek bağı oyuntulu bez şart mı? Ben primanın almıştım 1 numara yeşil klasik paket ama oyuntu yok. 112 adet var içinde. Şimdi bi de 92'li premium care olandan indirimde buldum ebebekte. Onda var oyuntu. Alsam mı almasam mı karar veremedim yaa? Çocuk kilo alcak olmayacak çöpe gidecek sonra. Kıvırsak göbek kısmını öyle bağlasak olmuyo mu? Eskiden öyle yaparlardı yani
Ya tabi devlet hastanesi olunca insan cekiniyor ama sansimizi deniyelimAynısını şimdi ben düşünüyodum desem terslerler mi diye devlet hastanesi olunca.
Benim de suyum azalmış ama tehlikeli değilmiş. Acaba böyle kırklı haftaları gorurmuyuz, inşallah çok bekletmeden gelir bebisler, ya ben iki gündür sıkıldığımi farkettimKuzum su ve kanama olursa doguma alacaklar bebegin suyunda hafif azalma var oda endise edilecek bir durum yok 37.haftada yeterli dedi doktor
Aynen valla benimde tek korkum o :-(Bana narkozdan sonra takıldı ama sonrası çok acıdı ya. 10 gün idrar yollarım yandı mahvetti yaparken yandı falan. Sondadan korkuyorum şimdi tek korkum o
1gun var aramizda canim safak sayiyorum hergun 19 gun kaldi diye birhaftadaha durup gelse daha iyi olur yani 9aylik olsunda 10gune gerek yok bende cok sıkıldim bi diyorum eve gelsin artik sonrada yok birhafta daha dursun hayirla saglikla gelirler insallah cok heyecanliyimBenim de suyum azalmış ama tehlikeli değilmiş. Acaba böyle kırklı haftaları gorurmuyuz, inşallah çok bekletmeden gelir bebisler, ya ben iki gündür sıkıldığımi farkettim
Hiç oyuntulu bez kullanmadım ilk çocukta, katlıyordum, bi zorluk yaşamadım. Çocuk hızlı kilo alırsa küçük gelebilir.Kızlar bu göbek bağı oyuntulu bez şart mı? Ben primanın almıştım 1 numara yeşil klasik paket ama oyuntu yok. 112 adet var içinde. Şimdi bi de 92'li premium care olandan indirimde buldum ebebekte. Onda var oyuntu. Alsam mı almasam mı karar veremedim yaa? Çocuk kilo alcak olmayacak çöpe gidecek sonra. Kıvırsak göbek kısmını öyle bağlasak olmuyo mu? Eskiden öyle yaparlardı yani
aynen kuzum yenıyıla yetıssın kuzucuk ❤Bakalim bizimki nezamana gelmek isticek bir hafta daha dursa yeter bana
tamam kuzum bu da bı çeşit hurma dedı adını unuttm sursunler madem❣❣❣ işte gecen dedıgın gb kıyaft parası bıle söylenıyosa artık ne denir ki ne kadar yakınlık gösterebilir insan cok haklısın canmUzak değil canım 200 metre var yok aramız ama gönüller uzak biz kızıma azıcık hurma ıslatıp zemzemle ağzına koymuştuk mercimek kadar sünnet diye
sağol kuzumm şifa olsun ozaman kızıma. Ben 3 gün önce Fatma Ana eli otunu suya koymuştum hala duruyor ot genişlemiş açılma mı demek oluyor bilmiyorum ama normal zamanda da koysak genişler sanırım:) suyundan bır yudum ıcecegım yatmadan şifa nıyetıne yaa sez. olsa da sıfa olsun bana da ınsallah agrım sızım az olur belkı:)Maşallah konuşmalar birikmiş yine :))
@Kartanesii8892 canim sağlıcakla kucagina alırsın insallah kv doğum öncesi takma boşver doğum yapana zaten çevrenin lafları doğumdan beter gibi geliyor bana.Hurmayi ben alacağım yedirme değil zaten ağzına sürmek yeterli acve hurması özellikle ben de her seye ufacık bebeğe yedirme içirilmesine karşıyım ama bunun zararı yok kardeşim de verdi hem kendisi yedi bebegine de verdi sıkıntı olmuyor yani :))
@Bismilhayrun canim insallah bebeğin kisa zamanda evinize gelir tekrardan geçmiş olsun
Kızlar sürekli geriliyorum Cevap vermek istemiyorum ama sürekli Kayınvalidem aşağıda iken Şimdi hiçbir Doktor riski almıyor biz iki gün sancı çektik Normal doğurduk bilmem ne. en ufak şeyde bebeği alın diyorlar gibi konuşuyor zor Sabrediyorum sakin olmaya çalışıyorum ama yani benim elimde sanki anlamıyorum bu insanları giderayak Snki ben kendim keyfi seçmişim de insan düşünür ya sinirlerim bozuldu iyice. Kendisi son cocugumu 5.900dogurmus kalcası cıkmıs gel de sinirlenme ozmana bıle rısk varmıs ıste bu bıle kanıtı yanı
Ne kadar güzel anlatmışsın canım Şöyle ki Eskiden teknoloji zaten bu kadar ileri değildi bebek ve anneı ölümlerri gerçekten çoktu bunu doktorum bile anlattı bıze. zaman farkını... cok elestıren oldu gerek gerçek hayatta gerek burada eleştirenler de oldu yani Ama dediğin gibi doktordan en ufak bir konuda rahatsızlık duysak zaten degıstırırdik Mecbur değiliz ki.. Her an ılgılendı gece yarısı bıle acmazlık yapmadı.. Ben de çok istedim öyle normal doğum Niyet ettim ama nasip olmadı Doktor beni kardeş gibi aldı karşısında konuştu yine de zorlamıyorum sizi dedi ama ben sadece bebeği değil anne bebeği bütün olarak düşünüyorum dedi sen yapamazsın Özge saatlerce acı çekersin üzerine sezeryan acın da eklenır şu an çektiğin sancılara ek olarak dedı. Kendısı arastırma hastanessınde calıstıgında da riskli gebelik uzmanıydı..ben zayıf, bebek iri bana göre. çatı ne müsait mi değil iki haftadır çektiğim sancılar beter daha neolsun yani..Ayy kadinlarin bu tur konulari statu haline getirmeye calismalari ne kadar sacma ya. Normal doguran/emziren/calismayan kadinlarin cocuklari deha olup cikiyor sanirsin. Ay Ben 2 yasina kadar emzirdim, her seyi organik aliyorum, cocugum 4 yasinda cikolatanin tadini bilmez vs. Ego malzemesi haline getiriyorlar yavrucaklari, ne acinasi.. herkesin anneligi kendine canim, hic Boyle sacma sapan konusanlari takma Sen mutlu ol, mutlulugunu yansit bebegine, bundan daha guzel bir hediye veremezsin. Ayrica benim oldugum ulkede cati muanesi yapilmiyor, bir komplikasyon olmadikca normal doguma aliyorlar direk. Bir kiz arkadasim tum dogum sancisini cekti, 10 cm acikliga kadar ama sonra bebegin cikmasi icin yapisinin uygun olmadigini gorduler kizi sezaryane aldilar. Kiz hem normal dogumun tum ceremesini yasadi, hemde sezaryanin. Bastan sezaryane karar verilseydi onun icin ne kadar iyi olurdu oysa. Sen sanslisin bak doktorun seninle ilgilenmis her acidan degerlendirip en iyi secenegi sunmus senin icin, bunu elestirende art niyet ararim
Evet yeni yil dogumlu olsun pasamaynen kuzum yenıyıla yetıssın kuzucuk ❤
Kuzum bazı insanlar herşeyle böbürlenmeyi sever yanında çocuğu olmayan bayan varsa sırf kendi doğurdu diye kendini üstün kadın sayar. Doğuranı varsa eğer bu defada o sezaryen yapmış ben normal yaptım der övünür. Eşimin bile değil benim kendi öz akrabalarımda o kafada olduğu için biliyorum bende iğne kullandığım için sezaryen olacagım doktorum öyle uygun gördü. Bende aynı lafları duyacağım çevremden. Açıklama bile yapmayı düşünmüyorum canım öyle istedi öyle uygun gördüm deyip geçeceğim malesef dünyanın en zor şeyi cahile laf anlatmakNe kadar güzel anlatmışsın canım Şöyle ki Eskiden teknoloji zaten bu kadar ileri değildi bebek ve anneı ölümlerri gerçekten çoktu bunu doktorum bile anlattı bıze. zaman farkını... cok elestıren oldu gerek gerçek hayatta gerek burada eleştirenler de oldu yani Ama dediğin gibi doktordan en ufak bir konuda rahatsızlık duysak zaten degıstırırdik Mecbur değiliz ki.. Her an ılgılendı gece yarısı bıle acmazlık yapmadı.. Ben de çok istedim öyle normal doğum Niyet ettim ama nasip olmadı Doktor beni kardeş gibi aldı karşısında konuştu yine de zorlamıyorum sizi dedi ama ben sadece bebeği değil anne bebeği bütün olarak düşünüyorum dedi sen yapamazsın Özge saatlerce acı çekersin üzerine sezeryan acın da eklenır şu an çektiğin sancılara ek olarak dedı. Kendısı arastırma hastanessınde calıstıgında da riskli gebelik uzmanıydı..ben zayıf, bebek iri bana göre. çatı ne müsait mi değil iki haftadır çektiğim sancılar beter daha neolsun yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?